Last news in Fakti

4 Август, 2021 14:48 65 153 123

Пред ФАКТИ доц. Мангъров изказа мнението си за "Има такъв народ"

  • доц. атанас мангъров-
  • доц. мангъров-
  • има такъв народ

"Те бяха създадени да променят тази система, а се оказа, че полагат всички усилия, за да се вградят в нея", констатира медикът за партията на Слави Трифонов

Пред ФАКТИ доц. Мангъров изказа мнението си за "Има такъв народ" - 1
Снимка: ФАКТИ

"Не виждам някаква програма. Хората гласуваха за "котка в торба". Това беше партия, която се създаде за въвеждане мажоритарно гласуване, а всичко, което става е много далеч от това, за което беше създадена партията. Ставащото са свободни съчинения на някой, който е избран заради съвсем други идеи и виждания". Това каза доц. Атанас Мангъров пред ФАКТИ, след като от медията ни го потърсихме за коментар на политическия хаос, в който партия "Има такъв народ" вкара Родината ни.

Доц. Мангъров, макар и тесен специалист в медицината, никога не е бягал от това да изказва мнението си като гражданин и по политически теми. Именно и за това го потърсихме. А и мнението му се уважава от много българи.

"Oчаквах от тях много повече. Най-малкото, ако те бяха свършили това, за което бяха създадени, това щеше да бъде достатъчно, за да влязат в историята. В момента играят на дребно. Те бяха създадени да променят тази система, а се оказа, че полагат всички усилия, за да се вградят в нея".

Попитахме инфекциониста дали смята, че "Има такъв народ" е проект на т.нар. задкулисие в България, а той отговори лаконично по следния начин: "Би могло. И най-вероятно е така".

Нямаше как да подминем и темата за предложението за здравен министър в проектокабинета на ИТН. Става въпрос за уролога доц. д-р Силви Кирилов, в чиято биография впечатление прави това, че въпросният е бил на доста ръководни длъжности в системата. Доц. Мангъров потвърди това с думите си за него: "Той е много дълбоко интегриран в настоящата здравна система. Това е като барон Мюнхаузен, който се е опитвал да се извади сам себе си за косата от блатото. Просто Кирилов е част от тази система и не очаквам реформи от него".

За евентуални нови парламентарни избори, доц. Мангъров, който в изборите за предходния Парламент бе кандидат за депутат от АБВ, изложи следното мнение: "Не е много добре, но най-вероятно ще се стигне до това. Дори и да се състави правителство, то ще съществува много кратко време, освен ако не се направи някакъв вариант на правителството на Беров от 90-те години, където никой не носи отговорност".

"Хората трябва да разберат, че основната разделителна, а в същото време и обединителна линия трябва да бъде отношението към Ковида. Това е основното разделение в обществото в момента и това е нещото, което може да обедини хората. Докато хората не осъзнаят това нещо, ние ще продължаваме да се въртим в същия порочен кръг", смята инфекционистът.

"При президента бяха много маскирани. Едно говорим, друго вършим. Защо - защото имало правила. Обаче човек, когато има някакви виждания и когато ги заявява публично, той трябва да държи на тях", каза доц. Атанас Мангъров по повод това, че от "Има такъв народ" твърдят, че са против налаганите мерки срещу пандемията от Ковид, но в същото време действията им не го потвърждават.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 240 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Политолог

    106 576 Отговор
    Тоя и за политика ли мнения дава, бе!? Колкото доктор, толкова и политик...

    Коментиран от #8, #82, #85, #110

  • 2 ………..

    565 73 Отговор
    Достоен , умен човек !
  • 3 Българка

    498 36 Отговор
    Парадоксално е, че ИТН, която твърди, че е партия за мажоритарни избори се управлява еднолично и по волята на Станислав Трифонов от дивана. Това е точно копие на корпоративната шайка ГЕРБ, която се ръководи от опростачен вожд преди от джипката, сега от Банкя!
    Каква е разликата И двете организации обаче искат мажоритарни избори
    СмЕх! Достойно е за сцена на "Сълза и смях"!

    Коментиран от #19

  • 4 Каквото и да се приказва

    73 190 Отговор
    ИТН демонтираха Тулупа с решението за изцяло машинно гласуване и съм сигурен, че ще накарат да издуха супата докрай

    Коментиран от #34, #42, #91, #106

  • 5 Радо

    521 52 Отговор
    Мангъра както винаги безпощадно прав!!!

    Коментиран от #18

  • 6 manguro

    178 3 Отговор
    Кажи кой създаде тази партия поне?!

    Коментиран от #11

  • 7 БАЙ Х@Й ‼️

    148 9 Отговор
    Мажоритарни избори не означава свобода на мнение !
  • 8 Механик

    234 25 Отговор

    До коментар #1 от "Политолог":

    Не забравяй коремния хирург начело на НОЩ, както и дузината математици и физици, дето разбират от вирусология.
    Когато няма какво умно да кажеш, по-добре си мълчи, че лесно те затапят и ти се смеят.
  • 9 Последния Софиянец

    256 39 Отговор
    Мангъров здравен министър в Служебния кабинет.

    Коментиран от #13, #44, #84

  • 10 MERS

    45 285 Отговор
    Мангъроф не разбира ли, че е пълен леш??

    Коментиран от #48

  • 11 Механик

    203 28 Отговор

    До коментар #6 от "manguro":

    Отговорът на твоя въпрос е лесен и ясен. Създателят се казва Херо Мустафа.

    Коментиран от #21

  • 12 Абе

    42 242 Отговор
    тоя ако не е антиваксър, то психо със сигурност?!
  • 13 Севда

    37 38 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Защо Радев не го сложи хихи
  • 14 Миризлив пор

    47 192 Отговор
    Не знам колко хора му вярват ама кога се яви на избори взе 1% ако наистина много хора му вярваха щеше и да гласуват за него.

    Коментиран от #53

  • 15 Много

    190 19 Отговор
    точно и конкретно ! Да изчезват незабавно , стига гаври с българските граждани !
  • 16 67778

    35 213 Отговор
    Ако не бяха ИТН сега Бойко щеше да управлява и да се гаври с вас през жипката, а вие неблагодарна измет плюете по хората, който го махнаха, а именно ИТН. ИТН ометоха ГЕРБ и всичките им патерици

    Коментиран от #23, #28, #49, #67, #80, #102

  • 17 Фаро

    28 120 Отговор
    Не се излагай Мангъров, ИТН не са управлявали.И как ще промениш нещо ако не се внедриш с вълшебна пръчка или замазваш с мистрия,както правеха 30 години замазване и нищо.Толкова е гнило всичко,че трябва спешно събаряне вие за постоянни нови избори мечтаете.Първо погледнете добре партиите в парламента и 1000 нови избори нищо няма да решат освен да върнат старото

    Коментиран от #24

  • 18 Заю Баю

    39 194 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    Мангъра само обикаля телевизиите и дава акъл като живо доказателство за краха на здравната ни система. Ако имахме истинско здравеопазване тоя отдавна щеше да е прибран и добре пазен в стая с меки стени и облечен в риза с дъълги ръкави вързани зад гърба му. Не му се сърдя за глупостите които говори, човека си има крещяща нужда от лечение.

    Коментиран от #62, #83, #122

  • 19 Слави Трифонов

    21 132 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Лелче кой ти каза, че ИТН се опрявлява еднолично? Защо се опитваш да пробутваш тъпотията си на другите?

    Коментиран от #47, #68

  • 20 Xcazer

    68 20 Отговор
    Баща ми, който е лекар обича да казва че в България всички разбират от медицина, политика и футбол...
  • 21 pepi777

    95 6 Отговор

    До коментар #11 от "Механик":

    Херо и Байдрън са за ваксинирането?!

    Коментиран от #27

  • 22 .......

    15 62 Отговор
    ВИЦЪТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ КАЗАН В АДА ,ДЯВОЛИ НЕ ГО ОХРАНЯВАЛИ ,Я ТЕО УШЕВ,МАНГЪРА ДРЪПНЕ ЗА КРАКА ИЗЧЕГЪРТВАЩ НОВАТОР Я НЯКОЙ ДРУГ

    Коментиран от #33

  • 23 Анонимен

    45 7 Отговор

    До коментар #16 от "67778":

    Изборният вот показа колко процента от гласувалите са дали гласа си за ГЕРБ.Имаше и акции за предотвратяване на платеното гласуване.За ИТН ще видим ще управляват ли и ако да ,как.
  • 24 Аватар

    56 2 Отговор

    До коментар #17 от "Фаро":

    Така е.Когато искаш да си купиш домати,но на пазара има само чушки....
  • 25 отегчен

    167 18 Отговор
    ИТН ми напомнят на селяни влезнали в театър и попръдвайки са си разпънали бохчите. Ако някой им направи забележка, че мляскат го наричат "тъпак" и му се оригват в лицето на чесън. Казват, че ще правят каквото решат. Господи, с какво толкова те ядосахме да докара тия цървули до властта?!!
  • 26 9042

    75 27 Отговор
    "... медията ни го потърсихме за коментар на политическия хаос, в който партия "Има такъв народ" вкара Родината ни." До този хаос доведе 10 годишното управление на ГЕРБ, което разруши не само политически, но и икономически и социални структури.

    Коментиран от #32

  • 27 Механик

    61 3 Отговор

    До коментар #21 от "pepi777":

    Тук не става въпрос за ваксинирането, ама да, Херо и Байдън са ЗА. Дори статия имаше преди малко, където байдън казва "Разкарайте се! не пречете на ваксинацията."
  • 28 иванчо

    102 15 Отговор

    До коментар #16 от "67778":

    повече от година непрекъснати протести;
    ИТН нямаха нищо общо с тях; дрънкаха си измишльотините от малкия екран и повечето от нас не знаеха, че все още съществуват дори там ...
    обещания, закани, интервюта, като за кръчмарски артисти и ........ хоп, партийка, с театралниченето на която дори успяха да забаламосат някои изсред нас ... ЯВНО за съвсем кратко; сега лъжат повече и от довчерашния прескъп вожд; а обещанията им трошат всякакви известни рекорди ...
    преди години боко намери цяла министърка на пътя, а днешните първенци дори не казват, къде са ги намерили ...
    марш навън и избори!!!!!!!

    Коментиран от #31

  • 29 Ташо

    20 85 Отговор
    Най вероятно Мангъра е хвърлял боб ,че знае кой стои зад Слави.А иначе си е червен и в червата.

    Коментиран от #41

  • 30 Пенчо Харисън

    55 11 Отговор
    Нe мoгa дa рaзбeрa нa кoe oтгoрe ce приcмивaт? Нaд 60% , пoвeчe oт пoлoвинaтa бългaрcки грaждaни, нe глacувaхa, зaявявaйки пo тoзи нaчин, чe нe им дрeмe зa държaвaтa. Вce им e eднo кoй щe упрaвлявa! Глac нaрoдeн, глac Бoжи! Вмecтo дa ce cкрият, вcички кoмeнтирaщи рeвaт в eдин глac - aмa тe зaщo бият нeгритe!?

    Коментиран от #113

  • 31 67778

    17 48 Отговор

    До коментар #28 от "иванчо":

    Бля бля бля. Оставям ти за домашно да проучиш защо ИТН взеха в пъти повече от другите протестъри.
  • 32 Ташо

    36 18 Отговор

    До коментар #26 от "9042":

    А преди 10 години цъфтяхме и връзвахме.Хеле ,като работих за пет долара. Просто живот приказка.

    Коментиран от #45

  • 33 67778

    38 27 Отговор

    До коментар #22 от ".......":

    Тео Ушев е един прост драскач - не ме вълнува въобще мнението му, но го пласират защото им е изгоден на някой.

    Коментиран от #52

  • 34 Струва ми се ,

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "Каквото и да се приказва":

    Че за супата си се заблудил.Но да ти е простено ,чадо.
  • 35 Го4о

    70 19 Отговор
    Оставка на ИТН и пълна забрана на чалгата, кючека и циганската музика! Отваряне към еврото и шенгенското пространство!

    Коментиран от #51, #61

  • 36 ннннннннн

    42 7 Отговор
    Право е казал човекът.
  • 37 Слави Трифонов

    11 56 Отговор
    Мангъров да ми говори за политика е все едно коремен хирург да говори за вируси. И двата варианта вече се доказаха като провал
  • 38 Право в 10 ката

    72 8 Отговор
    Не е нужно да си политик за да си наясно когато някой се кани да изяде зелника ! Ако наистина народа допусне още 12 години грабеж на мафията тук българи няма да останат , освен пенсионери и орки !
  • 39 Матей

    36 14 Отговор
    Правителство не трябва да има ,така ,както са се подредили и стана ясно напълно ,че ИТН ДБ и ИБГНИ са фигуранти,защото ще установят перманентна анархия,ще стане лошо и накрая ще се върне боко като мешиах,с още по-диктаторски уклон.Да се вразумят докато е с време и да се скатават,и без да се правят на специалисти по всичко.В България може да управлява и прост човек,но да не позволява на деструктивните сили да вземат връх,на користолюбието ,завистта и злобата.Важно е да има градивност ,съзидание,за народа,не за една шепа парвенюта.

    Коментиран от #59

  • 40 Ами прав

    62 6 Отговор
    е този път. Инсталирани са от ДПС. Какво се чудим. Отдавна, отдавна хората тук писаха, че ИТН да продукт на ДПС.
  • 41 Аватар

    54 3 Отговор

    До коментар #29 от "Ташо":

    Светът не се дели на ляво и дясно,на сини и червени.Светът се дели на горе и долу.Дано в България се появят политици,които да я издърпат нагоре!
  • 42 И ни

    38 8 Отговор

    До коментар #4 от "Каквото и да се приказва":

    пробутаха ДПС!

    Коментиран от #72, #78

  • 43 Пенчо

    37 7 Отговор
    Мангъров, не си наясно. Те бяха създадени за кючеци и гюбеци и ето на, какъв кючек затропа цялото НС. Какво очакваш от кючекчии хора, пък и седнали да се чудят някои кой бил стоял зад тях? Е аде, кой. Бат Ердо с дайрето много ясно, кой да е.
  • 44 Ти продължаваш

    20 14 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    да си живееш в твоя паралелен свят. Идиотите ще гласуват идиотското правителство и край на служебното. За жалост.
  • 45 Питам

    38 16 Отговор

    До коментар #32 от "Ташо":

    Преди 10 г. Бяхме наравно поне с румънците, а сега наистина ни цъфнаха зад... с 200. А за това, че сте работили за 5 лева, ми работете повече. Но и да сте работили повече, пак нямаше кой да Ви даде повече, щото тези чекмеджета се пълнеха с комисионни, които Вие трябваше да заработите.
  • 46 ЪРП

    49 9 Отговор
    Пoпитaхмe инфeкциoниcтa дaли cмятa, чe "Имa тaкъв нaрoд" e прoeкт нa т.нaр. зaдкулиcиe в Бългaрия, a тoй oтгoвoри лaкoничнo пo cлeдния нaчин: "Би мoглo. И нaй-вeрoятнo e тaкa".

    АЙДЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО, ЧЕ СЛАВИ СЕ ПРЕВЪРНА В МАРИОНЕТКА, А КОНЦИТЕ МУ ДИ ДЪРПАТ ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА- КОЛОНИЗАТОРИ!!!!!

    ФАКТ!

    Коментиран от #60

  • 47 Разбира се

    28 5 Отговор

    До коментар #19 от "Слави Трифонов":

    че е еднолично със слушалките на ушите. ДПС!
  • 48 минувач

    22 6 Отговор

    До коментар #10 от "MERS":

    И тои се натиска за политик,ама тука е прав иначе в България всички разбират от всичко!
  • 49 Ама че

    16 2 Отговор

    До коментар #16 от "67778":

    си "просветен". Къде забрави инсталаторите - ДПС!
  • 50 Кака Сийка

    68 5 Отговор
    Доц. Мангъров беше чест гост в студио хъ, познава ги отблизо. Преценката му е много вярна.
    Вместо изчегъртване, се изгавриха с народа!
    Маскари... И замириса на пари...
  • 51 Hammerfall

    2 4 Отговор

    До коментар #35 от "Го4о":

    Мечти !!!
  • 52 БАЙ ШИЛЕ:

    9 9 Отговор

    До коментар #33 от "67778":

    ШИШО БАКШИШО ,БАБА ВУНА И ГАЦО БАЦОВ ЛИ СА ТИ В КАРУЦАТА ТА ПЛЯМПАШ ШИЗО ФРЕНИЙ😵😵😵
  • 53 РАЗ ДВА

    43 9 Отговор

    До коментар #14 от "Миризлив пор":

    Ако се беше явил в листата на Изправи се БГ или ДБ със сигурност щеше да влезе в парламента!Той остана единствен да се бори с НОЩ!

    Коментиран от #63

  • 54 Евала бе

    12 40 Отговор
    Мангър, само тоето мнение чакахме. То за доктор явно не ставаш, май и за политик се видя, че не ставаш, ама друго си е да имаш мнение, пък дори и никой да не ти го иска.
  • 55 .......

    2 9 Отговор
    ВИЦЪТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ КАЗАН В АДА ,ДЯВОЛИ НЕ ГО ОХРАНЯВАЛИ ,Я ТЕО УШЕВ ,МАНГЪРА,БАЙ ШИЛЕ КАНТАРА ДРЪПНЕ ЗА КРАКА ИЗЧЕГЪРТВАЩ НОВАТОР Я НЯКОЙ ДРУГ
  • 56 ИВАН

    22 14 Отговор
    БРАВО Г--Н МАНГЪРОВ ТЕ СА ИНТРИГАНТИ АКО МИНЕ ИГРАТА ИМ КАТО ОНЯ ПРОСТАК БОРИСОВ ЩЕ ПОДЕРЖАВАТ ПО НЕГОВИТЕ ПРАВИЛА -- У НАС ==ТОЗ ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ И СЕБЕ ЛЪЖЕЩ НАРОД ТАКА ЩЕ БЪДЕ И ЩЕ СИ ИГРАЕМ НА ИЗБОРИ ==ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ОТ 1 КОТИЛО ВЗЕМИ БОЙКО И БЛАСНИ ЦИКАДЖИЯТА СЛАВАИ ==КОЙТО ДА БЪДЕ НА ВЛАСТ НИ КОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЗ КОЛИНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ --ТЕ НОВИТЕ НИКОГС НЯМА ДА ИЗЛЯЗАЪТ ОТ НАТО И Е,С И ЩЕ НИ ДОКАРАТ ТАЗ ИЗКУСТВЕННЯ ВАЛУТА ==ЕВРОТО=== И ТОГАВА МИСЛИ МУ НАРОДЕ ЩА БЪДЕШ ГЛАДЕН И ЩЕ ТЕ ТРОВЯТ С ХРАНИ ОТ МАЙКА СИ ОТ ОНАЯ РАБОТА ДО 20ГОД РАЗ НАЦИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И ЦИГАНИТЕ И МИГРАНТИТЕ ЩЕ СЕ НАМЕСЯТ НА ЗЕМЯТА ---НА КАН АСПАРУХ ЛЕВСКИ БОТЕВ И ВСИЧКИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОЙ УМРЯЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БГ НАРОДА ==БОГ ДА ИМ НА ПОМОЩ НА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЕ АКО ВСЕ ОЩЕ ОСТАНАЛ БГ НАРОД ИЛИ МАЛЦЕНСТВО .

    Коментиран от #58

  • 57 LOSHIA

    5 5 Отговор
    ФЕИК НОВИНА!!!!!!!!!!НЕ ВЯРВАМ МАНГЪРОВ ДА Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ
  • 58 LOSHIA

    12 23 Отговор

    До коментар #56 от "ИВАН":

    КОГАТО ЕДНО НИЩО КОМЕНТИРА НЕЩО,РЕЗУЛТАТА Е ОТНОВО НИЩО!
  • 59 незнайко

    19 2 Отговор

    До коментар #39 от "Матей":

    Това което сте написал е вярно, но само с писане доникъде няма да я докараме ! ТОВА ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА !
  • 60 LOSHIA

    4 14 Отговор

    До коментар #46 от "ЪРП":

    АИДЕ ДА КАЖЕМ: КОГАТО ЕДНО НИЩО КОМЕНТИРА НЕЩО,РЕЗУЛТАТА Е ОТНОВО НИЩО!

    Коментиран от #92

  • 61 LOSHIA

    4 3 Отговор

    До коментар #35 от "Го4о":

    ГОЧЕ,НЕ СЕ НАПЪВАЙ ТОЛКОВА ........ДА НЕ СТАНЕ БЕЛЯТА''''''ХА ХА ХА ХА ХА.......БУААААА ХА ХА ХА ХА........
  • 62 Много си

    31 8 Отговор

    До коментар #18 от "Заю Баю":

    про.ст. Обаче акъл няма как да ти се налее в празната тимберица. Затова си безнадежден случай. По-добре не създавай потомство, че вероятността то да е по-зле и от теб, е твърде голяма.

    Ако бяха слушали какво казва юмангъров в началото на "пандемията", досега да сме забравили за нея. Това е неоспорим факт и времето го доказа.
  • 63 Миризлив пор

    4 6 Отговор

    До коментар #53 от "РАЗ ДВА":

    Хората гласуват за личности, отдавна няма партийни програми.
  • 64 Браво

    28 6 Отговор
    Човека мисли логично
  • 65 А бе

    8 12 Отговор
    Вземете примера с машинното гласуване и кажете не беше ли добър ход. Отпаднаха ли лудите опашки с чували с часове чакане да предадеш протоколи, отпадна. Ето такива оптимизации ни трябват. Електронн правителство, облекчаване на бизнеса. Как си мислите, че ще приемат мажоритарно гласуване с 65 гласа или само да дърдорите.
  • 66 Тъпан

    12 1 Отговор
    Аман от професори .За какво и кой е създателят на ИТН само се гадае.
    Кукловодите протриват ръце самодоволно.
  • 67 Трезвомислещ

    21 1 Отговор

    До коментар #16 от "67778":

    С теб сега се гаврят глупак такъв,за тебе не ми пука ама аз нямам пръст в тази групост,не съм гласувал за наркомана малоумник (чалгаря)че да патя и аз от простотията на някой друг

    Коментиран от #73

  • 68 Ццц

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Слави Трифонов":

    Поне се научи да пишеш правилно и тогава давай мнение
  • 69 Той

    3 2 Отговор
    И ти ли, Бруте?
  • 70 123.

    6 19 Отговор
    Луд срам няма. Мангъров, като се опита да е депутат-тотално срина АБВ. Сега предлагам да го сложат министър на здравеопазването. То след Кацаров вече няма какво да се срива, та там поне да се докаже с пълна сила :)
  • 71 ПРАЗНОСЛОВИЕ

    2 2 Отговор
    МАНГЪРОВ ПРОФЕСОР ЛИ Е ИЛИ Е ДОЦЕНТ ??
  • 72 ДПС

    11 5 Отговор

    До коментар #42 от "И ни":

    Ни го пробута Жельо Желев.Сега нямат изгонване.Ето ви криворазбрана демокрация.Честито на печелившите.Радостното е че герб ги няма вече все пак е нещо.
  • 73 rositsa

    9 10 Отговор

    До коментар #67 от "Трезвомислещ":

    Затова България и младите хора, които сме останали тук имаме нужда от ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

    Коментиран от #77

  • 74 Добро утро

    31 5 Отговор
    Разбира се че е задкулисие а зад кулисите се намира Херо Мустафа. Не можахте ли да разберете тази очевадна истина. Понеже нашите политици са кукли на конци а кукловодите са Големия задокеански "брат" и брюкселските олигарси които ги потупват "братски". Боже каква пасмина!!!.
  • 75 Боко Тиквата

    22 5 Отговор
    Мангъра в прав!
  • 76 Тоя

    7 20 Отговор
    от медицина не разбира, сега хвана и в политиката да троли!
  • 77 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "rositsa":

    нямаме нужда от подлеци! Явно мераклиите, имат сериозна липса на ценности, щом подлите постъпки им харесват!
  • 78 За колко

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "И ни":

    стотинки ти пробутаха първолашката опорка? 😂
  • 79 бабаяга

    0 1 Отговор
    Партията "Какво ли няма" я полази делтата на Нил...
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 дявола

    17 3 Отговор
    Страшно умен и начетен човек такъв трябва но няма да е удобен за далавери
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 интересно

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Какво очакваш да направи Мангъров , ако стане здравен министър? Да построи нови модерни болници за няколко месеца в малките градове , че и в по-големите ? Малко болници в страната са като Софиямед или ВМА .Като вълщебник да намери и назначи хиляди млади лекари , сестри по градове и села ? Или ще изхвърли ваксините и ще спре ваксинацията ?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Васил

    3 10 Отговор
    Що така бе Мангър да не би да ти хлопнат кепенците от лабораториите?
  • 87 Баро

    0 0 Отговор
    А другите тъпаци Даже няма да ви удостоя с мнението си
  • 88 тъп народ сме

    14 1 Отговор
    Само думи,
    завист,злоба,
    всички искат да са равни на крадците от предходните управления.
    Нищо не став от нас.
    Паднали сме под 500 години робство без една поне решителна битка и най вече защото и тогава сме биле разединени от жаждата за власт.
    СЕГА Е СЪЩОТО,че и много по ЗЛЕ.

    Коментиран от #99

  • 89 КРОКОДИЛА

    1 7 Отговор
    КАТЪР КАТЪРОВ --- ЛАЖЕ - ПРАВИ СЕ НА ИНТЕРЕСЕН УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 90 Сульо

    2 9 Отговор
    той да гледа ИТН да не изкажат мнението си за него и да лежи в затвора 20 г.
  • 91 ТИТИ

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Каквото и да се приказва":

    ТОВА ГО ПОСТИГНА СЛ ПРАВИТЕЛСВО А НЕ ТРИФОНОВ
  • 92 незнайко

    7 1 Отговор

    До коментар #60 от "LOSHIA":

    За трети път чета такъв пост в различни статии и разбирам какви хора има в БЪЛГАРИЯ и защо сме в това положение !!! Папагалите са хубави птици но до там.
  • 93 ТИТИ

    10 1 Отговор
    ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ Е ОТНОВО ПАК Е ПРАВ НО КАКВО ОТ ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СЪДБАТА ЕТО АЗ РАЗБРАХ ЧЕ ОТ СЛАВИ НИЩО НЕ СТАВА ЩОМ НАПРАВИ ТВ ПЛАТЕНА
  • 94 ТОЧКАТА

    5 1 Отговор
    странно ,когото и да изберем....печели козяк....сите манъстри /при него завършили...квото требе.

    Коментиран от #98

  • 95 КРОКОДИЛА

    2 4 Отговор
    ТОЗИ СЕ ИЗДИРВА СПЕШНО --------- ЛЪЖЕ И Е ПИСИМИСТ ....................................................................................................
  • 96 Прости хора

    17 2 Отговор
    Хората гласували за ИТН са виновни защото са прости хора,фенове на чалгата и наивни. Какво очакват от шоумен и чалгажия.
  • 97 Народ

    11 2 Отговор
    Като не искате да гласувате за Възраждане защото бил копейкин,ще печели винаги Козяк.
  • 98 Народ

    6 0 Отговор

    До коментар #94 от "ТОЧКАТА":

    Като не искате да гласувате за друго,така ще е.
  • 99 Народ

    14 0 Отговор

    До коментар #88 от "тъп народ сме":

    Паднали сме под турско робство заради корумпиран национален предател,който е отворил на турците. Такива национални предатели сега има много,които получават пари от чужбина.
  • 100 Антикомунисt 1

    6 9 Отговор
    Само факта, че има хора, които му вярват на тоя, показва каква сган има по теи земи!
  • 101 Илю

    3 0 Отговор
    Нищо не е казал човека, всички пишат от името на всички,и всички правят удобни коментари на някои!
  • 102 барета

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "67778":

    ''неблагодарна измет '' това е цитат от коментата ти,не го приемай лично, но това което изрича устата ти , е твоята същност! Относно господин Трифон-off ,(жалко за болния човек),беше употребен и напълно унищожен(това тепърва ще го разбере), а на теб ти желая здраве и не използвай думички които не искаш да бъдат използвани по твой адрес!
  • 103 на зелено

    2 0 Отговор
    Този май и още други ще строят кооперация.
  • 104 БРЦК

    5 3 Отговор
    Само кръвта ще ни върне в реалноста. Борбата е за смелите живи хора . Ваксините за джендър умрелите п....
  • 105 boiko

    7 0 Отговор
    Повярвахме на Слави че ще махне безумието измисления ковид но и той се продаде и връщат мерки и затваряне на хората и бизнеси

    Коментиран от #115

  • 106 Соло

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Каквото и да се приказва":

    Изборите пак бяха фалшифицирани, само че на един най-краен етап.
  • 107 Баста

    3 11 Отговор
    Тоя Мандръсов е вечната контра в 12 на обед ще ти каже че е нощ и чак ще ти го докаже - пълен кукумицин!
  • 108 РАСТЕ ИЗМАМАТА

    11 2 Отговор
    Хора пак политика...ВИЖТЕ МЕДИЦИТЕ-КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ...какви са тия завишени бройки на ДЕЛТА вирус какви са тия маски...уж ваксинирани а с маски и пак има вирус нов после друг...подготвят ни за пик и пак ограничения спиране на работа поробване вижте зомбита с маски в жегата по улиците...уплашени пенсионери умират от страх не искат да се срещат с близките си...млади хора с маски а говорим за политика...МЕДИЦИТЕ СА ОБЯВИЛИ ВОЙНА НА НАРОДА И УПРАВЛЯВАТ "УПРАВЛЯВАЩИТЕ" и те спат...събудете се измират хора от страх и измислена пандемия...а кога се обявява пандемия защо са учили медицина.. спите ли?

    Коментиран от #117

  • 109 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Бай Хуеф🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 2 Отговор
    За съжаление с партията на Слави се случи следното:
    -Спечелихме!
    -Урааааа!
    -Ами сега какво ще правим?
  • 110 Охо

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Политолог":

    Абе кав...л.сложи си ваксина и се скрили в къщи да не те зарази някой, че не се знае...
  • 111 мико

    8 0 Отговор
    Абсолютно е прав!
    Скачаха срещу маските и ограниченията,както и за всичко друго,а сега са агнета.Щото кокала дирят-станя ясно на всеки.То гологлавия и друго не е преследвал никога,освен собствениете си интереси и то на всяка цена!
  • 112 РЕАЛИСТА

    2 5 Отговор
    ХАЙДЕ СТИГА СТЕ РЕВАЛИ ПРОТИВ ИТН И СЛАВИ . НЕКА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ .РИБАТА ОЩЕ В МОРЕТО НИЕ СМЕ СЛОЖИЛИ ТИГАНА НА ПЕЧКАТА.АМА ЯВНО НА НЯКОИ НЕ ИМ ИЗНАСЯААА.
  • 113 мародер

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Пенчо Харисън":

    Пенчоо, Пенчо! В кой свят живееш? Какъв глас народен!? Къде го има това? Целият свят се управлява задкулисно! Управляват го тези които държът парите! С какво ще управлява народа? С голият си задник ли? Та нали соца беше нещо такова, но парите го унищожиха.
  • 114 Шердан Българов

    4 2 Отговор
    Сьвсем нормално е Мангъров да се чувства в момента като използван презерватив от Слави КЮЧЕАКА! Време е такива като него да започнат да говорят преодолявайки чувството за СРАМ какво им е обещавано и какво получават преди и след изборите!
  • 115 Шердан Българов

    1 2 Отговор

    До коментар #105 от "boiko":

    НЕ СЛАВИ НЕ СЕ ПРОДАДЕ А СЕ ПРЕДАДЕ С КИТАЙСКИЯ ГРИП! СКОРО ЩЕ ЯДЕМ ЖИТО!
  • 116 пишок за БСП

    2 2 Отговор
    Най-некадърният медик на планетата! И това е постижение!
  • 117 Аватар

    5 0 Отговор

    До коментар #108 от "РАСТЕ ИЗМАМАТА":

    "Единственото,от което се нуждае едно правителство за да зароби хората,е страх.". Твърдят,че тези думи са казани от Херман Гьоринг.
  • 118 Наблюдател

    5 0 Отговор
    ИТН - поредната лъжлива политическа партия ! Българската политическа сцена е като Постоянен конкурс за Топ Лъжци!!
  • 119 Африкански

    4 0 Отговор
    гласувахте за дългия, получихте късия!
  • 120 Ама

    3 0 Отговор
    Виждахте,че ИТН не е сериозна партия и пак гласувахте за нея, особено в чужбина, същото е и за другите „променливи”партии. Пак за тях гласувайте.
  • 121 Не в БГ

    2 1 Отговор
    Тука само протестъри политици и не знам ти кви за три месеца без тиквун на власт ко стана, другари протестъри ток вода газ петрол цени всичко нагоре, аиде излизащите на площадите, или чакате знака на Христо клюна хаджимъдев, великденското яйце Манолова, аиде или чакате да ви платят
  • 122 Колева

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Заю Баю":

    Най-нормалният и честен лекар от тези,които се въртят по медиите!
    Ясно и точно назовава всичко,което става с тази т.н. пандемия.
    Многократно предупреждава и призовава хората за здрав разум за да не рискуват здравето и живота си и да не се зомбират от платените излъчватели .
  • 123 Доц Мангъров за политик не ставаш,,

    1 0 Отговор
    Тези, които ти суфлират са от тези, "извън борда"не ги слушай!! Като практичен човек си Отговори, кой глупак ще направи правителство, ако няма сигурна подкрепа на 120+депотати!!Никой!!!Това е Отговора и на ИТН към тези, които Питат и плюят, по тях!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове