Last news in Fakti

22 Май, 2021 18:52 2 288 28

Андрей Райчев: Подслушването на политици не е изненада

  • андрей райчев-
  • подслушване-
  • срс-та

Според социолога партиите в следващия парламент ще са повече, а патриотите ще влязат ва Народното събрание

Андрей Райчев: Подслушването на политици не е изненада - 1
Кадър NOVA NEWS

"Не се съмнявам в подслушването, защото тази практика е от времето на самия Атанас Атанасов, Цветан Цветанов и така нататък. Тайните и секретните истории винаги са гадни. Когато има нова власт, тя трябва да си има доверени хора на върха", каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS д-р Андрей Райчев, социолог.

Той допълни, че се е стигнало до монопол в службите, а това винаги води до загниване.

Райчев не вижда нищо притеснително в това, че проблемът с подслушването тръгва от "Демократична България", тъй като те са били част от протеста. За него в началото на прехода трябваше да се разчисти докрай въпросът с досиетата.

Главният проблем за социолога е, че служителите нямат страх от народа, защото се знае, че има хора, които ще се погрижат за него и когато направи гаф, не го грози дългогодишна присъда.

Андрей Райчев смята, че президентът Радев е случил с някои хора от служебното правителство, с някои - не.

Той прогнозира, че след следващите избори патриотите ще влязат в парламента и като цяло партиите ще бъдат повече.

Относно възможността да се формира правителство, той вярва, че зависи от коалиционнта политика на БСП.

За "Има такъв народ" Райчев подчерта, че първото гласуване е било за личността Слави Трифонов, гласува ли се за партиен лидер, резултатът ще е различен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Райчев.........

    21 4 Отговор
    Гнусен и мазен
  • 2 Деймос

    22 2 Отговор
    ДАНС е безполезна структура за 120 мил годишно , която няма никакъв успех за 17 години . Да се каже честно ...излишна е , и да се закрие . Тя не може да се поправи , защото всичко там е назначено да работи за всичко друго ,но не и за държавата...

    Коментиран от #28

  • 3 Сатана

    21 3 Отговор
    Андрей Лайчев ,оти лъжеш като Ром?Цецо Апартаментчика има няколко терабайта със записи на половин България .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СЕПТЕМВРИ

    5 20 Отговор
    ....БОРИСОВ 5 ЩЕ СПРЕ ПОДСЛУШВАНЕТО,ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРЕСЛУШВАНЕТО😬😬

    Коментиран от #12

  • 6 1618

    20 3 Отговор
    Плaтeнитe кoмeнтaтoри нa Бoриcoв влизaт в дeйcтвиe и aтaкa!Борисов се самозалъгва,че като подменя действителността с лъжа и като атакува служебното правителство по всевъзможни начини ще се задържи по- дълго на власт!Сега това правят купените от него платени медии и социолози като Харизанов и Минчев! Прeзидeнтът и cлужeбнoтo прaвитeлcтвo ca нaй- гoлeмият кoшмaр нa Бoриcoв и нeгoвaтa oлигaрхичнa шaйкa!Oт cтрaх мacoвo излизaт в дълги oтпуcки!Тoвa прaвитeлcтвo щe пoкaжe кaк трябвa дa ce рaбoти и жaлкитe oпити от обкръжението на Борисов дa мaнипулирaт oбщecтвeнoтo cъзнaниe щe прeтърпят пълeн крaх!ГEРБ излизaт oт влacттa зaвинaги!
  • 7 Нали го песионирах

    18 3 Отговор
    Нафталина говореща шамандура
  • 8 мисир

    21 2 Отговор
    Мазнико, опитващ се да оневиниш тиквенотиквеничетата А.
  • 9 Спри

    16 2 Отговор
    се , бе ! Комунист и в червата , нагаждачо милионер !
  • 10 Nope

    17 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той прогнозира, че след следващите избори патриотите ще влязат в парламента и като цяло партиите ще бъдат повече

    Не, патриотите няма да влязат в парламента. A zа герб не е съвсем сигурно дали ще минат 4%, ако не се разпаднат до изборите.

    Коментиран от #17

  • 11 1618

    13 6 Отговор
    Андрей Райчев също е един от купените коментатори на Борисов и прави прогнози ,които да залъгват общественото съзнание в полза на олигархичния модел Борисов!Българските патриоти ВМРО, НФСБ, ВОЛЯ няма да влязат в парламента! Ще бъдат под чертата! ГЕРБ губят изборите,а БСП падат още по- надолу! Ако БСП се опитат да се коалират в новия парламент с ГЕРБ това ще бъде края за тях като партия завинаги! Тогава и бабичките няма да гласуват вече за тях!

    Коментиран от #16

  • 12 Да бе

    16 4 Отговор

    До коментар #5 от "СЕПТЕМВРИ":

    Какъв ББ5? Съвсем се объркахте, герб тролове. Борисов имаше 3 мандата, а четвъртият беше нереализиран с премиер - Митов. Герб пое по пътя, от който няма завръщане - този на ндсв и сдс.

    Коментиран от #23

  • 13 !!!?

    4 7 Отговор
    Бъдещият Парламент ще е същата шкембе чорба и затова Народът пак няма да гласува !!!?
  • 14 Другия с коня

    7 4 Отговор
    Райчев помни големия скандал с подслушвани политици 2005 та година.Управлвват БСП в тройна коалиция..Президент е пак от БСП Георги Първанов и шеф на НСО.Изведнъж подполковник Николай Марков от НСО подава Докладна до Първанов,че охранители от НСО са Принуждавани да правят записи - аудио и видео на охраняваните политици и да ги предават Нагоре.Това Нагоре е Самия президент и Румен Петков като министър на Вътрешните работи.Самия Румен Петков - шадравана сега от АБВ а тогава министър от БСП.....Николай Марков е Уволнен.Румен Петков е Уволнен и Георги Първанов напуска БСП,за да прави Партия на подслушвачите ,- АБВ.....Та Андрей Райчев ги знае тези неща как се случват....
  • 15 Пфуууу

    9 2 Отговор
    Райчев, боклук мръсен, когато се докаже че е имало чодслушване, тогава се изказвай, мазен гаден комунист.
  • 16 Ц, не е баш така

    6 3 Отговор

    До коментар #11 от "1618":

    Ти се побърка. Райчев винаги е бил московска подлога
  • 17 Хахаха

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Nope":

    Ти май не си се завивал тая нощ
  • 18 айде бе

    2 1 Отговор
    нали има 4 % бариера,... ама и аз съм един сметааач 25 партии по 4%... ето ти 100 %
  • 19 112-то място

    12 0 Отговор
    Колко ви плати ДС-наемния манипулатор Райчев да го публикувате ?! Нещо умно и вярно ли е казал за30 г. ?!
  • 20 този го

    10 0 Отговор
    гледах. И като говореше, нищо не му разбрах, и сега нищо не разбирам!
  • 21 Умен по цялата глава

    6 5 Отговор
    Тогава 2005 та,ГДБОП хващат Министъра на вътрешните работи Румен Петков на среща с братя Галеви при басейна Спартак как прОдава реализираните записи от охранителите на НСО....Попадат в Мутри и Олигарси с които ги изнудват....Част от тях са Волен Сидеров,Ахмед Доган и други от Коалицията с БСП с цел извиване на ръце и гласуване на поправки в НПК като Ванко 1 от Мая Манолова и Татяна Дончева например......
  • 22 данс

    1 0 Отговор
    Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) е необходима агенция. Лошото е, че е към Министерския съвет...
  • 23 преписват

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Да бе":

    един от друг! Срам и смях! Не знаят кабинетите на вожда си.
  • 24 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Нон стоп подслушвахте още по Бай Тошово време!Тогава прихващахте всеки телефонен разговор със западна страна!Колко ли ви е пращяло в слушалките....При моите разговори доста дълги с майка ми в Залцбург.....така ясно се чуваше прещракването ,когато слагахте ухо на стационарния телефон!Айде не изкарвайте,като подслушването да е плод на толупа!!!Подслушването е метод на учителите му,а той просто е бил прилежен ученик!Все едно сега не сте в интернет и не слухтите!
  • 25 Kkk

    9 1 Отговор
    И тая подлога,с лице на шизофреник не забрави да се изкаже! На големия Социолог Райчев хранилката приключва-и той ще отговаря за лъжите си!
  • 26 ПОДЛОГА

    9 1 Отговор
    ЗА СЕФТЕ РАЙЧЕВ ДА БЪДЕ ОТКРОВЕН , ПОДСЛУШВАТ СИ НИ КАКТО ВИНАГИ - БРАВО БЕ ПОДЛОГО БОЙКОВА !
  • 27 Хайл

    4 0 Отговор
    Типично в стила на райчев-ще стане,ама може и да не стане...много думи и всичките ПРАЗНИ ,самото НИЩО струва повече от напъните му
  • 28 Просветен илюминат

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Деймос":

    От години какво се промени като се издържат от данъците на народа всички държавни институции?
    Ако няма промени и всичко се повтаря не е ли престъпление държавните служители да вземат заплати?
    Народа избира някой да го управлява,да му казва и измисля правила как да живее и ако не ги спазва той бива глобяван от тези на който им плаща заплатата.
    Това нормално ли е?Схващате ли за какво работите и какво получавате от робския си труд?
    „Данъкът върху доходите е най-трудното нещо за разбиране на света” Айнщайн
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове