Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 16:24 1 737 24

Домашно куче нахапа дете по лицето

  • нахапано-
  • дете-
  • куче-
  • велингрод

Детето било транспортирано от свои близки до МБАЛ-Велинград, откъдето е прехвърлено в столична болница в отделение по неврохирургия

Домашно куче нахапа дете по лицето - 1

Дете беше нападнато и нахапано от куче във велинградско село. В събота малко преди полунощ е получен сигнал от столична болница в РУ-Велинград. От болничното заведение информирали органите на реда, че при тях е прието за лечение 11-годишно момче от велинградско село, което било нахапано от куче.

Към мястото на инцидента са изпратени полицейски служители, които установили, че няколко часа по-рано, на кръстовище в селото пострадалото дете било нахапано от куче от породата „хъски”. Домашният любимец успял да се отвърже и да напусне дома на 27-годишния си стопанин от същото село. Последвало нахапване на малолетното момче в областта на лицето. Детето било транспортирано от свои близки до МБАЛ-Велинград, откъдето е прехвърлено в столична болница в отделение по неврохирургия.

На мястото е извършен оглед и е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това куче

    23 5 Отговор
    трябва да бъде наказано с цялата строгост на пушката

    Коментиран от #17, #24

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПОЛИТ КОРЕКТ

    13 6 Отговор
    единствения вайабъл вариант е всички улични кучета да се пращат в контейнери за китай

    Коментиран от #14

  • 4 Интересно

    18 11 Отговор
    КАКВО ЛИ Е ТЪРСИЛО В ПОЛУНОЩ ТОВА ДЕТЕ НА УЛИЦАТА?

    Коментиран от #9

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 2 Отговор
    ДАНО ДЕТЕТО го ИЗЛЕКУВАТ

    Коментиран от #11

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стан-боцмана

    18 1 Отговор
    Защо никога когато има такива инциденти няма позиция от организицити които защитават животните????? Каде са " 4 лапи" 5 пера 6уши???? Каде са сега? Или имат само една позиция. Тая от която им плащат.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Синтересно

    7 9 Отговор

    До коментар #4 от "Интересно":

    Никой не казва,че детето е само на улицата. ....И на мен ми се е случвало със семейството и децата ми да сме след полунощ на улицата.. Значи не ти е интересно как кучето се развързва само , или по скоро е било със стопанина си без каишка и намордник на улицата
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Детето ще се оправи

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Другите, дето цял живот са на гърба на другите, с тях кво правим!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Манци белия

    5 2 Отговор
    Кучето как е
  • 14 Защо ?

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "ПОЛИТ КОРЕКТ":

    И у нас правиме салами .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Абсурдистан

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Това куче":

    Защо кучето!? А 27 годишния дъбил???
  • 18 аффф

    2 5 Отговор
    Кучешка държава,начело с кучкар номер едно в света! Кучешки закони,а хората кучетата да ги ядът! Е затова не ни искат в Европа,защото в Европа тези породи кучета-убийци са забранени и по улиците няма помияри,а тука има. така ,че сърдете се на чичко шорош и не плачете по форумите!
  • 19 петфуд

    8 0 Отговор
    Политиците лъжат директно, когато става дума за кучетата. Отлагат проблема с четири години, после се сменят и новите отново отлагат проблема след четири години. Дори отчасти не се решава дори когато имаме труп. Дори да се опитаме да го решим - ще има живи вериги, които пречат на решаването на проблемите. Това място е сбъркано, има му нещо.
    На кучетата трябва да се даде шанс - един месец. След това те на улицата трябва да се третират като плъхове и други вредители - много опасни за децата и старите хора - точно колкото пияните шофьори например. И далаверата трябва да свърши. Не искаме още четири години да ни лъжете. ,
  • 20 петловер

    9 0 Отговор
    Проблемът с кучетата е една от най -доходните далавери на всяка община.Когато се гласува годишният бюджет се заделят за проблема средства-/суха пара/ ,ако на следващата година проблема се реши то отпада и отпускането на пари,затова проблема се подържа и така година след година -до края на света-елементарно Уотсън. Нещо подобно като проблема с дупките по пътищата, прблема с ромите,проблема с мигрантите....ИМА ПРОБЛЕМ-ИМА ПАРИ. Кучешкият терор е част от геноцидът над българите финансиран от запада. Заедно с войната по пътищата,циганския терор,мигрантския терор,закриване на армията,здравеопазването и правохранителните органи всичко води до превръщането на една държава в територия командвана от чужди корпорации и агенти.
  • 21 Кметицата

    9 0 Отговор
    направете зоополиция както е в САЩ. Ще спечели общината много повече пари и хората ще са спокойни и работа ще осигурите. От глобички : за куче без намодник,за акане на улицата ,за кученце без паспорт....по 50левчета или по 100левчета за повторно нарушение и хората ще се научат на отговорност и дисциплина. Но на вас май по ви харесва анархията защото по лесно се краде от програмки и проектчета??
  • 22 Нане

    3 1 Отговор
    отстреляйте песа и собственика
  • 23 Леле

    2 0 Отговор
    12-годишно дете се мотае по улицата в полунощ??? Моите деца по това време спят в леглота си, а и да са будни, не ходят по улиците. Кучетата обикновено хапят, когато са предизвикани. Вероятно това дете е било с други разхождащи се през нощта деца.
  • 24 Къде ми е нощното шкафче?

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това куче":

    Защо кучето?Стопанинът му е виновен!Той трябва да си понесе отговорността!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове