Last news in Fakti

8 Март, 2021 10:16 3 587 84

Свиленски срещу Желязков: Искаме България без корупция

  • георги свиленски-
  • росен желязков

ГЕРБ приключва един изключително успешен мандат, смята пък Желязков

Свиленски срещу Желязков: Искаме България без корупция  - 1
Кадър Нова тв

Мнения в ефира на Нова ТВ сблъскаха водачите на листи в 24 МИР в София Росен Желязков от ГЕРБ и Георги Свиленски от БСП.

„4 април е датата, на която България трябва да тръгне в друга посока. Искаме да дадем нова визия, нов път за управление на страната. Искаме България на образована и здрава нация. Искаме България, която да развива силна икономика. Искаме България, в която да се спазва държавността, да се уважават институциите. Искаме България, в която да няма корупция. Искаме България, в която българските граждани да живеят свободно и спокойно. Затова на 4 април искаме вота на българските избиратели”, посочи Свиленски.

„ГЕРБ приключва един изключително успешен мандат. Правителството на ГЕРБ и „Обединени патриоти” не само изпълни предизборните ангажименти, които поеха през 2017 г. В голяма част от показателите ги надминаха. 2017 г. прогнозата беше за настоящата година БВП в размер на 110 млрд., сега сме на 124 млрд. Минималната работна заплата се увеличи с 1/3 - от 460 лв. до 650 лв. Минималната пенсия се увеличи почти два пъти - на 300 лв. Средната заплата достигна 1 500 лв. След Естония ние имаме най-ниския процент на дълг към БВП - около 23%. Ние изключително добре управляваме нашите публични финанси. Всяка година имаме ръст на икономиката не по-малък от 3.5%.", каза Желязков.

Управлението на COVID кризата

„2017 г., когато започна мандатът на ГЕРБ и „Обединени патриоти”, ние бяхме страна, председател на Европейския съюз и влязохме изключително успешно в европейския дебат, като лидери на същия. Миналата година, както всички останали държави, станахме обект на една безпрецедентна пандемия. Здравната ни система, напук на всички прогнози, се оказа подготвена и успя да устои на предизвикателствата. Благодарение на човешкия ресурс, на материалната база и средствата, които се увеличиха с 2 млрд. в здравната система”, категоричен бе Росен Желязков.

„Как се справят управляващите ще кажат българските граждани. Какво предлагаме ние? От първия ден на кризата казахме, че трябва да има държавна политика по управление на кризата. Казахме, че трябва да се задейства планът от 2008 г. за пандемичните ситуации. Казахме, че населението трябва да се тества масово и безплатно, което се прави във всички държави, само България още не. Казахме, че трябва да има чисти болници. Всички болници в рамките на тази криза бяха напълнени с COVID отделения, което постави другия проблем - хора с други заболявания да не могат да се лекуват”, коментира Свиленски.

Справянето с икономическите и социалните последици от пандемията

„Безпрецедентна ситуация с пандемията. Мерките, които бяха предприети, макар и да се търпят упреци за тяхната недостатъчност по размер и по отношение на времева рамка за доставяне са изключително смислени, полезни и дадоха възможност в социален план да се запазят 300 000 работни места. Това са факти, които няма да се уморим да повтаряме. Те се признават и от нашите социални партньори. Беше ангажиран национален ресурс - 3 млрд. лв. - безпрецедентно за нашата история”, обясни Желязков.

„Втората част от дейността на правителството след тази криза - компенсирането на българските граждани - социално икономическите мерки, отново, според нас, претърпяха провал. Всяка мярка, която предложиха - било то 60/40, 80/20, всички те закъсняха. Нито една не стигна навреме до българския бизнес. Нито една от тях не стигна навреме до българските граждани - до дома, до всеки един човек, който е засегнат от кризата. Затвори се бизнес, затвориха се фабрики, хората ги пробраха вкъщи и никой не им помогна през тази криза. Сега, отвориха бизнеси, отново никой не мисли за онези малки и средни бизнеси”, е на мнение Свиленски.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цвъки асансьора

    71 11 Отговор
    На 4 април да изметем шайката!

    Коментиран от #7, #83

  • 2 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    19 49 Отговор
    СВИЛЕНСКИ, А ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА НАС ...А

    Коментиран от #58

  • 3 БОРИСОВ ПРИ НАВАЛНИ

    55 9 Отговор
    Корупцията в една килия и под ключ! Това е правилният ход..
  • 4 ТаУмВзе

    37 9 Отговор
    Нали без корупция и роднински назначения, няма да може бре. Как си го представяте? Лустрация на герберастията и компания? Бухахах Предизборни локуми за напреднали роби.
  • 5 Бойку шкафа

    42 10 Отговор
    Ъъъъ това с корупцията няма да стане...Имам още шкафове за пълнене...
  • 6 невъзможно

    9 7 Отговор
    Все едно да искаш шкафче, пък да те е страх да бръкнеш в него.
  • 7 Деди

    11 35 Отговор

    До коментар #1 от "Цвъки асансьора":

    много хляб трябва да ядеш още недорасъл розов комундел!

    Коментиран от #68

  • 8 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 23 Отговор
    В БГ НЯМА КОРУПЦИЯ...НЯКОЙ ОТ НАС СА В КАУША....АМА ОЩЕ НЕ СА ГИ ОСЪДИЛИ......
  • 9 Абе нещастен

    18 6 Отговор
    по-големи крадци от Вас няма бе.Писнами от тъпотиите Ви .От глупостта Ви и нахалството Ви.
  • 10 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    9 30 Отговор
    КВА КОРУПЦИЯ БЕ СВИЛЕНСКИ.....ТРАЙ, ЧЕ ВИ СПИРАМЕ ПАРИТЕ ЗА...БСП

    Коментиран от #69

  • 11 дърт даскал

    32 2 Отговор
    Бенджамин Франклин: "ПЪРВАТА ЗАДАЧА НА ПАТРИОТА Е ДА ЗАЩИТАВА НАРОДА НА СВОЯТА СТРАНА ОТ СВОЕВОЛИЯТА НА СОБСТВЕНОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО".
  • 12 Дървеников

    37 6 Отговор
    Един взима 2500 друг 500 = 1500. Срама няма Здравко Желязков

    Коментиран от #66

  • 13 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    8 34 Отговор
    СВИЛЕНСКИ, МЛАДО И ЗЕЛЕНО СИ ОЩЕ....НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА ОТ....НАС
  • 14 Ши.бани другари

    17 35 Отговор
    Понеже не можете от Бсп да се похвалите какво сте направили, за да гласуват за вас, освен, че откеаднахте 3.5 милиарда лв през фалиралата банка, затова във вашите предизборни изказвания само опитвате да маскарите други. Типично по другарски, нали. Боклуци сте и нормални хора за вас няма да гласуват.

    Коментиран от #30

  • 15 Сделано в СССР

    15 10 Отговор
    БСП-Д(п)С внедриха корупцията по кремъски модел, ГЕРБ я доразвиха по путински модел и сега искали да няма корупция ?!?! Лицемери !
  • 16 ДИЛЕМА

    33 11 Отговор
    Ще гласувам за партия,която със сигурност ще влезе в парламента и с още по-голяма сигурност няма да се коалира с ГЕРБ под каквато и да е форма.Засега на тези условия отговаря единствено БСП.
  • 17 Българка

    30 5 Отговор
    Питам защо големите телевизии не организират диспут с участие на извънпарламентарни партии, а по всички големи ТВ всяка сутрин излъчват муцуните на министри от правителството и тяхната свита. По Нова В.Николаев съобщи, че на тоя диспут са били поканени от партията на Слави, но те не са приели участието. Питам се защо. Борисов е ясно защо се крие, но защо от Има такъв народ не влязат в открит дебат?

    Коментиран от #29, #82

  • 18 raven

    30 6 Отговор
    единствено знам че България няма икономика. Ако не са парите от Европа да сме глътнали вода 100 пъти.само се увличават данъци и се измислят нови.Цените на хранителните продукти нвърчат нагоре, а Супер Ганьо раздава сака. С чужда пита помен прави хе-хе
  • 19 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    9 26 Отговор
    СВИЛЕНСКИ, КВА КОРУПЦИЯ БЕ......ВНИМАВАЙ КВО ГОВОРИШ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕШ БЕЗ....РАБОТА
  • 20 44444

    14 23 Отговор
    Че партийната каса на БСП отдавна е разграбена. Корнелия първо на нея посегна, а сега се оглежда за парите на българската държава.
  • 21 Мъдрост на народите

    13 22 Отговор
    Който с Москва се гушка, ходи гол кат пушка !
  • 22 Успех ли?

    28 9 Отговор
    Че задлъжняхме с милиарди, че трябва да плащаме по 500 лева за жилищни паспорти, че мин. Работна заплата в България е равносилна на еднодневен надник в Германия, че пътищата са в окаяно некачествено състояние, че изпозвате народни пари за личен и партиен ПР, че сме единствената държава в Европа в която не отпуснахте и 1 хляб помощ в пандемична криза ли??? ... Аре Бегай от Тука ве!!! Крадци!

    Коментиран от #77

  • 23 чичо

    13 20 Отговор
    Свиленски,като не я искате тая корупция,защо я създадохте?
  • 24 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    10 20 Отговор
    НАШИТЕ МИЛИАРДИ СА СТАРТИРАЛИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА.....СВИЛЕНОВ, НЕ ГОВОРИ ЗА НЕЩА, КОИТО НЕ РАЗБИРАШ
  • 25 Техноимпекс

    12 19 Отговор
    "Вервайте му " така както бесепар краде , никой друг не може
  • 26 Българка

    29 8 Отговор
    Желязков казва, че правителството е похарчило 3 милиарда за справяне с последиците от пандемията на икономиката. Яка издънка е оповестяването на тая сума. Питам къде са останалите прахосани милиарди. Само декември 2020 г шайката прахоса 7 милиарда! Външният ни дълг е 40 милиарда. Та питам;
    Мутри къде са милиардите? Сметката не излиза. Правителството да даде подробен и конкретен отчет. Колкп милиарда потънаха в джобовете на властващата ОПГ и съдружията им?
    Съд и затвор!
  • 27 Политолог

    23 9 Отговор
    ГЕРБ е шкафообразна полит-икономическа формация,ползваща тотална медийна дезинформация..
  • 28 ГЕРБ

    11 23 Отговор
    също крадат, факт.Поне не фалират банки и икономики.Най-много крадат Бсп.Не им пука, че изпразниха спестяванията на хората.Да, Борисов е простНо за момента е най-малкото зло.
  • 29 чичо

    12 5 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    „Българке",честит 8ми март.

    Коментиран от #33

  • 30 Doni Brasko

    22 5 Отговор

    До коментар #14 от "Ши.бани другари":

    Откраднахте ги герберастите и дпс и гешевта. Не приписвай на друг вашите действия.
  • 31 Го4о

    9 20 Отговор
    БСП е скапана - антинародна групировка! Не гласувайте тях!
  • 32 Бля-бля ...

    11 10 Отговор
    А руменчо гечевия или курнела няма ли да се изходят с нещо по въпроса ?
  • 33 Българка

    6 6 Отговор

    До коментар #29 от "чичо":

    Трогна ме!
  • 34 опоркииии

    13 6 Отговор
    Казано от бесепарски отпадък, не звучи убедително.
  • 35 Тошко

    11 11 Отговор
    Снимките с шкафчето са АРАНЖИРАНИ, за да забравите за куфарчетата и назначаването на червените милионери!!!!
  • 36 ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 6 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$

    8 11 Отговор
    КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР...А ДРУГАРИ ОТ БСП

    Коментиран от #62

  • 37 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 10 Отговор
    И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА ПАК В ПАРЛАМЕНТА,ПАЧКИ ТРУПАТ, КРЪВЧИЦАТА НАРОДНА СМУЧАТ,НЕСМЕТНО БОГАТИ СТАВАТ....БСП ИЗБИРАТЕЛЯ НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКАТ, СВИРЕПО ГИ МАЧКАТ, ВСЕ ПО БЕДНИ СТАВАТ.......КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРКО НИНОВА.....НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ
  • 38 Всяко

    9 11 Отговор
    управление на БСП последните 30 строеше Национални катастрофи.Най-големите крадци да критикуват ГЕРБ е малко нелепо...
  • 39 Сър Пичук

    10 11 Отговор
    Ако БСП искат да няма корупция, трябва първо да се освободят от лидерката си уволнявана за корупция. Иначе звучат несериозно и измамно.
  • 40 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    8 11 Отговор
    СВИЛЕНСКИ, КЪДЕ ВИДЕ КОРУПЦИЯ...ДАЙ ФАКТИ...ИМЕНА, ДАТИ, СУМИ, ФИРМИ...И ТИ КАТО РАДЕВ....МНОГО ШУМ ЗА НИЩО
  • 41 ПО-ГОЛЯМ КРАДЕЦ

    16 8 Отговор
    ОТ 1989 ГОДИНА ОТ ГЕРБ НЯМА! А В ЧАСТНОСТ НАЙ-ГОЛЯМ КРАДЕЦ Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

    Коментиран от #44

  • 42 Я па тоА

    10 9 Отговор
    Абе Свиленски вие фалирахте 3 пъти държавата, създадохте мутрите и олигарсите, изнесохте парите на хората,а само говорите!Спрете се за нищо не ставате!
  • 43 ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 6 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$

    8 12 Отговор
    И КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР, ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА...ДРУГАРИ ОТ....БСП

    Коментиран от #51

  • 44 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 11 Отговор

    До коментар #41 от "ПО-ГОЛЯМ КРАДЕЦ":

    ИМА,ИМА....БСП ПРИВАТИЗАТОРИТЕ......ИЛИ ПО ТОЧНО...БСП МИЛИАРДЕРИТЕ
  • 45 БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ

    9 11 Отговор
    И КОЙ ФАЛИРА КТБ И ГУШНА МИЛИАРДИТЕ....ОРЕШАРСКИ...СПОКОЙНО, ТОЙ Е НАШ ЧОВЕК...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Чума червена

    8 11 Отговор
    Сега какво се каните да фалирате банките или пенсионните фондове или и двете?
  • 48 Антигерб

    14 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ГЕРБ приключва един изключително успешен мандат

    Така е съгласен съм с тях но с едно уточнение - изключително успешен беше за тях - шкафчетата пълни, окрадоха еврофондовете, повечето от герб станаха милионери а някои и милиардери, окрадоха и заемите които взеха (който иска да ги връща).

    Абе много успешен мандат за герб - за народа е друго но това не е важно.
  • 49 Другарки

    8 13 Отговор
    и другари 40 милиарда европейски пари са много пари. Помогнете на БСП да ги усвои другари. За благодарност ще ви направим милиардери. Показали сме го неведнъж че го можем. Питайте нашия финансов експерт румен гечев
  • 50 Сър Пичук

    10 3 Отговор
    Борбата не е за премахване на корупцията и кражбите, а кой да прибира парите от тях. Проста смяна на един клон на мафията с друг.
  • 51 Антигерб

    14 6 Отговор

    До коментар #43 от "ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 6 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$":

    Също като самолети на картинка купени за 3 милиарда. Също и като еврофондове за 200 милиарда изпарили се незнайно къде. Също и като 40 милиарда заеми изчезнали безследно - няма нищо срещу тях.

    И БСП крадат но не могат надмина Баце и ГЕРБ.

    Коментиран от #80

  • 52 БАЦЕ БАЦИЛА

    13 8 Отговор
    ГЕРБ е синоним на КОРУПЦИЯ!Ако искаме България без корупция е ясно какво трябва да се случи.
  • 53 Бла-бла-бла

    10 10 Отговор
    Тоя Свиленски да каже те какво хубаво да направили за тая държава.

    Коментиран от #63

  • 54 Много

    9 5 Отговор
    Герберасоедерастрол бе тука!

    Коментиран от #56

  • 55 Мутри

    14 5 Отговор
    Вън каза Радев! Нещо неясно?

    Коментиран от #57, #64

  • 56 !!!

    7 7 Отговор

    До коментар #54 от "Много":

    Не те оставят три рубли да залебиш мръсТниците ?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Кърджалиец

    9 2 Отговор

    До коментар #36 от "ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 6 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$":

    Завод Тклас в КЖ с персонал 3000 души и екстрите му струва по обявена цена около 800К долара. Кое е това предприетие струващо 6 милиона бе?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Радев!

    5 7 Отговор

    До коментар #55 от "Мутри":

    Като си направи партия, спечели избори и има парламентарно мнозинство, тогава да ръси мозък.
  • 65 Червен галош

    8 7 Отговор

    До коментар #63 от "отговор":

    годините са само 11,а другите 20 г преди него цъфтяхме с купонна система, хиперинфлация, продадено злато и ток,, фалити на банки и държава и да спра до тука..!
  • 66 Няма да

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Дървеников":

    ... гласувам за Герб, но смятам, че този който взима 500 лв., ако е чел повече книжки също ще взима 2500
  • 67 Номер 11

    6 6 Отговор
    Номер 11 - това е бюлетината за гласуване на 04.04!
  • 68 Малее

    2 7 Отговор

    До коментар #7 от "Деди":

    Добре бе герберски комунист
  • 69 НЯКОЙ

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "БСП...МИЛИАРДЕРИТЕ":

    И ТИ ЛИ СИ НА ЧЕКМЕДЖЕ КЪМ ХУНТАТА? ОБЕСНИ НА ЩАТИТЕ И БРУКСЕЛ ЧЕ В БГ. НЯМА КОРУПЦИЯ, МОЖЕ И ДА СИ ОТТЕГЛЯТ ЖЪЛТИЯ КАРТАН КОЙТО ПОКАЗАХА НА ЧЕКМЕДЖАРИТЕ.МАЙЦЕПРОДАВЦИ ГНУСНИ, МНОГО ВИ ИЗНАСЯ ОПОРКАТА, ''ДА ГРОМИМ КОМУНИСТИТЕ'' ДОКАТО ПРЕВЗЕМАТЕ ИНСТИТУЦИИ И НИ ПРЕВРЪЩАТЕ В ДИКТАТУРА, ПРИТВОРЯВАЙКИ ЗАВЕТИТЕ НА СТАЛИН И ЛЕНИН В ДЕЛА.ДОЛУ, ПРЕСТЪПНИЦИ!ВЪЗМЕЗДИЕ, СЪД И ЗАТВОР!
  • 70 Комунивирус

    5 2 Отговор
    Тоя Свиленски да не лъже какво ще направи БСП за Народа, а да каже какво направи когато беше на власт самостоятелно и в коалиция. Сега отново ни чака моделът "Орешарски", няма как да изместят ГЕРБ като първа политическа сила. А ние не искаме колективната безотговорност на провалили се в предишни управления.
  • 71 ЛИЛЕТО

    6 2 Отговор
    СВИЛЕНСКИ Е ГОЛЯМО ПРА..,КАКЪВ СМОТЛЬО Е ТОЗИ ,КАТО ТАРТОРКАТА СИ НИНОВА
  • 72 Бико

    5 2 Отговор
    Ще гласувам за ГЕРБ защото няма по-успешно управлявала партия през демокрацията. А БСП като наследници на социалистите от БКП, които си бяха създали свой комунистически рай(специални магазини, безплатни столове и санаториуми,жилища и задгранична работа в прогнилия капитализъм) да се засрамят, откакто се бъркат в управлението на посткомунистическа България само национални катастрофи,инфлация и банкрут на банки. Да кажат за тези 30 години какво построиха.
  • 73 Каун на Грипен

    5 2 Отговор
    До всички позитански тролове, днес е 8 Март, в Русия е национален неработен празник. Марш при жените си да им купувате цветя, вместо да тролите тук за измислени корупции, чекмеджета и кражби. От комунистическата шайка отърване и на празници няма.
  • 74 Другар

    4 1 Отговор
    Искате,но не можете,защото БСП е измислила корупцията,другите само я ползват
  • 75 Василева

    1 1 Отговор
    Имах ученик до 2009 година.Нивото на образованието беше ниско.
  • 76 ГЕРБ No1

    4 2 Отговор
    Желязков е напълно прав : Правителството ББ-3 беше изключително успешно на фона на масови протести.
  • 77 И аз да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Успех ли?":

    Понеже нахално се твърдят лъжи:
    Външен дълг на България 2009-
    37 600.3 млд евро; Външен дълг края на 2020- 37,4 млд евро. Ще се поболеете от толкова лъжи, бе другари!
  • 78 Айде бе

    0 0 Отговор
    Българкеее, виж какво ти цитира 77 и не дрънкай, ма!
  • 79 хаджиева

    1 0 Отговор
    ТОЗИ ГОСИН ЖЕЛЯЗКО ГО ЗНАЕМ ОЩЕ КАТО СЕКРЕТАР НА СО!ВИЕ СИ ПРИКАЗВАЙТЕ, А ЧОВЕЧЕТО ПРАВИ КАРИЕРА И ЛАПА ПАРИ.нЕВЕЖО И НЕКАДЪРНО, НО С ПРОТЕКЦИИ ОТ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ.ЕДНО ВРЕМЕ В СО ИСКАШЕ АДМИТИСТРАЦИЯТА ДА МУ НАПРАВИ ДОКУМЕНТАЦИЯ НА -ЦИТИРАМ-ИНФРАСТУКТУРАТА ВиК НА ГРАД СОФИЯ.Е,който разбира ще се смее до безкрай.Всичките му дрънканици са заучени клишета!
  • 80 НОВО ПЕТ

    0 1 Отговор

    До коментар #51 от "Антигерб":

    САМОЛЕТИ ЗА АРМИЯТА, ЕВРОФОНДОВЕ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ ЕС...ЗАЕМИТЕ СА ОДОБРЕНИ ОТ ..ПАРЛАМЕНТА....НИЩО ЛИЧНО ЗА БАЦЕТО...ВИЖ ТЕХНОИМПЕКСА Е ЛИЧНА ПРИДОБИВКА...А ДРУГАРИ
  • 81 ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 6 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$

    1 1 Отговор
    И АЗ ИСКАМ ДА СЪМ МИЛИОНЕР......КАТО ДРУГАРИТЕ
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Селяни бсп

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цвъки асансьора":

    Искаме видиново време гечев министър
  • 84 НРБ

    1 0 Отговор
    Свиленски с Ковид 19 отишъл в студиото да ръси зараза, що за амбициозна простотия???? Питам сега в коя болница се лекува...при Мангъров ли ????? Какво търси във ВМА при омразния проф Мутафчийски ??? Гадни, комунистически лицемери !!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове