Last news in Fakti

23 Септември, 2021 18:32 4 926 79

Протестиращи опитаха да нахлуят в Министерство на енергетиката

  • протест-
  • цена-
  • ток-
  • министерство на енергетиката

Те са недоволни от цената на тока

Протестиращи опитаха да нахлуят в Министерство на енергетиката - 1

ВМРО излезе на протест пред Министерството на енергетиката. Причината - цената на тока. Напрежението на протеста ескалира, след като недоволните опитаха да нахлуят в сградата на ведомството, предаде Нова тв.

Организаторите съобщават, че протестът е част от националната кампания против спекулативния скок и на горивата, и на стоките от първа необходимост.

Излизаме на протест пред Министерство на енергетиката срещу непоносимата цена на тока! Това е част от националната кампания против спекулативния скок и на горивата, и на стоките от първа необходимост. Това съобщиха по-рано от пресцентъра на ВМРО.

Протестът ще се проведе на 23.09.2021 г. (четвъртък) от 17.30 ч. пред сградата на Министерство на енергетиката на ул. „Триадица“ № 8 в столицата.

Каним всички честни и достойни българи да се присъединят към нас. Едва ли днес има домакинство, което не е изправено пред невъзможността да покрива основните си нужди поради неконтролируемата инфлация, породена от политическата нестабилност, довела и до икономическия хаос в държавата.

Кажете „НЕ НА ПОВИШАВАНЕТО НА ЦЕНИТЕ!“


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    48 64 Отговор
    Браво!! БРАВО!

    Коментиран от #7

  • 2 Последния Софиянец

    111 32 Отговор
    ВМРО и ГЕРБ вместо да строят Белене построиха на Путин , Руски поток с нашите пари.

    Коментиран от #9, #17, #18, #34, #39, #63

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Рошко

    48 27 Отговор
    Аз казвам не на ковид идиотщината и задължителното чипиране
  • 5 Шкембе войвода

    106 21 Отговор
    е евтини PR трикове!Няма да влезете в парламента,само си хабите силите.
  • 6 ГЕРБ

    19 73 Отговор
    Браво лин.....за шайката на Радев

    Коментиран от #27

  • 7 Сатана

    60 6 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Само с каманйе и дръвя ще се оправи цената.
  • 8 Филийка с кайма

    48 13 Отговор
    ПЪРво влизат ченгетата после влизат Патриотите трето се отразява в медията, че видите ли се прави нещо “по въпроса с проблема” и накрая, комуноидите ви ръкопляскат разпределяйки порцийките от джоба на хората в Жалка България.
  • 9 Платен Трол

    34 27 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Построиха тръбата и Козяк им спретна цветен преврат като в Украйна.
    Подлоги и ибрекчии са сега на власт.
  • 10 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    39 8 Отговор
    Продължава.........
  • 11 ????

    20 10 Отговор
    Ей га, Толупа беюе на власт и пенсионерите протестира ха пред ДКВР много се шлдигтавхте, ама те бяха пред ДКВР и не си позволява ха на "нахлуват"
  • 12 Защо

    45 10 Отговор
    ли не се учудвам но този предизборен пиар. И пак няма да помиришат парламент!
  • 13 Дръпнете се полицаи

    20 35 Отговор
    оставете народа да благодари подобаващо на президента и министрите му ! Ще ви обвинят , че не допускате народа близо до управляващите!

    Коментиран от #23

  • 14 зло куче

    62 10 Отговор
    ВМРО пак с евтините си трикове. Само и само да се харесат на избирателите. На Каракачанов не му пука за вас. Той е милиардер. Иска пак да е на власт, за да граби още повече. Пак с неговите шумни прояви. Този Каракачанов е луд за връзване.
  • 15 Активист на БКП

    30 10 Отговор
    Тиквето отвори чекмеджето 🎃🎃🇹🇷🇱🇷
  • 16 Бамбука

    37 8 Отговор
    ВМРО искали да намерят пътната карта дето изчезна при Боко, но само до входната врата. За горните етажи няма позволение от Каракачанов щото можели да намерят компромати за Теменужката Петрова, а това боса не им е позволил.
  • 17 Марш

    9 14 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    На протестите стига драска

    Коментиран от #21

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 пешо

    35 7 Отговор
    тия нагл.еци срям нямат! всичко, което наследи служебното правителство, включително в тоя сектор, е в резултат на тяхно участие и СЪучастие!
  • 20 ААААААААААА

    22 14 Отговор
    Къде видяхте, че тока е скъп. МОЯ си е все същия! О забравих става дума за измислени бизнесмени! Ми купете си ток дългосрочно не за ден, дългосрочният е МНОГО евтин, ама от де акъл!
  • 21 ААААААААААА

    21 5 Отговор

    До коментар #17 от "Марш":

    Когато затваряха АЕЦ, а Южен Паток скачали, а тия скачаха ли?????
  • 22 Иван

    41 7 Отговор
    Отидете до мутрата в Банкя за да го питате, защо енергийните дружества са дадени на мафията?
    Питайте го, защо се продава скъпата ВЕИ енергия на българския потребител, а евтината енергия от АЕЦ се изнася към Европа?
    Питайте го, защо построиха Турски Поток с парите на народа?
    Защо газът от Турски поток преминава транзит, а транзитните такси отиват във фирмите на мафията?
    Защо диверсификацията не се случи за да може в България да се потребява евтин газ?
  • 23 ААААААААААА

    13 7 Отговор

    До коментар #13 от "Дръпнете се полицаи":

    А тия защо не скачат подобаващо: КОЙ КОЙ КОЙ не скача е червен. СДС СДС СДС СДС , УАААААААА, аЕЕЕЕЕЕЕе, Ииииииии. ДЕМОКРАЦИЯ. ДЕМОКРАЦИЯ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА. СДС СДС СДС
  • 24 Шкембе

    31 8 Отговор
    Значи грабиш милиарди от енергетиката.Съсипваш всичко и когато те изритат от далаверата протестираш срещу мизериите който ти си забъркал.Че утре Бойко ще организира протест срещу Балкански поток щот заради него газта се е очетворила.Лицемерие
  • 25 ВМРО

    14 24 Отговор
    Утре всички на площада, да освободим България от ФАТМАКО-ОЛИГАРХИЧНАТА ЧЕРВЕНА ДС-МАФИЯ!
    Оставка и Съд за ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ
  • 26 Толупа активира еничарите на ДПС...

    19 6 Отговор
    Продажниците и предателите(лъже патриоти)се напъват да заслужат службата си пред онбашията на Ердоган ...Шкембе Била се надява на нови далавери и пълнене на банковите сметки на родата и верните си придворни Джамбазоглу и Гладната Контра от чужбина...
  • 27 Следствието ГЕРБ

    22 5 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРБ":

    Ефекта на бумеранга !!!
  • 28 Гост

    27 2 Отговор
    Тия мръш"ляци управляваха 4 години и нищо не направиха на дъртия грип иван иванов и кевр, сега, предизборно, тръгнали да "спасяват" народа! Смешни боюви подлоги
  • 29 БПФ

    27 2 Отговор
    Ангел Джамбазки вместо да протестира тука, да върви в Европарламента, дето му е мястото и да пита урсулата и тимерманс докога ще ни грабят !!!
    Обърнете внимание на наглостта на ЕС - първо - за да ни приемат, ни заставиха да спрем и нарежем 1-4 блок на Козлодуй, признати за безопасни и годни за експлоатация от МААЕ - защото произвеждаха най-евтиния ток в Европа !!! Така ни принудиха да ползваме все повече ток от въглища... а не са ги налагат брутален въглероден данък, защото ползваме въглища !!!
    Все едно някакви полицаи, дето са станали с гзът нагоре, да те хванат и пребият на улицата без нищо, ей-така за кеф, а после да ти друснат и една глоба, задето си на улицата в неприличен вид - окъсан, мръсен и с разбита мутра, нищо че самите те са те докарали до това състояние !!!
    Виждате ли докъде ни докара "великият ЕС" ??? До просешка тояга !!! Ние не само че трябва да инициираме референдум за напускане на тая жалка неокомунистическа организация, но и да съдим ЕС за десетки и стотици милиарди обезщетение за това, че ни разсипаха държавата !!!

    Коментиран от #37

  • 30 БПФ

    19 2 Отговор
    Европа се самозагроби енергийно, европейските енергийни компании са заставяни със сила да зарежат бизнеса си и да инвестират милиарди и милиарди на загуба в неадекватните ВЕИ. Наскоро един холандски съд принуди Шел да намалят въглеродните емисии с 50% в следващите 8 години... и тая легендарна компания се принуди да откаже договореното сътрудничество с Газпром Нефть за разработването на едно ново, колосално находище на петрол и газ в Ямал... само това находище, ако Шел имаха дял, можеше да замени напълно голямото находище в Северно море, което вече се изчерпва !!! Да, ама не - Шел бяха принудени да се оттеглят и Лукойл веднага им зае мястото !!!
    Да видим обаче дали тая зима европейците ще търпят да мръзнат и гладуват и на всичко отгоре да им дерат кожата с въглероден данък... защото ЕК не дава и дума да се издума за поне временното му премахване, напротив, увеличават го !!!
    В Европа отдавна не е имало кървава революция... и мисля, че е време. Периодично тимбериците на самозабравили се управници трябва да се търкалят отрязани по паветата, за да не забравят кой командва всъщност и на кой къде му е мястото.
  • 31 Наблюдател

    17 3 Отговор
    Като бяха във властта защо тогава никакви ги нямаше да протестират!?
  • 32 БПФ

    22 3 Отговор
    А що се отнася до нас, нима забравихме как престъпникът и скoт бойкоборисов по заповед на трима американски сенатори, оттегли България от вече подписан договор с Росатом за строителство на АЕЦ Белене? Руснаците бяха готови и да финансират Втора Атомна, щото все ревяхме, че нямаме пари (нищо, че само за един мандат бойкоборисов наля на неговият любим хъхpeшки хелекторат помощи, равни на цената на АЕЦ Белене). Договорката беше7 фиксирана цена на тока 10 евроцента и Росатом да прибира печалбите 20 години !!! Първият реактор щеше да е готов 18-а година, вторият - година по-късно, тоест сега щяхме да имаме още 2000 мегавата на разположение... вместо това заради спреният проект, Росатом ни осъди да им платим над милиард евро обезщетение и сега нямаме нищо, само купища потрошени пари !!! Ако бяхме държава, това картофоглаво говедо отдавна да е изгнило в земята - осъдено и разстреляно за държавна измяна !!!!
  • 33 ветер

    0 2 Отговор
    Чупим рекорди

  • 34 Абе токов трафикант , ти ОТКОГА

    1 10 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ТИ не се прави на ЗАГРИЖЕН гражданин , а си плащай редовно тока на заведението ! Няма да те храним цял живот !
  • 35 Войводуту

    4 2 Отговор
    айдеееее

  • 36 събуди се

    10 1 Отговор
    Една открадната самолично с наименование ВМРО.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ПЕНЦИОНЕР

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ...... КАРАКАЧ... И МВРОО.... В ЗАТВОРА.... НА СТУДЕНО... ТЪМНО... С... РАЗБИТИ АЛКИ.... НЯМА ПРОШКА ЗА ТЕЗ ПРЕСТЪПНИЦИ... КАРАКАЧАНОФ,... ЕМИЛ ДИМИТРОФ... ЖАМБАЗОВА..... М... ДА....!!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 витоша

    3 2 Отговор
    олигарси в затвор !
  • 42 Анонимен

    8 0 Отговор
    Не е ли малко нагло точно те да протестират ? Батаците са заложени точно от тяхното правителство с ГЕРБ . Да не си мислят че енергийна система се изгражда за един месец ?
  • 43 Кирилов

    6 0 Отговор
    Защо не протестират пред Мартин Димитров и ДБ Теса против ядрената енергетика там е ниската цена на тока
  • 44 достойнство

    3 7 Отговор
    ОСНОВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ДА НЯМА БЕЛЕНЕ СА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ДБ.КХДЕ СА СЕГА ХРИСТО ИВАНОВ ,РАДАН КЪНЕВ И ДРУГИТЕ УМНИ И КРАСИВИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ,КОИТО ПО ЦЯЛ ДЕН НИ ОБЛЪЧВАХА ОТ СТУДИАТА.ВМРО ВИНАГИ СА БИЛИ ЗА БЕЛЕНЕ А ГЕРБ ОТМЕНИХА МОРАТОРИУМА ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА БЕЛЕНЕ И БЯХА ПРЕДВИЖИЛИ НЕЩАТА ДО ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 КРОКОДИЛА

    4 2 Отговор
    СКАПАНА ДЪРЖАВА - СКАПАНИ УПРАВЛЯВАЩИ .
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Neo Nac

    10 1 Отговор
    Долни ко... пелета патерици на обирджиите ГЕРБ. ВМРО са виновни за цената на тока защито крепеха крадливата политика на ГЕРБ която касае и енергетиката!
  • 50 адвокат

    9 1 Отговор
    На дебелият с Билата домакинството няма проблеми.

    Коментиран от #64

  • 51 Смешници

    6 0 Отговор
    Тези и с Дрегер да ги тестваш, след това се оправят))) След като си почоплиха носа се впуснаха пак в яростен пуполизъм, без да предлагат решения. Нещо, като обещанията за увеличението на пенсиите, с които вдигнаха преди 4г.проценти.
  • 52 Световна криза

    6 1 Отговор
    ВМРО/ Вътрешна македонска революционна организация/ решила да протестира пред Българско министерство. Тиквата беше в коалиция с македонска организация?
  • 53 Шкембе воевода

    7 0 Отговор
    Отново с показност за заветните 4 % вот
  • 54 Ванче Михайлов

    3 0 Отговор
    По мое време ги ползуваа газените лампи и лоените свеки и се беа поикуномични.
  • 55 ПИТАМ

    12 1 Отговор
    КАКВИ ПРОТЕСТИРАЩИ, КАКВИ 5 ЛВ.?
    ТОВА СА ПАРТНЬОРИТЕ НА ГЕРБ- ВМРО. ДА СЕ ЗАСРАМЯТ, ТА НАЛИ ТЕ СА НАПРАВИЛИ ТАКЪВ ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА. СЕГА ПАРИТЕ ОТ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА ОТИВАТ В АЕЦ-КОЗЛУДУЙ, А ОТ ТАМ ПАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТКРАДНАТИ, ШЕФА НА АЕЦ-А Е ОТ ГЕРБ. ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ПРЕМИЕРА ЯНЕВ ИМ КАЗА В 46 НС, ЧЕ ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕН, СЛУЧАЙНО ЛИ НЕ ГО ПРОМЕНИХА, ПИТАМ?
    ГЕРБ, ИТН И ДПС ИГРАЯТ ЗАЕДНО - ЕТО ВИ ПРИМЕР! МОЖЕХА ЛИ ДА ГО ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА - МОЖЕХА, ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХА, ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ СЕГА ЛИ? ЯНЕВ КАКВО ДА НАПРАВИ СЕГА, КАТО ПАРЛАМЕНТА ТРЯБВАШЕ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА? ОТ ЯНЕВ НИЩО НЕ ЗАВИСИ. КАКВО ТЪРСЯТ ПРЕД МИН. НА ЕНЕРГЕТИКАТА, ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ТАКА ИМ Е НАРЕДЕНО ОТ ПАРТНЬОРА БОРИСОВ НА ВМРО, ЗАЩОТО ИГРАЯТ ЗАЕДНО - ДА ОРЕЗИЛЯТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ ВИНА.
    ПАРДОН, НО Е ИСТИНА!

    Коментиран от #59

  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    кевр мафия
  • 57 ПСР

    7 1 Отговор
    Ще спомена двама мои познати.От около 10 години битуват в енергетиката.Много са мънички там,но са гербови марки.И още са там.За 10 г.,надебеляха,добиха завидно самочуствие.Къщи над"Ускорителя".По два нови джипа в семейство.
    За по-едрите енергетици-не знам,не познавам.Агент Иван,как патриотично не протестира за ТЕЦ Варна,на един отявлен "енергетик",от едни сараи?!!!!!!!
  • 58 Смърфиета

    2 0 Отговор
    Това е протест срещу новосформиращата се партия "Пилещките кожички" която ако дое на власт, ше одере македонските кожи..
  • 59 Отговарям

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "ПИТАМ":

    Протеста трабва да е в Банкя пред главната щаб квартира на тиквата.

    Коментиран от #62

  • 60 СЛОНА

    1 0 Отговор
    АКО БЕШЕ ПОАСТРОЕНА АЕЦ БЕЛЕНЕ СЕГА НЯМАШЕ ДА ВЗИМАМЕ ХУРКАТА
  • 61 СЛОНА

    1 0 Отговор
    АКО БЕШЕ ПОАСТРОЕНА АЕЦ БЕЛЕНЕ СЕГА НЯМАШЕ ДА ВЗИМАМЕ ХУРКАТА
  • 62 ПИТАМ

    8 1 Отговор

    До коментар #59 от "Отговарям":

    ПРАВ СТЕ!
    БЕЗУМИЕ Е ХОРАТА, КОИТО СА ПРИЕЛИ ЗАКОНА В ТОЗИ ВИД ЦИНИЧНО ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД ЕНЕРГИЙНОТО МИНИСТЕРСТВО, А ТЕ НЯМАТ ВИНА ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ. ПОНЕ ДА БЯХА ОТИШЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД КЕВР ИЛИ В БАНКЯ, ДА НЕ ИМ СЕ ВИДИ СВИНЩИНАТА, КОЯТО СА СЪТВОРИЛИ, НО ТЕ С ТОВА ДОКАЗВАТ, ЧЕ СА ВЕРНИ НА ОРТАКА СИ БОРИСОВ И ХВЪРЛЯТ КАЛ ПО СЛУЖ. ПРАВИТЕЛСТВО, А ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ.
  • 63 Платен

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Що не си на този протест бе? Или не ходиш когато не е платено?
  • 64 Кр Каракача

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "адвокат":

    Как да няма? Само за подемната платформа – хаспел 2 т. с която изкачвам петте нива на терасата ми на Осогово 55 плащам по три хиляди лева на месец !!!
  • 65 Смърфиета

    0 2 Отговор
    Когато доат на власт от новата партия "Пилещките кожички" ще обложат всеки македонец да плати налог една пилещка кожичка, а който нема, ше им е кокорбашия. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!
  • 66 минко

    2 4 Отговор
    РАДЕВ !!!
    ЗАЩО УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ !!!
  • 67 минко

    1 5 Отговор
    ЗАКОН се ПРОМЕНЯ или ПОДМЕНЯ ! КЪДЕ СА РАДЕВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ?! ЗАЩО ПРОСПАХА или МОЖЕ БИ ПОДМЕНИХА ( УВЕЛИЧИХА ) ЦЕНИТЕ ! РАДЕВ ЗАЩО УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ ! СЪСИПА НАРОДА БЕ НЕКАДЪРНИК !!!

    Коментиран от #69

  • 68 този

    1 0 Отговор
    Ако не гори сградата, значи е нещо предизборно!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 минко

    0 4 Отговор

    До коментар #69 от "ДА ДА":

    БЕГАЙ на ГЕЙПАРАДА !!!
  • 72 Врмо

    1 1 Отговор
    Подписа зелената сделка с баце, пък ся фърлят пиратки
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Чакаме отговор

    3 0 Отговор
    До коментар 22 " Иван"
    Асолютно точни въпроси .Чакаме отговор от ТИКВАТА .
    Ако не отговори – ДА ОТГОВОРЯТ всички гербаджийски тролове ,които поддържат този ОГРАНИЧЕН и зависим от ДПС човек – ЗАЩО ГО
    ПОДДЪРЖАТ ?????????????.
    Излиза , че също са ограничени !!!!!!!!!!!!!!!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ъхъъ

    2 0 Отговор
    Решили са да се правят на интересни след акцията на ДАНС, МВР и НАП в КЕВР и другите слуги на шайката ГЕРБ-СДС-ДПС.
    Работата е ясна пробват се ама не им стават вече скандалчетата, а Банкянския ром още повече настръхва от яд и жлъч че скоро ще посети централния докато е жив
  • 77 Точно така

    2 0 Отговор
    До коментар 29 " БПФ "
    ТОЧНО ТАКА . БРАВО ЗА КОМЕНТАРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 78 хаха

    3 0 Отговор
    Алибеговци,Каракачанки,строители на бъдещата АМ Хемус..Сите на крак да браним Чекмеджиев че, оставме без парци.
  • 79 БиБи Кинг

    0 1 Отговор
    Мойте ора почнаха вастаньето срешто фатмашкото ропство! Пемберуги че ви фарламе пребити фатмак, пемберас, фатмак,пемберуга,фатмак, рослямис,фатмак, пембен наведанак и тъй на всеки метър од Моча до Мацква! Внетен ли сме?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове