Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 12:21 1 779 14

Тодор Тодоров: Има деморализация в МВР

  • тодор тодоров-
  • агресия-
  • мвр

Проблемите не се решават

Тодор Тодоров: Има деморализация в МВР - 1
Снимка: БГНЕС

Действителността е такава, че хората все повече прибягват до физическа саморазправа. Изземват функцията на някои институции и действат сами. това каза по бТВ психологът Тодор Тодоров относно убийството на таксиметровия шофьор.

Проблемите са по-дълбоки. За да се стигне до алкохол и наркотици, има причина за тяхната употреба. Тези ситуации са следствие на това, че в нашата родина не се обръща внимание на истинските проблеми. Само се имитира. Много често хората дори и на малко повече години се държат като тийнейджъри. Ромите, когато имат проблем, бързо успяват да се организират.

Преди няколко месеца на булевард на “Цар Борис” роми бият един човек, който ги е напсувал. Знаете ли колко хора стояха и снимаха. Намесих се. Не ми пукаше, че има трима души отсреща. Не може да се раздава правосъдие по този начин. Ако искат да си теглят по една майна и да заминават. Но имаше 20-30 човека и снимаха. Само един се намеси.

Няма закон, който да регулира професията на психолозите. Шофирам постоянно в София. Много често хората се псуват, не мога да кажа, че не сме толерантни на пътя. Това е повсеместно. Колата е защита и придобиваш повече кураж и смелост.

Искам да се извиня на свестните служители на МВР, но проблемът в системата е сериозен. Това, което има като деморализация в самите служители, не съм го виждал през близо 24 години.

Служителят на амфетамини от ГДБОП - този човек, ако взима перманентно, няма как колегите му да не са забелязали. Сега се петнят всички служители. Ако обаче този човек има проблем, това също не говори добре за неговите колеги.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НА РАШКОВ

    4 6 Отговор
    РЕФОРМАТА В МВР, ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ.
  • 2 след дамаджан

    6 4 Отговор
    дрогирани пияни и чадъри над тях.

    Коментиран от #6

  • 3 Браво Рашков

    5 6 Отговор
    С лед теб мафията процъвтява пияницо.
  • 4 държава на мафията

    10 0 Отговор
    Заглавието не е точно. По точно би било да се каже: Няма държавност в България! Има мафиотизация на държавата.
  • 5 !!!

    6 1 Отговор
    Простолюдието ще си плати за това, че лесно се манипулира. Още преди две години съм казал, че следващите години простолюдието ще обеднее, което не е толкова лошо и престъпността ще се увеличи значително, което вече не е добре, защото касае всички ни без значение с какви политически пристрастия сме :(.
  • 6 хе хе

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "след дамаджан":

    Процесите на деморализация са бавни и продължителни, не може да се оправдаете с някакви 7 месеца.
  • 7 ннннннннн

    3 0 Отговор
    И какво да направим по тоя щекотлив въпрос? Имало деморализация в МВР....Да не е само в МЪВЪРЪ-то?
  • 8 герап

    3 0 Отговор
    Някой,който помага на престъпници пичели,който не взима рушвети,ни пичели.
  • 9 Няма оправия

    9 0 Отговор
    Истината е че когато трябва МВР да се намеси , в битовата , организираната и криминалната престъпност , те подобно на хората които са снимали( както казва авторът) стоят отстрани и гледат да не се занимават с проблемите на обикновения човек. Хората започват да възприемат, че МВР е повече свързан с бандитите отколкото да обезпечават гражданската сигурност. Всички факти около последните инциденти говорят, че служители на МВР са забъркани в каква ли не престъпна дейност с цел лично облагодетелстване и винаги срещу хората които трябва да защитават. Така че определено може да се каже че са „врагове на Народа“
  • 10 Катаджия

    9 0 Отговор
    Нужна е реформа в стил Грузия.Кое не е ясно?
  • 11 бнхг

    5 0 Отговор
    Занимават се само с кокошкарство. Техният приоритет е да ловят и вкарват в затвора хора за 10-20 лв. В ЕС никой не обръща внимание на такива дребни неща. Докато в Бг това е основното занимание на органите.
  • 12 полковник Памперсов

    2 0 Отговор
    Важно е аванса, пенсията и заплатата да се дават редовно
  • 13 Пеперуда

    3 0 Отговор
    Не е деморализация, а пълно разложение. Ако някой наистина се заинтересува от положението, ще изпадне в шок. Говорят за контрол - кой да контролира, като самите контролиращи са напълно негодни. Само за пример - онзи ден главния прокурор не знаеше че той представлява държавата!!!!!!
  • 14 Буко баламата

    3 0 Отговор
    Защо само в МВР. Проблема е в цялата държава. Липсата на държавност, води до хаос.
    Но това не е само в МВР.
    А по другите министерства и ведомства да не е по различно. А МС, а НС....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове