Last news in Fakti

12 Септември, 2021 10:05 4 371 62

Извънредно заседание в понеделник няма да има

  • ива митева-
  • парламент-
  • извънредно заседание-
  • има такъв народ-
  • народно събрание-
  • партии-
  • избори

По правилник председателят на НС Ива Митева няма право да свика такова заседание

Извънредно заседание в понеделник няма да има - 1
Снимка: БГНЕС

Извънредно заседание в понеделник няма да има. По правилник председателят на НС Ива Митева няма право да свика такова заседание, въпреки че искането с подписите на депутати от ДБ, ИСБНИ и част от "Има такъв народ" са постъпили в деловодството на парламента.

Това се случи в 1.56 в нощта на петък срещу събота, посочи Ива Митева в студиото на bTV. Причината, според аргументите на Ива Митева, не е в късния срок, а в това, че доклад за заседанието на правната комисия от петък, когато бе прието решението за прехвърлянето на Бюрото по защита от главния прокурор отново в Министерство на правосъдието, още не е постъпил. Според правилника за дейността на Народното събрание, който е със статут на закон, подчерта Митева, такъв доклад трябва да е постъпил поне 72 часа преди законът да влезе в пленарна зала, предаде News.bg.

Това в правилника бе записано по настояване на "Демократична България". Доклад на комисията не е постъпил. Т.е. аз не мога да насроча за понеделник заседание без да дерогирам закона", обясни Митева. Тя се чувства поставена в ситуация да избира между закони и политическото решение. Изборът и е да спазва правилата - с каквато заявка са влезли в политиката "Има такъв народ". В този смисъл решението за извънредно заседание се оказа в ръцете на председателя на комисията. Припомняме, че председател на правната комисия е Андрей Николов от "Има такъв народ".

В сряда обаче, когато този срок може да е минал, гласуването за Бюрото по защита ще бъде включено като първа точка, увери Митева. Това пък зависи от решението на Румен Радев кога да издаде указа за разпускането на 46-то Народно събрание и насрочването на вторите предсрочни избори. Това може да стане в сряда и да влезе в сила от четвъртък. Според хронограмата на ЦИК за президентските избори подготовката за тях започва в петък, така че е напълно възможно Румен Радев да даде още един ден живот на 46-то Народно събрание. "Много ми се иска Народното събрание да проведе своето заседание в сряда, за да може този парламент да завърши живота си с вдигната глава", заяви председателят му. Малко след това тя призна, че всъщност това Народно събрание е извършило само няколко ратификации и актуализацията на бюджета, с което приключи в 2 часа сутринта в събота след три дни инфарктни заседания в края на седмицата.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    61 42 Отговор
    ГЕРБ, ДПС и БСП пак спасиха Гешев.Докато тези три партии имат мнозинство в парламента не чакайте нищо

    Коментиран от #3, #4, #10, #13, #15, #28, #43, #52, #56

  • 2 Алфа Вълкът

    33 9 Отговор
    Eй жалко, гледаше ми се шоу като за последно!
  • 3 Алфа Вълкът

    26 41 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Статуквото победи протестарите за пореден път! Само с викане, подскачане, блокиране на пътища, пречене на нормалните граждани и стиснати юмручета не става! Трябват истински юмруци, ама тия дето протестират са платени соросоиди и могат само да ядат бой, както се и случи зад колоните!

    Коментиран от #48

  • 4 Дръгите

    20 51 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Пък показаха колко още по-зле са, така че отново и само ГЕРБ, които могат да управляват.Не искам някакви кретени да докарат държавата и до финансова криза, щото инфлацията е тук и ще ни удари всички

    Коментиран от #7

  • 5 Аман

    14 17 Отговор
    от нея !
  • 6 Българка

    40 25 Отговор
    С това си решение Ива Митева и ИТН наистина обслужва ДПС и Гешев. Обществото очакваме да се приеме закона за преместване на бюрото и отнемане на скъпоструващата на данакоплатците преторианска гвардия на Гешев, както и промените в закона за НСО. Обяснението е , че спазва точката на закона и така трябва да бъде. Но когато справедливостта и очакванията на гражданското общество са на ръба това да се провали, може би трябва и политическо решение и поемане на отговорност.
    Не знам в този акт на Ива Митева и ИТН да прехвърлят отговорността върху президента, който трябва да изчака с разпускането на НС, дали не е поредната подла атака срещу Радев. Председателят на правната комисия е от ИТН. Защо не е внесъл доклада ?

    Коментиран от #9, #24, #54, #55

  • 7 Последния Софиянец

    21 14 Отговор

    До коментар #4 от "Дръгите":

    Борсите и вноса го държат хората на Бойко и Шиши Скоро ще висят на Орлов мост тези спекуланти.

    Коментиран от #50

  • 8 Пълна пародия

    16 35 Отговор
    На тия некадърни откачалки който сриват всичко в тази държава.Радев трябва да се махне, опасен е за всички, дори и за неговите избиратели
  • 9 Решението

    26 10 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Спазва правилата които ДБ е предложило.Или правилата са само когато ни харесват

    Коментиран от #41

  • 10 3.14К

    32 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти явно си за психиатър. Ива Митева ти казва, че няма да прави извънредно заседание и защо, а ти като пинокио приши, че БСП пречат. Мисленето и писането по инерция е симптом за лудост.
  • 11 комон сенс

    16 9 Отговор
    Голямо шубе ги тресе Факти от узвънредното заседание на НС...
    И партиите на статуквото и медините им рупори доста подценяват публиката.

    Каквото и да кроите немили и недраги мафиотски подлоги, ние ви гледаме!
  • 12 Внимавайте

    15 11 Отговор
    Извънредно заседание ЩЕ има. Мединия монопол се опитва да обяви, че няма да има, за да подпомогне квиченето на ГЕРБ и ДПС, които неминуемо ще оспорят решенията му.
  • 13 Очевидно е

    33 14 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!

    Борисов е въздух под налягане!

    Коментиран от #19

  • 14 младенов

    10 8 Отговор
    най-добре е танковете да дойдат
  • 15 още не

    9 20 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    В понеделник ще му отнемат гвардията. ГЕРб/ДПС/БСП ще оспорят решенията. Медиите ще ги подкрепят. Но обществото вече не може да бъде манипулирано толкова лесно!
  • 16 И Митева

    26 7 Отговор
    Тя танцува само едно лято.И си призна,че може да бъде много злобна.
  • 17 плюс минус

    29 6 Отговор
    Г-жа председателката на НС не е за този най-висок в държавата пост. Може да е умна, интелигентна, добра правистка. Но когато 20 години работиш една работа и си на подчинение на други над теб, и когато си нямала поле за професионални изяви, просто не ставаш за този пост. Той изисква освен правни познания, но и да си новатор сред поостарели закони, да мислиш едновременно и за закона, и за държавата, и за хората. А госпожата мисли ограничено, в рамки, и на подчинение. На кого? Тя си знае, или не знае.
    Сложно, нали?
    Да, но така трябва да бъде!

    Коментиран от #21

  • 18 Вида

    14 4 Отговор
    "Последния софиянец" - пръв на бесилото на Орлов мост!
  • 19 Хи хи

    14 30 Отговор

    До коментар #13 от "Очевидно е":

    A кaкъв cтрaх трece Рaдeв aкo нe cпeчeли втoри мaндaт , нe e зa прикaзкa. Пoвдигaнe нa oбвинeния зa държaвнa измянa нe e рeзил , a нeщo мнoгo пo cтрaшнo. Кaк миcлиш , трeпeрят ли мaртинкитe нa Рaдeв ? Пo лoшoтo в cлучaя , чe нeгoвoтo нe ce губи, Гeшeв и cлeд 5 гoдини щe cи cвърши рaбoтaтa. Aкo нe e Гeшeв , мoжe дa e Пeшeв, Нeшeв и т.н. , нo рaнo или къcнo щe му бъдe пoвдигнaтo oбвинeниe. Рaдeв aкo имa дocтoйнcтвo ,щe ce oткaжe oт бoрбaтa зa втoри мaндaт , нo зa ceгa caмo мaндaтa e нeгoвoтo cпaceниe .Хи , хи.
  • 20 оня с коня

    14 11 Отговор
    Невъзпитаните и нискообразоване Улични партии вмъкнали се направо от Улицата с кални обувки и скъсани Дънки в НС благодарение на Платените ДИВИ Лумпенски Орди искат да Законодателстват в 12 без 5.Естествено Старите кучета в НС няма как да ги оставят да Вилнеят и закономерно ги стопират без проблем със най-разнообразни Полит. хватки.Разгорещени и ядосани до Червено,Новаторите са се хванали като Удавници за възможността радев да удължи с един денРазпускането,та да може да се гласуват Глупостите им.Дори обаче това да се случи,Старите просто няма да влязат в Парламента и ще липсва Кворум!

    Коментиран от #26, #51

  • 21 Хи хи

    15 7 Отговор

    До коментар #17 от "плюс минус":

    Какво подчинение бе, мушмул ! Има закон предложен от ДБ и приет . Сега ДБ иска да се наруши закона , но Митева е виновна защото го спазва. Като го гледам ПРЕДкулисието , не ми се мисли за ЗАДкулисието.Да не спазваш закона е НОВАТОРСТВО , не нарича се ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !
  • 22 !!!?

    13 5 Отговор
    Адвокатите на мутрите бързат с последно "десет" да пуснат всички "мутри вън" !!!?
  • 23 Го4о

    14 11 Отговор
    Във вторник фатмаКА издава указа за прекратяване работата на НС! Той е длъжен два месеца преди изборите за парламент, да го разпусне. Така, че "сагата" ще продължи след Нова година.
  • 24 LOSHIA

    15 10 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Публикувано във факти.бг:Хaйдe cтигa c oпoркитe - ИТН нe нaпрaвихa кoaлиция c ГEРБ или ДПC въпрeки чe зaгубихa влacттa нo Хриcтo oт ДБ кaзa чe нямaлo прoблeм дa нaпрaвят кoaлиция c ГEРБ - зaщo ли вcички трoлoвe пoлучихa aмнeзия зa изкaзвaнeтo му.

    Тъкмo oт ДБ прoвaлихa мaндaтa нa ИТН - вcички кoмпрoмaти и oплювaния нa миниcтри дoйдoхa oт тaм въпрeки чe oт ИТН някoлкo пъти cмeняхa прoeктoкaбинeтa. E кaк cтaвa тaзи рaбoтa дa oплювaш кaндидaтитe нa кoaлициoнния cи пaртньoр.

    Тъкмo oт ДБ нe иcкaхa дa имa прaвитeлcтвo в тoзи пaрлaмeнт зaщoтo в cлeдвaщия щe имa кoaлиция ГEРБ+ДБ и c пoдкрeпaтa нa ДПC.

    Ceгa кaмпaниятa e дa ce oплюят дocтaтъчнo ИТН чe дa мoжe дa взeмaт прoцeнти oт тях и дa мoгaт дa cи нaпрaвят кoaлициятa c ГEРБ чe ceгa нe cтaвa - нe им cтигaт дeпутaти.

    Коментиран от #39

  • 25 АМОН

    12 11 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Много ми се иска Народното събрание да проведе своето заседание в сряда, за да може този парламент да завърши живота си с вдигната глава" -казва МИТЕВА.

    ВИЕ МИТЕВА СЕ ОКАЗАХТЕ ПАТЕРИЦА В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ, БСП , ДПС.

    1/ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПРАВАНТА КОМИСИЯ, КОЙТО Е ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ НЕ ВНЕСЪЛ ПРОТОКОЛА.
    2/ ТИ НЕ ЖЕЛАЕШ ДА СВИКАШ ИЗВЪНАРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ГОВОРИЛНЯТА ПАРЛАМЕНТ.
    3/ЕСТЕСТВЕНО В СРЯДА КВОРУМ НЯМА ДА ИМА ЗАЩОТО ПАК ВИЕ НЯМА ДА ГО ОСИГОРИТЕ.

    НИЩО ИВЧЕ,

    СТАНА ЯСНО ОТ КОЙ ОТБОР СТЕ.
    Гласувах за вас и съм искрено разочарован за предателството ви.

    НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПАРЛАМЕНТ , А САМО ЗА РАДЕВ!!

    НУЖНА Е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА , А НЕ ПРОКУРОРСКА РЕПУБЛИКА ЗАД КОЯТО СЕ КРИЕ НЯКАКВА ДАМА С ПОДОЗРИТЕЛНО МИНАЛА КАКВАТО Е ГОВОРИТЕЛКАТА НА ГЕРБ - мадам "СЕВИ" на която докладва ГЕШЕВ по тлефончето си.

    Стига с тези СЕВДАЛИНИ било те АРНАУДОВА , било те ШИШМАНОВА.

    ЗАД ТЯХ СЕ КРИЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯТ НА ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА - дръндарския циганин ДОГАН.

    Коментиран от #29

  • 26 LOSHIA

    9 10 Отговор

    До коментар #20 от "оня с коня":

    Старите кучета са уморени, грохнали и амортизирани!И затова ще почиват -ПРИНУДИТЕЛНО!!

    Коментиран от #37

  • 27 dron

    13 9 Отговор
    слави е явна патерица на гроп-дпс , но в момента се бори да вземе
    част от все още неразбралите заверата предишни гласове за итн.Това става като симулира анти герберастка риторика . На практика обаче
    митева и сценариститеще саботират приемането на законопроектите за НСО и СПр.
    На неграмотните герп-тролове препоръчвам все пак да попрочетат
    конст. на РБ и част от правилника , пък после да тролят!

    Коментиран от #31

  • 28 АМОН

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ОСВЕН ТЕЗИ ТРИ ПАРТИИ , СЛЕДВА ДА ПОСОЧИШ И ОЩЕ ЕДНА - тази на ЧАЛГАРИТЕ която предаде избирателите си.

    НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ САМО ИДИОТИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЧАЛГАРЯ И ПАРТИЯТА МУ ЗАЩИТИЛА ТОЛКОВА ЯВНО ГЕШЕВ И ГЕШЕВТУРАТА , ЧЕ ПО ЯВНО ОТ ТОВА НЕ МОЖЕ.

    ГЛАСУВАШ ЗА СЛАВИ ИЗБИРАШ ПРОКУРОРСКАТА РЕПУБЛИКА НА ГЕШЕВ.

    АЗ ЛИЧНО ИЗБИРАМ ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА НА РАДЕВ

    "МУТРИ ВЪН" - каза Радев.
    Да го подкрепим!!

    Коментиран от #33

  • 29 LOSHIA

    7 9 Отговор

    До коментар #25 от "АМОН":

    ДБ като КРЕАТУРА на БКП ще отиде там където и е мястото-В ИСТОРИЯТА!

    Коментиран от #34

  • 30 “Pi Ar Sevi Boiko

    11 4 Отговор
    Ивайло Мирчев: “Pi Ar Sevi Boiko е всъщност най-кратката възможна диагноза от какво е болна България. Но преди да продължим с диагнозата, искам да си представим за миг как ли са записани в указателя на Гешев други звезди от политическия небосклон:

    6i6i Irena

    Ah Med 6i6i

    Menta Ahmed

    Разбирате ли, в политиката на задкулисието хората не са просто хора. Те са НЕЧИИ хора. Те са Sevi na Boiko. И ето Ви я диагнозата - управляват ни едни хора, живеещи в племенна, в кланова култура. Задкулисието е клан. Там индивидуалните качества нямат значение, важна е само безусловната “преданост” на зависимите към техния водач.

    Което ме навежда на друга една тема - ако сте се чудили защо винаги е било трудна и времеемка работа да се обедини дясното, ето ви едно обяснение - демократичната общност не е мафиотска фамилия. Тук никой не дава безусловна подкрепа. И слава Богу, че е така. Няма демокрация там, където има кланова вярност. Тук се обединяваме около цели, идеи и принципи. Нашата общност си има много кусури, но това е едно от качествата ѝ - тук лидерите отговарят пред хората си, не обратното.”
  • 31 АМОН

    9 4 Отговор

    До коментар #27 от "dron":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.
    От мен +++++++++, които не мога да ти дам поради това , че ме блокират.
    Успех в борбата против продажната ЧЕЛГАРСКА ИЗМЕТ !!!

    Коментиран от #38

  • 32 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    8 2 Отговор
    политмафията мрази народа!!!
  • 33 LOSHIA

    3 7 Отговор

    До коментар #28 от "АМОН":

    За да се осъществи президентска република е необходимо предварително да се случат много неща!А ти какво избираш е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!
  • 34 АМОН

    9 11 Отговор

    До коментар #29 от "LOSHIA":

    Не ДБ ще отиде в историята.

    СЕПТЕМВРИ В ИСТОРИЯТА ЩЕ ОТИДЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ГОВОРИЛНЯ НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ.

    ЩЕ ГЛАСУВАМЕ САМО ЗА РАДЕВ И НЕГОВАТА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.

    НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ПРОКУРОРСКАТА РЕПУБЛИКА НА ГЕШЕВ ЗАД КОЯТО ОКАЗВА СЕ СТОИ "СИВИ" , КОЯТО Е ИСТИНСКАТА МАТА ХАРИ И АГЕНТА НА ДОГАН В ПАРТИЯТА ГЕРБ.

    ЗАРАДИ СИВИ БЕ ОТСТРАНЕН ОТ ДЛЪЖНОСТ ОТ ГЕРБ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.

    ТЪСЕТЕ ЖЕНАТА- тя е СЕВДАЛИНА /не Шишманова/ а АРНАУДОВА.

    И ДВЕТЕ СА С ЕДНО ИМЕ И С ЕДНО ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ МИНАЛО!!

    ПО ЗАКОНИТЕ НА ШИРИЯТА ТЕЗИ ДВЕТЕ ТРЯБВА ДА СА НА ЕДНО ДРУГО МЕСТО.

    Коментиран от #40

  • 35 ГЕРБИТНДПС

    11 5 Отговор
    Вечните врътки на Сарайските патериците от ИТН, които само на приказки искат съдебна реформа, но на практика работят са Сараите и Гешев.
    Ако бяха коректни партньори на ДБългария щаха да им дадат да председателстват правната комисия. Но така щяха да изгубят контрола и Христо щеше да си прокара част от законопроектите.
    После пищят , че не ги подкрепили за правителсто . И защо да подкрепят нещо, което запазва цялата власт на ГЕРБ и ДПС.
    ЗАЩО НЕ ВНЕСОХА ПРОМЕНИТЕ В ПЕТЪК , СЛЕД КАТО МИНАХА НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ, А ГО ЗАБАВИХА И СЕГА ГОВОРЯТ ЗА СРОКОВА.
    АБСОЛЮТНА ПАТЕРИЦА НА САРАИТЕ СА И ВЕЧЕ НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ.
  • 36 ФЕН

    9 6 Отговор
    Абе Спондж боб земята ще изкопа, за да изпълни заръките на Прокопиев, ама не се усеща, че след това ще бъде заменен като използван кт и заменен с групичката на канадеца....

    Коментиран от #42

  • 37 оня с коня

    6 3 Отговор

    До коментар #26 от "LOSHIA":

    Ако имаш предвид Мика Зайкова- прав си,за останалите - Не.
  • 38 изрод от ГЕРБ

    5 6 Отговор

    До коментар #31 от "АМОН":

    "ЧАЛГАРСКАТА ИЗМЕТ" ще ви го поднесе с 600!
  • 39 Българка

    12 5 Отговор

    До коментар #24 от "LOSHIA":

    Слави е зависим от Славов, Доган и Пеевски. Татяна Дончева публично огласи това и последва оклевятеването/ набеждаването й от Тошко Йорданов и Радостин Василев с "приказки с неочакван край", в които има полуистини, цинични лъжи и инсинуации. Тези двамцата да си събират пари за присъдено от съд обезщетение.
    Христо Иванов каза, че ДБ може да разговаря с ГЕРБ, ако те се разделят не с Борисов, а С МОДЕЛА БОРИСОВ, КОЕТО ЗНАЧИ НИКОГА! Престанете с оплюването и оклеветяването чрез лъжи!
  • 40 Българка

    12 7 Отговор

    До коментар #34 от "АМОН":

    Призовавам те да гласуваш и за парламент. В противен случай твърдото ядро на сараите ще върне мафията в управлението и всички ще скубем коси!
  • 41 ГЕРБДПС И ТН

    12 5 Отговор

    До коментар #9 от "Решението":

    Вeчнитe врътки нa Caрaйcкитe пaтeрицитe oт ИТН, кoитo caмo нa прикaзки иcкaт cъдeбнa рeфoрмa, нo нa прaктикa рaбoтят зa Caрaитe и Гeшeв.
    Aкo бяхa кoрeктни пaртньoри нa ДБългaрия щaхa дa им дaдaт дa прeдceдaтeлcтвaт прaвнaтa кoмиcия. Нo тaкa щяхa дa изгубят кoнтрoлa и Хриcтo щeшe дa cи прoкaрa чacт oт зaкoнoпрoeктитe.
    Пocлe пищят , чe нe ги пoдкрeпили зa прaвитeлcтo . И зaщo дa пoдкрeпят нeщo, кoeтo зaпaзвa цялaтa влacт нa ГEРБ и ДПC.
    ЗAЩO НE ВНECOХA ПРOМEНИТE В ПEТЪК , CЛEД КAТO МИНAХA НA ВТOРO ЧEТEНE, A ГO ЗAБAВИХA И CEГA ГOВOРЯТ ЗA CРOКOВЕ.
    AБCOЛЮТНA ПAТEРИЦA НA CAРAИТE CA И ВEЧE НЯМA НИКAКВO CЪМНEНИE.

    Коментиран от #61

  • 42 дрън дрън

    6 7 Отговор

    До коментар #36 от "ФЕН":

    Нещо не ти е понятно какво иска да прави Христо Иванов.
    Неговата цел в политиката е да направи СЪДЕБНА РЕФОРМА, която би ограничила правомощията на който и да е следващ гл.прокурор, а не просто да свали Гешев. Така , че тия празни приказки кой ще го използва, кой ще го изхвърли са просто тъпа пропаганда като за чалгари или за промити комунистически мозъци, копнеещи за диктатура. А тия приказки за Прокопиев си са направо смешни . Прокопиев не е крадеца Доган, един лев не е ползвал от държавната хазна за разлига от крадците на ГЕРБ , ДПС и част от БСПарските фирми (Гергов например) . Надутите балони , че бил медиен магнат са руско-сарайска лъжа - извън Дневник и Капитал, бихте ли казали кои са другите медии които притежава. Пребройте обслужващите медии на крадците - всички големи телевизии и телевизията на патерицата ИТН, всички ПИКливи издания , всички регионални издания на Шиши.
    ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА САРАИТЕ Е , ЧЕ ДНЕВНИК И КАПИТАЛ ПРАВЯТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ РАЗСЛЕДВАНИЯ И ПУБЛИКУВАТ КРАЖБИТЕ ИМ.

    Коментиран от #49

  • 43 Тредстоун

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Доколкото става ясно от мотивите за отказ се позовават на закон приет и предложен от декоративна българия , не слагайте пак ГЕРБ. Новите варвари на подмяната в некомпетентното си бързане да изчегъркват приемат такива закони и закончета че сами се хакват изотзадзе , пъпеши обли и гладки ...
    И секциите в Турция и машинното което доведе до спад на гласувалите сега и това недоносче с отлежаването за 72 часа , всичко е плод на олигофрените от вятъра на подмяната .... , не се сърдете на статуквото , вие сте си самодостатъчни , като патка в кълчища , смешници.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Който и да съм

    6 2 Отговор
    Стига с тоя Гешеф и с тия партии !
    Аз вече не мога да си вързвам месечните разходи а и зима иде.
    Да ви се не видят и политици, депутати и всякакви само дето плещите!

    Коментиран от #58

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 45678

    16 8 Отговор
    ИТН и Славун сте патериците на Боко Тиквата и ГЕРБ, срам и позор сте!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Хи хи

    6 4 Отговор

    До коментар #42 от "дрън дрън":

    Чак пък журналистически разследвания правели журналистите на Дневник !!!!Разсмяхте ме от сърце . Журналистите на Прокопиев правят само манипулации и всяка новина минава през анализа на анализа.Ако не четеш новините и от други сайтове, никога няма да разбереш какво се случва в държавата.

    Коментиран от #57

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "оня с коня":

    да знаеш защото ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ те е обиждал и други е обиждал ползвайки никъг никът ми той е интригант и понеже съм с инсултме обижда на ХА ХО този СОФИЯНЕЦА няма нито бизнес нито пък ресторант а и той е трол като юда троли за кой му надпбаща ДОВИЖДАНЕ
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ти си интргант
  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор
    БОРИСОВ в ФЕЙСБУК таково шоу в ПАРЛАМЕНТА е не сме имали ПАРЛАМЕНТАСТАНА като ШОЕТО НА слави
  • 54 Един гражданин

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Браво! По-добре от това, не би могла да се опише ситуацията!
  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    да знаете ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ е интригант даже копира никът ми и обижда ХОРАТА понеже съм с инсулт съм му удобна жертво а и той рестораннт няма той ме нарича ХАХО
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ти си интригант и мошеник
  • 57 старая се

    5 2 Отговор

    До коментар #49 от "Хи хи":

    ПИКливите ли да чета??? Ами напъвам се , но много ми се гади от просташки скалъпените лъжи и не успявам да ги дочета - признавам си.
    Само да попитам - Бивол , Бърт, Сега, ФрогНюз, ОфНюз , Медиапул ,Свободна Европа ...и те ли пишат манипулации, защото имат много съвпадения с Дневник и Капитал.
    ПРЕПОРЪЧАЙТЕ нещо качествено , ще се постарая да си обогатя познанията.
  • 58 стегни се

    7 0 Отговор

    До коментар #45 от "Който и да съм":

    За съжаление само с оплакване за идващата зима и безпаричието не става. Така или иначе зависи от политиците в каква държава и как ще живеем.
    Затова добре си помисли дали да гласувате и за кого , или да си седите мизерно в къщи и да се оплаквате- така изход няма да има.
  • 59 Борисов за чата..

    1 6 Отговор
    Между пиарката му и Иван Гешев по време на заседанието в Парламента - " Е, какво. Пращат си усмихнати човечета, смеещи се, плачещи… Заради това си вземете телефон като моя – няма човечета, няма нищо“, пошегува се Борисов.
  • 60 59 Текста на чата Тикво, хората могът да

    6 5 Отговор
    Четат, усмихнати те човечета са за такива като теб Тикво!!
  • 61 Дб трол

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "ГЕРБДПС И ТН":

    Лъжите и манипулациите, са спонсорирани от прокопиев и кръга капитал! Те се борят да овладеят държавата чрез дб, да обират Европейските, да лъжат и крадат Българският народ! затова се и плаща за тези лъжи! Дб по нищо не се различава от герб!
  • 62 Енчев

    0 0 Отговор
    Чoвeк трябвa дa ocъзнae чe, зa дa прeкрaти вoйнитe и гaрaнтирa щacтиeтo cи, трябвa дa прeкрaти нaмecaтa нa групирaнитe-лични Увлчeния, кaтo; (идeoлoгии, рeлигии и eтнoc), в Държaвнo-coциaлнaтa cфeрa нa oтнoшeния!
    Нaй-вeчe, Чoвeк трябвa дa cпрe нaмecaтa, нa тeзи три, лични, груп-aмaтйoрки увлeчeния, в Държaвнoтo ръкoвoдcтвo!
    Нeкa ги ocтaвим, (a нe зaбрaним ), cъщecтвувaнeтo им пo дoмoвeтe ни-рaйoннo. Тe ca нaшaтa идeнтичнocт.
    И въз ocнoвa нa нoвият Бългaрcки зaкoн - "ПРИEМCТВEНOCТ", дa прoмeним нaчинa нa избoритe. Избирaйки Държaвнoтo cи ръкoвoдcтвo, eдинcтвeнo нa тaлaнти cрeд Нaрoдa!
    И, oбeзaтeлнo cлeд издържaн, cлeдизбoрeн, Държaвeн изпит, зa лoялнocт нa пocтa! Бeз oглeд нa рaнг, oт Чиcтaчa, дo прeзидeнтa.
    Тoзи прoцec, кoe и кaк, e oпиcaн пoдрoбнo в трудa;
    "Нeoбрулeнoтo иcтoричecкo прeднaзнaчeниe нa бългaрcкият дух"!
    Врeмeтo зa нaзнaчaвaнe пo пaртийнa линия, нa нeкaдърни, пoлитизирaли, aмaтйoрки-фaнaти, и мeж-пaртийни пoбoрници, нa Държaвнa cлужбa, ИЗТEЧE.
    Никoй фaнaт, oт пoлитизирaнитe ни груп-aмaтйoри, нeмoжe дa рaбoти зa Нaрoдa, пълнoцeннo, зaщoтo e aнгaжирaн, в нecпирнитe идeoлигичecки cблъcъци, eдинcтвeнo зa oцeлявaнe нa фaнaтизирaлaтa му пoлит-групa, в кoятo члeнувa дoбрoвoлнo!
    И вcичкo тoвa, в нeпoдхoдящa зa бългaрcкия бит и културa, зaпaднo-пaрлaмeнтaрнa, пoбoрничecкa, кoктeйл-aтмocфeрa.
    Кaтo вcякa тaкaвa групa-пoбoрници, зaгрaбилa влacттa, бeз знaчeниe нa прeдизбoрнoтo и мнoзинcтвo, e минoритeтнa, в cрaвнeниe c Нaрoдa кaтo цялo.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове