Last news in Fakti

14 Юни, 2013 12:19 4 502 20

АТАКА: ГЕРБ осигури избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС

  • делян пеевски
АТАКА: ГЕРБ осигури избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС - 1
Снимка: БГНЕС

Партия АТАКА гласува против избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

В началото на заседанието на парламента партия ГЕРБ осигури кворума с 27 души, които след това излязоха от залата. Без тези действия на доскоро управлявалата партия, избирането на Пеевски щеше да бъде невъзможно. С несериозното си поведение, излизайки и влизайки неколкократно в пленарна зала, те осигуриха избора на Пеевски.

Това се казва в официална позиция на АТАКА до медиите.

Очевидно задкулисните договорки между БСП, ДПС и ГЕРБ действат с пълна сила. При влизането на БСП в пленарна зала, присъстващите депутати от ГЕРБ ги посрещнаха с бурни аплодисменти, приветствайки предстоящия избор на председател на ДАНС. Ако са били наясно и против предстоящите действия на БСП и ДПС, то смятаме, че трябваше да го оповестят преди това и да потърсят съдействието на партия АТАКА, а не да аплодират избора предварително.

АТАКА е категорично против тези политически игри и задкулисие на партиите от статуквото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    1 0 Отговор
    Тоя смешен предател Болен как не го е срам да коментира като той подкрепи кабинета като взе 10 млн евра
  • 2 Гергана Василева

    0 1 Отговор
    Точно така, АТАКА няма да подкрепи този задкулисен театър. ГЕРБ само влизат и излизат от пленарната зала. Сега с това гласуване ще си осигурят гнева на народа.
  • 3 M P

    0 1 Отговор
    Напълно съм съглесен с мнението на Сидеров! Може платените Гербери да плюят по него и да бълват злоба, но е факт, че ГЕРТ днес избраха Пеевски чрез осигуряването на кворума..
  • 4 Томислав ПЕТРОВ

    0 1 Отговор
    Така и сега какво стана? Господата от Герб уж опозиция, а се оказа, че именно те си избраха Пеевски. И обвиняват АТАКА в това,че били помагали на ДПС. Срам и позор за вас. Иначе ясно се видя, че АТАКА гласува против!!!
  • 5 Мая Ангелова

    1 0 Отговор
    ВСЕ ГЕРБ ВИ АКАЛ В ГАЩИТЕ, СРАМОТА !

    ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС – ТОВА НЕ Е ИСТИНА ! ДАЛИ НА ВЪЛКА ДА ПАЗИ АГНЕТАТА ! ПРАВ Е БОЙКО БОРИСОВ – СТОЛЕТНИЦАТА БСП НАИСТИНА Е ИЗНАСИЛЕНА БРУТАЛНО ОТ ДПС С ПОМОЩТА НА БСП И СИДЕРОВ. ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ БАБАТА СТОЛЕТНИЦА ДА ИЗЛЕЗНЕ В ПЕНСИЯ, СИДЕРОВ ДА СИ ПИЕ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА ПРИ ЧИЧКОВЦИТЕ С БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ, А ДПС .......



    ИМА РЕКЛАМА НА НАПИТКА ДЗП, ТОЧНО ЗА НОВИЯ ШЕФ НА ДАНС ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ – ЗА НЕГО ТАМ ПЕЯТ „ПРАСЕ СЪС КИТАРА „ !!!


    МИСЛЯ, ЧЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ Е ИЗБРАН ЗА ШЕФ НА ДАНС ЗАРАДИ ПОТРЕСАВАЩАТА СИ ПРИЛИКА С НАЙ-ЕДРОГАБАРИТНИЯ ОРАНГУТАН. АБЕ ОРЕШАРСКИ НАИСТИНА НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИ !!!

    ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАТО ГО ВИДЯТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ЗА НАС – ПО МУТРЕНСКСА ФИЗИОНОМИЯ В ЕВРОПА НЯМА !!!

    ПРЕДЛАГАМ БРАТЯ ГАЛЕВИ ЗА МИНИСТРИ НА ПРАВОСЪДИЕТО И ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, ТАКИ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И Т.Н.
  • 6 Bobi

    11 1 Отговор
    В регистрите Делян Пеевски не фигурира като съдружник, но майка му Ирена Кръстева е съсобственик на една от най-големите печатници в България - ИПК "Родина" , едноличен собственик на вестниците "Телеграф","Монитор" ,Политика", "Засада", "Борба", "Меридиан мач" и телевизия ББТ. Ирена Кръстева закупи и дружеството - собственик на ТВ7, и започна да управлява и телевизията. През май 2009 г. в “ТВ Седем” настъпи промяна в едноличния собственик на капитала. Собственик на медията стана австрийски фонд, специално създаден с инвестиционна цел в областта на медиите.
  • 7 Надя Стоянова

    1 4 Отговор
    Така и сега какво стана? Нали Герб бяха против ДПС, тях ги ощетиха????????
    И обвиняват АТАКА била лоша, били се продали???????
    НО, АТАКА гласува против!!!
  • 8 Надя Стоянова

    1 1 Отговор
    ПП Атака гласува против, а ГЕРБ с 27 гласа ЗА Делян Пеевски, нали са си " дружки" трябва да се подкрепят..........
  • 9 Bobi

    1 0 Отговор
    "Пеевски пък, освен че си построи нов 24-часово охраняем тунел-изход от сградите на печатница “Родина” с цел да има алтернативен път за бягство при опит за атака или покушение срещу него, главно се занимава с това да води дълги и безсмислени всекидневни обеди със своя най-добър приятел и водещ от ТВ7 Николай Бареков. За целта медийният магнат дакупил ресторант в малката уличка под “Интерфорум” срещу хотел “Хемус”, където почти всеки ден заедно с Бареков обядват избрани деликатеси, полети обилно с отлежали вина. Безумието на Пеевски стигнало дотам, че ресторантът, който доскоро бил един от най-оборотните в района, в момента въобще не работел за външни клиенти, а отварял единствено за обедите и вечерите на своя нов собственик и неговия верен шут. Джиповете с охраната пък редовно причинявали невиждани задръствания, което принудило жителите на квартала да напишат протестно писмо до кмета на Лозенец.
    Естествено, нищо не последвало!"
  • 10 Надя Стоянова

    7 1 Отговор
    Нямам думи просто....................
  • 11 Преско Иванов

    1 5 Отговор
    Подкрепям мнението на Надя Стоянова!
    ГЕРБ осигуриха кворум за да бъде избран Пеевски понеже знаят, че това ще предизвика народното недоволство по този начин правят отчаян опит да си върнат властта с преврат!

    Коментиран от #12

  • 12 веско алексиев

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Преско Иванов":

    АТАКА е партия на циганите и турците защото тя им даде властта а сега ГЕРБ им е виновен ,това правителство ще падне и то много скоро и когато това стане ГЕРБ ще управлява а АТАКА дори няма да влезе в парламента защото ВОЛЕН ИЗЛЕЗЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ на всички които гласуваха за него.

    Коментиран от #17

  • 13 Alexander Mihalkov

    0 1 Отговор
    Атака е партията на хората които се опитват да направят нещо полезно за държавата ни но хора като г-н Борисов могат само да плюят по нечии адрес без да имат доказателства. Волен Сидеров е против Пеевски и против сегашното правителство. Та нали точно ГЕРБ говореха че имат "воля" ??? Волята показва единствено Атака
  • 14 Bobi

    0 0 Отговор
    "Дневник" поиска от Народното събрание разпечатка за двете гласувания по избора на Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС). Одобряването на кандидатурата му мина като извънредна точка в програмата на парламента тази сутрин и завари неподготвена групата на ГЕРБ. След обявяването на първия резултат, от партията настояха за повторно гласуване

    Ето какво сочи разпечатката, а по-надолу можете да прочетете поименен списък за народните избраници, които поставиха Делян Пеевски начело на ДАНС

    На първото гласуване "за" са 114 депутати - 78 от БСП и 36 от ДПС. "Против" гласуват 10 народни представители - 6 от ГЕРБ, 1 от БСП и трима от "Атака". Един натиска бутона "въздържал се".

    При прегласуването има 116 гласа "за" - 80 от БСП и 36 от ДПС. "Против" са 87 - от ГЕРБ, и един е "въздържал се".

    И в двете гласувания "въздържал се" е Емил Костадинов от БСП. Минчо Минчев от левицата е гласувал първия път против, а при прегласуването - "за".

    Петър Курумбашев от левицата не е участвал в първото гласуване, а във второ е бил "за".

    И в двете гласувания не са участвали Георги Кадиев, Младен Червеняков и Янаки Стоилов от БСП.

    Първият път от "Атака" са били против Паверл Шопов, Десислав Чуколов и Станислав Станилов.
  • 15 Мая Ангелова

    1 3 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ БРАТЯ ГАЛЕВИ ЗА МИНИСТРИ НА ПРАВОСЪДИЕТО И ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, ТАКИ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ГЪЛЪБИН БОЕВСКИ ЗА ШЕФ НА МИТНИЦИТЕ, МАКСИМ СТАВИЙСКИ – ШЕФ НА КАТ, ВЛАДО КУЗОВ – ШЕФ НА АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО И КИМ ЧЕН УН – ШЕФ НА ООН. Е КАК ДА НЕ НИ СЕ РАДВАТ И ДА НЕ НИ ХВАЛЯТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !
  • 16 omnia mea

    1 0 Отговор
    Мая, ++++++++++++++++
  • 17 Преско Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "веско алексиев":

    Стига си говорил вицове АТАКА е единствената партия на националистите тя защитава националния интерес и при избора на кабинет не подкрепяше никого! БСП и ДПС ги вкараха в парламента избирателите им и това е факт. За атака гласуват само умни и разбиращи от политика хора, които вече са прогледнали и виждат, че само те са истински, само те никога не се отмятат от думите си!

    Коментиран от #18

  • 18 веско алексиев

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Преско Иванов":

    Вица мой човек стана реалност АТАКА се продаде на БСП и ДПС и това го видя целия народ продаде не само себе си ами и избирателите си като застана на страната на турците по добре ли стана сега като дадоха властта на турците а можеше да бъде коалиция ГЕРБ и АТАКА но турците и комунистите дават повече пари,а Волен е продажник и го доказа каквото и да пишеш фактите са на лице ако искаш самозалъгвай се АТАКА са пряко отговорни за случващото се сега
  • 19 AnonimuS AnonimuS

    0 0 Отговор
    Вас кой ви управлява!!!!!!
    Да, но сега друго ви свири!!!!!!!!!
    Но не слушате!!!!!!!!!
    И се налага народа да вдига гири!!!!!!!!!
    Ясно погледнете
    и това разберете:
    Държавата е на ХОРАТА и в нея има само едно правило В ДЪРЖАВАТА СЕ ДЪРЖИ ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ!
    За това работете и без шменти капели!!!!!!!!!
    Че май главите ви още не са уврели!!!!!!!!!
    Не правете пак
    глупости чак!!!!!!
    Да не хвръкнат
    мигом в затвора
    служби и дружби!!!!!!
    Ясна сметка си дайте
    в Държавата тука всичко е ПРОЗРАЧНО ЯСНО
    и правилата
    и играта
    и всичко за парата
    и за клеветата и лъжата
    написано е всичко!!!!!!!!!
  • 20 Гласо подавател

    0 0 Отговор
    Влезна в затвора
    и попадна на хора
    и стана човек!
    Е имал дела,
    но какво от това,
    даже невинен излезнал след това!
    Но нека сега,
    като стана човек
    за държавата щом ще работи този човек
    да го прави свясно
    и нека е ясно!
    Ако МАФИЯТА защитава
    с кого ще си има РАЗПРАВА!
    Но нека все пак
    да го видим какво и как!
    Но знай едно път начертан имаш
    и на площада виден е и тука писан е
    и от него в страни няма как да се отклониш
    но сполай ти другарю!
    В Държавата тука всичко е ПРОЗРАЧНО ЯСНО:
    и правилата
    и играта
    и всичко за парата
    и за клеветата и лъжата
    написано е всичко
    и помнете едно:
    Държавата е на ХОРАТА и в нея има само едно правило В ДЪРЖАВАТА СЕ ДЪРЖИ ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ!
    В крайна сметка ЧОВЕК от стопанството се изхранва!
    Това разберете!
    И така направете,
    че всеки стопанство да има
    за НАЙ-НЕОБХОДИМИ НУЖДИ
    и в държавно или друго такова да участва
    че иначе спукани са ви делата
    и ще видите гнева на тълпата…
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове