Last news in Fakti

15 Май, 2021 21:30 3 977 35

Обединени ли ще са патриотите на предстоящите избори

  • патриоти-
  • политика-
  • избори

От "Атака" са поставили три условия

Ще се явят ли патриотите обединени на предстоящите избори? "Воля" на Веселин Марешки е готова за патриотично обединение. Става ясно, че от "Атака" са поставили три условия. В края на април Валери Симеонов призова патриотичните сили да се обединят и да се явят заедно на изборите, а лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов припозна идеята.

В края на април - след приемането на промените в Изборния кодекс и премахването на ограничението за изборни секции в страни извън ЕС, лидерът на НФСБ Валери Симеонов призова патриотите да се обединят, цитирам, "против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори".

В средата на май лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов постави няколко условия, за да бъде такова обединение възможно, съобщава БНТ. Той призова "Атака", НФСБ и "Воля" за съюз на основата на патриотизма и консерватизма, но без лидерите. "На тези избори ние, лидерите, да направим крачка встрани. И да не участваме по листите. Да оставим нашите лични конфликти, които разделиха патриотичния вот", заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Заедно трите партии, според Каракачанов, взимали над 200 и няколко хиляди гласа. На хепънинг под лозунга "България и Черно море - зони на мира", днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров постави три условия: референдум за членството ни в НАТО и ЕС, рестарт на енергийните проекти и смяна на състава на МВР. "Аз се отказах от депутатското си място още през 2019 година. Не знам някой от ВМРО да се е отказал от депутатското си място. Въпросът е към ВМРО - припознаят ли тези точки, добре дошли са", допълни лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Веселин Марешки вижда патриотичното обединение като "правилен ход". Според него, идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви атаки по повод минали проблеми между тях, които вече са решени".

Такава формация, според Марешки, ще да даде отпор на опитите за налагане у нас на джендър идеология. До дни партията му ще излезе с официално решение.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наглите

    98 5 Отговор
    Се съдраха опс събраха... Пара треба нали гладни кучета, а
  • 2 КОТарАК

    89 5 Отговор
    най-добре да се обединят. като не влязат в парламента ще приключат всичките топтан

    Коментиран от #6

  • 3 ГОРСКИ

    88 5 Отговор
    Те не са били патриоти а еничари във хунтата!!!!!!

    Коментиран от #16

  • 4 Херо мусттаффа

    74 5 Отговор
    Когато върнат парите за изтребители ф16 общо 3 милиарда лева и ги раздадат по равно на всички пенсионери, ще гласувам за тях.
  • 5 Айдук Кольо

    74 4 Отговор
    Хайде опитайте, че да ви изринем завинаги...малко ще ви са протестите.. За вас и греп власт никога повече.. Ще питате защо.. Зашото ограбихте нашите деца и внуц!.... До крак.. Нали подразбирате
  • 6 рада дълбоката

    35 20 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    За съжаление като се обединят ще влязат . Какво не прави "сладкия кокал ". И с дявола ще се обединят само и само пак да са на яслата .
  • 7 Пучо Капучо

    61 6 Отговор
    Драпат, яко драпат патрЕотите за власт - припознават се, обединяват се, св.ир.ки правят, но никакво гласуване за тях.
  • 8 Проклети

    57 3 Отговор
    Приказката за лъжливото овчарче да четат! Веднъж се обединиха с дявола и за тях прошка само на бесилката. Не са никакви патриоти, ВСИЧКИТЕ!
  • 9 Дельо Хайдутин

    49 4 Отговор
    На кой му пука за Патриотите?
  • 10 мсс

    55 3 Отговор
    Такива направиха от думата патриот мръсна дума
  • 11 Алф

    55 4 Отговор
    Какви Патриоти са тези измикяри долни?
    Помияри жадни за власт!
  • 12 Какви патриоти

    28 15 Отговор
    Атака са руски шпиони и продажници Каракачановите вървят по техния път тихичко на пръсти
  • 13 Патриот е душа дава за свобода

    32 3 Отговор
    но не свойта а душата на народа!!
  • 14 джипко бибитков

    30 3 Отговор
    70+20=90

    Това в по-добрия вариант за Джипко и патерицата "патриоти" - недостигат 31 продажника за правителство.
  • 15 Правило

    37 2 Отговор
    Фашистите винаги са обединени. Тези при*мати са обида за нормалността и демокрацията.
  • 16 ПАРОДИЯТА ПИТА

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "ГОРСКИ":

    Ами ако не са тези патриоти с гордее днешното поколение2
  • 17 КРОКОДИЛА

    25 3 Отговор
    ПАТРИОТИ - ПЛАШОЦИ ..................
  • 18 гггг

    42 3 Отговор
    Тези се мразят, групата им се разцепи и Долен ги громеше по Алфа, а сега пак заговори за обединение с тях...мръсници, за които е важно единствено да влязат в парламента. Надявам се обединени да вземат не повече от 3%.
  • 19 Фактъ

    32 2 Отговор
    Идиотите се обединяват , смях .
  • 20 Смешно

    23 3 Отговор
    Вие чувате ли се какво говорите и пишете воля патриоти вие да неби да си изгубихте акъласивсе едно въшка да е кротко агънце
  • 21 Тия долни

    36 3 Отговор
    Измекяри са толкова патриоти, каолкото Иван Пилето е честен данъкоплатец! За да гласуваш за тях има две причини - изгубил си си ума или са те купили. Друга причина няма!
  • 22 Магарешки

    35 2 Отговор
    Егати патриоти магарешки релсата и шкембе войводата пази боже България от тези тъпи недорозомения
  • 23 Мутри ВЪН!!!

    31 3 Отговор
    Нула + Нула = Нула % ще получат тези Обединени Патерици на Мутрата на предстоящите избори!!! Тези национални предатели няма да влязат в българския ПАРЛАМЕНТ никога повече!!! Да участват на изборите в Република Северна Македония...
  • 24 Билла манекен

    23 4 Отговор
    шкембе войвода..... свинска пържола 😃
  • 25 Гостът

    27 3 Отговор
    Обединени идиоти.Запопнаха предизборните им лъжи отново.И после нагли до безобразие.
  • 26 ОТВРАТ

    26 6 Отговор
    КОЛКО СА НАГЛИ. ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ
    ЧЕТИРИТЕ ПАРТИИ ЗА ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО СПАСЕНИЕТО ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ . ВСЯКА САМА НЕ ПРАВИ НИЩО. ТО И ЧЕТИРИТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ЩО ЩЕСТОРЯТ.

    Коментиран от #30

  • 27 хахах

    26 4 Отговор
    Искат да влязат заради имунитета!!! защото ще видят софийския съд от вътре!!!
    Сган долна!!
  • 28 нннн

    29 2 Отговор
    Веднъж се обединихте, измамихте ни и станахте Бокова подлога. Миррришете, бе! Втори път не можете да ни излъжете. А Мутрешки след 20-ти ще лежи ефективно. Айде и вие след него... Обединени при Бай Ставри.
  • 29 www

    2 0 Отговор
    Патриотично обединение не може да има. Вече ви видяхме как работите в обединение. Дори за Истанбулската конвенция давахте разнопосочни сигнали.
  • 30 българин

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "ОТВРАТ":

    Тези от улицата ,които хвърляха яйця и боя по сградите не се ли обединиха ивместо да са подсъдими влязоха парламента и ги видяхме колко ст уват това е отврат а това което си писал е пълна простотия защото и ти си от тях сигурно!!!!
  • 31 Обединено

    2 1 Отговор
    Ще загубят избори те
  • 32 Кучето Борко

    0 1 Отговор
    И обединени Копейки ще ги победи.
  • 33 ДЕБЕЛ

    2 0 Отговор
    Условия за патриотична коалиция:
    За Волен нови барабани, за Марешки аптека на плажа, мотел за Валери у Факултето, а за Каракачанов теле пълнено с агнета....
  • 34 Родопчанин

    1 1 Отговор
    Разединени патрЕоти, генералите няма да водят битката и да участват в листите- тотален крахи Парламент презкрив макарон!
  • 35 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Ще се обединят,и още как.Иначе като,оня палячо,болен,ши зимат интервюта.Изтърваха,КОКАЛА.От тях,само магарешки,с хаповете,бензина,е горе долу добре.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове