Last news in Fakti

9 Декември, 2020 09:25 2 897 30

Искрен Веселинов възмутен: Разчитахме на дисциплина, но не се получи

  • искрен веселинов-
  • вмро-
  • обединени патриоти-
  • заразени-
  • противоепидемични мерки

При нас има още по-негативен резултат, отколкото в Западна Европа, тъй като населението е по-болно и по-възрастно, коментира съпредседателят на парламентарната група на коалицията "Обединени патриоти"

Искрен Веселинов възмутен: Разчитахме на дисциплина, но не се получи - 1
Снимка: БГНЕС

„Нивата на смъртността са функция на заболеваемостта от преди две или три седмици. Имаме много по-голям проблем с нивата на смъртността, тъй като по принцип сме една от най-умиращите нации в света, което е свързано с възрастовата структура на населението и ред други проблеми, които не са възникнали сега”. Това заяви в сутрешния блок на "Нова телевизия" Искрен Веселинов, съпредседател на ПГ на "Обединени патриоти", ВМРО.

„Това не е нещо нормално. Това е проблем, който не е свързан с коронавируса. Този проблем е по принцип. Ако не променим демографската си политика и подхода към тези проблеми е ясно, че те ще останат за всяка епидемия”, посочи той.

По думите му в рамките на този мандат са направени множество усилия в тази посока, на първо място за повишаване на доходите. „Трябва да приберем младото си население в страната”, заяви Веселинов.

„Не искам да омаловажавам COVID-19. Напротив. Това е един изключително сериозен проблем. Но този стрес за системата и за населението при нас има още по-негативен резултат, отколкото в Западна Европа, тъй като населението е по-болно и по-възрастно”, посочи съпредседателят на ПГ на "Обединени патриоти", ВМРО.

„Въвеждането на мерките беше неизбежно. Това, на което се разчиташе – повече дисциплина и отговорност, не се получи. През цялото време призовавахме да се придържаме към съветите на експертите. Нашите усилия бяха насочени към мерките за подпомагане на пострадалите – затварянето на бизнесите заради ограниченията”, категоричен е Веселинов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ти те

    42 2 Отговор
    кой си бе? Хайде разкарайте се вече, че ни омръзнахте!!
  • 2 Джудже

    56 2 Отговор
    Една от най- умиращите нации сме благодарение на вашето управление.
  • 3 Неискрен

    21 1 Отговор
    Кенев.
  • 4 Споко

    36 2 Отговор
    Като минат изборите ще се нагледаш на дисциплина дълги години в ЦСЗ
  • 5 Народен съд за теб!

    44 3 Отговор
    И ние над 30 години разчитахме на качествени управляващи, но не се получи! Получихме марионетки на мафията! Спрете да се карате на хората! Съсипахте психиката ни, за да се изкарате поне малко кадърни! Сега всеки възрастен се чуди дали е болнав. Скапаняциии долниии! Побъркахте хората! Невероятно тъпи и дебилни тулупи нинуправляват и трябва да бъдат съдени до дупка! Има много камъни за копаене, а ти партиотарке ще копаеш уран! В името на народа и господ те осъждам на доживотни страдания в урановите мини! Без право на замяна
  • 6 цербер

    31 1 Отговор
    "Искрен Веселинов Е възмутен: Разчитахме на дисциплина, но не се получи. Населението е по-болно и по-възрастно." ДОКАТО НЕ СЕ СЕТИТЕ ДА ВДИГНЕТЕ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА,НАСЕЛЕНИЕТО ВСЕ ПО-ВЪЗРАСНО ЩЕ СТАВА. МЛАДИТЕ ХОРА ЩЕ БЯГАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ В ЧУЖБИНА И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОБЕЗЧОВЕЧИ.Безпарична икономика по света няма.
  • 7 шайка тулупи

    25 1 Отговор
    В условия на провеждан геноцид не търси под вола теле , какво друго да се случва. Дисциплината му била крива , а отсъствието на всякакви доверие в ''дисциплиниращите'' къде ти бяга ? Всичко и всички ви криви , сал вие сте прави.
  • 8 Българка

    31 1 Отговор
    Урок по степенуване- нагли, по-нагли, управляващи! На кривата ракета, космоса й пречи! Пак хората виновни, че управляващите окрадоха парите за борба с вируса, подпомогнаха с милиарди наши пари икономиката на САЩ и Германия за несъществуващи хвърчила и 2 кораба, вместо да купят оборудване, да направят реорганизация на здравната система, да подпомогнат дребния и среден бизнес.
    Оставка, съд, затвор!!!!!!!!!!!!
    Идва Видов ден най-късно на 28.03.2021!

    Коментиран от #25

  • 9 Герб+партиоти+дпс

    19 1 Отговор
    Тройката е изключително вредна за народа на България! Изключително гнусни и долни съшества са посочените бивши пребоядисани комунисти, без грам мозък в кухите си черепи, с мозъчна клетка настровнансамо за кражби!
  • 10 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВУЦИЙ

    17 1 Отговор
    Дека е Бригадиро с жипката да се изкаже, колко са"направили и помогнали" на хората?Ще висят от дървет@т@ рано или късно!
  • 11 Спаканяци

    20 1 Отговор
    Очаквахме да купите лекари и сестри за 3 милиарда, вие купихте самолети, за да вЕмете комисионни за да си купуте избори! Вече и бабичките понсеката винпроклинат до девето коляно калпавите семки!
  • 12 Джи

    14 1 Отговор
    Време е за революции, стягайте гащите приятели, що няма да ни е лесно!
  • 13 Намаляване

    11 1 Отговор
    На депутатите и чиновниците наполовина. Това е мярката.
  • 14 Искрен Веселинов, ОП!!! Твърдиш че

    18 1 Отговор
    Населението ни е по болно и по възрастно от Западна Европа!!! Обединени идиоти!! Населението на 3ападна Европа живее средно с 12-15 год повече отколкото в България!!! И ти си с Купена или подарена диплома за нещо!!! За по болно водиме в Световните статистики,!!! Неграмотник!! Меко казано,!
  • 15 нагло човече

    15 1 Отговор
    все едно крадеца да пита жертвата:сега след кражбата хубаво ли ти е?
  • 16 истина е

    12 1 Отговор
    Обединените пафиоти се обединиха само за власт и пари , всичко друго е пълен фалш !
  • 17 глоги

    13 0 Отговор
    4 години решават дали да дада 50 лева на пенсионерите и пенсията им да стане 300 лева! 4 години! И това ако са патриоти,аз съм трамвай в "Обеля". Те са беля,а не патриоти. Патриот е дякон Васил Левский,патриот е гениалният ни поет и революционер Христо Ботев,Любен Каравелов,Георги Раковски,Георги Бенковски и другите българи,загинали за свободата ни.Тези съвременни смешници са национални бълхи и хлебарки!
  • 18 ПГ"Обединени Патриоти" ВМРО??? Приберете

    6 2 Отговор
    Го тоя И Веселинов да не говори глупости и Простотии!!! Може би е Острие"на Групата ви???

    Коментиран от #22

  • 19 това е похвала

    4 1 Отговор
    Глупак!
  • 20 Мислещ

    8 0 Отговор
    От преди 30 г се толерира липсата на възпитание, неспазване на правила , безотговорност, връзкарство, заобикаляне на закони и т.н. Под вещото водачество на управляващи партии и партийни негодници в правителства и народни събрания с толериране на Наши хора е, питам аз как да върнем младите заминали които виждат един по-друг свят.
  • 21 Неискрен Вазелинов

    6 0 Отговор
    Чи що мъ избирати като ни ви харесвами? Ни сме казвали чи сме умни! Даже сми тъпи майнии, ама вие сти ощи понпрости. Ша ни избирати пак като сме ви купили! Аааа ма ха! Ши слушати иначи ши си сидити домЪ!
  • 22 3,14К

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "ПГ"Обединени Патриоти" ВМРО??? Приберете":

    Всички остриета на Герб и ОП са доста тъпи и нагли!
  • 23 !!!?

    2 3 Отговор
    И преди, и сега Проблема е Андрешко - недисциплиниран, на всичко контра, за всичко другия му е виновен, не поддържа хигиена, пие много, пуши много, вечно скимтящ, неуправляем !!!?
  • 24 Теодоро

    3 1 Отговор
    В кауша боклук
  • 25 лошото е

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    че на изборите ще бъдат с обща листа на грба. Забравихте Канада, която вече 30 г изнася златото ни.
  • 26 българка

    1 0 Отговор
    След като ни ликвидират напълно, вече ще си управляват без проблеми, НО КОЙ ЩЕ ГИ ХРАНИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ???
  • 27 иво

    2 0 Отговор
    абе пич вие сте за пандела всичките, за геноцида над един народ, два месеца октомври ноември ни убеждавахте че всичко е ок учолищата са ок и изведнъж 4000 замразен 200 умрели на ден. Кръчмите МОЛ вете на макс бичеха, щото бяхте им обещали срещу едни пари....
  • 28 отврат

    1 0 Отговор
    Ако всичко в тая държава се случва на преценката , дисциплината на народа, защо трябва тогава да ги хрантутим тия некадърници, за да ни крадат ли?
    Ай да не се впускат в такива разсъждения, а да си държат темата за Македония , с която могат да излъжат най- много баламурници. Там им е келепира на тия гайди, хем далавера с паспортите, хем се правят на баш патрЕоти.
  • 29 Васил

    0 0 Отговор
    Защото сте тъпаци как Китай Азия и Австралия се справиха? Проблема е че не ставате за нищо не можете едни адекватни мерки да наложите.
  • 30 Eххххх

    1 0 Отговор
    Ако се вдигнат заплатите в БГ и има шанс за жилище за младите .построени от държавата ,няма начин хората да те се приберат от чужбина,където бачкат.за да имат доходи да плащат креситите си и да не мизерстват семействата им...а.че не са заедно и се побъркват хората излиза.че на никой не му пука
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове