Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 10:32 1 662 64

Гуцанов за Митрофанова и Зеленски: Дилетантщини! Наддаване на десните партии кой ще направи по-абсурдно предложение

  • борислав гуцанов-
  • володимир зеленски-
  • елеонора митрофанова-
  • десни партии-
  • абсурд-
  • предложение

Дали подобни действия не наливат допълнително масло в огъня, пита депутатът от БСП

Гуцанов за Митрофанова и Зеленски: Дилетантщини! Наддаване на десните партии кой ще направи по-абсурдно предложение - 1
Снимка: БГНЕС

"БСП не се примирява с подобни нелепости. Тук става вече едва ли не наддаване на десните партии - кой ще направи по-абсурдно предложение. Това са някакви дилетантщини. Ние сме български партии и трябва да защитаваме интереса на България. Какво искаме да покажем с всичките тези действия?"
Този коментар направи пред БНР Борислав Гуцанов от БСП във връзка с решението на част от политическите партии в Народното събрание да не се изпращат покани до посланиците на Русия и Беларус за откриването на 48-ото НС и относно предложението на ГЕРБ украинският президент да направи видеообръщение към депутатите.
"Против сме да говори г-н Зеленски. Какво ще говори той на българския народ? Това е българският парламент, българската държавност. Какви са приносите на Украйна и какъв е приносът на украинския президент към българската държавност? Това наистина започва да звучи нелепо", отбеляза Гуцанов.

По думите му в толкова сложна ситуация, в която "Европа е безкрайно губещата страна", не разбираме "накъде върви голямата геополитика в момента".

"Ние сме българска партия. Не знам кой какви етикети слага и какви идеологеми използва. Наш министър-председател подписа членството ни в ЕС, под наше управление станахме държава-членка на НАТО", допълни Борислав Гуцанов.

"Правителство трябва да има. БСП винаги сме казвали, че сме за това да има редовен кабинет и правителство, а не да не знаем в момента изнася ли се оръжие, или не се изнася. Да направим така, че да може да презимува страната ни спокойно", изтъкна Гуцанов в предаването "Преди всички".
Борислав Гуцанов потвърди, че не могат да участват с ГЕРБ в един кабинет.

"При втория мандат нека се коментира какви са възможностите. Ще положим всички усилия да има нормален, редовен кабинет. И на първо място да има мирно решаване на въпроса. Всяка една държава си има своето място, когато говорим за мирно решаване. Такива действия, които в момента се предлагат, трябва да видим дали допълнително не наливат масло в огъня. Това са знаци, които имат съвсем други отражения. Ние сме държава на 250 км от конфликта, готова за прифронтова държава."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Керът

    16 32 Отговор
    БСП умреЯха с 9%, най-добре е да си замълчат, не че не са фактор, те и от периферията скоро ще изпаднат...

    Коментиран от #7, #53

  • 2 коментар

    47 7 Отговор
    Позьорите-усвоители на зелени банкноти винаги за наведени напред заради "зелените" пориви на алтантическия вятър.

    Коментиран от #64

  • 3 Бойко Разбойко

    32 5 Отговор
    Не искам един прост летец да ми открива Народното събрание.Искам комик като мен.
  • 4 Делю Хайдутин

    39 1 Отговор
    Нека гледат избирателите им и да си помислят за следващите избори.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Перо

    33 12 Отговор
    “Лека” за демографския срив и изчезналите 2,5 млн. души от БГ за последните 30 г.,поради най-високата смъртност в света и “стандарта” на живот се крие в неприсъствието на Митрофанова и откриването на новото НС от циониста Зеленски, от чужда държава! Е най-после ГЕРБ,ДБ,ПП и ДПС ще ни оправят с помощта на “божието провидение”!

    Коментиран от #12

  • 7 Въпрос?

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Керът":

    А пък Дай България са фактор така ли?
  • 8 Пич

    38 5 Отговор
    Тези " народни слуги " , така се сбутаха на вратата на Козяк , че се заглавиха , като в комедия !!! Даже се дърпат за краката , и се докладват , по почина - Моля , другарки..... За какво ги пратихме в парламента , а те какво правят ???!!!
  • 9 сирене

    37 7 Отговор
    Ония наркоман ако го пуснат на видеостена директно НСО да влиза и да ги арестува всичките за държавна измяна!
  • 10 Морски

    30 1 Отговор
    На следващите избори си помислете вече много сериозно как ще гласувате!!!
  • 11 Децата на соца

    34 11 Отговор
    Стига сте дразне ли народа бе улго@@@@@ни всички знаят че много хора от БГ са за Русия и винаги ще бъдат незабравяйте че родените през соца още не са умрели и не може никой да им промие мозаците към запада и американците за да ги харесват Ако на младите ги лъжат и ги тровят с омраза към руснаците ще им трябва много време за сега повечето сме за братския руски народ РУСИЯ

    Коментиран от #13

  • 12 Незнаещ

    12 23 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Митрофанова с какво е уважила България,за да получи уважение?Забрави ли как ни наричаше???

    Коментиран от #17, #22

  • 13 Едно дете от соца

    10 21 Отговор

    До коментар #11 от "Децата на соца":

    Не сме малко тези,които нищо добро не сме видяли от Русия през живота си.Така че,не ни брой...
  • 14 САЩ са заплаха за света

    21 11 Отговор
    САЩ водят марионетките си към предизвикване на глобална катастрофа. Но този път не могат да се измъкнат безнаказано както от досегашните си мръсни войни.
  • 15 ФАКТ

    32 5 Отговор
    Спрете се бе, български политици, не дъното, ударихте и по-надолу дори. Как е възможно да хвърляте толкова усилия в спор за глупсоти, вместо да мислите как да се обедините в името на България! Ясно е, че мажете пред нечие западно посолство, за да ви върне на власт, нооо няма да ви се получи @! Суверенът ви скрои шапките. И да е ясно, НЕ искаме който и да било чуждестранен президент, премиер и прочее да открива българското народно събрание, макар и хората в него да са лицемери, продажници и предатели!

    Коментиран от #26

  • 16 хихи

    17 5 Отговор
    Да, де!
    Ама къде Израждане да тропне по масата и да каже "Влезне ли посланика на САЩ, ние излизаме"
    За висичси останали САЩ агресори ли бяха във Виетнам, Югославия, Ирак, Либия Сирия Афганистан??? или ДА
  • 17 Ало

    6 5 Отговор

    До коментар #12 от "Незнаещ":

    Греем си заноците с Руска газ например, ние и цяла европа и още 50% от света. Като я видиш на улицата трябва да мъркаш
  • 18 Българин

    9 14 Отговор
    Още от самото си създаване БКП /БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място.
  • 19 Доростол

    8 14 Отговор
    На Митрето и прокситата й , Корни, Копейката и Янев освен газ да пикаят, друго не им остана.
    Тя газта на Русия в излишък вече идва.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българин

    19 8 Отговор
    Браво г-н Гуцанов.В българския парламент няма място президента на Украйна да изнася видеообръщение.Това е нистина наливане на масло в огъня.Бългагия има достатъчно проблеми за решаване,а не да се занимаваме с конфликта Русия-Украйна.

    Коментиран от #24

  • 22 Перо

    19 3 Отговор

    До коментар #12 от "Незнаещ":

    Има дипломатически протокол със съвкупност от международни правила за поведение. В случая или всички трябва да се поканят или никой! Митрофанова не е представител на фирма или физическо лице,а представител на държава с която БГ не е скъсала дипломатическите отношения! Ако е имала непристойно поведение,други са начините и формите за протест или урегулиране на отношенията! Освен това НС не е регионална или друга международна организация,събитие, в което членуват или имат отношение определени държави,чиито участници се канят. Също,това НС ще просъществува по-малко от 1 месец и е глупаво да се правят официални церемонии,още повече с участие на дипломатическия корпус. Това си е местно събитие от формирания начин на държавно управление, 48-мо по ред! Не знам кой глупак е приел това безумие,което не съществува никъде другаде! Обикновено присъстват чужди дипломатие,на заседания,където се разглеждат важни двустранни или международни събития,само по време на работния процес!

    Коментиран от #29

  • 23 Българин

    8 11 Отговор
    Русофилите винаги с удоволствие са обслужвали всякакви руски интереси и мераци, а етичните, религиозни и морални норми изобщо не са били пречка пред тях!
  • 24 Българин

    7 11 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Руските подметки не може да сте българи!
  • 25 БСП е пас

    6 3 Отговор
    Гласуват ,,въздържал се".
  • 26 Червен глист

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "ФАКТ":

    Жалбите към Арменския поп ! 😀
  • 27 Наблюдател

    6 11 Отговор
    Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е българска а руска, не е социалистическа а на едрият капитал и не е партия а ОПГ!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ха ха ха

    6 8 Отговор
    ЕДИН КОМУНОИДНИК ЖАЛЪК ВЗЕЛ ДА ГОВОРИ ЗА ДИЛЕТАНТЩИНИ , АМА НАЛИ Е ГЛАВНИЯ ПОДДРЪЖНИК ИМПЕСОМИЛИОНЕРОВА ......
  • 31 Алохааааа

    5 7 Отговор
    На това джафкалце не му ли казаха ,че столетничката ме веке умрЕ за винаги и повече парламенто неке го види .
  • 32 Иво

    3 11 Отговор
    Гуцанов, значи според БСП и Възраждане е редно във време на война да се покани за откриване на НС представителя на държавата агресор и терорист, нападнал суверенна държава??? Само путинофилски и/или платен мозък може да измисли такава лъжа. БСП и Възраждане, които имат минимална подкрепа, общо 15-16% на последните избори, са срам за народа и държавата ни. Знам, че и двете партии скоро ще отплуват в небитието, но до последно ще тровят България с путинофилските си прояви...

    Коментиран от #40, #52

  • 33 ГЕРБ ще кани

    13 4 Отговор
    терориста Зеленски на откриване на 48-мото НС.

    ДПС, закърмена с тероризъм, няма да има нищо против.

    Всички нормални и мислещи хора разбраха, че терористът Зеленски е таран за разбиване на Европа.

    Гражданската война в изкуствената държава Украйна започна през зимата на 2014 г. след кървавия укро-нацистки преврат на майдана в Киев.

    В Украйна няма украински народ, а има над 30 разнородности, над 30 отделни народности, скрепени с политическо инженерство и които с репресивен закон бяха задължени да говорят на измислен от укро-нацистите език - на украински.

    ДПС защо ореваха орталъка, че Тодор Живков не им давал да говорят на техния си майчин език?!?

    ДБ са залепени на подметките на американците, а ПП са лъжци и измамници.

    Президентът Радев отново скрои капан за нормалността в Народното събрание, след като представител на неговото правителство - някакъв си постоянен секретар на МВнР - даде нареждане на още не заклелите се народни представители да извършат дискриминационен враждебен акт спрямо посланиците на Русия и Беларус.

    Избраните за депутати не познават законите на Р. България.

    Закон за защита от дискриминация, Чл. 3. (1) Този закон защитава от дискриминация всички физически лица на територията на Република България.

    Всички лица включва и чуждестранните физически лица.

    Чл.4(1) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религ

    Коментиран от #41

  • 34 Перо

    12 5 Отговор
    Някой куратор от чуждо посолство дърпа соросистката паяжина,да ни злепоставя и влошава двустранните отношения! Пълна простотия и до тази простотия е опряло БГ население, пред заколение! За 30 г. населението е “редуцирано” от чуждите куратори с 2,5 млн.души, но най-важното за сега е присъствието или неприсъствието на Митрофанова и откриването на НС от чужд ционист,превратаджия! Дерзайте,с този темп,след 60 г.ще остане само украинското знаме над Столична община и Еми с тротинетката!
  • 35 иван

    5 4 Отговор
    Прав е
  • 36 Ани

    13 1 Отговор
    Защо марионетка клоун ще ми открива в България народно събрание? Що за абсурд? Имали нормални хора останали на тази територия. Не ви е срам от Левски, Ботев и др. дали живота си за да се наричаме гордо Българи.
  • 37 Дааааа

    1 5 Отговор
    и не е лошо дУрг Гуцанов и Ким Чен да поканите на откриването на Парламента .Все пак наш човек да не го сърдим ю защото да не прелети нещо над нас
  • 38 Вай вай

    3 8 Отговор
    От тоя освен болшевишко грухтене , друго и не може да се очаква .
  • 39 пацо

    4 5 Отговор
    Гуца беше специалист по контрабандата на дънки и цигари във варна
  • 40 Перо

    10 0 Отговор

    До коментар #32 от "Иво":

    А БГ ли е нападнатата държава или държава от НАТО,или ЕС??? За какво е ООН??? Там се решават такива въпроси,а не от Барба Ганьос на 38-мо НС!
  • 41 До силноумний

    1 9 Отговор

    До коментар #33 от "ГЕРБ ще кани":

    Защо е терорист Зеленски Сигурно е нападнал Русия

    Коментиран от #51, #55

  • 42 Благой от СОФстрой

    1 2 Отговор
    На тоа Гyца?нов фамилното какъв произход има или е с претенции?
  • 43 Анонимен

    7 1 Отговор
    Те правителство не могат да съставят, тръгнали Зеленски да канят. Той ли ще плаща на бедния народ сметките? Продажници.....
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    ПОЛИТИЦИ мислете за НАРОДА а не за КОКАЛА
  • 45 Кочо

    6 1 Отговор
    Очевидно е, че евроатлавтическите партии ГЕРБ, ПП, ДБ, БВ, БСП, ДПС грам не се интерусуват от българите и проблемите им! Интересуват се от Украйна, гонят Митрофанова, канят Зеленски на видеоразговор! Това си е чиста проба слугинаж на американците, изостряне на отношенията с Русия и подготвяне на България за вкарване във война с ния! Който не е разбрал, че тези хора са национални предатели, чужди агенти и марионетки на САЩ подготвящи гибелта на България и народа и ще го разбере когато той, синовете или близките му се озоват на фронта и когато почнат да идват кофчезите от там!
  • 46 докога

    0 2 Отговор
    лицето от фотото ще го представяте като гуцанов?това е медузата от варна!
  • 47 Агата Кристи

    0 1 Отговор
    Другарят го раздава ГЕРОЙ на ОУЕЛ от романа му ФЕРМАТА НА ЖИВОТНИТЕ !!!

    Който не го е чел - да го прочете.
    А в Парламента тази книга задължително Председателят да я чете на глас и депутатите станали прави да повтарят след него прочетеното !!!

    Коментиран от #58

  • 48 12340

    2 0 Отговор
    Като нема леб--има сеири!
    циркова трупа "барба ганьос и сие"
  • 49 Варна

    3 3 Отговор
    Гуци, защо се занимаваш с глупости?
    Виж си делата във Варна. Корумпиери-милиционери-корум…
    Назначи навсякъде такива да заработват за теб, а ние ряпа да ядем.
  • 50 Какви гласуват за герп

    5 0 Отговор
    Бандити и роднините им,т@ панари и роднините им !! Ха ха ха плащайте на краварите
  • 51 Нищо не е само черно и бяло

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "До силноумний":

    Има нюанси.Ще го обясня много просто.Когато моята внучка,за пореден път тропа с крака,крещи и блъска столове,за да стане на нейната и колкото и да говоря няма ефект,и взема,че я набия,трябва ли да се чувствам виновна.
  • 52 Хахаха

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "Иво":

    Каква държава агресор? Русия е Освободителката на България. Колко лесно и удобно е , най накрая, да изопачите историята си и ще се отървете от , неудобния за русофобите , исторически факт. Кое е по важното за българите? Още повече, само подлец или пълен г л у п а к не е разбрал, какво представлява Украйна и сега каква роля играе. Не случайно Мъск започна да се ориентира в ситуацията. Умните хора не могат да бъдат манипулирани и пропагандирани до без край. Лаят и лаят бг русофобите....Няма по отвратително същество от българския русофоб: неблагодарен, подъл, лъжлив, продажен. Даже трибалтийските вимирати не са толкова гнусни.
    Слава на Бога, че повечето хора в България са умни и мислещи. И те не са русофоби.

    Коментиран от #63

  • 53 Булярд

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Керът":

    Те умряха, но преди това убиха бизнеса.
    Докара гологлав корумпиран директор, който до сега е уволнил над 100 човека, но краде и за толкоз. За това е изгонен от предната му фирма.
  • 54 ИхУУУУУ

    2 2 Отговор
    Долнопробнокомуноидников пак бръщолеви плиткоумноболшевишки опорки .
  • 55 Кой осем години,

    6 2 Отговор

    До коментар #41 от "До силноумний":

    вече девет, обстрелва първо собствените си градове, села и мирно население, а днес руските субекти ДНР и ЛНР?

    Не са ли укро-нацистите на Порошенко и Зеленски?

    Каква е играта? - Създаване на анти-Русия след кървавия фашистки преврат в началото на 2014 г. в Киев, в полза на САЩ (нАТО) за разделяне на Русия и нейния суровинен и енергиен ресурс от икономиките на Германия и Западна Европа.
    Това е стара мечта на САЩ - разделя Европа и я владее.

    А чрез Зеленски САЩ разрушава Европа, ако може не само икономически, но и физически, за да може след това отново да я владее и възстановява по някаква програма от сорта на "Плана Маршал", по който възстанови и пороби ФРГ след ВСВ.
  • 56 Българин

    2 2 Отговор
    Трагичното тук е, че Гуци Медузата е прав. Политиката в България като всичко друго е сбъркана. БСП дето се водят лява проруска партия ни вкараха в НАТО и въведоха плоския данък. Умнокрасивите дето се представят за десни рецитират всички левичарски лозунги и тезиси на евроатлантическата неолиберастия, която е лява навсякъде другаде освен у нас. ГЕРБ, които са си спонсорирана от немска фондация легализирана мафия сега се правят на евроатлантици, защото от Козяк не харесваха Тиквата и той им се подмазва.
    В Парламента за пореден път са представени всички посолства, НПО гмеж и мафии, само не и българските граждани. Как да гласуваме за вас? Няма да стане, ще ви делигитимираме дотам, че каквото и да решите да не се случи, защото всичките ви решения вредят. Доказателството е демографската статистика, която дава еднозначна оценка на така наречения преход - катастрофа.
  • 57 медузко

    0 3 Отговор
    кво пак са е разпльокал 😄
  • 58 кристо

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Агата Кристи":

    а Оуел кой е? Някакъв твой познат? Или нещо си недочул

    Коментиран от #59

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 наум

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Агата Кристи":

    Аз пък наивно мислех,че се казва ОРУЕЛ.Или на теб ти е паднало зъбчето или просто не си го чел
  • 61 лол

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Агата Кристи":

    Чул недочул.Много неграмотност в днешно време
  • 62 А бе

    1 0 Отговор
    Гуци нямаше ли проблеми с правосъдието? Май се е отървал по някакъв начин. С пари...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол