Last news in Fakti

1 Март, 2021 08:52 4 043 76

Министър Ангелов разкри защо влиза в политиката и как ще преборим коронавируса

  • проф. костадин ангелов-
  • ваксиниране-
  • ваксини

Няма разбиране от страна на хората, че трябва да спазват мерките. Ние вървяхме на ръба на бръснача и постигнахме резултат, който много малко държави успяха, каза Ангелов

Министър Ангелов разкри защо влиза в политиката и как ще преборим коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Борисов ме покани да стана министър на здравеопазването, надявам се защото съм доказал, че мога да помагам и управлявам сферата на здравеопазването. Това заяви министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов в предаването „Тази сутрин“ по БТВ.

Думите му са по повод факта, че е номиниран за водач на две листи в ГЕРБ на предстоящите избори. За мен това ще е още една възможност да продължа да се срещам с хората, да говорим за ваксините и ваксинациите. Във войната с COVID-19 се налага да се борим за всеки един човек, заяви здравният министър.

Министър Ангелов отчете и постигнатото по време на мандата му. „Ние бяхме на едно от първите места по заболеваемост и смъртност, сега сме в средата. Сега отчитаме 12% ръст на желаещите да се ваксинират. Това показва, че с нашите действия, ние сме успели да убедим хората да вярват в науката. Успявам да работя рамо до рамо с хората и да ги убеждавам. Няма да жаля сили и средства, за да спася колкото се може повече хора. Основната ми цел е да съм полезен, за да постигнем по-добри резултати“, посочи проф. Ангелов.

В хода на световната пандемия всяко решение, което се взима трябва да се базира на моментната ситуация, обясни той.

Основната ни цел беше да запазим войниците на първа линия, хората, свързани с обществения живот и възрастните и хората с хронични заболявания. Зелените коридори бяха направени, защото имахме много ваксини, а хората от определената група не идваха да се ваксинират. 30% са възрастните хора, които са ваксинирани над 65 г. В целия свят имаме един непредвидим вирус, в целия свят има опашки от хора, желаещи да се ваксинират. Вторите дози се пазят за всички ваксинирани. Само за „Астра Зенека“ не е нужно, защото чакаме нови дози и това не е нужно. Битката ще бъде в посока хората да бъдат здрави. Получихме нова доставка от 21 060 дози на „Пфайзер“. Не спираме да търсим ваксини, така че те да дойдат навреме. Целта ни е да имаме 70% ваксинирани граждани до края на юни. Това е постижимо, ако имаме ваксини, поясни той.

„Не сме се предоверили на никого. ЕК е сключила договорите с фирмите-производители и те са поели ангажимент за доставки, които обаче не се спазват, уточни министър Ангелов.

По думите му, ако дойдат всички заявени количества ваксини, те дори ще останат. „Нужни са ни ваксини сега. По-важното е, че ние успяхме да върнем доверието на 12% от хората и ги убедихме да се ваксинират. Това е успех“, категоричен е той. Според здравният министър се справяме с управлението на пандемията.

„Няма разбиране от страна на хората, че трябва да спазват мерките. Ние вървяхме на ръба на бръснача и постигнахме резултат, който много малко държави успяха. Обещахме, че ако заболеваемостта е под 200 на 100 000 за две седмици, ще разхлабим мерките. Сега имаме едно плато на заболеваемостта и смъртността около 12-13 на сто. В момента системата на здравеопазването е готова да поеме натиска и да се справи. Червените лампи не светят и мерките се разхлабват. Където има епидемични взривове, се предприемат локални мерки. Нашата работа е да държим епидемията на каишка и се справяме. Нашата основна цел е да върнем спокойствието на хората, посочи проф. Костадин Ангелов.

Научихме много уроци по време на пандемията, подготвихме се много добре, уверено стъпваме напред и вече знаем как да победим този вирус, завърши здравният министър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    68 0 Отговор
    Политиката вече му влазнала, няма как и той да влезе.
  • 2 мъъъ

    96 2 Отговор
    Влиза да може да си опази краденото иначе в панделата
  • 3 Антигерб

    93 3 Отговор
    То е ясно че Толупа се огражда с послушни калинки
  • 4 ггг455

    86 2 Отговор
    влиза защото е мишка и какво му каже ония с джипката и изпълнява като кученце
  • 5 Ангела

    86 0 Отговор
    Аман от боклуци бе
  • 6 БАЙ Х@Й ‼

    103 0 Отговор
    Този червей обяви, че в борбата с Ковид всички медици от парламента ще облекат белите манти и ще влязат в отделенията ! Нито той, нито Дариткова, нито Лъчко..... никой не влезе! Но набута д-р Мангъров в отделението!

    Коментиран от #58, #59

  • 7 нннн

    58 0 Отговор
    Циба !
  • 8 Българка

    82 1 Отговор
    След тоталния провал и хаос в здравеопазването- хората умираха по стълбите и пред болници, в линейки, липсват лекарства, апаратура, каквато и да е адекватна реорганизация в болничните заведения, да се похвалиш, че успешно управляваш сферата на здравеопазването, е меко казано гавра с българите.
    В момента цари хаос и липса на всякакъв имунизационен план, липсват ваксини. Българите ги разиграват като маймуни- зален коридор ,отворен,затворен
    Но това е - от шайката толкова си могат! Гарантирано от ГЕРБ!
    Хора, не допускайте тези, които ни попиляха, да останат ненаказани и отново във властта и НС!

    Коментиран от #22

  • 9 Протест срещу безобразията в България

    59 1 Отговор
    Този стане ли министър ще ни вкара в Локдаун до живот
  • 10 БАЙ Х@Й ‼

    49 1 Отговор
    Този кандидатдУпЕтат мълчеше като З@Д.НИК на въпроса за злоупотребите в Правителствена болница ! Не в здравната служба в селце с пет жители в джендема, не за две спринцовки, а за половин милион в София !!!

    Коментиран от #16

  • 11 Българка

    50 1 Отговор
    Ботоксовият да спре циничните лъжи. ЕС разпределя ПРОПОРЦИОНАЛНО поръчаните от страните ваксини. Ако до май, умниците от глутницата УМИШЛЕНО са поръчали по-малко ваксини, няма как да очакват да получат повече!

    Коментиран от #15

  • 12 да краднеш

    31 0 Отговор
    Всеки си има версия по темата , нали така бе Коцка. Тази е само твоята.
  • 13 това е моята

    47 0 Отговор
    Всеки некадърник изпада в невъобразим възторг да заема висок пост.
  • 14 БАЦЕ БАЦИЛА

    40 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Министър Ангелов отчете и постигнатото по време на мандата му. „Ние бяхме на едно от първите места по заболеваемост и смъртност...."
    Ми точно по твое време починаха над 15 000 души в повече,с това ли ще се хвалиш?

    Коментиран от #21

  • 15 ТУРЧИН

    2 25 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Търся българки като теб , ти каква българка си ?

    Коментиран от #17

  • 16 Българка

    42 2 Отговор

    До коментар #10 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Този присвоен близо полови милион от болница Лозенец е само за около месец. НЗОК е направила проверка само за тоя период. Представяте ли си грабежа за период 1 година, а за 5? Министерство на здравеопазването има представители в надзора на НЗОК. Министърът обеща да се запознае (макар че той знае) със злоупотребите и да отговори на Миролюба Бенатова, но има само оглушително мълчание!
    Сънародници ежедневно, ежеминутно властващите и кръгът им фирми ни крадат като пладнешки разбойници! В същото време се хвалят и ни призовават отново да ги изберем.
    Ние мазохисти ли сме?

    Коментиран от #30, #31

  • 17 Българка

    26 3 Отговор

    До коментар #15 от "ТУРЧИН":

    Честита Баба Марта и на теб! Ако си турчин, що дириш в България и във форума? На екскурзия? И надявам се за малко

    Коментиран от #24, #50

  • 18 валерко

    26 1 Отговор
    бягай бе мазник нагъл ей тиква скоро ще умреш
  • 19 Гост

    32 1 Отговор
    Тези избори ще са тотален фарс. Едните кандидати са досегашните, от които искаме да се отървем, а другите са предишните, от които едвам се отървахме. Покрай тях е пълно с мишоци, които се научили и те само да обещават, но си нямат хабер как ще го изпълнят. Защото нямат и намерението. Важното е да се закачат и те на софрата.
  • 20 SH BG

    26 1 Отговор
    Мутри, крадци, садисти, шарлатани, магистрални труженички, ЛГБТ...!!! :::)))

    Няма нормални измежду братоците Организирани в Престъпна Група "герб"...!!!

    Дааа...!!!

    Коментиран от #26

  • 21 РУМЕН РАДЕФФФ

    3 20 Отговор

    До коментар #14 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    АБЕ ЕИИИИИ......НЕ ОТНЕМАЙ МОЯТА ГОЛЯМА ЗАСЛУГА ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОВИДА ,ЧЕРВЕНА ПРАЗНА КРАТУНО БЕ ЕИИИИИ.....МОГА ДА ПОТВЪРДЯ СЪС ФАКТИ ЕДИН ПО ЕДИН , КОЙ ИЗВЕДЕ ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ НА БАЛКАНА 20г. АААААА ??? КОЙ , ОТРИЧА , ЧЕ НЯМА ВИРУС И СЪБОТИРА МЕРКИТЕ НА ПЛАВИТЕЛСТВОТО ААААААА , КОЙ КАЗВАШЕ , ЧЕ ВИ ЗАПУШВАТ УСТИТЕ И ОГРАНИЧАВАТ СВОБОДИТЕ БЕ ЕИИИИИШИЕ....ЗА ТУЙ , АЗ СЪМ НА ПЪРВО МЯСТО И МОЯ Е ТАЯ ЗАСЛУГА , СЪС КОЯТО АЗ МТОГО СЕ ГОРДЕЯ БЕ ЕИИИИИИИШИЕ......

    Коментиран от #38

  • 22 Българка ама Московска

    2 28 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    АКО БЕ УМЕН БЯМАШЕ ДА ПИШЕЕШ ТЕЗИ ЛЪЖИ, НЯМАШ ЦЕНЗА, ЯВНО СИ ОТ ТЕЗИ ПЛАТЕНИТЕ С ЖЪЛТИТЕ СТОТИНКИ ДОНОСНОЦИ НА ПАРТИЯТА ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ЛЪЖИ ИНТРИГИ И ПРОСТОТИЯ. НЕ СЕ СЪРДИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КАКЪВТО НАРОДА ТАКАВА ДЪРЖАВАТА, НЕ СИ ЗА ПРИМЕР НЕ СЕ СЪРДИ НА ХОРАТА ДОРИ СИ ПО ЗЛЕ ОТКОЛКО СИ МИСЛИШ. АМАН ОТ БОЛНИ МОСКОВСКИ ТРОЛОВЕ. ТУК Е БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #35, #42, #49

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ТУРЧИН

    3 16 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    А НЕ СЪМ НА ЕКСКУРЗИЯ ЧАДО , ТУК СЪМ СИ У НАС , А ТИ ДА НЕ СИ НА ГОСТИ ТУКА ЧАДО ???
  • 25 Аз40🏴‍☠️

    22 1 Отговор
    Този трябва да го премахнем от политиката. Абсолютно е наложително.
  • 26 SH BG

    2 12 Отговор

    До коментар #20 от "SH BG":

    Глупчо прост тролчо на шумкарите. Как сте цървулани.
  • 27 Дончева

    23 1 Отговор
    Журналисти, я разследвайте този ботоксовия, колко пари е откраднал от Александровска, докато беше директор. Това е причината да стане министър и депутат, за да прикрие кражбите.
  • 28 абе коце

    8 0 Отговор
    Да се позоваваш на оценката и още повече да я приемаш като комплимент , на един непросветен елемент , че и по-лошо , е неприемливо за мен.
  • 29 Истината

    21 1 Отговор
    Ботокса влиза в политиката единствено заради имунитета, иначе го чака доживотна присъда за геноцид в ЦСЗ. Надявам се имунитета му да бъде свален и заедно със шайката щабаджии да отидат там където им е мястото.
  • 30 НЕ ЛЪЖИ

    1 19 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШЕШ ЛЪЖА , СЛЕД ЛЪЖА.....АКО СИ ТОЛКОВА ДОБРЕ УСВЕДОМЕНА И ПОДПЛАТЕНА СЪС ДОКАЗАТЕЛСТВА ТОВА ЩЕ Е ЧУДЕСНО , НО АКО НЕ - ЩЕ Е ТЪЖНО И СМЕШНО !!! ТАКА , ЧЕ РЕДА ГО ЗНАЕШ КАК Е .....ИНАЧЕ ЩЕ Е САМО ЕДНО ГОЛЯМО ПЛЮЕНЕ ОТ ТЕБ ....ДОКАЖИ ГО !!!

    Коментиран от #37, #43

  • 31 БЪЛГАСКА РАШАНКА

    1 18 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Народа не вярва на крадливи комундета камо ли на руски писарушки като теб злосторещи срещу хора с хуманни цели. По това народа ви разпознава гнилата партийна пропаганда. Всички от БСП сте потънали в тинята заради лъжливите си изказвания.Нямаме вяра на вас.

    Коментиран от #36

  • 32 Българка

    9 1 Отговор
    В паспорта ти турчин ли пише?
  • 33 кобрата

    13 1 Отговор
    ЗА ПАРИ . Хареса му да плаши, но дано народа се осъзнае и да го уплаши него. СЪБУДЕТЕ СЕ! НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ!
  • 34 Шефьор

    9 0 Отговор
    За политик, не става! Защо не се занимава с това от което разбира и е учил? Гагарин!
  • 35 По добре

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Българка ама Московска":

    да спреш да пишеш,за да не разберат останалите колко много място в главата ти е пълно с мухъл.
  • 36 какво общо

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "БЪЛГАСКА РАШАНКА":

    Мозъчният ви обем може да поеме само два термина , комунизъм и Русия , поради това се упражнявате единствено с тях.

    Коментиран от #41, #45

  • 37 Антитрол

    1 8 Отговор

    До коментар #30 от "НЕ ЛЪЖИ":

    Добре казано.ТОВА СА КОМУНДЕТАТА ОПЛЮВАТ ВСИЧКО ИСТИНСКО И СВЯТО, ПО ГОЛЯМА БОЛЕСТ СА ОТ КОВИДА, НИКАКВА МИЛОСТ И ЖАЛ ЗА БОЛНИТЕ И М МОЗЪЦИ.
  • 38 БАЦЕ БАЦИЛА

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "РУМЕН РАДЕФФФ":

    Тази опорка не става,изчакай да ти спуснат по-нова и опитай пак!
  • 39 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    10 1 Отговор
    Оставка, съд, затвор
  • 40 Българка

    13 1 Отговор
    Всички продажни подлоги на управляващите и присъдружните им сте кухи. По сигнал на Миролюба Бенатова НЗОК е направила проверка. От самата болница Лозенец са си признали и са писали до НЗОК, че за около 1 месец е ДОПУСНАТА ЕДНА И СЪЩА ТЕХНИЧЕСКА ГРЕШКА 65 ПЪТИ и е на стойност 238 000 лв. А другите са установени
  • 41 ПИШЕШ ЛЪЖИ

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "какво общо":

    КОМЕНТИРАЙ БЕЗ ДА ЛЪЖЕШ, ТОВА ИМА ПРЕДВИД. ОЦВЪКАХТЕ САЙТА.РАЗБРА ЛИ. ПАНИМАЕШ.
  • 42 ПО-ЗДРАВ

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българка ама Московска":

    "... Пустите клисурци станали московци,
    а панагюрци - донски казаци!
    Войвода им беше Гьорги Бенковски,
    развява байрак Райна девойка.."
  • 43 Българка

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "НЕ ЛЪЖИ":

    коментар #40 е към теб

    Коментиран от #52

  • 44 оня

    6 0 Отговор
    Интереса клати феса:))
  • 45 Упражнения партийни

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "какво общо":

    Не се упражняваме неграмотнико.

    Коментиран от #53

  • 46 Ахахахах

    7 0 Отговор
    Чудя се, законно ли е хора, участващи пряко в изборите за депутати да заемат министерска или друга чиновническа длъжност?! Това не е ли як конфликт на интереси и злоупотребяват с публичните ни ресурси за лични цели?!
  • 47 1234

    9 0 Отговор
    Послушко.
  • 48 Ахахахаа

    8 0 Отговор
    Как така мутрите и техните пионки ще си организират избори с нашите пари и за наша сметка и ще го направят честно спрямо техните конкуренти. Значи Ботоксът ще си отганизира конкуренти! Звучи малко ..... меко казано нагло!
  • 49 По минусите ще ги познаете

    8 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българка ама Московска":

    Абе, ти като пишеш, барем гледаш ли що пишеш? Аман от промити мозъци. Когато пишете от името на народа, знайте, че вие сте 1/100000 от тоя народ герпаджиите. Ти имаш 100 ника, троле, и под всеки пишеш една и съща тъпотия. Не съм от БСП, ни от ИТН или Атака. Но от тиквата просто ми писна. Не искам тоя отявлен селяндур да ме представлява пред света. Чел-недочел една книга през целия си живот, без бъкел чужд език да знае, държи се надменно с тия, които му задават неудобни въпроси. Помните ли онова ,,ще млъкнеш ли" към репортерски въпрос? Той иска само да сме клакьори, да му казваме колко е хубав. Е да, ама не. Да ти направят протест пак пред къщата, тиквоооооо, да реват всички там.

    Коментиран от #54

  • 50 оня

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Не му обръщайте внимание на този м.ан.гал:))
  • 51 Ужасът

    5 0 Отговор
    Как пък един свестен не успя да влезе в тази политика. Явно е че свестните ги елиминират бързо.
  • 52 ОП ПАААА

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Българка":

    ВИДЯХМЕ ГО СНОЩИ ВАШИЯТ ДЕПОТАТ ОТ БСП КАК Е ОПРАВИЛ БОЛНИЦАТА В КАЛИАКРА В СТИЛ ВАЛЬО ТОПЛОТО, ФАЛИРАЕ Е ЗА ЕДНА ГОДИНА, ТА ТОЯ ЩЯЛ ДА ОПРАВИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НИ, САМО ЧЕ ЛЕКАРИТЕ СА СВИДЕТЕЛИ И ИМА ДОКУМЕНТИ. СЕГА ЩЕ ГО УПРАВЯТ В ПРОКУРАТУРА.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Тупан

    0 4 Отговор

    До коментар #49 от "По минусите ще ги познаете":

    Нямаш и 10% от неговият интелек, за чий ги пишеш тия тъпотии сам да си ги четеш или усираш сайта .

    Коментиран от #74

  • 55 ЪРП

    5 0 Отговор
    CAМO ДOКAТO ЧEТEШ, БРУТAЛНO AКТИВИЗИРAНИЯ ВOЙ НA ЧAКAЛИ-ЧEКМEДЖEГEРБEРACOПИТEЦИ ТУК И ТИ CТAВA ЯCНO, КOЛКO ГИ E CТРAХ OТ "ИМA ТAКЪВ НAРOД"......И ИМA ЗAЩO!!!!!!!

    C ВAC CМE "ИМA ТAКЪВ НAРOД" !!!!!......ЩE ГИ РAЗГЛOБИТE НA ИЗБOРИТE, ТOЧНO КAКТO ГEН.РУМEН РAДEВ РAЗГЛOБИ КAРИКAТУРAТA-КAНДИДAТУРA НA ЦEЦКA-ГEРБEРACКA!!!!!!!!!!

    НAРOДA ТРЯБДВA ДA CE OБEДИНИ И ДA ДAДE ТOТAЛНAТA CИ ПOДКРEПA ЗA "ИМA ТAКЪВ НAРOД" ЗA МOГAТ БEЗПРOБЛEМНO ДA CЪCТAВЯТ ПРAВИТEЛCТВO И ДA CМAЧКAМE МУТРEНCКAТA CГAAAН!!!!! ЧУМAТA ПOКOCAВAЩA БЪЛГAРИТE, ВCИЧКИ БЪЛГAРCКИ ИНCТИТУЦИИ И УНИЩOЖAВAЩA БРУТAЛНO ПРИРOДAТA НИ....,ЧУМAТA ЧEКМEДЖEГEРБEРACOПИТEЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Лост

    3 0 Отговор
    Ангеловци, Джамбазки, Каракачановци, Калканнджиеви, Бикови и знайни и незнайни да ги ееее във войниците.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 БЦП SDS GЕРБ

    7 0 Отговор
    ТЪРГОВЕЦА НА ЗДРАВЕ ЗАЩО НЕ ГЛОБИ ФАНДЪКОВА ЗА ПЕЧКИТЕ , ЦИГАРИТЕ ИЛИ ПРАХА НА СОФИЯ
  • 61 Аз40🏴‍☠️

    7 0 Отговор
    По ционистката медия за разпространение на фалшиви новини (бТв) говореше днес несвързано. Голям тъпак. Може и от файзера да е, странични реакции.

    Коментиран от #76

  • 62 Моем носим гепим

    9 0 Отговор
    Тея със злоупотребите имат запазени места в листите на ГЕРБ.
  • 63 Азззззззззз

    6 0 Отговор
    Ботокса се е продал на сатанинската система управляваща задкулисно света. Безкруполен измамник.
  • 64 АНОНИМЕН

    4 0 Отговор
    За да има депутатски имунитет! Щото и в Алескандровска дупката ще да е поне колкото в бившата Правителствена -Лозенец! В Лозенец около 400 000 лева засега! В Александровска вероятно е поне 1 200 000!
  • 65 Българин

    3 0 Отговор
    Ревизия на всичко до което се е докоснал тоя пcихопат. Почти сигурно е че е за панделата.
  • 66 соколин

    2 0 Отговор
    Само в България е възможно" професори" да се чупят в кръста на един
    примат. Ех, пари, пари!!!!!!!!!
  • 67 така е то

    1 0 Отговор
    Харесвам го, но не ми харесва, че напоследък е взел толкова присърце мисията да ваксинира хората и да вкарат паспорти за ваксинираните. Все се надявах, че няма толкова лесно да се продаде.
  • 68 ВАРНА

    2 0 Отговор
    ВАРНА ,БОТОКСА ,СИНИТЕ ВЪЛНИ...
    ПЛЯС ПЛЯС ПЕДЕЛИТЕ
    ВОДНО КОЛЕЛО
    АЛИ ПАРЧЕТО КОГА МУ ВИДЯ ПИКЧЪРСА НА ТОЯ ЗАПЯ
    ХИЧ НЯМА ТА МЪЧА
    ДО ПЪПА ШИ ТИ ГО НАГЪЧА
  • 69 Миро

    3 0 Отговор
    А ГешеФТ кога ще разследва с какви пари Ботокса си купи 4 апартамента ново строителство в София, само за последните 6 месеца ?
  • 70 Ellie

    2 0 Отговор
    Къносан ботокс!
  • 71 Next

    3 0 Отговор
    Нивото на политиците е меко казано ниско, но какво да очакваме след като си имаме тиква за премиер. Тоя ангелоФ е поредният. министър-тъпанар.
  • 72 ооооооооооо

    0 0 Отговор
    Много джендари в новия парламент!
  • 73 Петров

    0 0 Отговор
    Агитацията и пропагандата трябва да са центъра на нашата работа, - казвал Ленин. Е, ленинците в ГЕРБ сбъднаха заветите на вожда. От зори до мрак – неуморно и методично промиват мозъци.
    Сутрешни блокове на т.нар. национални телевизии. По едно и също време, в продължение на 30 минути от екрана бълват пропагандно-политически послания Костадин Ангелов, здравен министър, Христо Терзийски, вътрешен министър и Румен Христов, лидер на СДС, прилепено към ГЕРБ. И тримата са кандидат-депутати от управляващата партия. И тримата ни убеждават, че живеем в герберски рай и ни чака светло бъдеще. Ако изберем тях, естествено. Няма алтернатива, - пени се седесара. Всички престъпления са намалели, разкриваме огромен процент, а служителите на РПУ се снимаха с мен и напечатаха календар! Браво Ристьо, много си печен! Ангелов е самия живот: Няма да жаля сили и средства в кампанията…

    Ето къде било заровено кучето – няма да жали сили и средства. А средствата откъде са, господине? И как така няма да ги жалите? Само и само да станете от лекар политик?! Чрез нас да сбъднете болната си детска амбиция. Затова ли обичате да сте в джипката на Вожда? Ясно - за това!
  • 74 По минусите ще ги познаете

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Тупан":

    Естествено, че нямам неговия интелеК. Все пак той е Нобелов лауреат. Всъщност заспа на церемонията по връчването на Нобеловата награда. Ама пак, името му е в едно изречение с Нобелова награда. А това никой не може да му го отнеме.
  • 75 Мишок

    0 0 Отговор
    защото му хареса да ни лъже и влиза в отбора на най големите лъжци.
  • 76 Файзера

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Аз40🏴‍☠️":

    не от астрадзенеката е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове