Last news in Fakti

3 Март, 2023 11:05 3 624 196

Русия била в генетичния код на българите, а Митрофанова сочи паметниците

  • русия-
  • елеонора митрофанова

Както и миналата година руският посланик няма да присъства на връх Шипка на тържественото отбелязване

Русия била в генетичния код на българите, а Митрофанова сочи паметниците - 1
Снимка: БГНЕС

"Ролята на Русия в Освободителната война е записана не само върху хартия. За нея говорят имената на българските села и улици, отлети от бронз паметници и дори основите на държавното устройство." Паметта (за Русия, бел.ред.) е "зашита в генетичния код на българите, а той не може да бъде пренаписан по друг начин освен чрез унищожаване на самия народ".

С тази констатация руският посланик у нас Елеонора Митрофанова с видеопослание във фейсбук страницата на посолството честити Националния празник на страната ни, 3 март. По традиция с особено внимание се следят изявите както на посолството, така и на официалната власт в Кремъл, тъй като и традиция в тях тези послания е да има и доза провокация, включително и към настоящата политическа ситуация. По повод 145 години от Освобождението на България руският посланик Елеонора Митрофанова се изкачи на връх Шипка вчера, ден по-рано от самия празник.

Елеонора Митрофонова започва тази година с констатацията, че добри войни няма, а има справедливи войни и като пример за такава сочи точно Руско-турската война от 1877-1878 г., определила характера на руско-българските отношения. Посланикът напомня за Санстефанският договор, след който България отново се появява на политическата карта на света, следствие на многогодишната мечта за независимост, за която са платили с кръвта си стотици хиляди руски войници и български опълченци.

Свободата на България е "толкова необходима и днес" - заявява обаче Елеонора Митрофанова и продължава с констатацията за това, че двете страни, Русия и България преминават "през далеч не най-добрия етап на отношенията" и "в известен смисъл сме от различните страни на барикадите."

Миналата година посланието на Елеонора Митрофанова по повод 3 март бе под знака на войната, която Русия започна в Украйна само две седмици по рано, на 24 февруари 2022 г. Тогава руският посланик директно направи аналогия между Руско-турската война от края на 19 век с войната на Кремъл в Украйна в XXI век. и призова българите да мислят за тази ситуацията подобно на войната отпреди 144 години и да гледт с поглед, незамъглен от антируската пропаганда".

"Иска ми се историческата справедливост и мъдрост винаги да надделяват над краткосрочните политически интереси. Героите да не се забравят", посочва руският посланик днес, 3 март 2023 г. и преминава към актуалната тема за паметниците, явно в контекста и на поредните и последни заявки за премахването/преместването на Паметника на съветската армия в София, известен сред софиянци като МОЧА.

Тя пожелава в руско-българските отношения "войната срещу паметници да няма място", защото "в нея липсва и смисъл, и благородство, и доблест".

Както и миналата година руският посланик няма да присъства на връх Шипка на тържественото отбелязване. Тя се изкачи на Шипка през вчерашния ден. На фейсбук страницата на посолството днес освен видеото бяха разпространени и снимки от поднасянето на цветя от посланика и служители на посолството на паметника на Цар Освободител.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 73 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТРОЛ ОТ КОЗЯК

    15 13 Отговор
    У-Мария.ком СА МОШЕННИЦИ - ЛЪЖАТ ВИ!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Време е

    65 93 Отговор
    ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ !

    Коментиран от #13, #15, #31, #39, #56, #70

  • 5 реалността неможеш да я излъжеш

    81 69 Отговор
    бил съм 10г на слънчев бряг барман и мога смело и сигурно да заявя че с руснаците и околните им народи имаме много много общо но с никой друг европейски народ немога да открия такива прилики да всеки народ си има своите особенности но ние сме си един народ цяла източна европа но стремглаво се наливат милиарди в разединение на този велик общ народ да не се обедини като нация че фащ и ес отиват е канала на секундата !!!

    Коментиран от #24, #62, #133

  • 6 а ъъъ

    49 46 Отговор
    Тази на паметника на савецката армия ли ще поднася венци.
  • 7 ОТАН

    36 40 Отговор

    До коментар #3 от "Бълг":

    Да през осв война ни помогнаха САЩ, АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ ГЕРМАНИЯ и др

    Коментиран от #36

  • 8 Факт

    67 56 Отговор
    В Русия руснаци истински няма.Салин ги изби в лагерите и по фронтовете.Останаха безродните болшевики .
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГЕОРГИ

    78 32 Отговор
    Поне на националния празник се смирете и не плюйте! Не пренаписвайте историята според съвременната политическа конюктура за жалките сребърници, които получавате от.......
  • 11 дразнител

    59 53 Отговор
    Тази кога ще ни освободи от присъствието си!!!???

    Коментиран от #18

  • 12 ШЕФКЕ митрофанова

    66 51 Отговор
    СЛАВА НА УКРАИНСКИТЕ
    ФИНЛАНДСКИ
    РУМЪНСКИТЕ
    ВОЙНИЦИ
    БИЛИ СЕ НА ВРЪХ СВ.НИКОЛА
    И ВЪВ ВОЙНАТА С ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ

    Коментиран от #25, #61, #189

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 3-март

    63 25 Отговор
    Честит празник, ДНК-то ни е човешко не руско.
  • 15 Хахахаха

    50 45 Отговор

    До коментар #4 от "Време е":

    Време е за израждане! Да, ама друг път ще управлявате! Власт ще видите през крив макарон! Копейки

    Коментиран от #28

  • 16 Как

    43 29 Отговор
    Цар освободител е убит от болшевиките. Русия която ни е освободила няма нищо общо със сегашната Русия. Дори и със съветския съюз. Паметниците на освобителите ще се запазят но другите трябва да се махнат

    Коментиран от #154

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Както

    16 19 Отговор

    До коментар #11 от "дразнител":

    Украинската Митрофанова с ордена !
  • 19 Питам:

    34 5 Отговор
    А п"патриота" Боко къде рита мачле и става почетен голмайстор?

    Коментиран от #102

  • 20 Мдам

    28 13 Отговор
    Авторът на тази творба (не журналист, не статия) без да се замисля ни проповядва какво да изпитваме като емоция спрямо силно изкараните думи на посланика. Пошло..
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Наблюдател

    47 47 Отговор
    Поздравления за Митрофанова, прекалено възпитана е. Нищо дори стотиците милиони грантове изливани в политически, поитологични, социологични, журналистически, псевдо културни, научни и ..безмозъчни марионетки няма да заличат братските отношения м-у българският и руският народ.
    Ефектът е обратен, колкото повече доказани лъжци, крадци и предатели плюят по някого, толкова повече той се издига в очите на нормалните хора. Та наливайте....

    Коментиран от #33

  • 24 ШЕФЕ,

    35 19 Отговор

    До коментар #5 от "реалността неможеш да я излъжеш":

    С ТАЯ НАУ ЧНА СТЕПЕН ...„БАРМАН”
    КАЖИ КОИ СА
    „ОКОЛНИТЕ”
    НА РУ.ИЯ ...НАРОДИ,🤔

    Коментиран от #110

  • 25 Да бе

    35 21 Отговор

    До коментар #12 от "ШЕФКЕ митрофанова":

    Драги герб троле, пропусна шведите, също така и 6-ти американски флот, който е оказал мощна поддръжка по море, както и тюлените, които са свършили основната работа.

    Коментиран от #51

  • 26 А бе,

    31 17 Отговор

    До коментар #13 от "Марш":

    марш на Козяк, бе за центовете, бе !
  • 27 ганев

    44 34 Отговор

    До коментар #1 от "ПОЛИТ КОРЕКТ":

    ЕЙ МОЙ АКО Я НЯМАШЕ РУСКАТА АРМИЯ НИТО РУМЪНЦИ НИТО ЛИТОВЦИ НИТО УКРАИНЦИ ЩЯХА ДА СТЪПЯТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА Я ОСВОБОДЯТ СПРАВКА ПРИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ПЛЕВЕН 89 ПРОЦЕНТА СА Ч И С Т И РУСНАЦИ АБЕ ЧЕТЕТЕ УЧЕТЕ СЕ ЗА ДА НЕ ВИ СЕ СМЕЯТ

    Коментиран от #111

  • 28 Момче

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "Хахахаха":

    Блогърите си глей, не ми се обяснявай..

    Коментиран от #46

  • 29 Чеп

    25 11 Отговор
    Разбира се,че има едни 2 милиона "шведи" и муджахидини които нямат нищо общо с обичта към русия.И шепа шорошпляци.
  • 30 Хаха

    19 24 Отговор
    Генетично нямаме общо с руснаците.Обаче мисля,че ако някой руснак прегреши нещо в следващия си живот се преражда в бедна България да изкупува грехове хаха.Така че да внимават да не прегрешават.
    Само да ви кажа,че на запад не могат да направят разлика между българин и руснак.Нашите фамилии им звучат руски.Те и повечето нищо не знаят за България.Знамето ни даже украинците го бъркат с руско.

    Коментиран от #52, #123, #166

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Навсякъде из страната е пълно със

    36 27 Отговор
    съветски и руски паметници. Нищо против руските, но съветските са пълно робско преклонение пред една армия, която е окупатор и извършител на безброй престъпления срещу българщината. Нейното присъствие след 1944 г. позволява на българските болшевики да избият над 30 000 българи - цветът на нацията.
    В същото време няма достатъчно паметници на български царе, светии и национални герои.
    Църквата, съградена с доброволни жертвоприношения на целия ни народ носи името на един съмнителен християнин - Ал.Невски. От 1915 до 1922 г. патриаршестката църква носи името на Св.св. Кирил и Методий.
    Какво прави Алеша в Пловдив или пък паметника на СА в София. С помощта на руското посолство и русофили-петоколонници се изграждат все още руски паметници, които нямат нищо с българската история.

    Коментиран от #118

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Софиянец

    12 7 Отговор
    Ще повърна
  • 35 Мишел

    13 18 Отговор
    Гените на всички славяни са общи, произходът им също по Алтайските планини, където и досега живеят групи с тези гени( източник международни изследвания чрез анализи на гени за произхода и разпространението на славяните, траките и българите, публикувани 2015г.

    Коментиран от #43, #155, #164, #185

  • 36 Копейка

    26 18 Отговор

    До коментар #7 от "ОТАН":

    Нещо ново няма ли да измислим или....? Да та питам през ПСВ и ВСВ как ти помогна Русия? Като ти бомбардира черноморските пристанища? Като ти обяви война, без София да го е направила? Или това са неудобни констатации, които някак пропутинските тролове все пропускат. Не ви върви на опорките ли?

    Коментиран от #73

  • 37 Тракиец🇩🇪🇮🇹🇦🇹🇧🇬🇮🇷🇯🇵🇺🇦

    23 20 Отговор
    Някой да напомни на тая за-губенячка терористка болшевишка че Рашистан е против съединението на България и че вечно са били против нас !
  • 38 Русороб

    26 21 Отговор
    Опитайте се да мислите и си задайте въпроса: Как така, след цели 14 руско-турски войни за Проливите на Босфора, изведнъж руснаците решават да ни „ освобождават“ ? Айде бе! Опорки за наивници! Руснака не прави нищо просто ей така! Защото много ни обичали!

    Коментиран от #44

  • 39 Стига руско Разграждане

    16 19 Отговор

    До коментар #4 от "Време е":

    на Отечеството !
  • 40 Да изгоним митрофанова

    23 21 Отговор
    тя внася разкол в българският народ!

    Коментиран от #115

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Огромна опашата лъжа !

    11 5 Отговор

    До коментар #35 от "Мишел":

    Как не ви е срам?

    Коментиран от #48

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Стратегиком Арийски

    13 3 Отговор
    Да ни пази Бог с тази армия Оркестъра свири фалшиво Тъпана на десен крак все едно гледам стадо а не строй Позор за България
  • 46 Момиче

    8 6 Отговор

    До коментар #28 от "Момче":

    Аз блогъри нямам, а имам непоносимост към продажници представящи се за патриоти. Панимайш, ну, погоди!

    Коментиран от #82

  • 47 Българите

    32 7 Отговор
    ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ТУРСКО РОБСТВО!
    Честваме 145 години от разгрома на Османската империя във Руско-турската война 1877-1878г, защото ако Русия беше загубила едва ли щеше да има нещо за честване!

    Каквито и да са били намеренията на Русия и Императора, за които може да се спори, резултатът е безспорен - свободна България. Видното от тази война е възстановяването на Българската държавност. Друго всичко е второстепенно.
    Поклон пред загиналите за Свободата на България!
  • 48 Копейкин

    12 14 Отговор

    До коментар #43 от "Огромна опашата лъжа !":

    Я да си гледаш РИА измислености там....
  • 49 Честит забравен празник

    26 9 Отговор
    На 3 март 1918г. Съветска Русия капитулира пред България, Германия, Австроунгарската империя и Османската империя с Брест-Литовския договор. Голяма заслуга за краха на Русия по южния фланг на Източния фронт има I-ва конна дивизия на ген. Иван Колев на Добруджанският фронт.

    България участва в тази война с цел обединение в единна национална държава на историческите си земи и българското население, разпокъсано безогледно в резултат последователните усилия на Руската империя. Част от руската антибългарска дейност е подмолното дирижирането на решенията на Берлинския конгрес чрез тайни протоколи, както и провокирането на Сръбско-българската и Втората балканска (Междусъюзническа) война. Поставянето на Русия на колене в Брест-Литовск е акт на историческа справедливост и изиграва важна роля за съхранението на България като държава.
    След тази победа България има територия от 215 000 кв.км.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Гост

    8 11 Отговор

    До коментар #25 от "Да бе":

    Да добавя и бандеровците.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мутрофайна Путинска

    26 19 Отговор
    Много искам тази да бъде изгонена от България и да не цапа и без това спорния ни назионален празник.

    Коментиран от #65

  • 54 Н@сран язовец

    18 8 Отговор

    До коментар #41 от "Бесен- _Язовец":

    От години руските посланици се опитват да използват благодарността на българите към Александър II. Пропускаш факта, троле, че Сашо е различен от Путлер.
  • 55 Украинка

    14 28 Отговор
    Браво на Митрофанова, една интелигентна, възпитана жена,чувствасе предадена затова няма да отиде днес. Поканете Мустафа и този от Украйна и им връчете още по един орден.
  • 56 Незнаещ

    18 14 Отговор

    До коментар #4 от "Време е":

    Вие,с руските знамена, със шефката си ли ходихте на връх Шипка за поклонение??
  • 57 по стара българска традиция

    10 6 Отговор
    ти. е. б. а. ма. та
  • 58 Хахахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "0808":

    И един мармот увиваше шоколада в станиол
  • 59 Хаха

    10 9 Отговор
    За Русия говорят имената на българските села и улици

    Нима ако преименуваме тези села и улици Русия ще протестира,както го направиха някой държави в знак на протест и Русия ги предупреди да не променят руските имена 🤣
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Тъпо

    16 1 Отговор

    До коментар #12 от "ШЕФКЕ митрофанова":

    Защо пропусна Япония? Не е шега.Японец е участвал в руско- турската 77-78 в България.
  • 62 Баро

    18 11 Отговор

    До коментар #5 от "реалността неможеш да я излъжеш":

    Общо взето си ималконтакти само с пиянирашки промъкнали се в комунистическата далавера след разпада на ссср
    Обикновенния руснак няма пари за тоалетна камоли за питие на слънчака

    Коментиран от #122

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Аспарух

    21 8 Отговор
    Нет товарищ Мутрафанова, генетичният код е изменен в малка част от българският народ, който е престанал да бъде българин и се превърнал в русороб .Само 8 година /правилно е да се пише /Възтановяването на Българската държавтост България къса дип.отношения с Русия.
    Много добре знаем позицията на РИ за Съединението на България .
    Така, че товарищ дипломат не пипайте българският ген, той е доста здрав.
  • 65 Спорен

    6 4 Отговор

    До коментар #53 от "Мутрофайна Путинска":

    Е за т@пи лакеи като теб.

    Коментиран от #74

  • 66 историята

    10 6 Отговор
    не се твори от неграмотни твари като Ха ха, а от хора знаещи и без капка политичност. Древният Тракийски език ев Българският и Руски говор - 70 процента. Както ние Българите са в основата си съставени от Траки и Скити (Прабългарите), така и Русите са съставени от Траки и Скити, с разликата, че процента на Скитите при Русите е по-голям, а при нас по-малък. Цялото така аречено Славянско племе , преди 14 хиляди години е обитавало територията от Полша до Урал и от Северния полюс до Черно мор.
  • 67 Киркор

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "0808":

    Направо ти повярхах,без да се съмнявам и миг в достоверноста на информацията ти.......
  • 68 България и Русия

    15 6 Отговор
    Честит 3 март! Отбелязваме 145 години от Освобождението на България от османско иго!
    На този ден е подписан Санстефанският мирен договор за прекратяването на Руско-турската освободителна война от 1877 – 1878 г., който ознаменува Освобождението на България.
    Честит празник, българи!

    Коментиран от #97

  • 69 Украинка

    23 1 Отговор
    Честит празник на българи! На истински българи.
  • 70 Не е време

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Време е":

    за поредният лъжец, пък макар и коце да се казва. Айде стига толкова лъжци, крадци и продажници! Не стигат ли 33 години?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 брво мутрофонска

    19 12 Отговор
    След 78 години комунистическа пропаганда няма да се учудя ако се окаже, че съветската армия ни е освободила от турско иго.

    Коментиран от #75

  • 73 ОТАН

    10 14 Отговор

    До коментар #36 от "Копейка":

    И на кого щеше да обяви война Русия, ако не беше осв война? На Турция? И защо и кога са ни обявявавали война, и кой бомбардира София. Не е лошо от време на време да се чете история. Колкото за обща култура.
  • 74 Лакей

    16 12 Отговор

    До коментар #65 от "Спорен":

    За лакейте на Путин е безспорен - да. За българите е натресен от БКП вместо наистина достойни дати от българската история. Например априлското въстание.
  • 75 А бе,

    7 2 Отговор

    До коментар #72 от "брво мутрофонска":

    пак не си разбрал !
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Хайл Хитлер

    15 12 Отговор
    почитатели на кремълската мумия !
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 пръждосайте се на някъде

    11 1 Отговор
    Поне днес бихте ли били така любезни , знам , че ви се не отдава , но все пак постарайте се де , да ми спестите пропагандните си глупости , ей така макар и на студено , макар и на скромно , бих желал да постоя спокойно , да послушам музика , не военна , да споделя скромна трапеза , по човешки , което не ви се удава .
  • 80 РУСДЕБИЛ

    12 9 Отговор
    ДРУГАРИ, ДА ПОДАРИМ ШИПКА НА МАТЮШКАТА НИ ДРУГАРИ, НАЛИ СМЕ РУСНАЦИ ПО ДНК
  • 81 Александър Димитров

    21 12 Отговор
    Държава на 1300г няма нужда от генетичен код на Русия!!!

    Коментиран от #84, #86, #87, #144

  • 82 Мелиса на Емо тротинетката

    9 3 Отговор

    До коментар #46 от "Момиче":

    джeнди си май а че никовевте ги сменяш като половете си
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 аха

    11 8 Отговор

    До коментар #81 от "Александър Димитров":

    а още по-малко има нужда от кравешки гени!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Но има нужда

    6 2 Отговор

    До коментар #81 от "Александър Димитров":

    да помни и почита историята си, за да я има и за напред!
  • 87 в " семейството " на богатите я загубихм

    10 6 Отговор

    До коментар #81 от "Александър Димитров":

    И Митрофанова няма нужда от България , тя си има държава , ние имаме нужда от България , но вече нямаме държава , да ти обясня ли по-бавно защо ?
  • 88 Аз съм от ссср

    9 10 Отговор
    И е много много права.Само неграмотните и чуждопоклонниците мислят обратното.
  • 89 Хайл Хитлер,

    14 10 Отговор
    Копейкин и , щом сте предани на МУМИЯТА от Кремъл, защо не легнете до нея, така е много ПАТРИОТИЧНО и ще докажете, че сте мъже и не се пъзльовци, ще станете ГЕРОИ на Путин ?
  • 90 ТрампЛин

    6 7 Отговор
    Трети март е определен за национален празник с Указ 236 на Държавния съвет от 27 февруари 1990 г., и с Решение на 9-ото Народно събрание от 5 март 1990 г.!!! И защо чак след 1990 година се сещаме за този Празник? Да той е празник….за Русия! Успешен Край на десетата подред Руско-Турската война! Война която е заменила Турското робство у нас, със статута на Турски васал, и Руски Протекторат, които отхвърляме на 22 Септември 1908 година с Обявяването на Независимоста на Третото Българско Царство! Като преди това, сме нанесли удар по самочувствието на Турция и Русия с Обявяването на Съединението, между Княжество България и Източна Румелия, на 6-ти Септември 1885 година. Това са двете най-светли дати в Нашата История!

    Коментиран от #96, #100, #117

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Марш от

    12 6 Отговор
    Родината ми,ма!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Тая още,ли не в залепила

    9 8 Отговор
    Позорната плочка на МОЧА-та?!
  • 96 Истината

    7 4 Отговор

    До коментар #90 от "ТрампЛин":

    След 9 септември 3 март е бил обявен за "остатък от буржоазната празнична система на капиталистическа кампания". Така е до 1990 година.
  • 97 КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА

    10 4 Отговор

    До коментар #68 от "България и Русия":

    На 04 03 1878 г все още е нямало Българска държава
  • 98 Тая още,ли не в залепила

    9 11 Отговор
    Позорната плочка на МОЧА-та?!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Точно така

    12 1 Отговор

    До коментар #90 от "ТрампЛин":

    Трети март- не е комунистически празник
  • 101 Райна

    11 7 Отговор
    Тая да не получи генетичен код по лицето само...

    Коментиран от #131

  • 102 ПРИ ЕРДОГАНЯ

    12 5 Отговор

    До коментар #19 от "Питам:":

    ТАМ ПРИ ЕРДОГАН, БОКО ТИКВУНЯ СЕ ЧУВСТВА УЮТНО...ДОКАТО МУ ЧЕТКА ОБУВКИТЕ НАВЕДЕН НАОБРАТНО И НА ТРЕТИ МАРТ!!!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Михайлов

    11 16 Отговор
    Никой никога не е питал Българския народ дали ниска в ЕС и НАТО.
    Продажниците от ГЕРБ ни вкараха насила за да може Тлъстия похотливец да тъпче Чекмеджето.

    Коментиран от #108, #113

  • 105 Българин

    14 10 Отговор
    САЩ два пъти освобождават Франция от Германия, като загиват стотици хиляди американци. Т.е. десетки пъти повече отколкото войници на руската империя за "двойното “освобождение” на България. И въпреки това Франция води абсолютно независима от САЩ политика, няма паметник на американски президенти пред техния парламент, няма 50 метров паметник на Американската армия освободителка от признателния френски народ в центъра на Париж, няма френско национално движение "Американофили", и лизането на американски задници не е вменявано като знак на благодарност към САЩ и задължение во веки веков на всеки французин.

    Само у нас петата колона на Москва от национални предатели и българофоби изисква от българите да бъдем вечно признателния на Русия.

    Коментиран от #119

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 !!!?

    13 7 Отговор
    Генетичният код на Митрофанова - Кадиров, Шойгу,...!!!?
  • 108 Българин

    14 10 Отговор

    До коментар #104 от "Михайлов":

    На, който не ме се иска България да е член на ЕС и НАТО може да се изнасе. Кеф му Русия, кеф му Сирия или Северна Корея!
  • 109 ТрампЛин

    12 8 Отговор
    И да се знае, че отношенията на русия не само с България, а с целия Свят бяха нормални, а не вражески, до деня в който те нападнаха Украйна!!! До деня в който започнаха да отправят заплахи за ядрена война!
  • 110 извинявам се специално на ядрения физик

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "ШЕФЕ,":

    говоря за източна европа и държавиъе влизаши в нея пише си го в коментара ми но на вас ядрените физици ви трябва малко повечко обяснения за да разберете очевидното не ви съдя толкова си можете
  • 111 007

    9 7 Отговор

    До коментар #27 от "ганев":

    Имаш доста грешници но 1 е основна. Боевете са за завладяването на Плевен, както и на проливите, както и на Задунайская губерния. Рассия въобще не е била заинтересована от свободна обединена България (справка Съединението)!!!!!🇧🇬🇺🇸🇺🇦🇪🇺🇧🇬
  • 112 ОТАН

    6 2 Отговор

    До коментар #93 от "И тя ли ти пречи майкопродавецо":

    Защо коментираш някого, който нищо не е създал в живота си. Но много обича да руши

    Коментиран от #121

  • 113 Глупости

    4 1 Отговор

    До коментар #104 от "Михайлов":

    На всички избори те питат точно това
  • 114 Георги

    10 4 Отговор
    Точно затова Нефтохим Бургас една стотинка не е дал на държавата а само на крадливите политици защото сме братя със руснаците
  • 115 мнението ми е различно

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Да изгоним митрофанова":

    Разколът всъщност го създавате робовладелците ви , пардон не съм точен , плаща ви се , но владелците ви със стратегическите си интереси , войните и вие с вашата глупост .
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ТИРбушон

    11 4 Отговор

    До коментар #90 от "ТрампЛин":

    Когато приемат Търновската конституция през 1879 г., руския императорски наместник Дондуков-Корсаков присъства на тържеството по този случай и пита Антим I:

    „Ваше блаженство, след като България вече е свободна, освободихме ви от турците, защо не се радвате, защо сте тъй умислен?“

    „Ваше сиятелство – отговорил Антим I, вие ни освободихте от турците, това е хубаво, но си мисля – а кой ще ни освободи от вас?“
  • 118 ганев

    9 4 Отговор

    До коментар #32 от "Навсякъде из страната е пълно със":

    НЕ СИ ПОЗНАЛ ЦВЕТА НА НАЦИЯТА ТОГАВА СА БИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ КРАДЦИ И УБИЙЦИ КАКТО И СЕГА НИЩО НОВО КОВАЧКИ ЦВЕТА НА НАЦИЯТА ЛИ Е БРАТЯ ГАЛЕВИ ТЕ ЛИ СА КРАДЕЦА БАНКЕР ДЕТО ИЗБЯГА В СЪРБИЯ ТОЙ Е НАЛИ МАДРИДСКИЯТ КОМАРДЖИЯ ДЕТО ЗА 800 НИ ОПРАВИ УНИЩОЖИХА АЕЦА И ВЗЕХА МИЛИАРДИ НА ДЖОБ ДЕПУТАТИ МИЛИАРДЕРИ СИГУРНО ТЕ СА ЦВЕТА ИЛИ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИТЕ И УВАЖАВАНИ АВТОКРАДЦИ ШУМАХЕРА КУКАТА ПУЙКАТА И ДРУГ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ДОБИТЪК ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ В МОМЕНТА 82 ПРОЦЕНТА ОТ БЪГАРИТЕ ИСКАТ ДА ГИ ВИДЯТ В ЗАТВОРА НО НЯМА КОЙ ДА ГО НАПРАВИ И ЗАТУЙ ХОРАТА СА ОБЕЗВЕРЕНИ
  • 119 ТрампЛин

    11 7 Отговор

    До коментар #105 от "Българин":

    Не само че няма монументи на американски освободители и президенти, ами Франция подари в знак на признателност Статуята на Свободата, която е Забележителност и Символ на Ню Йорк!!! Ние също можем да направим нещо подобно с МОЧА! Да им го поднесем в знак на Признателност да си го боднат на Червения Площад!
  • 120 БСП на Бунището

    13 8 Отговор
    50 години ,почти една трета от тези 145 години Свобода сме в Руска Комунистическа Окупация...И това не е Генетичен код Това е тотално промиване на мозъци от Руската комунистическа Пропаганда,която продължава и днес....
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 явно никога не си виждал руснак

    6 11 Отговор

    До коментар #62 от "Баро":

    руснаците много добре се отличаваха от руско-говорящите малки народи руснака е богат колкото и странно да ви звучи на вас промитите мозъци и руснаци има малко на слънчака повечето са околните и се правят на руснаци пред нас но ние които сме отдавна в бранша познаваме руснаците не са такива за каквито ги мислите и точно слънчака ми даде нов възглед над руснаците !!! от тогава започнах да ги деля на руснаци и руско-говорящи !!! всеки който има мозък и достатъчно дълъг стаж на слънчака или подобно на него място може да го потвърди !!! не мислиш ли че е жалко да коментираш нация която не си срещал на живо никога и за която само си чувал американска пропаганда…?

    Коментиран от #137, #177

  • 123 Един Българин

    8 5 Отговор

    До коментар #30 от "Хаха":

    Не знаят за България защото имат нахалството да говорят от наше име. При това без съпротива от наша страна. пРезидента е типичен пример. Но ако имаш достойнство и тихо, но твърдо отстояваш българската позиция, ще те уважават. Немога да изброя случаите когато съм потъвал вземята когато слушам някой гастарбайтер от нашите да се подмазва на руснаците. Толкова е противно. Руснаците всъщност, също се отвръщават от такива индивиди.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ

    12 13 Отговор
    ОТ ТУРСКО РОБСТВО, БЪЛГАРИ! ПОМНЕТЕ ВИНАГИ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ И ВИНАГИ ПОМНЕТЕ - ДНЕС НЯМАШЕ ДА ВИ ИМА АКО НЕ БЕШЕ ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ ПРЕДИ, СЕГА И ЗАВИНАГИ! РУСИЯ Е МОРАЛ, РЕД И ДОСТОЙНСТВО!!! СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!!!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 посмали малко

    9 7 Отговор
    Руската армия наброява 186,000 и не са загинали всички. Освен това е била щедро подпомагана от местното население с инвентар, провизии, съгледвачи, и опълченци. Така че чисто математически, няма стотици хиляди загинали за Освобождението.
    Друг е въпроса че Русия сама се отказва от Санстефанския мирен договор и раздава щедро български територии на съседите. Като при това, малкото останало от България трябва да плаща за цялата война.

    Коментиран от #140

  • 131 Танк

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "Райна":

    И защо ти не се опиташ да го направиш. Ако не си готов, не заплашвайки. Щото може и да ти се върне.
  • 132 ТрампЛин

    6 5 Отговор

    До коментар #128 от "ДжафДжаф":

    Ама ти наистина ли не разбираш, че същите комунисти които не зачитаха и не честваха този ден, само три месеца след организираната от тях самите Перестройка, нарочиха този дена за Национален Празник!?! Ех, не е ли йезуитски и Жалко?
  • 133 точно така

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "реалността неможеш да я излъжеш":

    Не се гаси туй, що не гасне!!!!

    Тъпо и непродуктивно е чужди на българските интереси да се опитват ИЗКУСТВЕНО да ни откъснат от Русия. Забележете - само от Русия, за другите славянски и източно европейски страни се разбира - да ги раздробяват и омаломощават.

    Аз съм горда, че съм българка, в страна от Източна Европа.
    И всеки, който иска да омаловажи този регион, да си гледа работата. Има мераклии, които уязвявят Русия, че била азиатска страна, такива са КИТАЙ, ИНДИЯ, ЯПОНИЯ, Корея и т.н. ВСЯКА държава е разположена някъде по земното кълбо. Иначе не може и да бъде. А високомерните към Русия джендъри не си дават сметка, че по същия начин ни омаловажават тези от Западна Европа. Тези критикари дори не умеят правилно граматически да пишат, да не говорим за мидсъл и познания.

    Коментиран от #147

  • 134 Петко

    4 3 Отговор
    Паметниците издигнати на мястото на костниците на българите загинали през 1912-1913 г трябва да бъдат отстранени, камъните смлени на прах и разпръснати над морето.
  • 135 25988ⁿ98

    8 4 Отговор
    Вече другаре русофили патриоти болшевики сте закодирани 666 завинаги в гена на дявола Рашистан цяла вечност ще му се кланяте и без него не може да взимате никакво решение за живота си, жалко за вас ще горите вечно в Ада и ще се кланяте на дявола Рашистан,а можеше да бъдете освободени от това робство чрез Христос
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ТИРбушон

    11 3 Отговор

    До коментар #122 от "явно никога не си виждал руснак":

    Леле, леле! Живял съм с москвичка 12 години. Точно на мен ли ще обясняваш какви свръхчовеци са?! 😆😆😆

    Имперските амбиции и чувство за превъзходство са им генетично заложени!!! Няма изключения или поне аз не съм виждал.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Шипка е на Рузиа

    3 7 Отговор
    както и задунайская губерния или 16-та республика советовь
  • 140 ганев

    8 5 Отговор

    До коментар #130 от "посмали малко":

    В ЗАБЛУДА СИ САМО ПРИ ФОРСИРАНЕ НА ДУНАВА СА 276 000 ОЩЕ 123 000 ПРИСТИГАТ ПОСЛЕ ИМАЛИ СА ЛОГИСТИЧНИ ПРОБЛЕМИ А СЕГА ГИ СМЕТНИ А СЕГА СПРАВКА ФРЕНСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ИНСТИТУТ И МУЗЕЙ ТОВА СЪМ ГО ВИДЯЛ ЛИЧНО С МОИТЕ ОЧИ И ЗАТОВА НЕ СЕ ОСТАВАЙТЕ ДА ВИ ПРАВЯТ НА ТЕЛЕТА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ПОКЛОН ПРЕД ОСТАНКИТЕ ОТ РУСИ УКРАИНЦИ ФИНЛАНДЦИ ПОЛЯЦИ И ДР ЗА ДА НИ ИМА ДНЕС

    Коментиран от #157

  • 141 Здзцццц

    9 4 Отговор
    Липсва само мляскането уста в уста с другаря Живков и таварищ Брежнев идилията ще е пълна 78г поклонение на Рашистан окупатора национални измислени празници поне сте генетично закодирани 666 свършено е с вас
  • 142 егати

    11 3 Отговор
    генетичния код!!!Шшшш ало госпожата май пак сте объркали бутилките сутринта.Тук се сещам и за едно стихотворение за един ванка с танка.Шегата на страна а и в крайна сметка пито платено с 32 тона злато но това явно и се губи на госпожата.А факта че альошките са обирали селата по него време и т.н и т.т пак не се споменава.Не оспорвам факта че имат заслуги но монетата има две страни,да не гледаме само едната.
  • 143 Българка

    12 4 Отговор
    И защо се дава трибуна на Мутрофанова да пропагандира за руските окупатори- убийци? След като сме си платили с 33,5 тона злато, то значи Русия не ни е освободила,. Ние сме си я наели платено да победи във войната Русия срещу Турция. И да не забравяме подвига на над 13 000 български опълченци, които са предрешили победата на Русия с подвига и кръвта на хиляди бопълченци на връх Никола и разгрома на ордите на Сюлейман безумний
  • 144 Аз съм от ссср

    5 5 Отговор

    До коментар #81 от "Александър Димитров":

    Къде се намира Волжка България,от къде идват прабългарите със Аспарух?Малко прочетете и после коментирайте.На някои е приятно на други не но истината че идваме от другата страна на Черно море където е Русия.

    Коментиран от #161, #172, #173

  • 145 Смях

    2 1 Отговор
    😆😆😆😆🥃
  • 146 мразете я заради сребърници

    2 5 Отговор
    Научих вече , че Русия е много лоша , почти научих и че не ни е освобождавала , или поне иглала решаваща роля за освобождаването ни и за основаване на последната ни по ред държава , която май сме на ред да загубим за пореден път , остава да наблегнете на още няколко сектора , защо Русия , е СССР , някога ни допусна до сферите на високите си технолагии , ядрена енергетика , космонавтика , военно оборудване и пр.и да посочите една високотехнологична област , тяхна , в която сме посветени от настоящите ни " партньори , най-вече американците . Вярно е , че ВЕФ-а не изглеждаше много привлекателен , битовато техника изглеждаше грубовата до бляскавата западняшка тогава , но убедете ме , че това бе най-важното , пък тогава и на мен тогава не ми харесваше , но сега си давам сметка .
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Анонимен хихи

    5 1 Отговор
    Ако е хубаво в Русия, що Бойко не отиде да живее при Путина. Ама си харчат парите в Америка и жена му живее с мъжа на Цветелина Бориславова. Ако някой обикновен е, ще му избодат очите, диктаторите. Младите може да крадатт и нищо за пет пари да не правят, но едва ли са като него Кирчо, Асен, Лорер. Така мисля, има много зли духове в Банкя.

    Коментиран от #153

  • 149 Анонимен

    0 0 Отговор
    Косашки Христо ви поздравява, бъдете Благосливени и много здраве и целувки на Македонците
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 25988ⁿ98

    9 2 Отговор
    А бе през 1917г болшевиките не избиват ли нашите освободители белогвардейците и не установяват ли Диктатура на Пролетариата а другаре русофили патриоти ,за кой код иде реч таварищ Митрофано за болшевики или за белогвардейски
  • 152 Диди

    7 3 Отговор
    Аз тази като я гледам въобще не мога да я оприлича на Българка. Не може да се твърди че имаме общи гени. Ако говорим за българите преселени в Татарстан и останалите в Башкирия е друг въпрос.
  • 153 глупостта ви ме изненадва

    4 1 Отговор

    До коментар #148 от "Анонимен хихи":

    Сериозни аргументи , не се бъзисам . Такива като Буцито в САЩ ги употребяват , но не ги съхраняват .
  • 154 С невежество уби ме

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Как":

    Александър втори - Цар-Освободител е починал 1881.
  • 155 Мишел не пиши глупости

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "Мишел":

    Етническите българи не са славяни това е идеология от комунизма за пан славистка основана на политическа идеология

    Коментиран от #182

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 ганьо

    6 3 Отговор

    До коментар #140 от "ганев":

    по-големи букви немаш ли твоята руска клавиатурка

    Коментиран от #167

  • 158 Гражданин

    6 1 Отговор
    Проблемът не е в хората, проблемът е в болшевизма и в неоимпериализма на олигархията.
  • 159 Ами

    4 5 Отговор

    До коментар #147 от "ТИРбушон":

    ти я храчи още изпълнявай интригите на САЩ срещу нея, руши си история, изливай омраза, пък чакай за друго да те обяви майкопродавецо!
  • 160 Здзцццц

    11 4 Отговор
    Не знам за другите таварищ Митрофано но с Копейката сте един за друг направо сте създадени в ссср в лабораторията по генномудифициране

    Коментиран от #168

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ганев

    4 3 Отговор
    БЪЛГАРИ , ДРУГАРИ, ДА КУПУВАМЕ МОСКВИЧ ТРИ ДРУГАРИ, ДА ПОКАЖЕМ НА СЪВЕЦКА РОСИЯ ЧЕ НЕ СМЕ Я ЗАБРАВИЛИ , НИЕ , КОИТО РЕДОВНО СИ ПОЛУЧАВАМЕ ЧЕТИРИТЕ ХИЛЯДИ ЛЕВА

    Коментиран от #171

  • 164 Фризьр

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "Мишел":

    Като ходиш по улиците колко блондинки и блондини срещаш ве славянино

    Коментиран от #183

  • 165 Гост

    1 0 Отговор
    Това все повече ми прилича на РСМ номер 2
  • 166 Без думи

    3 3 Отговор

    До коментар #30 от "Хаха":

    Генетичният ти код е с турско-арабски произход, българинът не отрича славянския си произход. Колкото до знамето, бяло-зелено-червено е знамето на императорската гвардия, от признателност България приема трикольора.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Зоолог

    6 1 Отговор

    До коментар #160 от "Здзцццц":

    Сещам се за паяците дето джиджи биджи и после след обработката на гените женската изяжда мъжкия а и на размер са добре копейката ше се набира като глист на буца
  • 169 киро

    8 0 Отговор
    Как ДНК - то ни е руско, като ние сме народ, появил се много преди руснаците. По-скоро те имат български гени.

    Коментиран от #170

  • 170 това е пропаганда бе тъпако

    3 1 Отговор

    До коментар #169 от "киро":

    Дреме ми за гените , всеки обаче има интереси , доказано , само българинът не си знае интереса , а тича по чужди .
  • 171 БАЩАТА НА БАТ РАМБО

    1 3 Отговор

    До коментар #163 от "ганев":

    А СЕГА ЧУЙ ГАНЕВ Е ЗАПАЗЕНА МАРКА И НИТО МОЖЕШ НИТО СТАВА ДА Я ИМИТИРАШ ЗАЩОТО НЯМАШ КАПАЦИТЕТ ПОТЕНЦИАЛ И РЕСУРС ЧАК ЛИ СИ

    Коментиран от #175

  • 172 киро

    8 0 Отговор

    До коментар #144 от "Аз съм от ссср":

    По-скоро Русия е там, където е била България.

    Коментиран от #176

  • 173 Баро

    6 0 Отговор

    До коментар #144 от "Аз съм от ссср":

    Остана да кажеш и че хан Аспарух е славянин
  • 174 НЯКОЙ

    7 4 Отговор
    Госпожата май си проси изгонването - доста негативи посъбра с това поведение на имперски пратеник !
  • 175 ганев

    1 2 Отговор

    До коментар #171 от "БАЩАТА НА БАТ РАМБО":

    МИ НЕ
  • 176 Баро

    9 2 Отговор

    До коментар #172 от "киро":

    Когато Българите са били там малко по нагоре е имало викинги а у ссср са били само лодкарите от блатото
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 0000

    4 4 Отговор
    МитруфанувЪ - тьи д.у.р.а к
  • 180 Диамантената ръка

    4 3 Отговор
    Тая тьотка още ли е тук...
  • 181 НЯКОЙ

    3 4 Отговор
    Чета коментарите и ме е срам. Срам ме е от вас и за вас скъпи ,,нави ,, българи, неграмотни , незнаещи , подходящо обрабработени.Срам ме е и за мен като български гражданин, консумиращ тази привилегия да имам своя държава , език , и свободно на самоопределение, да чета новите мантри удрящи срещу онези дали ми тази независимо. Ние и за миг не трябва да забравяме как и по чия воля и заслуга България се е появила отново на картата, защото забравим ли го ще я загубим завинаги. Някой е платил за да ни има, някои е умрял за да ни има, някой е водил битки и наи малкото което можем да дадем е нашата признателност. От Русия ние само получихме, сериозна причина да кажем Благодаря ви В. Пр. Госпожо Митрофанова. Всичко останало е дело на нечестивите или...ДД. Разберете, играе се вабанк. Ще ни има ли или не, ще я има ли Европа и ли не, ще го има ли света изобщо.Войната е на всички фронтове и на ожесточена е информационната.Проследете кой ви е дал, и ще разберете кой ви лъже. Днес! Утре ще е късно.

    Коментиран от #186, #196

  • 182 Мишел

    1 0 Отговор

    До коментар #155 от "Мишел не пиши глупости":

    🎃,явно смяташ генният анализ за рожба на комунизма😃😃😃😃
    Анализите на гените на групи хора в различните части на континента и на света показаха, че част от общоприетата и общоизвестната история на народите е измислена, друга част е забравена.
    Това, че не сте запознати с някои факти,не значи, чете не съществуват или ,че са лъжа.
  • 183 Мишел

    1 1 Отговор

    До коментар #164 от "Фризьр":

    Блондинството и озобщо цвета на косата, са по сигурни от всякакъв генен анализ- една боя и готово 😃😃😃😃
    Защитете докторска!
  • 184 Асеновград

    7 1 Отговор
    Дано никога и никой не вярва на руснаците. Винаги си измислят и историята и поводите и промиват мозъците и на техния народ и на всички около тях с една единствена цел,а именно една шепа хора от Русия около 1милион души да са на власт и да си живеят добре. Без да ги вълнува животът на другите. Напаст
  • 185 миша

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "Мишел":

    Корена на най-старото население на балканите е тракийски, това е в гените ти!
    А славяни няма - измислени са като народ от руснаците...
    Учете история но истинската от Алтай не е дошъл никой от нас - Алтай сме пили през соца.
  • 186 Пироги с лук и вакса за обувки

    6 3 Отговор

    До коментар #181 от "НЯКОЙ":

    Хайде дега като толкова ги разбираш нещата помоли другарката ти Митрахванала да ти покаже договора за твоето освобождаване. Щото още няма българин на когото руснаците да са му го дали да го прочете. Имаме вариант на текста от Франция и там пише че оставаме васална държава задължена да плаща данъци в злато на Москва. За генетичният код на българите тази особа е още малка да говори. Това и е първи живот и още е боса по темата.
  • 187 Мичурин

    3 0 Отговор
    така е ! в кода на излишнохромозомните!
  • 188 Трифон зарезан

    3 0 Отговор
    Да в руските територии все още има хора с българска кръв.
  • 189 Крас К

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "ШЕФКЕ митрофанова":

    "слава на тъпите козякоподлоги" .Злобата ще ви погуби жалки родоотстъпници джендари и лакеи на прогнилия запад.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Име

    0 2 Отговор
    Киро Шоумена изгони уборшицата и този дето сменя крушките в посолството, а остави тази. Само вдига пушилка иниразигравас някакви изгонени от руското посолство.
  • 192 Незнаещ

    3 0 Отговор
    До кога ще ни се подиграва Микрофанова???
  • 193 Мужик

    2 0 Отговор
    През 1877 Русия е скокнала да защитава сърбите, които са яли як пердах от османлиите.Войната се е водила изцяло в българското землище, с цената на огромни жертви от българския народ, а за капак на всичко на Сърбия са дадени изконни български земи,вкл. Ниш.
  • 194 🇧🇬🇪🇺💯

    1 0 Отговор
    Мутрофанова “пошла на корабль”❗️
    Жирновски в пола❗️
    Руский Фашизм не пройдет❗️
    Пфу…❗️
    Comprende Compradore❓
  • 195 Ето негова прогноза

    1 0 Отговор
    Вестник 24 часа
    14.04.2018
    Проф. Николай К. Витанов: До 25-30 г. няма да има голям конфликт въпреки дрънкането на оръжия.
    ???
  • 196 Алооо

    1 0 Отговор

    До коментар #181 от "НЯКОЙ":

    Мутро фанова, ти ли си?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове