Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 15:05 3 352 27

Мъж загина в катастрофа с ТИР на пътя Русе-Бяла

  • катастрофа-
  • русе-
  • бяла

Образували са се километрични колони от тирове и автомобили

Мъж загина в катастрофа с ТИР на пътя Русе-Бяла - 1
Снимка: Фейсбук

Катастрофа между лек и товарен автомобил затвори временно пътя Велико Търново - Русе, в отсечката между Велико Търново и село Самоводене. Загинал е водачът на лекия автомобил, спътничка му е леко ранена.

Тепърва ще се правят проби за алкохол и наркотици на водача на тира и огледи на местопроизшествието, съобщиха за БНР от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Образували са се километрични колони от тирове и автомобили.

Въвежда се обходен маршрут за леките автомобили през Поликраище, Първомайци и Горна Оряховица Тежкотоварните изчакват на място.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българка

    30 3 Отговор
    Пътят Русе-Бяла е път убиец. И това е от много дълго време. Но никой не взема мерки. И защо се бави изграждането на магистралата?

    Коментиран от #7, #8, #11, #12, #14, #16, #27

  • 3 Опа

    29 2 Отговор
    От това което се вижда от снимката тирът е бил в насрещнота платно и при това в завой. Направо си е убиец

    Коментиран от #5

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 1 Отговор
    Извън софия е Зима.Пътната настилка е влажна непочистена и някъде заледена.Вали на Запад от софия нещо като сняг.Не е студено,но тенденцията по поведението на животните е студ.Пътните платна от непочистен сняг и хвърлени преди време да кажем миналата година пясък и луга са стеснени и е правилно скороста да е 70-80.Това,което наблюдавах е повечето не се съобразяват....Добре,че не видях....такива неща по пътя,но вероятноста от ...е пропорционална на Не съобразяване с обстановката!
  • 5 Пестят от гуми за ремаркетата

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Опа":

    Поднесло му е ремаркето, ударът е с ремаркето.

    Коментиран от #13

  • 6 КАТ

    17 1 Отговор
    НИКОИ НЕ СПАЗВА ЗНАЦИТЕ И ВСЕ НЯКОИ ВИ Е ВИНОВЕН
  • 7 Опа

    12 10 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    А вас специално ще попитам. Къде ви е любимецът Б. Борисов (стройтеля) на магистрали? Него си питайте
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Смех 😆🤡🤣

    9 5 Отговор
    И тоя селски двулентов път ли е наречен магострала в кинефъ БъГъ дето искат да превземът Македония и да ги пишът бугре ебъхтии унижението
  • 11 Смех 😆🤡🤣

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Щото никой в Уасг си нема и на идея как се прави магистралъ самос Питъгор и Талес не става нещатъ
  • 12 бай Ставри

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Така е, но катастрофата е в Самоводене. На пътя Русе-В Търново. Далеч от Бяла. Заглавието е грешно

    Коментиран от #25

  • 13 Опа

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пестят от гуми за ремаркетата":

    Да, да. Само че е ако е така при ляв завой защо не е в дясната мантинела а е в лявато платно. Сечат завой те и изпреварват в тях. И понеже са нависоко не им пука. Но поняга се срещат със себеподобни и познай какво се случва и с тях великите.

    Коментиран от #19

  • 14 Опа

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Пак два минуса, всеки път 2 минуса. Два ника или два телефона.? Не ми пука човече, себе си заблуждаваш
  • 15 един там

    7 1 Отговор
    Магистралата като не ставаше( не че сега става) имаше 90км.ч. Кога на този път ще се сложи 50км.ч за камиони. Щом не става пътя, да се наложи ограничение.

    Коментиран от #17

  • 16 уточнение

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Само че това не е пътя Бяла - Русе в момента . Това е на пътя Търново - Поликраище , край Самоводене . Там пътя е тесен и с много ограничения . Явно някой риксовано е изпреварвал .
  • 17 Търмък

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "един там":

    те па като ше го спазват това ограничение...особено турците и мамалигите, карат като луди. Кой ще следи за превишена скорост? Полицаи, че то нема такива.

    Коментиран от #18, #22

  • 18 очевидец

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Търмък":

    На тоя път преди месец един украински камион караше като отвързан . Независимо дали в населено място или извън - навсякъде с 90-100 км/ч . А населените места Търново - Бяла са много . Тоя освен че не спази нито едно ограничение , ами и криволичеше по пътя !
  • 19 ОСМАНАГИЧ⭐🌙

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Опа":

    😲Разменят си камионите ,всеки влиза в отсрещния. 😆

    Коментиран от #21

  • 20 ОСМАНАГИЧ⭐🌙

    3 1 Отговор
    😢В този район са най гадните шАфьори в Бг.Там и да няма тирове,местните карат с 40 км/ч образуват се колони ,понякога повече от двадесет коли,винаги има някой да изпревари опасно.Същото е положението на Симитли -Превала. 😲

    Коментиран от #23

  • 21 Опа

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "ОСМАНАГИЧ⭐🌙":

    😄😄😄Точно
  • 22 Питанка

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Търмък":

    А какво тогава да очакваме с влизането ни в Шенген и съпроводеното с това дългоочакваното автоматично "освободено" многократно насищане с тирове и всякакъв транспорт!? До този момент ще ли се подобрят пътища, правила, закони и .... щото камионите да не мачкат леките коли, да не влизат в дворове и къщи по пътищата и селата ни!? Тази важна "готовност" има ли я въобще в нечии пресмятания!?
  • 23 Опа

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "ОСМАНАГИЧ⭐🌙":

    И тук си прав. Пътувам из Европа. През много от малките населини места (особено в Австрия) скороста е 70км.В централната част е 50 а където има пешеходни пътеки са светофари навсякъде. Топлата вода отдавна е открита ама тези диоди от пътното, искат от луната да я свалят. Може пък да са на даравера диодите им с диоди
  • 24 До Опа

    1 0 Отговор
    При птп,превозните средства не замръзват на място след като се цунат

    Коментиран от #26

  • 25 Това е

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "бай Ставри":

    На входа на В.Т. преди "Петрол", а не в отсечката Русе - Бяла. В.Т. - Бяла е в мн. по - лошо състояние от Бяла - Русе и е изключително опасен.
  • 26 Опа

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "До Опа":

    Точно така! Лекият автомобил със сигурност е в пъти по тежка от тира пък и той е бил и празен, пък колата е била и в другата лента и е завъртяла тира. Хайде малко по сериозно. Физиката си е физика.
  • 27 русенец

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    защото са откраднати парите предварително
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове