Last news in Fakti

26 Март, 2023 15:11 1 634 91

Христо Иванов: Без радикална реформа на прокуратурата други промени у нас не могат да стартират

  • правителство-
  • правосъдна реформа

Едно правителство, което поеме отговорност, ще може по-добре да събира приходи, казва съпредседателят на ДБ

Христо Иванов: Без радикална реформа на прокуратурата други промени у нас не могат да стартират - 1

Възможно е 49-ото Народно събрание да започне със съставяне на конституционно мнозинство още преди намирането на подкрепа за правителство. Тази хипотеза изказа по “Неделя 150” на БНР съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов.

“Може да се окаже логично конструирането на някаква парламентарна конфигурация, която да поддържа правителство, да започне с конструирането на конституционно мнозинство, което е много по-широко и е големия фактор за преодоляване на разделенията.

Защото ако можем да извадим разделенията пред скоби и да кажем на хората достатъчно рано в живота на следващото Народно събрание - ето, готови сме да мръднем този камък - конституционните промени, това ще даде достатъчно причини хората все пак да приемат, че ще трябва и по други теми да има взаимодействия. Говоря обаче за теми, свързани с големи национални приоритети, не говоря за консумация на властта порции по порции”, каза Иванов.

Лидерът на “Да, България” изтъкна, че без радикална реформа на прокуратурата никакви други промени у нас не могат реално да стартират, нито България да изчисти имиджа си на страна, превърнала в нарицателно за корупция. Заради него чуждите инвеститори не искат да идват у нас и дори Сърбия започва да ни изпреварва.

Като предпоставки да се формира конституционно мнозинство Иванов изтъкна това, че дори ГЕРБ и ДПС вече дават сигнали, че повече не искат да се противопоставят открито на реформирането на прокуратурата. И напомни, че ДПС вече анонсираха собствен проект за конституционна промяна, а в обявеният преди близо 3 години проект за конституционни промени на ГЕРБ дори предвиждаше разделянето на Висшия съдебен съвет на две.

Съпредседателят на ДБ очаква “Продължаваме промяната - Демократична България” да затвърди първата си електорална позиция, която ѝ отреждат социологическите проучвания, но призова избирателите решително да увеличат преднината на обединението.

“Искаме да получим първия мандат, защото имаме сериозното намерение да излъчим управление, колкото
и трудно да би било това. Ако си останете вкъщи, само ще задълбочите хаоса”, предупреди Иванов.

Той за пореден път разви тезата си, че политическата криза не само може да бъде преодоляна, но и че с това се откриват много възможности пред страната. И предложи да си представим една съвсем различна България след 2 години: След като е извършена съдебна реформа с конституционни промени, страната ни е влязла в Шенген, бизнес климатът е значително подобрен, навлезли са сериозни чужди инвестиции, административното бреме над бизнеса енамалено със 70% с въвеждането на електронното управление.

Структурните фондове на ЕС се усвояват ефективно и ритмично, като голяма част от тях се насочва към Северна България, започнала е трансформация на енергетиката, която се превръща в сериозен източник на икономически растеж. Влезли сме в еврозоната, което осигурява по-евтин финансов ресурс за икономиката. Попълнили сме състава на всички регулатори и Комисията за защита на конкуренцията е излязла от състоянието на будна кома, в което е държана от десетилетия.

“Всичко това ще се усети по джоба от всеки. Всичко това са ниско растящи плодове - протягаш ръка и откъсваш. В края на такъв 2-годишен период България може да привлича неподозирано количество чужди инвестиции, които да разкриват добри работни места. Затова ще инвестираме сериозно в образование и преквалификация”, каза Иванов.

Като ключовата предпоставка за разклатените финанси на държавата той посочи е липсата на стабилно управление, което да поеме отговорност за стягане на финансовата рамка.

“Едно правителство, което поеме отговорност, ще може по-добре да събира приходи. Това правителство ще оптимизира публичните разходи. Много играчи на терена от частния и сивия сектор ще започнат да си опичат акъла”, каза Иванов. По думите му, “Демократична България” казва “да” на социалните мерки, но настоява те да са много внимателно прецизирани към действително нуждаещите се от подкрепа. “Няма нужда да казваме безплатни учебници завсички - моите деца нямат нужда от такива, но тези пари трябва да отидат за други деца, които например имат нужда от дрехи”, каза Иванов.

Като сериозна опасност за вота съпредседателят на ДБ определи не само купуването на гласове, но и хаосът, който се създава с връщането на хартиената бюлетина, защото той може да демотивира избирателя. Христо Иванов призова гражданите да излязат на 2 април да гласуват, за да излезем от политическата криза и да тръгнем напред.

По думите му, най- добрата гаранция това да се случи е вот с номер 12 в интегралната бюлетина.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    92 13 Отговор
    Вашата реформа я знаем да махнете ГешеФ и да си сложите човек на Прокопа!

    Коментиран от #19, #25

  • 2 ТаУмВзе

    56 9 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 3 Изчезни лъжецо

    75 11 Отговор
    Помним лъжите ти!

    "Казваме, че са мафия, за да сме бели ние"!

    Това казва всичко за вас, жалки мафиотски проекти ПП и ДБ! Вие сте вредни за България!
  • 4 Да ти го......

    60 11 Отговор
    Грозник продажен
  • 5 Вълк единак

    37 35 Отговор
    Преди две години ИТН сега е ред на Възраждане да прецакат Българите. Двете партии играят за Задкулисните помияри които изпиват кръвчицата на народа от много години насам.

    Коментиран от #23, #49

  • 6 да де

    48 14 Отговор
    Тоя филм вече го гледахме нищо не става от партиите на войната.

    Коментиран от #37

  • 7 Хаха

    56 12 Отговор
    Тоя мравояда едно и също, две години беше във власта тогава нищо не направи, сега пак това. Има толкова по важни неща в тази държава да се направи, а не да си слагате ваши хора който ще почнат да обслужват вас вместо другите.
  • 8 ГЕРБ

    51 15 Отговор
    Тъпак ставаш смешен с тази прокуратура

    Коментиран от #28

  • 9 Беловеца

    46 13 Отговор
    Ицоооо сезона на трюфелите започна...кво се моташ.
  • 10 Бият децата ни под колоните МС

    14 41 Отговор
    За да се отлепим от дъното и да се отървем от мизерията: номер 12 в интегралната бюлетина.

    Коментиран от #18

  • 11 Видимо е че нямаш…

    15 7 Отговор
    За това недей да даваш ….
  • 12 Мдааа

    51 16 Отговор
    ДБ-Доносници България и ПП-Продажници Предатели са слуги на САЩ и вредни за тази клета страна! Искали били техен прокурор да им бетонира далаверите и комисионите?
  • 13 яяяя

    24 14 Отговор
    по добре за номер 3 отколкото за тез лъжци
  • 14 Христо Иванов тотално изперка

    50 10 Отговор
    Без радикална реформа на прокуратурата други промени у нас не могат да стартират.....
    Бля-бля и бля. Глупости на неадекватен човек. След неговите реформи помним как той и Цветанов точно създадоха Спец. Прокуратурата и Съда.....епопея на олигофренията са му всички... реформи.
  • 15 ГЕРБ

    11 35 Отговор
    Ние от Герб ще унищожим България със помощта на ИТН,ДПС,Възраждане,БСП.

    Коментиран от #21

  • 16 прокуратурата

    35 10 Отговор
    И прокуратурата.... Малоумно зомби безполезно.
  • 17 Под линията

    38 9 Отговор
    Си ицко. Не философствай
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 един

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    И да излови крадците по-върховете на държавата и да ги вкара в пандиза,нещо което Гешев не прави!

    Коментиран от #31

  • 20 Христо Иванов тотално изперка

    46 9 Отговор
    Човек който в живота си не е влизал нито в съд, нито в прокуратура взел да умува. НПО жалък боклук
  • 21 Платена простотия

    34 11 Отговор

    До коментар #15 от "ГЕРБ":

    от мафията зад лъжеца кирил петков!
  • 22 Точен

    42 7 Отговор
    Скрий се, Бойкикев. Нали беше правосъден министър? Искате да имате съдебната власт, защото ви е страх от Новия Народен съд заради предателствата ви.
  • 23 Аха

    26 3 Отговор

    До коментар #5 от "Вълк единак":

    Помним! "Казваме, че са мафия, да сме бели ние"! Коментарите са излишни, а пред фактите, твоят стана жалък! :))
  • 24 провинциалист

    25 3 Отговор
    Този са го правили в залата с кривите огледала.
  • 25 ГОСТ

    21 13 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    НИКОГА ГЕРБ

    Коментиран от #63

  • 26 Българка

    14 8 Отговор
    Оптимизирането на събиране на данъците, означава от НАП да се съсредоточат над плащане данъци от големите играчи и най-вече върху сектора на сивата икономика- източване на ДДС, работа/бизнес на черно без плащане на данъци и осигуровки. В същото време ни трябва Прокуратура , а не Каскетура, която да потърси и върне чрез обвинителни актове и през съд и КПКОНПИ милиардите, които ограбиха ГЕРБ, ДПС и обръчите им фирми. Хубаво е ,че се строи нов и модерен затвор край Дупница, но той няма да е достатъчен за крадците с бели якички - политици и мастити олигарси

    Коментиран от #79

  • 27 Христо Иванов тотално изперка

    23 6 Отговор
    радикалните му реформи са точно това срещу което се борят в Израел ! Зависима от политиците прокуратура облечена под думите "контрол" на главния !
  • 28 ГОСТ

    10 12 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕРБ":

    КАМЕНЕ не излагай ГРАД ЛОМ а ВИЖ реалноста 12 ГОДИНИ ГЕРБ СТИГА разбра ли КАМЕНЕ СТАМАТ от ХУМАТА КАЛЕН ПАТОК ГРАД ЛОМ
  • 29 избирател

    15 15 Отговор
    Гласувайте за ПП, ДБ, ГЕРБ, СДС 45 години ви стигат, но 500 са ви малко... Ще получите безплатен еднопосочен билет до украйна!
  • 30 Ристю и Танас

    22 5 Отговор
    Кардинално не са в час
  • 31 Суха съчка

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "един":

    На колко си години?
  • 32 Дедо ви

    30 4 Отговор
    Лебедовата песен на христо иванов, човек без нито един работен ден тръгнал акъл да дава
  • 33 реалист

    20 6 Отговор
    Д Б искаше да направи украинския сценарий в България преди няколко години, не забравяйте изпълненията на Христо Иванов на плажа Росенец. Добре, че Ахмед Доган не му су върза на провокациите.
  • 34 На снимката виждам

    26 4 Отговор
    Някакъв кретен. Тва ли е Ристю ?
  • 35 Ком

    25 5 Отговор
    Сривът на рейтинга на джендърската коалиция води до лудост в "лидерите" и. Отново се натрапва на избирателите вмирисаната тема за съдебна реформа. А в същност ги интересува само какво им диктуват от Козяк.
  • 36 от циганин кисело млеко и от теб реформа

    24 7 Отговор
    Грантаджийче , каква съдебна реформа те гони бе плямпало смотано , продажнико .
  • 37 мдда

    6 7 Отговор

    До коментар #6 от "да де":

    Tи да не си от партиите на лъжата??

    Коментиран от #40

  • 38 Гласуваш за него

    13 11 Отговор
    Получаваш ГЕРБ. Всички са едно.
  • 39 Батка

    22 4 Отговор
    Пак пусна старите шлагери, прокурорът е най важен. Нали този проблем се появи когато прокурарата бръкна на президента някъде си и стана една лична война, юмручета, надрусани пубери и харвардци по площада и бъркотията още не може да се потуши. Всички, повтарям, всички партии и водещи професионални политици осмърдяхте всичко, настоящо, минало и бъдеще за много години напред. Ще влезете в учебниците като най скапаните политици някога.
  • 40 Коя от всичките

    1 11 Отговор

    До коментар #37 от "мдда":

    Че ПП, ДБ, ГЕРБ, възраждане, БСП, все са на лъжата!
  • 41 ганев

    21 6 Отговор
    ЕЙ КАКЪВ ВРЕДЕН И ГРОЗЕН ПОР ВСЕ ПРОКУРОРА МУ Е В ГЛАВАТА А ВИНАВНИ СА СЪДИЙТЕ ТЕ ДАВАТ НА УБИЙЦИ УСЛОВНИ ПРИСЪДИ И ГИ ПУСКАТ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ЗА ДА МОГАТ СЛЕДВАЩИЯТ ПАК ДА СНЕСАТ КИНТИ НА СЪДИЙТЕ ЗНАЕТЕ ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ОКОЛО 72ПРОЦЕНТА ОТ ПЕКАНИТЕ СЪДИЙ СА ХОТЕЛИЕРИ НО ТЯХ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ РАСЛЕДВА
  • 42 Токайто

    21 6 Отговор
    Мравояда скоро ще бяга като бит ....на подскоци или ще свърши зле!
  • 43 ристьо козяка

    20 7 Отговор
    В джобчето ми дрънкат гранчета и бонбонки .
  • 44 Факти

    24 5 Отговор
    Докато всички мутри като тази не бъдат отстранени , никакви промени не могат да стартират !
  • 45 Пенчо

    16 4 Отговор
    Долу Гешев, Да живей Прокопи!!! Това как ви звучи?
  • 46 ПП-ДБ?

    22 6 Отговор
    Не, благодаря!
  • 47 Сух

    25 4 Отговор
    Бххаха тоз пак същата песен запя. Не му ли се изтърка езика..
  • 48 Теле

    22 5 Отговор
    За затвор си
  • 49 Пенчо

    17 5 Отговор

    До коментар #5 от "Вълк единак":

    Тоава драги ми троле си го написал в още 3-4 медии. Колко ти плаща Прокопий?
  • 50 Дългоносов

    16 4 Отговор
    Ичо, Ичо, нищо не разбираш....Как така от едно звено, което е част от съъдебната власт зависи всичко в държавата и защо да не могат да се правят реформи? Или май иска да се застрахова, когато нищо няма да направят....
  • 51 Хасковски каунь

    17 4 Отговор
    Другари и господа,
    Ристю бе министър на правосъдието и му дадоха тази възможност. Той не можа нищо да направи. Причини бяха много - ДС, Путин, комунистите....
    Тай не става за нъкъфкур. Освен да получава кинти от Козяз.

    Коментиран от #58

  • 52 Гого

    16 2 Отговор
    Христо, стига с тази Прокуратура. Наистина Прокуратурата използва мутренски похвати за насилие и беззаконие , но ВСС отказва да вземе отношение. Това не е ли зависимост, корупция и страх? Погледни Съдебната власт - съставена е от алчни , крадливи и корумпирани юристи, които имитират работа като протакат повечето дела и ги прекратяват накрая по "липса на доказателства" .Отлагат се знакови дела и чакат да прекратяват делата по давност. Изобщо мутренските похвати са в цялата Съдебна система. Оттам трябва да се почне , за да може Народа да получава ПРАВОРАЗДАВАНЕ. Оправете законите и контролирайте стриктно изпълнението им. Иначе...ще продължаваме още 50 години.
  • 53 Този

    16 5 Отговор
    И Нечленоразделният киро са агенти на ЦРУ! Също като зеленски!
  • 54 Пратете

    15 4 Отговор
    Го на круиз моля ва, околосветски
  • 55 СРАМОТА!

    17 4 Отговор
    Този не е влизал в съдебна зала, а бе министър на правосъдието. После същото и с неговата секретарка- и тя не бе влизала в съдебна зала, министър и пак на правосъдието. А какви министри на правосъдието е имала България- професори, известни съдии, ерудирани адвокати- професорите Венелин Ганев, Любен Диков, Йосиф Фаденхехт, Теодор Чипев, Александър Сталийски и други начетени юристи- Константин Партов, д-р Мишо Вълчев, Св. Лучников, Васил Митаков. А сега....СРАМОТА!
  • 56 пешо

    12 6 Отговор
    хамериканска подлога
  • 57 Лоста

    19 4 Отговор
    Този Пинокио - популист, ляв, псевдоинтелигент, вече се вижда поне премиер. Добре че няма голям шанс за голяма политика. Иначе Боко ще ни се види като Татко Карло.
  • 58 Вова

    7 4 Отговор

    До коментар #51 от "Хасковски каунь":

    и КГБ не организират Майдани/преврати, политически убийства, метежи, !терористични атаки над инфрастуктура и обекти...за разлика от ЦРУ
  • 59 Прокопи

    13 3 Отговор
    Ако в тази коалиция нямаше хора като този на снимката, секретарката му от Кубрат, Цона от РЯзград, Гнома, един як от Крушари, Добричко, можеха и сигурно щяха да вземат доста повечме гласове и щяха сигурно да са първи. Хората не искат ГЕП, но и тези са некадърни и през живота си не са свършили работа за пет пари.
  • 60 Защо по 100 пъти всеки ден

    21 4 Отговор
    Трябва да четем лъжите на този недостоен човек! Партията, която представлява е с мижав брой поддръжници, а вие ни го натрапвате в пъти повече от лидерите на големите партии! Защо????
    Не искам аз да отговарям!

    Коментиран от #71

  • 61 бай хамид

    15 2 Отговор
    до 55
    вярно е това сега корумпирани съдии адвокати-брокери между съдии и вещи лица а как ще гласувам за дб когато е пълно с комунистически издънки и пп дъщери и синове на ДС от преди 10 ноември 1989 година как да им се довериш
  • 62 Вълк

    20 5 Отговор
    Ех Пинокио с тоз нос скоро операция ще трябва за две години върнахте България с 20 години
  • 63 Що, бе, тиква?

    15 8 Отговор

    До коментар #25 от "ГОСТ":

    Тоя по ли ти харесва? Какво направи той за теб, за мен, че го харесваш повече от ГЕРБ? Защото дори и да са крали, ГЕРБ промениха облика на България със строителство - на всичко! Тоя освен да плюе и да лъже, може ли нещо друго?
  • 64 Анонимен

    1 4 Отговор
    Лорер Панорама от всички най спокоен ми казаха да ви напиша, нищо, че е старче, но разбира +++++++ кой спокоен и дпс, но бил от дпс и не рачи го.
  • 65 РадеВ

    17 4 Отговор
    Тоя шушляк се изтърка много отдавна. За него друга тема няма ли? Или това му е фетиш - да стане глав. прок. Аман от бойкикевци и бойкикевки, също така и атанасовсвинщини. Винаги съм бил за сините, но това е срам. Дъно.
  • 66 общоизвестен факт

    14 4 Отговор
    Cвuня и Ристьо на корито на зад не дават .
  • 67 Павел пенев

    13 4 Отговор
    Хари Потър е нашия Пинокио. Гнусно еврейско нищожество.
  • 68 Хр Иванов? Зада си подсигорите по широка

    10 5 Отговор
    Подктепа в НС каква щее Цената!!??? Амнистия за Крадците крали Милиарди след 1989год!!Ако това е Сделката за Подкрепата, няма да се Споразумеете с Народа!! Ти лично все се "Бореше" с Произвола на ЧСИ и Колектори, а се оказа, че си тяхен Лобист??? Много лъгахте до Сега, Украйна нее проблема на Българите, а вие от Слугинаж набутвате Държавата в тази война!! Озаптете се с тази Украйна!!
  • 69 Красимир Петров

    13 3 Отговор
    Ице,много поздрави от Маджо
  • 70 Аааайде

    16 3 Отговор
    Стига лъга хората бе ей ! Все волът ви е виновен на вас, че под него няма теле ! Щом започна Гешев да засяга интересите на крупните мафиоти, веднага стана за вас най-големият проблем на държавата , което само показва на кого служите вие !
  • 71 Щастливеца

    10 3 Отговор

    До коментар #60 от "Защо по 100 пъти всеки ден":

    Така е. И едни и същи хора предлагат в листите. Нещо като своя партийна номенклатура. Нямат ли други? Затова хората няма да гласуват за тях, защото им втръснаха едни и същи- този на снимката, барабар със секретарката си, баба Цона, синът на партията от с. Крушари, Добрич област, едно доцентче от юрид.факултет ...Атанас...какъв беше там, Михалев, който уж от всичко разбира,стига толкова.
  • 72 Никола Гешев

    3 5 Отговор
    И без ЛУСТРАЦИЯ и ДЕКОМУНИЗАЦИЯ също!
  • 73 Службев

    15 2 Отговор
    Съдебна реформа се прави само и единствено чрез конституционни промени. Но тези нямат капацитет за това.Кой да ги направи- секретарката на Иванов? Или Цона? Или Михалев ? Или СлаБов? Или Панев от Димитровград? Те не са свикнали на самостоятелна, упорита, творческа работа.Това са назначенци и службаши.

    Коментиран от #87

  • 74 Истината е

    14 2 Отговор
    Най-красивият политик.
    Най-,,умният" ,,политик"
  • 75 мдам

    9 5 Отговор
    и понеже съдебната реформа е много сложно нещо и трябва 2/3 мнзинство.. ще ни вкарат във война
  • 76 Сикаджун

    10 2 Отговор
    Щом Христо Иванов вече говори за мнозинство с Боко и Доган, очаквайки подкрепа от тях, значи нещо не е наред. Нещо са се договорили, сиреч крадците от сик и дпс никой няма да ги закача.
    Факт е, че Христо Иванов и Атанас Атанасов НЕ желаят Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ с разследващи функции. Сещайте се за останалото!
  • 77 Каскет

    17 3 Отговор
    От 2014 слушаме празните приказки на тоз гнм. Първо на колянцето на Боко пя като мома в първа брачна нощ, сега като изпечена жрица същите ги лае. 10 години минаха ве ей. Няма кой да ни ги върне. Не ставаш.
  • 78 Сикаджун

    11 2 Отговор
    Очевидно е, че целта на Христо Иванов, Боко и Доган е да се направи козметична псевдо - реформа в съдебната система, за да се усвоят милиардите от ЕС, които пак ще изчезнат безследно в офшорни сметки.
    Каскета ще бъде сменен. На неговото място ще сложат Ясен Тодоров или Борислав Сарафов, които също са слуги на мафията.
    Това виждам аз - съдебна реформа с Боко, Шиши, Доган, Карадъто, Ментата, Хамид Хамид, ПДП, Мето от вис 2, който биеше невинни младежи зад колоните през 2020 г. и други около тях.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 червеният боклук Бойкикеff

    18 3 Отговор
    отдавна ни е дотегнал с заучените си фрази за "съдебна реформа" - тоя идиот и продажник на хранилката на козяк16 явно смята да се пенсионира като депутат с тия си кухи мантри
  • 81 Божеее

    15 3 Отговор
    И това нищожество беше правосъден министър на Боко, а сега явно пак се кани да му се цани за такъв.
  • 82 3.14К

    9 3 Отговор
    Франкенщайн дълбоко сежалява, че е пoлзвал скъсан презерватив!
  • 83 Стани, за да седна. Това е Ристо.

    7 2 Отговор
    Горкият, пак за Гешев ли ще говорим?
  • 84 ФАКТИчески тази медия

    3 3 Отговор
    е на комуноидите и възродителите на забравената копейка ! Тук е помийната яма на русофилите и варненските земанета на Копейкин, тук е срамът на журналистиката !

    Коментиран от #85

  • 85 Ъхъ

    4 1 Отговор

    До коментар #84 от "ФАКТИчески тази медия":

    Затова от сутрин до вечер пропагандата на САЩ се тиражира, рубриката "Мнения" е пълна само с лъжците на повикване на америка за България и кръга капитал! Но типично за простокирчовците, без грам морал и ценностна система, лъжата я нямате за нищо! А тя ви прави нищо! :))
  • 86 Десе еБеец

    4 1 Отговор
    Абе, тоя валяк ли го е Галилей!!!
  • 87 Пуф Паф

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "Службев":

    Те ще препишат оттук и оттам като слаб ученик неможещ да си напише домашното. Или това което им продиктува господаря отвън. Интересуват ги само джендърите техните сподвижници които са навсякъде със тях.
  • 88 Ха,ха

    4 0 Отговор
    Напротив ,Пинокио. Точно хартиената бюлетина ме мотивира да гласувам. Защото при мадуровките няма шанс правилно да бъде отчетен гласа ми.Защото сте измамници.
  • 89 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 0 Отговор
    КАКЪВ Е В СУРАТА ....... ТАКЪВ Е В ДУШАТА ....... ФАКТ !
  • 90 Калин

    1 0 Отговор
    Прокопиев от години му плаща за удобна реформа в прокуратурата, ама е заложил на куц кон.
  • 91 сноу

    1 0 Отговор
    А още по радикална е ристю и танас на боклука ..а най радикална цър уанко под боклука..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове