Last news in Fakti

19 Септември, 2021 13:25 9 901 298

Слави Трифонов: Лъжа е, че сме виновни да няма кабинет

  • слави трифонов-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Партиите, с подкрепата на които можеше да има правителство, бяха “Демократична България” и “Изправи се БГ! Ние идваме!”

Слави Трифонов: Лъжа е, че сме виновни да няма кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

Един призрак броди из българското публично пространство. Призракът на разочарованието.
Различни социолози, политолози и хора с определени интереси обикалят телевизионните студия и се опитват да втълпят в съзнанието на хората нова теза, защото така им изнася. А тази теза се базира на лъжа, която в момента им е важно упорито да разпространяват.

Това коментира във "Фейсбук" Слави Трифонов.

Твърдението, че “Има такъв народ” са виновни за това да няма правителство е лъжа.
А дали хората са разочаровани и кой точно е разочарован - това, разбира се, не мога да кажа, защото разочарованието е емоция, емоцията е личен момент и никой човек не може да знае какво чувства друг човек.

Но фактите са непоклатими. На тях се базира логиката и най-важното - истината.
А истината е следната: Още като стартирахме политическия проект “Има такъв народ”, аз ясно и безапелационно заявих, че коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС няма да правим. Аз съм последователен човек и безусловно се придържам към това, което съм казал.

Я си представете, ако партия “Има такъв народ” беше направила правителство с ГЕРБ, БСП и ДПС - ей, тогава щеше да е разочарованието. Даже “разочарование” е меко казано. Така че подобна коалиция в последното Народно събрание беше невъзможна. Невъзможна е и в следващото Народно събрание.

Партиите, с подкрепата на които можеше да има правителство, бяха “Демократична България” и “Изправи се БГ! Ние идваме!”.

“Има такъв народ” беше готова да направи правителство и да поеме цялата отговорност. Но тези партии заявиха, че няма да подкрепят наш кабинет. Сега вие ми кажете кой е виновен за това, че нямаше правителство.

“Има такъв народ” имаше 65 депутати, останалите партии - 175. Можеха да направят най-различни коалиции и на два пъти, според конституцията, да сформират правителство. Такива са фактите и всеки си избира дали ще вярва на фактите или на емоциите. Аз лично избирам фактите.

И, между другото, ще ви споделя нещо за разочарованието. Преди да се разочароваш, трябва да се очароваш. Така че не е лошо да внимаваш кой човек е очарователен. После може да страдаш.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 146 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти никога

    427 74 Отговор
    и за нищо не смяташ , че си виновен ! Слаба психика на самовлюбен комплексар и страхливец !

    Коментиран от #16

  • 2 Продължаваме промяната

    378 60 Отговор
    без чалгарите.

    Коментиран от #79

  • 3 Верно ли

    336 52 Отговор
    Да бе, разбира се, че е лъжа! Както сигурно е лъжа и това, че ти изобщо не искаш да управляваш, а само да си в ролята на "златен пръст" и да има и за теб от бюжетната трапеза, а, чалгарино! Е, постигна го!
  • 4 бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР

    107 37 Отговор
    Приятели! Да ви информирам нещо! Моя приятел Момчил Иванов бивш депутат от ИТН и кандидат техен министър на правосъдието във 2-то им правителство и сменил 7 политически формации като отначало СДС, после ГЕРБ,РЗС,Модерна България , 2011 год.на местните избори бе кандидат съветник от синята коалиция сега е сондирал да бъде регионален координатор на новия проект на Василев и Петков. В нашия многомандатен район се избират общо 8 депутати. На последните избори ГЕРБ вкара 2-ма, ИТН също 2-ма ,БСП 2-ма и по един ДБ и ДПС. Сега след срива на доверие към ИТН се очаква ГЕРБ да вкара пак двама, БСП също , ИТН,ДБ,ДПС и проекта на Василев и Петков по един. И понеже Слави не искал да пише Момчил водач на листата а пак Хиновски и този път като втори няма да влезе. Момчил гони кариера и депутатско място и не го интересува от коя партия. Сондирал да води листата на новата формация и ще му бъде 8-ма партия! В нашата партия ГЕРБ няма да го вземат защото конкуренцията е огромна а и вече бе член! Но мисля едва ли Петков и Василев ще му гласуват доверие защото знаете как бе компрометиран когато бе кандидат министър от ИТН.

    Коментиран от #13, #86, #207

  • 5 гадно

    269 36 Отговор
    Лъжа е, че НЕ сте виновни същия нарцис като тиквата никога не е виновен.
  • 6 Професора

    259 33 Отговор
    Не е лъжа, че Учиндолеца е продажник без морал!
  • 7 ????

    219 27 Отговор
    О, много сте виновни, егоцентризма ви може да бъде сравнен само с този на Толупа! Вземе се скрий получи си сребърници! Повече НС няма да подушиш.
  • 8 123

    152 20 Отговор
    Лъжа е, че е лъжа!
  • 9 Хуарбуса

    209 32 Отговор
    СЛАВУЦА не се оправдавай! Смазан си вече и никакви обяснения не могат да те спасят ..
  • 10 Гост

    174 22 Отговор
    Видя се колко ви е капацитета.Ръководенето на държава не е като на тв шоу! Всички са еднакви в парламента просто имената са им различни.
  • 11 чалгарите

    154 21 Отговор
    в канала
  • 12 Жан Клод ( с двата ножа)

    126 17 Отговор
    Е да де ама хората очакваха прозрачност и диалози а те липсваха и още липсват де!
  • 13 Стойко

    87 20 Отговор

    До коментар #4 от "бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР":

    Не само Момчил иска да се махне от ИТН и да отива при "харвадците". Много от бившите депутати на ИТН след като виждат че се срива формацията им и повече няма да бъдат депутати искат да се присламчат към тях. А и Кирил Петков в речта си намекна че ще ги приеме - "Имах ползотворна работа с много депутати от ИТН. Видях не един и двама човека от там, с които бих продължил да работя при нас".

    Коментиран от #15, #47, #56

  • 14 KALАN4O

    132 25 Отговор
    Кабинете на Славчо щеше да е оли.гофренски като него и приятеля му Боко!
  • 15 Хуарбуса

    46 45 Отговор

    До коментар #13 от "Стойко":

    Видяхте ли им кадрите на тези " нови лица"??? Ще разчитали на кадрите на Славуцата смазания от миналия парламент? Та тези както бяха при Чалгаря а преди него в много други партии и като го видяха че си заминава се присламчват към новите! Утре и те като бъдат сринати , тези от Славуцата ще търсят нови ракетоносители. Уж сте нови и почтени а сте работили прекрасно с много депутати от ИТН а?

    Коментиран от #195

  • 16 Фершел

    88 19 Отговор

    До коментар #1 от "Ти никога":

    Тоа отшумя като приказка

    Коментиран от #91, #172, #176

  • 17 Психиатъра

    89 17 Отговор
    И главата му е болна на този също като тялото!
  • 18 отвратен

    107 22 Отговор
    Ти си по голяма лъжа и от тиквата.
  • 19 Гал

    116 19 Отговор
    И продължава да не е в час. Егати гьон сурата.
  • 20 На бялото, черно

    81 18 Отговор
    Може да твърди, че слънцето изгрява от запад, по е пиемливо отколкото до отрича мина, че не съставиха правителство. Самото и да е причината, вината си е негова и на отбора “политически чалгари”
  • 21 ТОВА ПРОЩАЛНО ПИСМО

    76 18 Отговор
    ОТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ ЛИ Е,А!!!??ДЖЕЙМС КАМЕРЪН
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ние знаем

    93 21 Отговор
    Ние знаем, че си лъжец, комплексар, тарикат и чалгар. Няма, какво да се обясняваш. Добре, че барзо ти лъснаха задните части и т.н.
  • 24 Пич

    92 17 Отговор
    Вие , глупаци , сте виновни за това да няма държавност... За кабинет е ясно , че сте нефелни... Но бидеики вие безумно прости , но селяндурски арогантни , дадохте фалшиво усещане на най долните и изпаднали утайки на обществото , че са значими , че и те разбират от политика , и че да си прост чалгар от провинцията , те прави ценен член на обществото... А това съвсем не е така... Простите , некадърните и мързеливите винаги ще бъдат по близо до маймуните , отколкото до хората...
  • 25 гост

    88 16 Отговор
    Отивай си преди хората да са те изхвърлили!!!!!!Мутри не искаме !!!!!И си прибери крадците начело с Ники Василев!!!!ПОМНИМ ВСИЧКО И ЗА ТЕБ И ЗА НЕГО!!!!
  • 26 родиттел

    90 22 Отговор
    Тоз уби две поколения млади с 4алгата , и излъга целият народ.
  • 27 Хуарбуса

    91 23 Отговор
    Г-н -н Станислав Тодоров Трифонов се оказа най стабилната патерица на Герб според Татяна Дончева. Активиран от Ахмед Демир Доган и ковчежника на Борисов Орлин Алексиев. Целта е да спасят Борисов и Гешев от правосъдието, като вceят раздори между протестните партии и атакуват служебните министри на президента Радев. Все пак Дончева е била адвокат на Илия Павлов и е запозната със задкулисието.

    Коментиран от #169, #297

  • 28 РЕАЛИСТ

    92 14 Отговор
    Добре го каза: " Преди да се разочароваш, трябва да се очароваш." Ама това важи за теб най вече , Слави. Очарова електората с години с тъпи шеги, гола глава и ориенталска чалга и после, като гласуваха за теб , се скри като мишка и никой не те видя повече, освен един Бойко Василев.
  • 29 Този човек

    81 9 Отговор
    или е загубил реална представа за хората около и по-далеч от него, или се смята за последна инстанция... Ако не е ваша, чия е тогава вината бе, драги? Избор на неподходящи кандидати, опит за налагането им, опростачване на атмосферата в НС и в страната, наполеоновски комплекси, гигантомания... за някои неща нямате вина, те са си диагноза - но за останалите въпросът се свежда до "кой ми НАс... гащите..."

    Коментиран от #45

  • 30 Мето

    73 14 Отговор
    Толкова  са сринати и загазили от ИТН и в частност Станислав Трифонов че може би няма да участват вече на предстоящите парламентарни избори за да не се излагат повече. А и да избегнат унижението да бъдат последни!

    Коментиран от #33

  • 31 Пешо Папура

    68 13 Отговор
    Славии, я се скрии бе, ахмак. Ти изобщо не си в час, ама никак даже. Скоро ще си в ролята на един, дето се правеше на Големата работа, ама на изборите получи такъв ритник, че още не може да се освЕсти. И загроби завинаги синята идея....Командира му казвахме. Е, знаеш за кого ти говоря. не си в час...бегай си спасявай телевизииката, че и тя няма да ти останер. Язък, че толкова години се прави на маймуна...
  • 32 На море

    71 11 Отговор
    Ей станиславее как може да си толкова висок и толкова дребен човечец?... споко все ще го добуташ до 10-тина депутата за да пльоснеш сценаристите и да не им плащаш заплатки а те ще могат да си плючт на воля без да носят отговорност
  • 33 Хуарбуса

    66 10 Отговор

    До коментар #30 от "Мето":

    Напълно резонно е Трифонов и кръжока му да не се явят на изборите през ноември. С оправданието че са омерзени от политическата конюнктура в страната и се оттеглят в своето поприще шоу спектаклите. А иначе ще потрива ръце защото си е взел 120- те милиона от Баце,Доган и Орлин Алексиев без да участва в сценарии занапред. Целта ще е изпълнена- Баце е реабилитиран и недокоснат, Гешев си остава главен прокурор и Герб отново ще е 1-ва политическа сила благодарение на Трифонов и задкулисието зад него!
  • 34 2655

    58 10 Отговор
    Слафчо, отивай да си водиш ШОУТО. Ясно е че за друго не ставаш!!!
  • 35 Бисер

    16 49 Отговор
    Ужас,само тролове в коментарите,но идват избори
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 А сега

    53 10 Отговор
    Да лъжа е че неказахте истината за кого играете и народа ще ви накаже за лъжите и некъдърноста ви
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 gggw

    49 10 Отговор
    старата песен на стар глас... тоя толкова ли е тъп? същите опорки повтаря и си мисли, че някой ще му се върже

    Коментиран от #96

  • 40 Centyrion

    57 13 Отговор
    Лъжеш наркоман.Води ли преговори с тях за коалиция,допусна ли техни кандидати в проекто кабинета ???Спуснаха ти хората от здкколисието,и се правиш на мъж.Който искал да подкрепя.Целта е ясна,а тя е да няма промяна,да се забави и шиканира.Всичко стана пред лицето на хората,а и ти не си нито във физическо нито в психическо състояние да бъдеш водач.Ти си поредното мюре, по което много се подлъгваха,но се надявам вече да са изтрезняли.

    Коментиран от #100

  • 41 Аре нема нужда

    50 10 Отговор
    Манна небесна !Си помисли Славчо чалгарчето,като основа партийка.Ама,знае само да плюва,не да носи отговорност.
  • 42 Не чуваш ли... СУВЕРЕНА ти казва

    53 11 Отговор
    За полтик не ставаш славче...ТИ СИ БУДАЛА...
    Предаде ни славче...предаде протеста не чуваш ли СУВЕРЕНА... много държиш на думата, а не на съдържанието....
  • 43 така ли

    52 11 Отговор
    43% смятат че вие сте виновни. Видяхме социологическото проучване.
  • 44 не гласувам

    7 16 Отговор
    Глибоко вЕрвам в предстоящата пременена промЕна!
  • 45 gggw

    11 3 Отговор

    До коментар #29 от "Този човек":

    точно!
  • 46 На море

    38 8 Отговор
    Мили ми Слаффчо, светът се управлява от Елити и така ще продължи да бъде и занапред! Но ти нямаш никакъв шанс някога да попаднеш в споментата категория..пожелавам ти здраве и още нови албуми
  • 47 Б.Х

    40 7 Отговор

    До коментар #13 от "Стойко":

    Кирил каза и друго: няма да приемат хора членували в повече от една партия преди това
  • 48 Не е лъжа

    26 7 Отговор
    Не е лъжа и няма какво да добавя.
  • 49 нннн

    34 7 Отговор
    Ми да! Слави представи правителство още преди да свършат изборите. Ама "предателите" не харесаха Малкия Мук. Сега ще го представи преди изборите, че после я влезе в парламента, я не влезе...
  • 50 Статукво

    45 8 Отговор
    Бла бла бла бла другите ми сраха в гащите.
  • 51 Този вече признава

    27 5 Отговор
    Че може хората да са разочаровани от него - А дали хората са разочаровани и кой точно е разочарован - това, разбира се, не мога да кажа, защото разочарованието е емоция, емоцията е личен момент и никой човек не може да знае какво чувства друг човек.
  • 52 Мутри вън

    46 12 Отговор
    Колкото и да лъжеш ИТН=ДПС=ГЕРБ!
  • 53 стойчо

    35 8 Отговор
    Някъде в светото евангелие беше казано " по плодовете им ще ги познаете , доброто дърво дава добри плодове , а лошото дърво лоши плодове и за това се хвърля в огъня " , " няма нещо скрито , което да не стане явно " , " познайте Истината и ще бъдете свободни " . Обосновявайки се на горните аргументи , фактите , обстоятелствата , доказателствата , реалността и градивния житейски опит , считам , че учиндолският проект завърши с резултат 50% и изпра имиджът на Б.Б. давайки му шанс да се върне пак на власт , но този път мимикрирайки !
  • 54 Мислещ

    46 7 Отговор
    А бе, шизо, със 65 депутата няма как "да поемеш цялата отговорност", защото няма как да имаш всичката власт и само твои калинки да са във властта. И от самото начало храчите точно срещу потенциалните си партньори, а не срещу партиите, с които сте заявили, че няма да правите коалиция (Но направихте много пъти, както се видя при гласуванията и не само). Отделно, че другите 2 партии и да ви бяха подкрепили, пак нямахте нужните гласове, което автоматично показва, че или не сте искали да правите правителство поначало, а само да нападате враговете на Доган и Гешев, или сте искали да направите неявна коалиция с партии на статуквото, които с които да си гласувате в синхрон без официално да сте коалиция. Както и досега беше при ГРОБ и ДПС.
  • 55 Пешо Папура

    43 8 Отговор
    Всъщност, не се оправдавай като ученичка, която си е загубила бикините някъде из трънака. Никой не те обвинява че не искаш да правиш коалиция със системните партии. Не ти ли стана ясно, че тези кабинети и начинът по който ги представи, те завлякоха на дъното Експерти били...умрех от смех. Точно тезиексперти разкриха истинското ти лице и намерения. Надявам се да оттечеш и от малкия екран, така както оттече и от политиката. И спри да обвиняваш другите за собствените си грешки..а те бяха прекалено много за този кратък период, през който се ползваше от доверието на суверена. ВдЕваш ли какво ти пее радиото бе, главо празна?

    Коментиран от #59

  • 56 gggw

    13 3 Отговор

    До коментар #13 от "Стойко":

    ясно казаха, че няма да приемат хора от други партии
  • 57 хич та няма

    35 7 Отговор
    слафчо слафчо , тръгна кат голям свърши кат н...
  • 58 ха ха ха

    24 17 Отговор
    Ти умря, наред е кирето 😉

    Коментиран от #84

  • 59 Мислещ

    36 6 Отговор

    До коментар #55 от "Пешо Папура":

    Дори Мика каза очевадното, че царското юпи е корумпирано. Само главният чалгар все е неразбрал (Е, и пуделът му, де. Или тоя е пуделът, а другият главният? Няма голямо значение).
  • 60 Такаа

    39 6 Отговор
    Втори шанс няма да имаш. От днес нещата се променят и има нов играч. Сори, Слави, финита Ла комедия.
  • 61 Бойкикев съм

    36 7 Отговор
    Слафф го вадеше голям ама се оказа мек и увисна бързо...
  • 62 YUI

    30 6 Отговор
    Славуциииии, пусни си на Преси "Лъжа е" и изчезни от небосклона, изчезни ако не с 200, то поне достатъчно бързо, все едно не си бил в политиката. Изчезни Славуциии, изчезниииии.
  • 63 3637383838

    20 5 Отговор
    Аз знаех че тъй ще кажеш ,живота не е шоу за много хора в тая страна!
  • 64 Р.радев

    17 39 Отговор
    Всеки разумен човек ще гласува за ИТН,вижте как само разбутаха кошера с осите.Пролича си кой е там за власт и кражба на гърба на изстрадалият български народ,кой е крал и лъгал хората дисетилетоия наред.А ако някой не вярва,че в другият парламент ще има коалиция между Герб-Дпс и може би Бсп жестоко се заблуждава.

    Коментиран от #66, #72

  • 65 Чалгата умишлено се срива

    30 11 Отговор
    Слави иска да има 10-15 човека в парламента за да може да се договаря за пари , нищо друго не го интересува .
  • 66 Айде и ти сега

    17 9 Отговор

    До коментар #64 от "Р.радев":

    Днес на ягодите ли си или чистиш нужниците?

    Коментиран от #77

  • 67 dron

    30 8 Отговор
    Абе този няма ли да почне да се лекува най-накрая ? Не знам останаха ли хора ,които да се връзват на чалгарите .
  • 68 Стършел

    33 10 Отговор
    Чалгата да се скрие в дън гори. Къде си тръгнал като нямаш нито умствен капацитет, нито морал, нито елементарни човешки обноски?! Взе си парите, сега марш в чалгарското си гнездо - хвърляйте гюбеци и си правете "интервюта"един на друг.
  • 69 Тръмп

    36 11 Отговор
    Слави,Ти си Лъжец!;(Защото без гласове от БСП не ти излизаше сметката!;)Вече ти вярват по-малко хора,защото си Лъжец!;)Сам си си виновен!;)
  • 70 Хаххахахах

    34 9 Отговор
    Два пъти ви се даде възможност да съставите правителство с ДБ, ИБГНИ! Опряхте до БСП за подкрепа, сега пак говориш, че с тях няма как да правиш правителство, а водехте преговори! И ти незнаеш, какво говориш, какво правиш и какво искаш да направиш! Пълен леш сте всички партии! Една читава няма! От боклук нагоре!
  • 71 БРАВО

    29 10 Отговор
    ЧАЛГАРЯ КАТО ПОДЛОГА НА ДОГАН И БОКО ЗА ДНИ СЪСИПА СТРАНАТА. ГЕНИАЛЕН БОКЛУК КОКТОЙТО УЖ ПЕЕЛ С МАХАРЕШКИЯ СИ ГЛАС ПАТРИОТИЧНИ ПЕСНИ. СРАМ.
  • 72 Разумен

    13 38 Отговор

    До коментар #64 от "Р.радев":

    Аз като разумен човек ще гласувам за Бойко. Защото изобщо не ме интересуват тия новите. При Бойко цените се покачваха успоредно със заплатите. Фатмака доведе инфлацията. При Бойко литър олио 1,60 сега 4,20

    Коментиран от #89

  • 73 АМОН

    21 3 Отговор
    ПО ДЕЛАТА ТЕ ПОЗНАХМЕ.

    ДОКАТО ПРЕДСТАВЯШЕ БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР В ЛИЦЕТО НА НИКИТО ВАСИЛЕВ , СЪЩИЯТ ТОЗИ ЗАЕДНО С АГЕНТ РУМЯНЦЕВ , БРИГО АСПАРУХОВ , ПРИНЦ КИРИЛ , СТОЯН МАРКОВ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И САКСКОБУРгГОТСТКИ ЗАКУПИХА БЕЗ ПАРИ ЧЕЗ - БЪЛГАРИЯ С НЕЙНИТЕ СЕДЕМ ФИРМИ У НАС!!!

    КЪДЕ БЯХА КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ КОГАТО ПРЕДЛОЖЕНАТА ОТ ТЕБ КАНДИДАТУРА НА ИСТИНСКИ БАНДИТ НАПРАВИ СДЕЛКА НЯМАЩА АНАЛОГ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ . И те гледаха като неразбиращи какво става с ЧЕЗ , кой го купува и каква е връзката на купувача с НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ!!

    ДА УЧАСТВАШ В БЪДЕЩИ ИЗБОРИ Е ДА СЕ НАДЯВАШ , ЧЕ МАРСИАНЦИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ И ЩЕ ТЕ СПАСЯТ ОТ ГЕШЕВ И ХАЛИФАТА НА ДОГАН.

    РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА.

    ИМА ПРОКУРОРСКА РЕПУБЛИКА НА ЕДНИ ДОКАЗАНИ БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ.
  • 74 Jacques Yves Moineau

    26 3 Отговор
    На калпавия.....моряк водораслите му виновни.
  • 75 Тръмп

    30 7 Отговор
    Слави,цяла България видя твоите сценаристи как поругаха Парламента с вулгарния си език и просташко облекло!;)Сърди се на тях,а не на Суверена!;)
  • 76 VVVVVVVVV

    28 7 Отговор
    Мулетата на Слави никой не ги подкрепил и сега други му виновни. НАРЦИС, а и самовлюбен наглец под палката на Доган.
  • 77 Р.радев

    20 7 Отговор

    До коментар #66 от "Айде и ти сега":

    Днеска се опитвам да открия такива като теб в сараите на Доган,за да ви кажа "изкарайте си главите от гъ.а на Доган и вижте,че всичко е една голяма лъжа.Тъ.унгер с тъ.пунгера ти.
  • 78 Тръмп

    30 7 Отговор
    Слави,Суверена ще ти бие шута и много ще те боли!;)
  • 79 АМОН

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Продължаваме промяната":

    ПРОМЯНА В ПРОКУРОРСКА РЕПУБЛИКА МОЖЕ ДА ИМА САМО АКО ГО НЯМА ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ЧИЯТО РОЖБА Е ГЕШЕВ И НЕГОВАТА АРМИЯ ОТ БЕЗДЕЛНИЦИ И НЕГОДНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ НЯМАЩА И САМАТА НЕМЕЗИДА.
  • 80 Този ни

    29 6 Отговор
    взе за по-прости, отколкото ни взема Боко. Абе, ейййй, диванен палячо, видяхме те колко струваш и какво знаеш! Не си за политиката!
  • 81 БРАВО

    29 6 Отговор
    ЧАЛГАРЯ КАТО ПОДЛОГА НА ДОГАН И БОКО ЗА ДНИ СЪСИПА СТРАНАТА. ГЕНИАЛЕН БОКЛУК КОЙТО УЖ ПЕЕЛ С МАГАРЕШКИЯ СИ ГЛАС ПАТРИОТИЧНИ ПЕСНИ. СРАМ.
  • 82 3.14К

    30 8 Отговор
    Шута свърши преди да влезе в политиката!
  • 83 ясновидец

    8 26 Отговор
    Българи,искате ли още гърч? Отидете и гласувайте,няма значение за кого,агонията ви ще продължи!Гарантирано ! Бойкот на изборите!

    Коментиран от #149

  • 84 Пешо Папура

    11 18 Отговор

    До коментар #58 от "ха ха ха":

    Ами като гледам на къде са я подкарали Кирчо и Асенчо, няма дасе забавят и те да стъпят на същата пътека, по която мина Славчо. Сега ще оберат политическите хамелеони, които цял живот са гравитирали около властимащите( без значение кои са те, като политика или идеи, важното е гушката да е пълна) И ще изядат дървото.. Жалко..а България умира, докато парвенютата си делят постове. Аз не вярвам тези да променят нещо. Народе, не слушай как и с какви мантри те успиват. Гледай ги какви ги вършат и си прави изводите..
  • 85 Грульо

    25 4 Отговор
    Много призраци бродят из България, някои даже с шкафове с пачки. :D
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Скорпи

    27 6 Отговор
    Дълъг,сърдете се сами на себе си.Кофи е че търсите вината все у другите вместо да се огледате хубаво....Проблема е във Вас и в никой друг.Хората Ви гласуваха Огромно доверие което не оправдахте...От сега нататък,кривата ще сочи все надолу...
  • 88 не е вярно

    26 7 Отговор
    Виновни сте и то много. Суверенът видя. Друг е въпросът защо допуснахте фатални грешки. Има значение - дали от неопитност или от неопитност плюс високомерие и арогантност. Един неопитен, но умен човек, тръгнал на дълъг път, винаги проучва нещата, наблюдава, вслушва се внимава, за да стигне читав до края. Само глупави и арогантни хора, твърдят,че знаят и могат всичко. Точно такива често се озовават на някой стръмен наклон и без някой да ги е побутнал дори, политат надолу, крещейки - " това беше правия път." Беше, ама не беше. Хубаво щеше да е да знаете с какво се захващате.
  • 89 Р.радев

    21 3 Отговор

    До коментар #72 от "Разумен":

    Изборът ти според мен не е разумен,а по-скоро зависим от нещо друго.Само ти казвам,България не е бедна държава,напротив богата е,но се краде безумно от алчни политици.Едни от тях са именно избранниците ти Герб."Кой каквото си посее,това ще жъне",запомни го добре преди да си хвърлиш вота на изборите.
  • 90 Хахаха

    27 6 Отговор
    Най-ще се накефя, ако ИТН не премине 4% бариера.
    Този чалгар заслужава единствено презрение и пълен бойкот на телевизията и песните му.
  • 91 LOSHIA

    10 6 Отговор

    До коментар #16 от "Фершел":

    Ще отшумява само в СЪНИЩАТА ТИ,но в действителност НИКОГА!!

    Коментиран от #97

  • 92 И каза

    28 6 Отговор
    Мика Зайкова : "Не харесвам Николай Василев. Той е корумпиран!" Чалгарю, знаеш ли що народ ще излезе от партията ти! За симпатизантите ти въобще не говоря. Останаха една шепа чалгари.
  • 93 Ender

    9 19 Отговор
    Самата истина! Всички видяха как ДБ, ИСБГНИ и БСП се бяха наговорили и едновременно отеглиха подкрепата си без никаква причина, въпреки, че преди това говориха как имат пълно разбирателство!
  • 94 Фин

    18 7 Отговор
    Лъжа е това, което сега изричаш! Вън мутрите и чалгите от политиката!
  • 95 Пенди

    14 5 Отговор
    Е, не бе! Аз съм виновен! Бастун!
  • 96 Мерак има ама не му се иска

    21 6 Отговор

    До коментар #39 от "gggw":

    За полтик не ставаш славче...ТИ СИ БУДАЛА... Предаде ни славче две НС с железни протестърски мнозинства провали....предаде протеста не чуваш ли СУВЕРЕНА 43% ти го казват... много държиш на думата суверен, а не на съдържанието....
    Залезна преди да изгрееш...абе наиграхте се с тошката!!!!

    Коментиран от #106

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Фин

    11 6 Отговор
    До тук с копи пейст чалгарите!

    Коментиран от #164

  • 99 6543

    14 6 Отговор
    ПРОЕКТА "ТРИФОНОВ" НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ЗАДКУЛИСИЕТО БЕШЕ ТАКЪВ - да не направите правителство и да няма парламент.

    Но докато вие ЧАЛГАРИТЕ ни забавлявахте с цирка в парламента , ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ бе продадена на вашият кандидат за премиер - НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ.

    ЮПИТО ВАСИЛЕВ ЗАЕДНО С БРИГАДИР АСПАРУХОВ С ВОДЕЩИЯТ ОФИЦЕР НА АГЕНТА "КРУПИЕ" САКСКОБУРГОТСКИ - АГЕНТ РУМЯНЦЕВ КУПИХА НА БЕЗЦЕНИЦА ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ!!!

    ЗАЩО ТЕ , А НЕ ДЪРЖАВАТА , МОЖЕ ДА ПОПИТАТЕ ДРУГИТЕ ДВАМА ПРОДЪЛЖАВАЩИ "ПРОМЯНАТА" БИВШИ МИНИСТРИ - АСЕН ВАСИЛЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ!!!!!

    КОЙ ДА ГИ ПОПИТА - Борисов, Корнела , Доган ли?!!!
    Ами те всички са от един театър на другарите от ДС.

    КОЙТО ИСКА НЕКА ГЛЕДА ТОЗИ ТЕАТЪР , НЕКА УЧАСТВА В ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА МУ.

    ЗА МЕН И ОСТАНАЛИТЕ МИСЛЕЩИ СТАНАХА БЕЗИНТЕРЕСНИ.

    НАПУСКАМ ЗАЛАТА, НАПУСКАМ ТОВА СКАПАНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖИЛО ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ!!!
  • 100 LOSHIA

    9 21 Отговор

    До коментар #40 от "Centyrion":

    Много те е страх от СЛАВИ! ЩЕ МУ ДИШАТЕ ПРАХТА НА СЛАВИ!!!!!!

    Коментиран от #109

  • 101 Защо ГЕРБ, БСП не направиха правителство

    10 14 Отговор
    Като имаха Мандат?? За същото и ИТН не направи правителство!? Трябва да имаш120+депотати за да направиш правителство!!! Нямаш ли сигурна подкрепа на толкова депотати, никой луд няма да се самоубие да прави кабинет!! Слави нее луд!! Питайте Борисов и Нинова дали са луди?? Явно не, не направиха и те кабинет!! Всичко устанало е плюене срещу ИТН!! Плюйте по ГЕРБ и БСП, че не направиха кабинет!!

    Коментиран от #122

  • 102 Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ

    11 7 Отговор
    Късно е, мандалото за Вас хлопна. ИДЕ КИРЧО МЕСИЯТА.

    Коментиран от #214

  • 103 LOSHIA

    19 2 Отговор

    До коментар #97 от "Говедото":

    ГЕРБ СА ПРИКЛЮЧЕНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 104 Хуарбуса

    11 5 Отговор
    Копирам един коментар под поста му в профила който казва всичко -" 80% от коментарите тук показват народната “любов” към Вас, ама вие си пишете е така, както тиквата си обикаля с млади активисти и ни припомня какво недоразумение е."

    Коментиран от #111

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 LOSHIA

    18 3 Отговор

    До коментар #96 от "Мерак има ама не му се иска":

    ГЕРБ СА В КАНАЛАААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 107 Едно

    11 6 Отговор
    е да се присмиваш на политиците от позицията на шоумен, ДРУГО е да си ПОЛИТИК !!!!! Еле пък с тоя налеончо Тошко! С нсяко изказване този сръдльо тровеше и най малката възможност за нормален диалог! А и правителството дето го представи начело с "малкия мук", крал недокрал по царско време и тия "специалисти" на които лепвахте мантрата завършил в англосанксонски университети ми напомняте едно време и индулгенцията " завършил в Москва", дет са вика преди реден от Москва кабинет, а сега от САЩ ( Херо Мустафа какво правеше при Вас!!!! през ден) и най накрая помнете, сме страна от ЕС, и както Ви каза суверена НЕ САМИ А В КОАЛИЦИЯ!!!! З атова и ви даде 65 депутата!!! Нали в НЕГО суверена се вслушвате и кълнете, ами айде послушайте го!!! И последно: скрий този Тошко африкански!!!
  • 108 изрод от ГЕРБ

    7 2 Отговор

    До коментар #97 от "Говедото":

    Той къчове не хвърля,но ти ще ги хвърляш яко!
  • 109 Centyrion

    17 4 Отговор

    До коментар #100 от "LOSHIA":

    Напротив,за мен този човек е жалък,от такъв как да ме е страх,аз съм погнусен от него особено след; интервюто му с Борисов.Вместо да го размаже,мечи като гадже!Смешник.Никога не съм го вземал на сериозно!Тежък наркоман попаднал в тежка зависимост от задколисието!!!Номера с него не мина.

    Коментиран от #134

  • 110 Хуарбуса

    14 6 Отговор
    Друг интересен коментар под поста му в профила -" Скрий се вече чалгар.НТИ-няма такива идиоти.....От диванчето не си ли протри дългите патерици...?СРАМ НЯМА ТОЯ УЧИНДОЛЕЦ ЕЙ....Пътувай към Сакскобурготски,Сидеров,Бареков.....Лесно ще те забравят нарцис ниеден.Така както си тръгнал и от Левски Г ще те изгонят слабоумнико "....

    Коментиран от #123

  • 111 ААААХАХААА....ХУ'ЯВБ'УСА,..И ТУКА

    5 3 Отговор

    До коментар #104 от "Хуарбуса":

    ПЛЕЩИШ СЪЩИТЕ БЕЗСМИСЛИЦИ И МАЛОУМИЯ КАТО...В ..БЛИЦА, ПЕДЕРУГО ТРЪТЛЕСТА!!
    ААААХАХААА....АРЕ...НОГО ПО-ЗДРАВИ ОТ.....БЕЗНИКОВИЯ.... ТЪПАКО
  • 112 Pepi

    23 5 Отговор
    как можа да предложиш Николай Василев за Премиер бе ненормалник? Предлагачо ? кой ти го подсказа? от Библиотекарския институт Стоян Денчев или от Сараите Доган? ти нас за овце ли ни имаш бе Учиндолски продавач на мартеници? Толкова хора ти се довериха чак победи мутрата от ГЕРБ а после предлагачо кой предложи ? оня самозабравил се келеш Петър Илиев а продавача на шнорхели забрави ли го ? за тея 30 години боклуци политици ти си най големия боклук ! каймака на помията както се казва връщай се на село в Учиндол там ти е мястото и да не съм те видял да приближаваш околовръсното на София че ще те пребия с твойта си патерица
  • 113 LOSHIA

    5 12 Отговор

    До коментар #22 от "ИСТИНАТА":

    ПРИКЛЮЧЕН Е САМО В СЪНИЩАТА ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #282

  • 114 Хуарбуса

    15 5 Отговор
    Друг коментар от човек на изкуството под поста на Славуца който е актуален -" Другарю Слави, другари сценаристи по потници. Отговорността за провала е изцяло ваша. Явно поемате добре вината (с мезета). Много добре знаете къде сбъркахте, но предпочитате да се правите на слабоумни. Самата идея да управлявате самостоятелно, начело с Царско-депесарско юпи или клет продавач-философ, беше обречена. Ще си платите цената за глупостите на тези избори и никакви манипулативни постове не могат да ви спасят."

    Коментиран от #117

  • 115 Смяях

    18 4 Отговор
    Диван бабаита е като Чекмедже бандита само ,че води Новите варвари
    Чекмедже бандите разби държавносста а Диван бабаита разбива партийността .. те са ортаци по затриване на България ...!!!!!
  • 116 Васил

    3 12 Отговор
    Можеше и да има ако беше дал министерства на Прокопиев и Манолова правилно постъпи че ги натири в ъгъла като говеда там им е мястото.
  • 117 LOSHIA

    6 6 Отговор

    До коментар #114 от "Хуарбуса":

    СТРАХ!......СТРАХ!......СТРАХ!......СТРАХ!......СТРАХ!......ГОЛЯМ СТРАХ ВИ ТРЕСЕ!!!!
  • 118 Слави яко се издъни

    11 5 Отговор
    Вече няма да има мъни, мъни...
    А по него камъни....
  • 119 Иван

    9 4 Отговор
    Лъжа е че си мишка ти си смешник
  • 120 бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР

    4 18 Отговор
    Приятели! Не се карайте! И Славуца , и червените комуняги и галева и Хаджигена си отиват! Бойко победителя , генерал - лейтенант , избиран за мъж, футболист и гимнастика на годината се връща съвсем скоро! А за всички тук които се тръшкат от злоба ще ви дам един пример - очаква ви съдбата на един клошар, един самотен пазарджишки изтърсак който за 12 години управление на нашата партия ГЕРБ бе докаран до кофите за смет! Подвизаваше се в БЛИЦ защото отвсякъде другаде е прогонен! Този клошар бе с Ник АТИЛА изнасиилвааан в МВР-Пазарджик!!!

    Коментиран от #129, #144, #188

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Мислещ

    5 3 Отговор

    До коментар #101 от "Защо ГЕРБ, БСП не направиха правителство":

    Щом не е луд, значи се орави на луд. Като не може да направи правителство, защо обвинява другите, че били виновни? И защо изобщо предложи такова, да се излага с тия боклуци, дето предложи?

    Ама и соросоидите са за бой, разбира се. Вместо да излязат и да кажат, че няма как да има правителство без партиите на статуквото и няма смисъл от преговори, те играха по акъла на шизото да водят "преговори" за правителство, което по дефиниция не може да се състави.
  • 123 LOSHIA

    2 2 Отговор

    До коментар #110 от "Хуарбуса":

    ВИЖ 103 И 106
  • 124 XYZ

    6 2 Отговор
    Кой какво мисли и кой какво казва не е важно!
    Важно е какво мисли народът - и ще ви го каже на 14 ноември!
  • 125 Пеям

    3 0 Отговор

    До коментар #105 от "ДАААААА....":

    А да научиш къде се сменят главни и малки букви, а серко?
  • 126 пешо

    18 4 Отговор
    гласувах за слави но няма да повторя
  • 127 Хахаха

    14 1 Отговор
    Прави ми впечатление, колко много адвокати са се втурнали да стават политици чрез ИТН.
    И като видяхме капацитета Петър Илиев ...
    Не бих се доверил на адвокат станал редови политик.
    Значи е некадърен и няма пари, и драпа дъ си ги набави през политиката.
  • 128 Вече член на П П

    10 2 Отговор
    Гласувайте за нас !
    И Бойко ще е с вечерен час !
  • 129 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор

    До коментар #120 от "бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР":

    МАРТИНЕ АТИЛА ми е ПРИЯТЕЛ тои е честен ЧОВЕК мрази комунисти и тези от ППГЕРБ защото е за истината а БОРИСОВ е крадец комунист рекетьор и лежал В ЧЕХИЯ ГРАД ПАНКРАЦ за автокражби той е СИКАДЖИЯ МУТРА

    Коментиран от #133

  • 130 Чалгарите отидоха там където....

    8 3 Отговор
    Им е мястото!В ,,дръжката" на чалгаджийското дайре и на тъпанаря в дъното на тъпана....Жалка продажна сага в българската политика от последните тридесет години.....Загубени тридесет години в лутане из анадолската пустиня с Мойсей( Ахмед Доган)...
  • 131 демократ

    16 3 Отговор
    Слави,сам се изчегърта.Ти си виновен.Това може да
    се очаква от чалгар.Сега накаде? На село си е най-добре.
    Да беше Васко Кръпката или с визия на Георги Минчев
    с удоволствие щях да гласувам за тях.А то около
    теб-простотия,пълен отврат.ЧАО!!!
  • 132 Независим

    20 4 Отговор
    Трифонов, абе ти или си много прост или си много зависим, за да твърдиш, че другите са ти виновни, че не са ти подкрепили предложеното от теб правителство, състоящо се от некадърни преписвачи и обикновени продавачи на шнорхели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Трифонов, ти доказа, че не може да се има вяра на човек с обици който се е изрисувал се като маймуна, плези се като маймуна и се държи като маймуна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #140, #148

  • 133 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    3 9 Отговор

    До коментар #129 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Отговор в реално време: АТИЛЯКА клошар е беден изтормозен и смазан физически и психически несретник!!!! Докаран до кофите за смет и физическо насилван от Български полицаи вършещи своята работа! А дали Генерал Борисов е комунист , всички в сегашния политически елит са бивши членове на БКП С изключение на тези под 50 години. Да, Бойко бе член на БКП но не бе кариерист а истински вярваше в светлите комунистически идеи!!! Затова 1990 година напусна пожарната като отказа да се деполитизира с думите " За мен партията майка която обичам е по важна от моята служба"
  • 134 LOSHIA

    8 3 Отговор

    До коментар #109 от "Centyrion":

    Въобразяваш си, че приписвайки собствените си низости на друг, ще си изваяш образа чист?.....Дали?
  • 135 тоя е

    9 3 Отговор
    луд !! първо говори , че не искал коалиция с герб и дпс . а после искал САМОСТОЯТЕлНО правителство като другите трябвало да го подкрепят но нито дума за коалиция с мая и дб !!
  • 136 Продължаваме промяната

    9 4 Отговор
    След на итн измяната и на гроб уж замяната
  • 137 Славиии

    15 2 Отговор
    Ти просто оттече в канала. Това е истината. Ще я разбереш на 14 ноември
  • 138 Гената

    6 2 Отговор
    "Калтак, какаванин, убитник"... това са лафове, които не ги знаят твоите момчета от Северозапада. Ама ти ходят идеално !
  • 139 Виновен си

    9 6 Отговор
    Слави за една година поне трябваше да направите кабинет с БСП и партиите на протеста, целите на който трябваше да бъдат:
    -Редован кабинет за махане на Гешев-чрез решение на НС за намаляне мандат на главен прокурор.
    -Разследване на всички схеми на Борисов и разследването му от Нов Главен прокурор, както и обръча от фирми.
    Виновен си, защото чрез бездействието си подкрепи СТАТУКВОТО.
    Сега ни натрисат СОРОСОИДНИТЕ ТАЛИБАНИ, те ще оберат протестният -традиционно десен вот.
    И България под тяхното ръководство ще бъде ограбвана безобразно.
  • 140 изрод от ГЕРБ

    7 2 Отговор

    До коментар #132 от "Независим":

    Всички занаят, в България независимите са най зависими!!
  • 141 Гробар

    10 2 Отговор
    Виновен си, признай си........
  • 142 Чичо Гошо

    12 3 Отговор
    Нещо не си разбрал. Искахме изчегъртване. А не да ми се правиш на пръв. Е, добре. Вече няма да си пръв
  • 143 0960

    5 2 Отговор
    Стига с това"Аз" бе, праз!
  • 144 Антитрол

    4 4 Отговор

    До коментар #120 от "бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР":

    Този така наречен Атила ли е къв е кой не го знае?? За всички е за присмех а и съм забелязвал в Блица че обиждаше и Слави Трифонов ! Досещахме се че е клошар и с психични отклонения. За гавра на всички е! А слуховете за политическата смърт на ИТН и на Слави са силно преувеличени !!!,. Ще се уверите на изборите !!! А за оня психо гaврения Атила знаем че е болен но заизнacилван сега разбираме! Затова явно е толкова зле

    Коментиран от #150

  • 145 Vladi

    15 4 Отговор
    Лично ти си отговорен и виновен глист сбъркан да няма правителство , как се прави правителство сам с 65 депутати като трябват 120, а ти не пожела да се срешнеш и да говориш с никой ? Даже почна да се заяждаш с всички и да се подиграваш самозабравил се селянино , Е гризна ли дръвцето ? Видя ли от всички партии среден пръст ? За три месеца от първа полотическа сила отиваш на бунището под 4%, и какви бяха николай василевци петър илиевци за премиери? ми те твойте депутати подскочиха и се вцепениха от предложението ти , знаеш ли колко ни дреме , че Николай Василев ти е съсед в Даргалевци и ти идвал на гости ? ти си ненормален егоцентик бе , същия си като Буци от село Банкя , психичноболен Нарцисист
  • 146 Гербаво корумпе

    6 1 Отговор
    Май ни взеха за мезе
    И наистина ще ни влезе
    И няма да излезе
  • 147 Светльо

    9 4 Отговор
    Когато фактите говорят и боговете мълчат, вярно, че не си Бог, но не си принципен за какъвто се мислиш, не мислиш демократично, не си и умен. Всички видяха, че освен чалгар друг не можеш да бъдеш. Не подвеждай повече хората, опитай се да мислиш чрез хората които са ти повярвали, а не да внушаваш, НЕ МОЖЕШ.

    Коментиран от #175

  • 148 Учиндол

    12 4 Отговор

    До коментар #132 от "Независим":

    хем съм прост , хем съм зависим , помислих , че Българския Народ е по прост от мен и ще мине номера ама не стана

    Коментиран от #208

  • 149 111

    5 1 Отговор

    До коментар #83 от "ясновидец":

    Статуквото само бойкот го спасява, но ние ЩЕ ГЛАСУВАМЕ! ДАЖЕ ПО-АКТИВНО ОТ МИНАЛИЯ ПЪТ!
  • 150 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #144 от "Антитрол":

    ГОСПОДИНЕ и аз не знаех че моя приятел АТИЛА е насилван но след като МАРТИН казва е истина МАРТИН е активист на ПП ГЕРБ търново и всичку знае ас съжалявам за АТИЛА но го уважавам защото мрази комунистите и тези от ППГЕРБ

    Коментиран от #156, #163

  • 151 СевдаБоко

    2 10 Отговор
    А бе тия коментари от един и същ човек ли се пишат всичките ? Прокопиев колко ви плаща ?
  • 152 HARVARD BOY

    6 3 Отговор
    Учиндолска епопея
    Ще го възпее Прея
  • 153 ГЕРБ ДПС БСП ДБ

    6 10 Отговор
    Който има малко мозък в главата ще гласува за ИТН, то е ясно. Леко настъпаха опашката на мафията и гледай какво става - ПОМИЯ, ПОМИЯ, ПОМИЯ.

    Коментиран от #159, #160

  • 154 СЕВЕРОЗАПАДА

    5 2 Отговор
    Като чета писанията под поучителните слова на Учиндолският Клепар едно не разбирам, а именно че тоя НЕГРАМОТЕН индивид как може да е толкова нещастен и в личен и във всякакъв друг аспект. Но както казва хората - простотията е по хората.
  • 155 Политиката

    11 2 Отговор
    Вие сте некомуникативени интроверти и е истинско чудо как успяхте да заблудите стотици хиляди граждани да ви доверят съдбата на България! Време е да се оттеглите в Левски-Г и да си правите шоуто 5 за 4 по телевизия 7/8! Който иска-да ви гледа сеира,ама само там!
  • 156 Хуарбуса

    4 2 Отговор

    До коментар #150 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Приятел КОЗЛОДУЙ...Ко ни интересува тоз Атила...засичал съм го в Блица и толкоз. Наистина не е добре и сега дори малко го съжалявам как го подигравате и тук. От години убива виртуално БАРЕТИ, качулки, полицаи ...Нека си убива така до естествената си смърт нещастничето . Ко ни засяга нас читателите?
  • 157 ИТН

    6 9 Отговор
    Щом всички го нападат, значи е в правилна посока. Всеки знае че партиите се договарят и все се разбират ЗАЕДНО да грабят. Щом Слави е нападнат от всякъде, значи е в правилната посока.
  • 158 ееее, хайде стига

    7 6 Отговор
    Нещо ми стана жал за Славчо. Ще го скършим, хора, хайде по-така.
    Той може би не разбра , накъде е тръгнал. Вероятно го поведоха, нещо не успя да схване нещата. Ако разбираше от политика , ако знаеше какво е диалогичност, първо никога нямаше на остави това наглярче Тошко да се прави на умник , да обижда, да иронизира, и да предизвиква само погнуса към ИТН. И другите поне трима са излишни. О те са приятели на Славчо. Е, какво да кажем - щом в партията приятелството е водещо, какво ли ще стане при сделки за милиарди. С една дума - няма обективност в ИТН. Но пощадете го, този Слави. Стига, той вече разбра, че за нищо не стават и е жестоко да му го казваме постоянно.

    Коментиран от #170

  • 159 Уточнение

    8 3 Отговор

    До коментар #153 от "ГЕРБ ДПС БСП ДБ":

    Те никого на настъпиха, защото нищо не направиха! Нищо!

    Коментиран от #166

  • 160 Мислещ

    6 4 Отговор

    До коментар #153 от "ГЕРБ ДПС БСП ДБ":

    Който има малко мозък - да, вече се видя. А който има достатъчно мозък, няма да гласува за никой от досегашния парламент, още по-малко пък за тиквата или другата тиква (чалгаря).
  • 161 Слави нагази в лука...

    7 4 Отговор
    И вече е до тука, направо за боклука...
    Не си взе поука !
  • 162 Ристю

    4 8 Отговор
    Е виновен, той иска ся да прай коалиция с баце, слави можеше и предния път да направи но отряза бою. Пак ще гласувам за ИТН
  • 163 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    2 8 Отговор

    До коментар #150 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И в канавка е изхвърлен след като е бил насилван с часове в МВР-Пазарджик АТИЛЯКА! Който не е знаел досега вече да знае ! При вечния победител Генерал Бойко Борисов имаше ред и за шизoта като АТИЛЯКА милост от полицията нямаше!

    Коментиран от #165

  • 164 LOSHIA

    6 0 Отговор

    До коментар #98 от "Фин":

    Много обичаш да си въобразяваш.........но то най често подвежда(въображението) СТРАХЪТ СЪЩО!!!!
  • 165 Антитрол

    8 2 Отговор

    До коментар #163 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Бой и eбan казваш е имало. Само такива насилвани и с деградирала психика и повредени могат да обиждат Слави както го е правил насилвания Атила в Блиц
  • 166 изрод от ГЕРБ

    4 1 Отговор

    До коментар #159 от "Уточнение":

    Ами тогава защо пищиш?
  • 167 Ц.Ц.

    8 4 Отговор
    Слави дано минеш 4% за да може всички да ти се смеят в парламента ... А хората който подведе да видят какво лике си....
  • 168 Има такова опростачване

    4 1 Отговор
    От дълго време е по нашите земи
    Но аз съм в Los Ángeles! Дреме ми!
  • 169 Нали

    10 3 Отговор

    До коментар #27 от "Хуарбуса":

    затова измислиха тази партенка за Татяна Дончева. Освен некадърни се оказаха злобни и отмъстителни. Освен това са и завистливи. Далеч от такива типове!
  • 170 LOSHIA

    5 5 Отговор

    До коментар #158 от "ееее, хайде стига":

    Диалог с креатури на БКП никой няма да прави! Ако някой посмее е свършен!!!!!!
  • 171 Истината

    7 3 Отговор
    Славуца е дърт пе..л, болен наркоман и долен лъжец !
  • 172 Хохохо

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Фершел":

    Отшумя като пръдн. Защо КАТО !
  • 173 Ей,бай ти курти!?

    4 1 Отговор
    Аз,ако те хвана... ще си по пижама!
    Твойта м..а!
  • 174 Едуард

    10 1 Отговор
    Защо този човек при всяко появяване ми се кара?
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Хохохо

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Фершел":

    Отшумя като пръдн. Защо КАТО !
  • 177 Гербав чалгар

    7 2 Отговор
    СКОРО на пангар
  • 178 124

    10 3 Отговор
    Аз съдя по действията на ИТН - те обслужиха статуквото ГЕРБ-ДПС! Трифонов нека си говори каквото си иска, но излъгаха много хора.

    Коментиран от #196

  • 179 По добре пръв на село....

    4 2 Отговор
    Пу,да му се невидело... удари се Слави по чело !
  • 180 фрет

    7 3 Отговор
    Изобщо няма да го чета. Точно ИТН са причина да няма правителство, заради невъзможните кандидати, които издигнаха, и заради тяхната недиалогичност, и заради режисираните им циркове всеки ден.

    Коментиран от #203

  • 181 Коцалиев

    8 3 Отговор
    Славчо, измислен герой си. Скоро ще те забравят всичкин или ще те помнят само с лошо. С много лошо
  • 182 Абсолютно

    3 8 Отговор
    вярно Слави! Ежеминутно излиза по някоя калинка да ръси лъжи, глупости и внушения! Форумите пълни с тролове! И най жалкото е, че повечето са, ужким от партиите борещи се за нещо по "честно"! Направо е гнусно, като гледаш как надминават лъжите и манипулациите на герб, а ужким се "борят" с герб против това! Ами интелигентните и морални хора, гледащи фактите, а не лъжите, виждат всичко това и са с вас! Колко са умните и морални хора, желаещи една по достойна държава, ще се види на изборите! Каквото посеят, това ще жънат!

    Коментиран от #191

  • 183 Всичко е добре !

    7 1 Отговор
    Щом дойдат от П П !
    За ГРОБ ще е най зле !
  • 184 Мемфис

    8 3 Отговор
    Този б.клук няма ли срам да се показва пред хората? Продажен чалгар, повече от четвърт еек е на хранилката на ДС и ушанките!!!
  • 185 КоНе

    8 3 Отговор
    Славчо, гледай си шоуто и не се занимавай с политика!
  • 186 Румен

    7 3 Отговор
    Никога,ама никога вече не ходете на концертите на тоя слуга на Пеевски
  • 187 Да гласуваш за

    6 3 Отговор
    Славуца,требва да си пълен олигофрен.
  • 188 фрет

    1 1 Отговор

    До коментар #120 от "бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР":

    Безсрамник!
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Макробиолог

    4 3 Отговор
    Тоя фактите и естината за нищо ги няма

    Коментиран от #198

  • 191 Мислещ

    6 2 Отговор

    До коментар #182 от "Абсолютно":

    юпито и барбадоса направо преливат от "честност". Щяха да бутнат каскета веднага, ама пусти "калинки" не им дадоха.

    Коментиран от #197

  • 192 Българка

    4 3 Отговор
    И дапремахвате съобщенията този чалгар е утлепсасамовлюбена
  • 193 8888

    6 3 Отговор
    Сам си намаза ските.Вече си аут
  • 194 Дани

    3 3 Отговор
    Ти който не седна датърсис консенсус сникого ама синапринципа аз казах и и ниерешихме затова сега заридитвоята твърдглавост ще ходим на изборш и ке сехарчат грешни пали затова продавай си някоеимение и финансирайи сеоттгли достойно ако имош разбира си достойнствж жалко за кадълнине идвидти хола м итв изключвом теб тжшо гошо исие
  • 195 Хохохо

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Хуарбуса":

    Еей, всичкото герб пак налазихте из форумите, няма отърване. Споко власт няма да видите.

    Коментиран от #199

  • 196 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #178 от "124":

    А защо не съдиш по действията на ДБ и ИБГНИ?......защото не искаш!!!!
  • 197 Смени ника

    5 1 Отговор

    До коментар #191 от "Мислещ":

    изяж бонбончето и давай нататък и не ме занимавай с простотия!
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Пръстите на ръката когато са

    4 0 Отговор
    В юмрук са заедно но не може да се работи с тях Когато са изпънати пак са заедно но пак не може да се работи трябва да са опозиция палец срещу другите пръсти за да се работи нещо затова комунисти и фашисти само воюват а работническата класа произвежда ХРаниИСТОки
  • 201 Наблюдател

    5 2 Отговор
    Всъщност по този въпрос Голямата Лъжа е Слави Трифонов ! За съжаление на същия му се вързаха маса народ зад граница припознали чалгата като промяна на статуквото! "Чалга мена" всъщност се яви вожд на 5-а колона защитаваща Статуквото, а като такава с типични подмолни средства характерни за ДС! Накратко Слави се доказа като долна гадина!!
  • 202 ха ха

    6 1 Отговор
    Лъжа е че лъжеш да ни лъжеш след като сме били излъгани...
  • 203 LOSHIA

    4 4 Отговор

    До коментар #180 от "фрет":

    Мутантите на БКП ли щяха да направят промяната? Я слез на земята.
  • 204 Просто човек

    7 2 Отговор
    Лъжец! Предател!
  • 205 Авертас

    8 2 Отговор
    Славчо направи възможна явна коалиция между ГЕРБ, ДПС и БСП под претекст, че правт громн компромис в името на народа да има все пак редовно правителств. Той предложи неприемливи лица за кабинет, за да не получи подкрепа. Така обслужи статуквото. Поне маските падат.

    Коментиран от #211

  • 206 mi6osp

    9 2 Отговор
    Плачът на Трифонов е, защото "Продължаваме промяната" ще обере свестните хора от ИТН и победителят от предните избори Трифонов за следващите избори ще е аутсайдер. А това е много болезнено смачкване на фасона на нарциса.
  • 207 Онзи

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "бай курти 46 г.-Ерген- 22 г.ваш ЛИДЕР":

    Той тоз значи толкова и става щом обиколил навсякъде. Дупил се навсякъде и иска пък да е водач на листа. Аре бегай от тука...
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 ASK0

    4 0 Отговор
    Всеки да прави това което може. На Слави му се отдава да разказва вицове, това никои не може да го отрече.
  • 210 Бамбука

    8 2 Отговор
    Лъжеш като ББ, може и повече. Влязохте с една визия, отрекохте се, нападнахте служебните министри, дадохте картбланш на собствените си министри - кой от кой по отрицателен. С какво лице заставаш и обвиняваш другите ? Кукловодите ти определиха политиката след първите избори и ти самия стана тяхна маша за радост на герберите.
  • 211 mi6osp

    5 2 Отговор

    До коментар #205 от "Авертас":

    Фантазираш.Докато Нинова е начело на БСП, коалиция с ГерБ и ДПС няма да има. И това не зависи от Трифонов.
  • 212 Интересно

    7 8 Отговор
    Не е Истина Учудвам се от това което чета тук.Питам се Хора имате ли деца родители семейства че се държите по този начин.До тук нищо смислено не написахте само простотия това ще ви прави зависими и лъгани и мизерни цял Живот.Не ви ли стана ясно че само ИТН и Слави се мъчат да променят нещата за един по достоен живот.И цялата помия се излива върху тях.Много сме жалки и прости ние Българите не знаем какво ни се иска.За това след два месеца да се съвземем и да Подкрепим ИТН И СЛАВИ.ИНАЧЕ ЩЕ НИ СКАПЯТ ОСТАНАЛИТЕ ПОМИЯРИ А ОТ ДНЕС И ОЩЕ ДВАМА КИРЧО КАНАДЕЦА И АСЕНЧО МЕКАТА КИТКА.ТАКА ЧЕ ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ.А НА ПЛАТЕНИТЕ писари тук им Прощавам защото не знаят какво правят.

    Коментиран от #215, #225

  • 213 Vladi

    12 4 Отговор
    Слави доверих ти се и гласувах за ИТН , радвах се когато последни дойдоха гласовете от чужбина , Победа над ГЕРБ с всичките му там 500 000 гласове на селяни от държавната администация + купените цигански гласове Ти Слави сам ги Победи ! Предател се оказа Слави , Фалшив Герой ! Николай Василев каза на пресконференцията , че се е подготвял за Премиер два месеца преди изборите ! всичко е било решено още на 4 Април и ти много добре го знаеш ! Проклет бъди Учиндолска продажна подлога ! Проклет
  • 214 изрод от ГЕРБ

    5 4 Отговор

    До коментар #102 от "Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ":

    ИДЕ КИРЧО С ТЕПСИЯТА?....ЩЕ ИМА ДА ЧАКАШ........
  • 215 Бамбука

    7 3 Отговор

    До коментар #212 от "Интересно":

    Ти кой си че говориш че българите сме жалки ? Някой от онези министри в които народа припозна кукловодите стоящи зад ИТН ? Я ми припомни от къде тръгна ИТН и от какво се отрекоха след първите избори ?

    Коментиран от #217, #218, #224, #236

  • 216 5577

    2 5 Отговор
    Сега е време вече да изкараш хора вече и да правиш политика. Това с мълчанието беше много смешно. Ма бая хора се хванаха, бива си те Слави. Пък ако нямаш хора и продължаваш с нищоправенето също е много смешно. Бе смешна партия. За Гинес сте. Най смешната партия която дори и избори спечели и направи най смешното народно събрание. Ох да не давам примери че ще умра от смях.
  • 217 нинова

    4 2 Отговор

    До коментар #215 от "Бамбука":

    защо плаща да лъжеш и ръсиш простотия първолаче? Това не е ли жалко? А нали са честни" бсп? Защо плащат на отпадъци за лъжи? Стига ли ти до първолашкият, как ще обясниш утре на децата си, че си им продал страната за жълти монети!
  • 218 ДЖАМБО

    5 9 Отговор

    До коментар #215 от "Бамбука":

    САМО ИТН! В ИТН Е ИСТИНАТА И САМАТА ИСТИНА!!!!!!

    Коментиран от #227

  • 219 Allien Mind

    3 8 Отговор
    Ей нашето племе за сетен път доказа че е най злобното и тъпо нещо раждало се на тази земя! За да твърдиш че една политическа сила се е провалила без да си и дал шанс да се докаже, наистина трябва да сме доста ограничено и комплексирано индианско племе!

    Коментиран от #270

  • 220 3592

    5 3 Отговор
    РЕВЛЬО.
  • 221 ivan

    8 5 Отговор
    ахахахх абе Слав4о,ИТН са с най много депутати,то е ясно, 4е вие сте виновни,вси4ки партии без Герб искаха коалиция,само вие правителство на малцинството с премиер продавач на 6норхели,бягай да играе6 с клоуните сценаристи

    Коментиран от #222

  • 222 Кое

    2 3 Отговор

    До коментар #221 от "ivan":

    е по срамно? Да драскаш лъжи за стотинки или да си продавач?

    Коментиран от #226

  • 223 кочо

    6 2 Отговор
    чалгар нали знаеш поговорката .един път стомна за вода втори път и на третия счуписе стомната-14.11.2021.нямате никаде.

    Коментиран от #230

  • 224 LOSHIA

    5 4 Отговор

    До коментар #215 от "Бамбука":

    БСП Е РЕТРОГРАДНА И ПРОВАЛЕНА ПАРТИЯ! ТЯ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА СЪСТОЯНИЕТО НИ ДНЕС!!КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КРЕАТУРИ НА БКП/БСП!!

    Коментиран от #232

  • 225 ivan

    5 3 Отговор

    До коментар #212 от "Интересно":

    аххах ти мисли6 ли с главата си,каква промяна 6те прави ИТН с тези кадри,за6то Слав4о не обясни за книгата на плагиата,с такива хора ли 6те прави промяна или Ники Василев,смях в залата
  • 226 ivan

    1 1 Отговор

    До коментар #222 от "Кое":

    кое е лъжа бе паля4о

    Коментиран от #228

  • 227 Бамбука

    5 3 Отговор

    До коментар #218 от "ДЖАМБО":

    Всичките ли се друсате или само ръководния кадър ? Нищо няма да остане от вас след като предадохте доверието на народа. Може да драскате колкото си искате, но сте "финита ла комедия".
  • 228 Аз ти

    0 0 Отговор

    До коментар #226 от "ivan":

    зададох въпрос, а не те питах какъв си!

    Коментиран от #231, #235

  • 229 човек от народа

    9 3 Отговор
    ами кой е виновен бе учиндоски туфлек

    Коментиран от #234

  • 230 изрод от ГЕРБ

    2 7 Отговор

    До коментар #223 от "кочо":

    ЩЕ МУ ДИШАТЕ ПРАХА НА СЛАВИ!!!
  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Бамбука

    4 1 Отговор

    До коментар #224 от "LOSHIA":

    Кой говори за БСП ? Смени плочата. Ако ти е трудно натисни 1-едно, ако мислиш че мислиш, натисни 2-е. Ако се опитваш да мислиш, но ти е нужна помощ, натисни - 3-и.

    Коментиран от #241

  • 233 уляхте се

    7 1 Отговор
    Абре Чалгар , нас за кво ни имаш бе , ние не наблюдавахме ли нещата , да не би някой да трябва да ни слага в главите квото му хрумне. Натъпчете се с наглост до капите и се захващате с политика , така не става.
  • 234 Като

    3 2 Отговор

    До коментар #229 от "човек от народа":

    пораснеш и спреш стотинките, ще разбереш! Евентуално! Все пак и интелектуално трябва да се развие човек! Иначе все глупости ще питаш и все смешно ще изглеждаш!

    Коментиран от #237

  • 235 изрод от ГЕРБ

    4 0 Отговор

    До коментар #228 от "Аз ти":

    Въпросът ти е безкрайно никакъв!!
  • 236 Интересно

    2 6 Отговор

    До коментар #215 от "Бамбука":

    Аз съм един от многото излъгани Българи.И затова призовавам нормалните хора които искат пълна промяна да се събудят и да подкрепят ИТН. А щом толкова много плюят по ИТН ЗНАЧИ ПОЛИТИКАТА КОЯТО ПРАВЯТ Е ПРАВИЛНА . ЗАТОВА ЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯ.АКО ТРЯБВА И ОЩЕ СТО ИЗБОРИ ДА ИМА.ОМРЪЗНА МИ 30ГОДИНИ ДА МЕ ПРАВЯТ НА ЛУД И ДА МЕ ЛЪЖАТ И КРАДАТ.

    Коментиран от #239, #244

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Да повторим

    2 0 Отговор

    До коментар #231 от "ivan":

    Не те питам какъв си, а кое е по срамно! Не е труден въпроса, а ти ми се хвалиш какъв си! Аз виждам, че си такъв! Няма нужда да се хвалиш! Не е за хвалене, щом така се чувстваш!

    Коментиран от #242

  • 239 амии

    6 3 Отговор

    До коментар #236 от "Интересно":

    С Тошко Африкански напред към пълна победа. Евалата брато , мноо си напред с разсъдъка не моем го уловим.
  • 240 Аха

    2 1 Отговор

    До коментар #237 от "ivan":

    аз съм се развил и затова се забавлявам с простите деца!
  • 241 LOSHIA

    3 3 Отговор

    До коментар #232 от "Бамбука":

    Всички креатури на на БКП са едни и същи! Не трудно човек да те приеме като симпатизант на БКП!!
  • 242 ivan

    0 1 Отговор

    До коментар #238 от "Да повторим":

    какво 6те ми повтаря6 ве лакей,ти си цял ден на работа тука,ве4е е ясно,направили нормата за днеска,сме6ник,дерзай,харесва ми да те обиждам,то и на теб ти харесва явно ми6ок асхаахахахааххаах

    Коментиран от #245

  • 243 белен си

    4 1 Отговор
    Човекът дето екзалтира " обществото " с изплезен език . Ааа забравих и Тошко и с него предизвиква фурор , ама требе и много от белото.
  • 244 Бамбука

    5 2 Отговор

    До коментар #236 от "Интересно":

    Пълни глупости си написал. За да се промени живота, което е желанието на нормалните българи и техните деца трябва да се спре да се лъже, да се очертаят ясни икономически хоризонти. Къде видя това в ИТН ? Предадоха суверена гласувал за тях. Дори и Мика Зайкова се отрече от тях. ИТН не са промяна, защото за това трябват знания и дупе. Първото го нямат със сигурност, за другото времето ще покаже за какво им служи.

    Коментиран от #248, #257

  • 245 Е ако

    0 0 Отговор

    До коментар #242 от "ivan":

    беше по умен, щеше да се сетиш, че себе си обиждаш! Аз как да се обидя, като не се чувствам като теб?

    Коментиран от #249

  • 246 ужас

    12 1 Отговор
    С това изказване този доказа , че няма понятие как функционира парламентарното управление. Този изглежда не е чул, че когато нямаш 121 депутати(за България), трябва да съставиш коалиция, което е различно от това ти да съставиш правителство, а другите да го подкрепят. И Слави, ако си последователен, остани си при чалгата.

    Коментиран от #252

  • 247 Гай Турий

    15 2 Отговор
    Чалгар, ти и твоите тошковци се изявихте като сватбарски отбор, който е влязал на терена да рита топка, ама незнайно накъде. Нямате цел и посока. През цялата игра ритате сватбарски и безмислено в тъча и в публиката. Дългият, ти не си Господ да мълчиш и мучиш, да не търсиш партньори като в белите държави, да показваш в последния момент, кои човеци ще бъдат министри, без до си наясно стават ли за това и без да си съгласувал с други партньори и грам човеци. Пропиля два мандата и вече шут - бягай си в кварталното студио и се занимавай с чалгата и кючеклийките.

    Коментиран от #279

  • 248 Ами

    3 3 Отговор

    До коментар #244 от "Бамбука":

    да се спрат лъжите, пък на теб подлата нинова затова ти плаща! Е що бре? Така ли правят в бсп? Да плащаш за лъжи!
  • 249 ivan

    0 0 Отговор

    До коментар #245 от "Е ако":

    малоу,мните не се обиждат троле,за6то всеки път си с разли4ен ник бе,да не разберем ,4е троли6 цял ден за стотинки,за6тото явно знае6 тарифите паля4о,явно и в живота те кефи да те обиждат

    Коментиран от #254

  • 250 Чалга не

    8 2 Отговор
    Славчо, ако си мисли, че искаме да смениме еднинагледци с други, дълбоки се лъже.
  • 251 така е

    5 4 Отговор
    Съгласен съм със Слави ...
    Ами ЛЪЖА Е ,ЧЕ ....
    може да пее
    да свири на виола (някой да го е чувал)
    че е вдигал двеста от "лежанка"
    че в панталоня му дреме питоня с размерите на номера на чепиците му ,дето ги носи на бос крак и все се хвалеше с него не само пред непълнолетната публика на студиото му ,ами по екраните пред цялото население от възрастни баби ... а всъщност ... при толкова дадености една жена и едно чааве не можа да завърти и създаде ...сите му не само бегаха ,ами откровенно и с РОГА го кичеха ...
    Повече няма да пиша , че е непристойно да се пише в такъв тон за такъв ИНВАЛИД ... ФИЗИЧЕСКИ И МЕНТАЛНО ...
  • 252 ИТН

    0 5 Отговор

    До коментар #246 от "ужас":

    може да направи коалиция, ако има някой достоен и морален! Като няма, с кой да се коалира? Няма коалиция с подлеци лъжещи народа и плащащи на ГЛУПАЦИ ЗА ЛЪЖИ! Въх тук колко има! 😂
  • 253 ТошИтУ

    1 3 Отговор
    Ами да, прав е боса като не ни вкарЪхте 175 депутатини в парламенто да вЪ опраИми! И за тФа ние шЪ си седимИ ф опозиция
  • 254 Откога

    4 1 Отговор

    До коментар #249 от "ivan":

    истините са тролене пъролаче? И откога някой плаща за истина? Е отде да знаеш! На тая възраст по добре играй с куклите дечко, от колкото да ти се смеем и да ти секваме стотинките и да ни се дразниш! 😂
  • 255 чалга

    6 4 Отговор
    И що точно с ДБ и ИБГНИ , тия кви са , костовисти , ментарджии и разен друг пабирок събрал се от тук-оттам , дето си приписаха протеста на хората и отвращаваха нормалните протестиращи с умряла риба и разни други простотии. Единствено целта беше свещена - срутване режима на Тулупа и отстраняване на чадърджията му Каскета , около това трябваше да се търси единство . Нищо не направихте.
  • 256 999

    13 1 Отговор
    То и в Библията е написано : Не по думите а по делата ще ги познаете. Е, чухме какво дрънка, но и видяхме какви ги върши. Аут!
  • 257 Интересно

    4 6 Отговор

    До коментар #244 от "Бамбука":

    Кирчо и Асенчо заедно ДБ и Прокопиев имали ИНСТРУМЕНТ ДА ОТКРАДНАТ САМО ЕДИ МИЛЯРД ОТ 12те милярда от Европа.За това Призовавам всички да се огледаме къде се намираме и да се СЪБУДИМ СТГА С ТАЗИ ПРОСТОТИЯ.ЕВАЛА НА ТОШКО ФИЛИП НА БАЛАБАНОВ НА СЛАВИ ТОВА СА ИСТИНСКИ ДОСТОЙННИ ХОРА НАПРАВИЛИ НЕ МАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ.А НЕ КИРЧО ОТ КАНАДА И АСЕНЧО МЕКАТА КИТКА.
  • 258 там ви е добре

    5 3 Отговор
    Чалга , не сте виновни , а сте отговорни и ще си понесете последствията , отичате в канала при лaйнaтa .

    Коментиран от #259

  • 259 Кой каза ва

    1 1 Отговор

    До коментар #258 от "там ви е добре":

    Няма още избори! А туй нящо, на избори се казва! Ух забраих! Ти за монети по всяко време си готов! 😃
  • 260 raлф

    9 2 Отговор
    А бе чокундур, май само ти си вярваш! А сега какъв ти е сценария, след като има нов проект и то с потенциал ти ставаш ненужен, дори и за менторите ти от дпс!

    Коментиран от #262

  • 261 разума

    6 2 Отговор
    Да , ама няма и то два пъти. Няма кой да ви чака кога ще ви стане кеф.
  • 262 Кой е

    8 1 Отговор

    До коментар #260 от "raлф":

    този проект? Да не е новият прокопиев? За дб 2 ли говориш? Я да видим колко глупака ще клъвнат на гола кука! После ще се обединят двете дбъ-та! Ако има прост народ, ще обслужи кражбите на кръга капитал за следващите години! Каквото си посеете, това ще жънете!
  • 263 Мачкай

    3 7 Отговор
    Слави тази подла сган!
  • 264 Слави е новият Франкенщайн,

    13 2 Отговор
    човек сглобен от различни непасващи помежду си части.
  • 265 Пунта Мара

    12 1 Отговор
    Тоя се доказа, като патерица на Боко и се видя, че някой друг му дърпа конците, а това е Сопола от сараите. Да обявяваш правителство преди да са излезли резултатите и то с такива лица е върха на наглостта и чалгаджийството. Надявам се хората гласували за теб да са поумнели и да ревизират гласа си, за да ти покажат, че си една кукла на конци и нищо повече.
  • 266 българин

    6 3 Отговор
    Слави ти си ПОЗОР!

    Коментиран от #267

  • 267 от кога

    5 1 Отговор

    До коментар #266 от "българин":

    на морала и принципите се вика позор?
  • 268 ами сега

    7 3 Отговор
    Чалги , изпущи моментот , след Буци не се получава да третираш народеца с простотии , пренаситен е и не се връзва , придобил е имунитет. Ресто ли ти искат , ония де , дето продуцират .
  • 269 Чалгатроник

    6 3 Отговор
    Не е лъжа, виновни сте !!!
  • 270 Ха ха ха!

    4 2 Отговор

    До коментар #219 от "Allien Mind":

    Вие не сте сила, политическа слабост сте.
  • 271 Говедото

    6 3 Отговор
    Не знам дали четеш коментарите под тази статийка. И дали изобщо си в състояние да вденеш колко много се ос ра, Чалгарю мой!
  • 272 Жоро

    4 3 Отговор
    Патрицата на Бойко и Гешев, честито от този само лъжи, както от всички други от 30 год назад
  • 273 Единствената

    3 8 Отговор
    партия мислеща за България, е ИТН! Единствените които не се борят с подлост за власт! Единствените, които не плащат на глупаци за лъжи!

    Коментиран от #277

  • 274 Кочо

    7 4 Отговор
    Дончева е права! Съвсем се е отнесъл! И ви обещава, че ако пак получи възможност, пак ще направи същите поразии!

    Коментиран от #276

  • 275 опааа

    5 3 Отговор
    Има Такава Наглост
  • 276 А не бе

    2 4 Отговор

    До коментар #274 от "Кочо":

    Ще отиде да се коалира сигурно с продажницата дончева! Айде гид! Подлеците нямат място там!
  • 277 Жоро

    7 3 Отговор

    До коментар #273 от "Единствената":

    Я пак с какво се бори? А неговия Тошко говора му като на Бойко. Тъпи и нагли хайде моля.

    Коментиран от #278

  • 278 Не прочете

    3 2 Отговор

    До коментар #277 от "Жоро":

    ли, че пише за теб там? Това ли те подразни! Истината винаги боли, когато не я ползваш, а да я продаваш, пък е супер излагация!
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Привърженик на Фърчилото

    1 9 Отговор
    След като 80 процентовите нападате Слави значи той е прав.За това ще гласувам за него.

    Коментиран от #284

  • 281 Всички знаят

    8 2 Отговор
    След изборите на 04.04. всички партии в парламента заявиха, че ще подкрепят правителство на ИТН, но Трифонов отказа. Видя се, го е страх и е не компетентен. Така, че да не се оплаква фалшиво! Направи непростими глупости!

    Коментиран от #283

  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Дечко

    2 0 Отговор

    До коментар #281 от "Всички знаят":

    кажи на даващият бонбонки, че и следващият път ИТН няма да се коалира с него! Ако пита защо, кажи, че ИТН, с подлец не се коалира! Моралните хора, нямат работа с лъжци и крадци!
  • 284 мармалад

    2 0 Отговор

    До коментар #280 от "Привърженик на Фърчилото":

    80% бяха, когато ги постулираха! Сега са вече над 90%! Това личи и по драсканиците тук, пълни с правописни грешки - за мисъл не говорим въобще! Това е населението!

    Коментиран от #286

  • 285 куц кон

    5 2 Отговор
    Трябва=ше да вкарате крадците от ГЕПИ и най вече нахалния крадец и лъжец с магнолията в съд а след това и в затвор, заедно с калинките му счетоводителя на мафията Владко и чичо Кирчо и другите разбойници. Това беше най важно, но вие или сте купени от тях или сте прости. Дадохте им време да се окопаят и възстановят. Сега вече не си нужен. Можеш да си пишеш коментари, но си един куц кон. Можеш да почваш да съжаляваш за това което пропусна.

    Коментиран от #287

  • 286 Не се отчайвай!

    0 3 Отговор

    До коментар #284 от "мармалад":

    Простотията и лъжите, която виждаш, е от по няколко платени тъпака от дб, възраждане, ибгни, бсп и герб! Кво да правиш! Партии на предатели и продажници! Но без тъпаците, лак щяхме да знаем, кои не заслужават глас!
  • 287 Нито

    0 1 Отговор

    До коментар #285 от "куц кон":

    са дали на някой време, нито има за какво да съжаляват! Времето го дадоха едни, с гласове след себе си, които им шепнат!
  • 288 Дедукция

    5 2 Отговор
    Всички действия на чалгата бяха равни на бездействия. Бройте ме за виновник, че не ви се получи с тия министри мераклии - и царедворците, а после и продавача. Ако тия, за които гласувах бяха подкрепили чалга нищожествата, щях да ги изям с парцалите.
  • 289 КУЧКАР

    3 1 Отговор
    ВИНОВНИ СТЕ ЧЕ НЕ ФОРМУЛИРАХТЕ ЯСНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИОРИТЕТИ А НЯКАКВИ ПРОСТОТИИ С КОСМОНАВТИ НО ПОЗДАРВЛЕНИЕ ЧЕ НЕ КЛЕКНАХТЕ НА ГЛАДНИ ПСЕТА
  • 290 kiro

    3 1 Отговор
    Mарш от тука бе изкукуригал непотребен маркуч.Така ме е яд ,че гласувах за теб.И не се прави на отворен , нищо не става от тебе .Командвай си там кабеларката но не и нас.Взимай си там мангизите дето ти ги дават от заколисието и додето оцелееш.То на всички им е ясно вече за кво става въпрос не сме толкова прости.Не ни вършиш работа и айде чао за какво съм ти длъжен за концертите ли.Че тях ги правят кадърните ти колеги не ти.Ти си само един надут пуяк айде бегай у лево отворко такъв.

    Коментиран от #291

  • 291 Не лъжи

    0 0 Отговор

    До коментар #290 от "kiro":

    Няма как платен глупак да гласува за хора с морал! Просто това е непознато за него! Толкова сте елементарни! Играйте си с кулките и не се излагайте с детска простотия!
  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 А що

    0 0 Отговор

    До коментар #292 от "Гай Турий":

    си мислиш, че има значение някой чий платен глупак е? По същество си е все глупак! Дали е на герб, бсп, дб, ибгни или възраждане, няма никаква разлика! Иначе си права, че заради задкулисието, се провалиха два мандата! Прокопиев плаща все пак и дб слуша и обслужва!
  • 294 мдаа

    2 0 Отговор
    С пристигането си в Нова телевизия водещата Ани Салич се споразумяла за 17000лв на месец, но коронавируса ударил и нея. Заради коронакризата заплатата на новинарката е била орязана почти тройно. Сега месечво се задоволява едва с 6000лв.
  • 295 Ники Василев

    1 1 Отговор
    Затова ли ме издигнахте за премиер и ми пуснахте мухата, че мога пак да крада народна пара. Ех, след като не сте готови да се договаряте с другите, защо ме използвахте.
  • 296 5 годишният ми син

    1 0 Отговор
    "Аз не съм виновен. Те са виновни, те казаха, че няма да играят с мен." А ти нищо ли не каза ? " Нищо, само преди това им казах, че те са слабаци и заради това аз ще съм капитан. И те си тръгнаха, аз ги наплюх и започнхме да се бием.Те са виновните, защото не искаха да играят с мен".
  • 297 Pa4o70

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Хуарбуса":

    Всички "умници" в ПАРЛАМЕНТА (настоящи и бъдещи) да запомнят една стара мъдрост-"Тежко на всеки ,който има слаби и немощни ръце, страхливо сърце и на безумеца решил да ходи по две пътеки едновременно !" Това е истината мили мой !
  • 298 фен

    0 0 Отговор
    А кой?????????????????????,НЕ ИМ РАЗДАДЕ,ПАРЧЕТА,ДАЕ,ЦЯЛАТА БАНИЦА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове