Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 12:05, обновена 9 Февруари, 2022 12:26 3 777 107

Кирил Петков: Разпитът ми е излишен пиар ВИДЕО

  • кирил петков-
  • прокуратура

Премиерът носи списък с 19 имена

Кирил Петков: Разпитът ми е излишен пиар ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

"Този разпит не го намирам като изнудване, а като излишен пиар", заяви пред журналисти в прокуратурата премиерът Кирил Петков.

Той разкри, че носи списък с 19 имена.

Моят екип събра публичната информация за хората, чийто имена се въртят от години. Това заяви премиерът Кирил Петков преди разпита в Прокуратурата. Министър-председателят не смята, че разпитът му е натиск. Определи го като излишен пиар.

„Съжалявам, че прокуратурата има нужда изпълнителната власт да носи допълнителна информация и иска доказателства. Тук съм да предам всичко, което е в моите ръце. Тези хора не са от днес или от вчера. В момента са 19 човека - крайният списък, който съм донесъл.

Една прокуратура би трябвало сама да си напише домашното и да се сезира. Ако има нужда от помощ - тук съм. Разпитът е излишен пиар”, заяви министър-председателят.

„Това са изцяло имена, които знаете много добре. Някои са по-пресни - като „Мата Хари”. Добавили сме хора като Маджо - доста известно име. Както и други от този сорт - имаме Таки, Петьо Еврото. Това са само личности, които са отдавна в публичното пространство. Показвам на прокуратурата публичните данни”, уточни той.

Припомняме, че премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова са на разпит в прокуратурата. Поводът - държавното обвинение им изпрати призовка заради срещата, провела се миналата седмица. Тогава премиерът е посочил имена на хора, които според него са в основата на икономическата и криминална престъпност в страната, но срещу тях не са предприети никакви действия, отбелязва "Нова телевизия".

Кирил Петков обаче допълни, че ще зададе и въпроси по девет конкретни теми, сред тях аферата „Мата Хари”, списъкът „Магнитски”, както и казусите „Барселонагейт” и „Осемте джуджета”.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 53 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    67 14 Отговор
    Президентът ви предупреди, че ако вие не се справите с мафията, тя ще се справи с вас.. дано сте разбрали как действа законно мафията в България на всяко едно ниво...

    Коментиран от #17

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 С това ли само

    42 49 Отговор
    ще се занимаваш следващите 4 години?

    Коментиран от #44

  • 4 Анализатор

    67 64 Отговор
    Респект и уважение към Вас, г-н Петков!
    Прогресивно мислещите хора в Бг са с Вас!
    Срещу Вас е Бг. мафията - ГЕРБ и ДПС!
    Но тя е подмолна и опасна!
    Ако трябва отново ще излезем на улицата!!!

    Коментиран от #9, #20, #23, #26, #29, #40

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бойкикев съм

    51 40 Отговор
    Евала Кире! Всичко, което не отърва на теб и пингвина е "излишно". Тва конституция, закони, правила и т.н. са излишни нали, само повелята на бащиците е вярна
  • 7 Последния Софиянец

    39 4 Отговор
    Аз имам списък с 15 000 .
  • 8 Прав е премиера

    49 17 Отговор
    Досега никой не закачаше олигарсите в бг лапат и крадат и така вече 32 ГД с ние бедния НАРОДЕЦ или измираме или терминал 2
  • 9 Аналитик

    44 17 Отговор

    До коментар #4 от "Анализатор":

    По-добре влезте заедно с г-н Кирил Петков в хранителен магазин и вижте цените!

    Коментиран от #32, #35

  • 10 ГEРБ

    38 22 Отговор
    Не си даваме Ванката Стоименов Гешев! Той е верен на Бойко , Ахмет и Делян! Ако го махнете кой ще разпъва политически, законодателен и икономически чадър над тях! През времето на Бойко Борисов хубави хора бизнесмени станаха милиардери - Румен Николов - Пашата, Сталийски и неговия кръг "Котараците", , Тенис клуб "Банкя, чрез който бе финансирана покупката на къщата в Барселона, спортното Порше и бутиците там. Иво Тонев и Христо Йовов станаха управители на тотото и чрез обрачи от фирми финансираха Бойко , Ахмет и Делян. Ванката Гешев съдействаше. А сега искате да го махнете. Не го даваме!!!
  • 11 Fate

    33 16 Отговор
    На мутрата само реклами по всички тв а тоя на разпит ? Демокрация

    Коментиран от #34

  • 12 hahaha

    34 15 Отговор
    айде сега прокуратурата да започва с арестите на хората по списъка.....
  • 13 12335

    43 17 Отговор
    Прокопиев в списъка ли е?

    Коментиран от #22

  • 14 Анализаторът анализира

    32 10 Отговор
    Хвъргане на прах в очите на хората. И преди е било така, и сега е така, лъжи и измами до безкрай.
  • 15 Тая работа е наредена от Тулупа

    19 21 Отговор
    С цел.
  • 16 БАЦО БИТИЯ СЪМ......

    15 20 Отговор
    БАЦО ЮЛИ МЕСЕЦ МЕ ПРЕБИ СЛАВИ....НОЕМВРИ МЕ МЛАТИ КИРЧО....КОГА ЩЕ ПОНЕСА ОТГОВОРНОСТ И ПОДАДА ОСТАВКА....ВЕЧЕ ВСИЧКИ МИ КАЗВАТ БАЦО БИТИЯ....НЕ МЕ ЛИ Е СРАМ ПОНЕ МАЛКО...АЗ НЯМАМ СРАМ...ПРЕД МЕН Е БАЙ СТАВРИ А ЗАД МЕН БОЖКОВ С ЯТАГАНА...КО ДА ПРАЯ....ОТ ПОБЕДИТЕЛ СТИГНАХ ДА МЕ ТРЕСКА КОЙ МА ФАНЕ...

    Коментиран от #19

  • 17 Диалогичност и още нещо.

    33 11 Отговор

    До коментар #1 от "Дам":

    Върни се обратно в дама при другите.Само вестници ли ще носи Киро Петков като доказателствен мателиал или има и списания?
  • 18 кога и с колко ще компенсираш всеки

    23 13 Отговор
    българин за бруталната инфлация-мен само това ме интересува

    Коментиран от #62

  • 19 Стойко

    23 20 Отговор

    До коментар #16 от "БАЦО БИТИЯ СЪМ......":

    На тиквун му стана навик вече да го трепят....Кой не го млати? И Слави и Киро!!!! Затова така се състари и не говори а съска като настъпана змия...Какъв жалък край за един бандит и смачкан престъпник...Да го бият кат маче в дирек и шкембе в ДУВАР и изхвърлят отвсякъде като куче...!!!

    Коментиран от #30, #36, #49, #74, #78

  • 20 Прогресивно мислещ.

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "Анализатор":

    Аз не съм с тях и с Вас.
    Не анализиране без факти.
  • 21 Да да Ед

    28 10 Отговор
    Е как човека пиар ще пправи пиар на друг? С неговите камъни по неговата глава. Просто-киро!
  • 22 Рекапитулация

    33 11 Отговор

    До коментар #13 от "12335":

    Прокопиев е поръчителят.Няма как да го има в списъка на Просто Киро.
  • 23 Все пак

    38 15 Отговор

    До коментар #4 от "Анализатор":

    Какъв респект и уважение към Просто Киро.ХАХА..Кажи какво друго направи за тези 8-9 месеца освен да назначи всички роднини и приятели във властта и само да анализира до сега.
  • 24 Раданч Татлъту

    26 8 Отговор
    Просто Киро!🥳🤡👍
  • 25 Чудя се

    30 9 Отговор
    Защо не се държи сериозно този човек?!Няма ли кой да му каже,че колкото повече говори,толкова повече се оплита и дава поводи всички да го критикуват Поста изисква поне да не личи ,как някой го притиска нещо да прави.Все едно му дадоха поста малко да си "поиграе",но постоянно някой му" диша във врата"--като се почне от Лена и се свърши с Президента.Сега сме малко като на мач--КОЙще победи?! Добре ,че имаме спестявания,защото като гледам,никой не се е загрижен за хората.Сега си мерят..
  • 26 Просто киро

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "Анализатор":

    Анал лизатор! Ника ти казва всичко!
  • 27 Бойко Тулупов

    12 13 Отговор
    Горкия бай Иван Гешев нямаше представа, че ще дойдат такива времена! Когато си го избирах и аз мислех, че руснаците ще държат фронта, но Радев - диктатора ми направи интрига… Сега Н.В. Путин ни държи и двамата, а печелят американците с Кирил Петков! Все пак се надявам да обърнем мача с всичките пари, проекти и калинки които сме заложили от чистачките в селските кметства до министри (скрити лимонки!) и екипите им. В НС сме абсолютно мнозинство с ДПС, ИТН, БСП и Копейкин, който вече си смени прякора на Рубльов!
  • 28 яяяяя

    13 3 Отговор
    Защо не са задържали Измамника?
  • 29 Ако беше честен, нямаше да е в властта

    19 6 Отговор

    До коментар #4 от "Анализатор":

    Що не пробваш Кирил П. на полиграфа, да отговаря малко на въпроси от дуверена, касаещи Българският народ? Иначе ми направи деня забавен,10х.
  • 30 Диалогичност и още нещо.

    20 7 Отговор

    До коментар #19 от "Стойко":

    Какво "интелигентно мнение"...представителна извадка за "промяната".Бойко Борисов/хубав или лош/беше "победен" от фалшифициран вот на"машинарийките"!В петък ще станат 3 месеца от изборите след които Просто Киро и сие са на власт?Нещо хубаво,нещо позитивно да се случи на хората?Три месеца се крият резултатите от контролните талони.Три месеца!!!Апропо,другия бияч на последните избори е така наречения "политик"Ицо "Хазарта"-представителна извадка.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 3566

    12 10 Отговор

    До коментар #9 от "Аналитик":

    И с какво ти е виновен Петков ? Пиши на буци по тая тема
  • 33 Абсурдистан

    23 7 Отговор
    19 имена, които "всички знаят"! Това е несериозно, дори дебилно! В България всеки плюе всекиго и това не са доказателства. Докато ползва тази тактика, ще го разкарват по прокуратурите докато му се завие свят. За съжаление се обгради с некадърници и това театро ще продължава!
  • 34 Виталия

    13 16 Отговор

    До коментар #11 от "Fate":

    Ами стъпи на обелка от банан. Харрсвам го Кирил Петков, но ще му е трудно и затова е виновен народа. Как се свалят окопали се 13 години във власт ? Цените растат в цяла Европа, не по поръчка на Премиерът, и не той е виновен за смешните ни заплатки и пенсийки

    Коментиран от #43, #45, #75, #76

  • 35 Факт

    9 10 Отговор

    До коментар #9 от "Аналитик":

    Завещани от 12 години грабеж!

    Коментиран от #41

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 КИРЧО НА ПАНГАРА

    21 9 Отговор
    А ДОКАЗАТЕЛСТВА КИРЧО ДАДЕ ЛИ.....
  • 38 Може ли

    23 6 Отговор
    Може ли някой да ми каже,да назначаваш приятели и роднини на държавна работа с тлъсти заплати,това конфликт на интереси ли е,злоупотреба с власт ли е,или е КОРУПЦИЯ по високите етажи на властта.И борбата на Киририл Петков РЕВАНШИЗЪМ ли е и ако да,ЧИЙ реваншизъм точно,защото много хора му диктуват какво да прави,та се обърквам.
  • 39 КИРЧО НА ПАНГАРА

    14 9 Отговор
    КИРЧО Е ПРЕДСТАВИЛ БОБОКОВИЯ СПИСЪК.....ЗА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ НАРОДНА ПАРА ОТ БСП ОЛИГАРСИТЕ
  • 40 ЗаПариЛизатор

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "Анализатор":

    Браво, браво, добър си.
  • 41 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    12 3 Отговор

    До коментар #35 от "Факт":

    АААА, НЕ ТАКА....НИЕ НАЙ МНОГО СЕ НАГРАБИХМЕ...ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ТА ДО ДНЕС
  • 42 Рекапитулация

    16 10 Отговор
    Просто Киро е извадил едно име от първоначалните 20.Изборът е бил между Мата Хари и Щирлиц...който е отпаднал по настояване на Митрофанова.
  • 43 Въпрос

    12 5 Отговор

    До коментар #34 от "Виталия":

    Виталия,ако г-н Кирил Петков е стъпил на обелката от банана,самия банан ти ли го...консумира?
  • 44 стига с вашите опорки

    12 14 Отговор

    До коментар #3 от "С това ли само":

    не разбрахте ли , че няма да спасите гешев ?
  • 45 Изморих се

    15 7 Отговор

    До коментар #34 от "Виталия":

    Колко пъти да обяснявам,че в нормалните държави,нормалните правителства си КОМПЕНСИРАТ по някакъв начин народите.Ама когато някой иска да свърши нещо,намира начин,а когато НЕ иска,си търси оправдания.Аз от поведението на Кирил Петков разбирам,че е чел ,все пак,български вестници и то,криминалната хроника Това,ако не е "прах в очите на хората"--здраве му кажи.Ама,ти му търси оправдания,щом това те топли и храни.

    Коментиран от #46

  • 46 Виталия

    7 8 Отговор

    До коментар #45 от "Изморих се":

    За 12 години МРЗ от 320 на 650 лв.европейски смешници !!! По пътя на логиката щом може Кире да я увеличи с 60 лв. на 710 то това е ковид добавката като на пенсионерите. Значи положението е повече от трагично. Откъде да намери пари ? Не растат по дърветата нали така ? Аз съм в пъти по-изморена от ЛЪЖИТЕ на всички правителства от 1989. Това не са хора, а бездарници !

    Коментиран от #48, #58

  • 47 Кирчо ксерокса

    19 8 Отговор
    Силно съм обезпокоен за Дамаджанов - ненужен е вече. Киреча му иззе всички функции - мята през ден пушилки, разследва, обвинява... Раше купи още някой и друг нужник та да си струва поне висенето във влсатта
  • 48 Айде и ти сега

    5 4 Отговор

    До коментар #46 от "Виталия":

    Витке разбирам, че си редпенсионна и дълго време си заработвала минимална, но такава измислица като МРЗ не съществува в никоа нормална икономика... Виж минимално почасово заплащане да
  • 49 Лелее

    12 7 Отговор

    До коментар #19 от "Стойко":

    От вчера чета злобни постове под това име,Стойко.Ама ти наистина ли вярваш на това,което пишеш,или заради стотинки го правиш.Само се успокой малко.А..и да ти кажа,че срещу Борисов да тичаш,не можеш да го стигнеш.Все пак той Е и СИ ОСТАВА лидер на най-голямата партия.ПАРТИЯ,а не някаква организация,която като се разтури,всеки ще хване нанякъде със спечеленото.

    Коментиран от #53, #55

  • 50 Бат Киро

    5 9 Отговор
    Тези дето ще те разпитват що не им среш финансите и без това не работят за българското общество???

    Коментиран от #54

  • 51 Лъжливия Бабикян

    4 5 Отговор
    Тъпо
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Корекцийка

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "Бат Киро":

    Среш става спреш
  • 55 Съгласен

    3 8 Отговор

    До коментар #49 от "Лелее":

    Съм бат Бойчо е най големия от тези със съмнителната репутация.
  • 56 Според мен

    6 13 Отговор
    Лена Бориславова е милион пъти по умна от тези дето я привикват. Разчитат да я сплашат.

    Коментиран от #64

  • 57 pappap

    3 3 Отговор
    То ум то интелект то мисъл.Хората направо се комплексираха
  • 58 Да ти отговоря

    1 2 Отговор

    До коментар #46 от "Виталия":

    Не съм специалист,но нашият външен дълг,спрямо брутния вътрешен продукт е в пъти по нисък,от този на САЩ например.И техните пари не растат по дърветата,а просто ги печатат с трилиони.И си намаляват дълговете.Та питам,каква полза за българите?!Според мен,по-добре и в България някой със замах да направи АДЕКВАТНИ заплати,пък после изход ще се намери.Пример е Гърция.
  • 59 Lord Neo

    7 5 Отговор
    Гешев буквално ще се напикае от смях!
  • 60 КИРЧО НА ПАНГАРА

    5 3 Отговор
    НАПРАВО ДАВАЙ БОБОКОВИЯ СПИСЪК МА ГЕШЕВ И ДА РАЗСЛЕДВА БСП МИЛИАРДЕРИТЕ
  • 61 12еу3

    5 1 Отговор
    Доган в списъка ли е? Той е свързан с повечето, може би всички останали. Ако някой се интересува от мафията, него трябва да разпита.
  • 62 преди това

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "кога и с колко ще компенсираш всеки":

    Вие ще го компенсирате с по едно чекмедже пачки в евро.
  • 63 Сатана

    10 2 Отговор
    Киро Канадски е на разпит и не може да задава въпроси. Ще седне на столчето и прокуратура ще го запита с благ глас:
    Име, презиме и фамилия....."

    Коментиран от #83

  • 64 Врачка

    8 2 Отговор

    До коментар #56 от "Според мен":

    Ако хипотетично Лена Б.е умна,което е спорно,нямаше да я викат в прокуратурата на разпит.
  • 65 БСП ВИЦЕТО

    5 3 Отговор
    ВАЖНО Е ЧЕ МЕН НЕ МЕ ВИКАТ ЗА ТЕХНОИМПЕКСА
  • 66 Niki13

    9 5 Отговор
    Премиера се надцени, както обикновено. Тези 19 неосъдени граждани спокойно могат да го съдят за набеждаване
  • 67 Тиквето 🎃

    8 5 Отговор
    Цветелина Бориславова ако я няма в този списък,значи всичко пунта мара.
  • 68 Народе

    8 4 Отговор
    Прокуратурата е ОПГ, която се е барикадирала зад Конституцията и законите на РБългария.
    Въпросът не е дали е така, а защо е така?
    Ние, народът/суверенът го допуснахме. Ние ги назначихме.
    Къде от безразличие, къде от незнание, къде защото ние сме такива.
    Помните ли: "Аз съм прост и Вие сте прости!"...и се разбираме добре.
    Така ли ще я караме или ще се изнасяме или ще си върнем Държавата?
    Няма 4-ти вариант.
  • 69 Бойкикев съм

    9 4 Отговор
    А тъй Кики дай списъка - колкото имена има в него, поне толкова дела ще те налазят мигновенно и ще ги заубиш до едно... само да знаеш някои от списъка си имат и други "прийоми" за отвтетни действия, които далеч не са демократични
  • 70 Дай, Боже

    6 4 Отговор
    Тия бандити, ограбили бедния български народ да бъдат осъдени!!!
  • 71 Крачка Напред

    8 2 Отговор
    Кирил Петков е маша за премахване на Гешев.
    Като стане работата, машата ще бъде хвърлена на боклука.
  • 72 Стойко

    6 10 Отговор
    Господин Кирил Петков! Хубаво момче си, победител, треснал БАЦО и го направил за смях и резил пред цяла България! Но питай каскета кога ще разследва тези индивиди станали милиардери при тиквун?! За Сталийски и кръга "Котараците", , за тенис клуб "Банкя, които купиха чрез парите на тиквата къщата в Барселона, бутиците там, спортното Порше на Мис Бикини, за Домусчиев, за Румен Николов - Пашата, питай каскета кой предупреди Недялко офшорката да си изтегли 4 милиона и 800 хилвди от КТБ ден преди фалита й, питай каскета за Пеевски кой му слага чадър за фалита на Булгартабак , питай го и не само за Мата Хари а за всички плеймейтки посещавали тиквун които пред охранара на НСО представял за журналистки. Питай Киро , и му кажи че след издирването му пред него е бай Ставри а зад него Божков също чака....

    Коментиран от #91, #98

  • 73 БРАВО КИРЧО!

    6 7 Отговор
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ ЗНАЕ! ГЕШЕФФФ НЕ!!! ТА НАЛИ КАСКЕТА МУ Е ПРАЗЕН ОТКЪМ АКЪЛ! АМА Е ПРЕПЪЛНЕН ОТКЪМ ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ ГЕРБАВИ КРАДЦИ!!!
  • 74 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор

    До коментар #19 от "Стойко":

    БОЙК О Е история чака го съд затвор
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Альооо

    8 5 Отговор

    До коментар #34 от "Виталия":

    Ако премиерът не е в състояние да се пребори с инфлация,безработица,високи цени за чий...ни е?За да отваря самолетна линия София-Скопие?България вън от ЕС и НАТО .

    Коментиран от #79, #84

  • 77 ИВО

    2 2 Отговор
    ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО Е ТАКОВА, КАКЪВТО Е "НАРОДА" /НАСЕЛЕНИЕТО/ КОЕТО ГЛАСУВА ЗА НЕГО!!! ЗАЩО ТОГАВА НЕГОДУВАТЕ, КАТО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВСЕКИ ПОЛУЧАВА ТОВА, КОЕТО ЗАСЛУЖАВА!!! ОСНОВНИЯ ВИНОВНИКА Е САМО ЕДИН - 85% МАЗОХИСТИЧНО , ИНФАТИЛНО НАСЕЛЕНИЕ!!!!

    Коментиран от #88

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Луд уморе нЕма

    2 2 Отговор

    До коментар #76 от "Альооо":

    А така, а така - само Бойкоооо
  • 80 Минчо

    3 4 Отговор
    Интересно нещо е това е това ГЕРБЕРАСТА.Ти му викаш куме Иване, то тича за трибуквеника да те хване.Докато правителството решаваше високите цени на ток и енергоносители псевдо-демократите/тоест ГЕРБЕРАСТИЯТА/ виеше на умряло, че няма обвинения за корупция.Сега Петков предостави списък на ГЕРБАВАТА КРЕАТУРА обаче идио та ГЕРБЕРУНДЕЛ се връща на старата тема за цени и инфлация.То да е трибуквеник да му го набиеш, но си трябва акъл, а в мозъчните кутии на ИДИО ТИЯТА-ГЕРЕРАСТИЯ освен бръмбари друго няма.

    Коментиран от #87

  • 81 Стоянов

    3 3 Отговор
    Кирчо, ако сте забравили Илко Желязков, върнете се да им го допълните! Този глист някак си се покри и не се споменава, но той е редом с Борисов, Пеевски и Доган!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Виталия

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Сатана":

    Може да ги зададе в обяснението, ако пише такова. Така беше 2005. Викаха ме заради шефове, а други колежки и колеги. Именно въпросите ми обърнаха хода на разследването. Ама требва да е спец по задаването на въпрос, да не се вкара той да доказва😉 И вълка сит, и агнето цяло😂😂😂 - така стана
  • 84 Виталия

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Альооо":

    Да, може и двете нещица паралелно да ги съчетае. Стига да знае как се прави ?!
  • 85 Боцко

    5 0 Отговор
    До Скопие ке литне самолет,
    А от там направо за Отава,
    Кире ще седне най-отпред,
    Пилотчето да направлява !
  • 86 боко

    0 2 Отговор
    Каскета,Шиши,Сокола и Мутрата на топло
  • 87 Ама

    3 0 Отговор

    До коментар #80 от "Минчо":

    Чудни хора има.Това да не са ти Средните векове,че по доноси да съдят някого.Щом са много умни новите управляващи,да намерят ЦИВИЛИЗОВАН начин да се оправят с проблемите,защото иначе стават смешни.Някой има изгода да разиграва Кирил Петков и да го зле поставя като го кара да ходи с "изрезки от вестници" да повдига обвинения и това не са хора от ГЕРБ. Хайде сега се напъни малко и се сети КОЙ съветва Примиера и сам ще си отговориш.
  • 88 Утопия

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "ИВО":

    Само да ти кажа,че си в голяма грешка.Народът не е прост,а всеки си гледа неговата работа да върви.Протестите си бяха организирани и платени и всеки знае от кого и в полза на кого.Какво да направи обикновеният човек --да се бори с вятърни мелници ли?! Когато си удряш главата в бетонна стена,познай дали стената ще я боли.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Боцко

    2 1 Отговор
    Един смешник,
    Го раздава "политик",
    Народа забавлява,
    Друго не му остава ..

    Коментиран от #93

  • 91 Диалогичност и още нещо.

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Стойко":

    Господин Кирил Петков!Пита ли за Иво Прокопиев-Спонсора и за Черепа и Маджо платили "протестите"?
  • 92 ТИТИ

    0 2 Отговор
    РЕСПЕКТ КЪМ КИРИЛ ПЕТКОВ ТРЯБВА ДА ИМАШ ТОПКИ ЗА ТОВА

    Коментиран от #102

  • 93 Виталия

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "Боцко":

    За Бойко ли написа това стихче, че по му пасва на TV изявите😂😂😂😂

    Коментиран от #94

  • 94 Боцкон

    2 0 Отговор

    До коментар #93 от "Виталия":

    Наталио, Наталио,
    Тъпа си, но дано си с "вита" талия...

    Коментиран от #95

  • 95 Виталия

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Боцкон":

    Щеше моного да ми пасне Наталия, ама ми е друго името (не и като ник-ът), Кръстнико. Вита талия не точно, но не и необхватна ...ръка да пипне☺...нали така ви харесва на вас мъже

    Коментиран от #96

  • 96 Боцко

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "Виталия":

    Виталия, Виталия,
    Заминавай за Италия,
    Има плочки празни,
    И професий разни ...

    А може пък и тук да си останеш,
    Баламурче някакво да хванеш,
    И добре да си живееш,
    Явно и това не го умееш ..

    Щом прехладваш се по Киро,
    Знай, скоро "че ви гледаме саиро"!

    Коментиран от #99

  • 97 Светослав

    2 1 Отговор
    Научи се да приказваш български!!!така и така,само циганите го употребяват
  • 98 Простото Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Стойко":

    Защо само при тиквун бе?!?!? А предишните милиардери и мултимилиардери да не са пестили от закуски за да станат такива?!?!?
  • 99 Виталия

    0 0 Отговор

    До коментар #96 от "Боцко":

    ГЕРБ е ЕАД - не партия, това знаеш ли го поете небесни ? Ще защитавам когото и когато си искам ! Демокрация означава право на избор !!!

    Коментиран от #100

  • 100 Боцко

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "Виталия":

    Виталия, Виталия,
    Вече си ми на сърце,
    Никаква Италия,
    ТУКА ! Ще те галя със перце !

    Коментиран от #103, #104

  • 101 Ели

    0 0 Отговор
    Толкова народ назначиха, но няма един разумен, да му каже какво да говори как да се държи и тази папка с този плик!ПРОСТОТИЯ!
  • 102 Боцко

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "ТИТИ":

    ТИ ТИ, топки имам много,
    И за боулинг, и за поколения,
    Брато, не бъди ПОДЛОГА,
    Време е за ИСТИНА, а не СЪМНЕНИЯ.
  • 103 Воталия

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "Боцко":

    Благодаря, хареса ми☺..."разтопих се"...
  • 104 Виталия

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "Боцко":

    О, незнайни обожателю
    в ума се прокраднал.
    Виртуални стихове редиш
    романтичен явно мъж.
    Черпя от твоето вдъхновение
    и мисля за твоето появление ?!

    Коментиран от #105

  • 105 Боцко

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "Виталия":

    О, прекрасна Дулсинея,
    За мига копнея,
    В който след укротени страсти,
    Си похапнем Кирчовите пасти..

    Коментиран от #106

  • 106 Боцковица

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Боцко":

    Боцко, Боцко,
    бих се радвала
    в този ден
    да напишеш
    нещо и за мен...

    Коментиран от #107

  • 107 Боцко

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "Боцковица":

    Просто дай опорна точка, -
    Ще те "изтипосам",
    /за секунда, без отсрочка/,
    Първо ще те осоля, а после захаросам !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове