Last news in Fakti

23 Декември, 2021 14:02 5 172 33

И „Виваком“ вдига цените

  • виваком-
  • вдига-
  • цените

Скокът няма да надвишава 1 лв., за която и да е от услугите

 И „Виваком“ вдига цените - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Третият телеком оператор - "Виваком", също планира да индексира месечните абонаментни такси, като промените няма да надвишават натрупаната инфлация за 2021 г. Увеличението на месечните такси ще бъде не повече от 1 лев с ДДС за всяка услуга, пише в съобщението на компанията, цитирано от БТА.

"Виваком" ще уведоми своевременно своите клиенти и ще публикува пълната информация за планираните изменения на www.vivacom.bg/bg/index, посочват от компанията.

По-рано тази седмица А1 и "Теленор" обявиха намеренията си за повишаване на цените по абонаментните си планове, като съобразяват това с натрупаната инфлация по данни от Националния статистически институт.
От Комисията за защита на потребителите посочиха, че ще извършат съответните проверки във връзка с планираните увеличения на цените.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    51 4 Отговор
    Две блондинки се разхождат в мола и едната пита другата: - Муцка, какво да му взема на моя за Коледа? - Ми, вземи му джипа!
  • 2 Картел

    96 1 Отговор
    Няма такова нещо като картел не, не, не...
  • 3 Гост

    70 0 Отговор
    Бо"клуци!
  • 4 Ми уж сключваме двугодишни договори...

    60 0 Отговор
    А то като с договорите за кредите в банките и лихвите им...По време ая схема сключат договор с тебе за 100 лв днеска, до края на догово много гат да те изнудват вече с 100000000 ле или да искат да ти вземат апартамента..кое ще ги спре да го направят в тая безконтролна ужасна завихряща се все пи- скоростно тотална всеобхватна малоумна анархия
  • 5 Вичо

    44 0 Отговор
    В ганьоландия всеки си прави каквото си иска дори дедо господ да е начело, а светиите да са министри
  • 6 Социалната

    37 2 Отговор
    Нинова къде се скри?

    Коментиран от #20

  • 7 Да, и аз променям условията си с виваком

    50 2 Отговор
    Прекратяване договора си с тях едностранно...нали е е анархия, всичко вече е възможно и няма невъзможо
  • 8 НЕРЕЗ

    4 3 Отговор
    КОМЕНТАР
  • 9 Чорбата

    11 6 Отговор
    Ще помагаме на лески ли ?

    Коментиран от #14

  • 10 Ами

    16 0 Отговор
    И на тях ДЕМ
  • 11 Данъкоплатеца

    44 0 Отговор
    хаха, 1 лев ли ?? Лъжат най нагло, Целия ми план от 42 лв. скача на 57 лв .........Разбойници !!
  • 12 Горски

    36 0 Отговор
    Значи ако имаш Интернет и телевизия, по 1лев всяка услуга, общо 2 лева. Ако имаш и телефон, ехе какви бонуси ще вземат там. Сурва сурва, весела година, да ви е яка гърбина!
  • 13 Еми

    41 0 Отговор
    Трябва си проверка. Това е картелно споразумение
  • 14 Настрадин Ходжа

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "Чорбата":

    Левски е куче-касичка на чичо Спас
  • 15 Сатана

    27 6 Отговор
    Нали искахте промяна,те ви промяна!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 мафия

    33 0 Отговор
    Сключил съм двугодишен договор през август, там ясно е посочено колко ще плащам, как така ще ми вдигат цената?
  • 19 Истината-винаги

    24 0 Отговор
    Картел. Къде е държавата? Къде е промяната? Ех народе!! Загубихме се някъде в този преход, нашата демокрация я обърнахме в свободия и анархия. Жалко за пропиления шанс да бъдем нормална държава, за 32г.не си научихме уроците. Жалко за нас и за съжаление и за бъдещите поколения
  • 20 Гошо

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Социалната":

    и защото ти е точно Нинова а не Христо Иванов примерно или Бойко

    Коментиран от #21

  • 21 Лост

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Гошо":

    Защото, тя каза, че се заема с цените на операторите.
  • 22 Кую

    8 0 Отговор
    Някой спазва ли въобще нещо?
  • 23 валци

    4 0 Отговор
    А какво стана с Боб ?
  • 24 Тракиец

    8 0 Отговор
    Ето цени на Румъния7 €

    Изберете абонамента
    Коледен подарък
    25GB 5G интернет
    НЕОГРАНИЧЕНИ минути във всяка национална мрежа, неограничен SMS в мрежата и 250 SMS във всяка национална мрежа
    250 международни минути.
    € 11 / месец
    Коледен подарък
    НЕОГРАНИЧЕН 5G интернет
    НЕОГРАНИЧЕНИ минути и SMS във всяка национална мрежа и роуминг в ЕИП
    600 международни минути. При Родните оператори цената е 2 пъти по-висока.Това си е чист Монопол

    Коментиран от #26

  • 25 мани мани

    3 0 Отговор
    другари, сурвакането започна по-рано :) ура, ура, сурва, сурва, весела година!
    да сте живи, да сте здрави, за да им давате левчаатта си ... всеки работа да има, за да има да им дава ... всяко зло да ви забрави ... не им мислете злото и на тях :)
    бели агнета в кошари, за да можете и тях да им дадете :) червена ябълка в градина, за да има, за да има :) и за тях да има :) пълни кошери с мед, от който ще дадете навред :)
    тия с горивата ни го напераха, банките и те увеличиха рекета, кевр с трите уродчета и те вдигат таксите, мобилните оператори да не останат по-наназадзе и те олигополничат ... кои са следващите, за да знам колко патрона да си наготвя? :)
  • 26 мани мани

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Тракиец":

    моно = един, една, едно ... монопол е с един играч на пазаря и той си прай квот си иска, докат държавата не го плесне по ръцете или конкуренциите ... в случая имаме олигопол ... 2,3,4-ма играча са на пазаря и се договарят устно помежду си, или с действията си и другите се настройват много бързо по конюнктурата :) но никога не е писмено, за да няма доказателства :) за да не се конкурират помежду си, а да си лапкат много, то негласно сътворяват картел ... това се случва в свободна икономика, но в слаба държава :) с крадливи, неглиже управляващи! народът страда, псувa и отива да буфка в други държави :)
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 мани мани

    1 0 Отговор
    платих за 6м. гражданската задължителния рeкет на групировките :) на 15 дек. трябваше за другите 6 мес. да снеса ... познайте платих ли ги? зимата не шофирам ... та си рекох да ги литна за сетен път и не платих :) мно съм горд с постъпката си :) парите вкарах в крипто, а инак трябваше да ги дам на глупитата глупировките ... та искам с тва си действие да кажа: един голям коp за групировките! може се eбaватe с някои хорица, ама с такива като мен винаги сте удряли на камък и сте си патили! през 90-те ядяхте мно бой от такива като мен! сгaн! облякохте ми се в костюмчета, ама ви знам поcрaните гащи га ва смазвахме от бой и бяхте в kpъв и лaйHa! пoсеpковци, дoлна и3мeт!

    Коментиран от #33

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Нещастници

    1 0 Отговор
    На А1 най редовно нямам интернет а те и цените ще вдигат
  • 31 Бивш клиент

    1 0 Отговор
    Виваком са най-мизврния оператор, и за интернет, и за телевизия и за мобилни услуги. Некомпетентни, не конкурентни и алчни и нагли. Отдавна съм се разделил с услугите им. Всеки един от другите да оператора е по-добър избор.
  • 32 Pavlov

    1 0 Отговор
    ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРА КЪМ ВИВАКОМ И ДАА ГИ ПОПИТАМ ЗАЩО ТЯХНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ПОЛЗВАТ СЛУЖЕБНИТЕ КОЛИ КАТО ЛИЧНИ КОГАТО НЕ СА НА РАБОТА ТО БАБИ ВЪТРЕ ДЕЦА И КОЙ ПЛАЩА ЗА ТОВА НАЙ ВЕРОЯТНО ПАК АБОНАТИТЕ ЗА КЪРДЖАЛИ СТАВА ВЪПРОС
  • 33 късо име

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "мани мани":

    Ако не си платиш гражданската, то след определено време ти дерегистрират колата. И после дори да си платиш застраховката ще трябва да ходиш в КАТ и да се разправяш за да ти подновят регистрацията.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол