Last news in Fakti

4 Април, 2023 12:11 3 787 30

Николай Събев призова за създаване на нова гражданска платформа

  • гражданска платформа-
  • николай събев

Без тези които виждаме вече 33 години, постоянни участници в политическа делба, написа в социалната мрежа бившият министър на транспорта

Николай Събев призова за създаване на нова гражданска платформа - 1

Николай Събев отправи призив за създаване на нова гражданска платформа. Ето какво написа той във фейсбук:


Призовавам будните умове на България, хората с каузи и техните сдружения да седнат заедно и създадат гражданска платформа с кауза за високо развито общество на свободни българи.

Без тези които виждаме вече 33 години, постоянни участници в политическа делба.

Гражданска платформа с кауза ни трябва. Която да подкрепя една или друга политика или партия, работеща за каузата.

Кръгла маса на хората с кауза.

Иначе няма оправия.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 правилно

    72 11 Отговор
    Ми ,прав е дедо Еконтий да се пеняви ! Що пара /и броена .и неброена/ набута в алчните човки на Кики и Коко а файда - никаква. Човека се надяваше да изкара четири години ,като министър ,та да може да унищожи Български пощи окончателно , а и да се накраде до насита , а то - гледай какво стана !!!

    Коментиран от #6

  • 2 Ела и виж

    50 5 Отговор
    Защо ли не си гледаш бизнеса? Сигурно парите ти малеят.

    Коментиран от #17

  • 3 МРЪСЕН СЕДЕСАР

    32 9 Отговор
    СКРИ СЕ ВЕ ПРОТИВЕН СЕДЕСАр
  • 4 смърфа

    48 4 Отговор
    Значи - нови "гладни" лапачи , мераклии за постове и власт, пари и богатства, ех - докога - нови партии , коалиции , платформи с една единствена цел - заграбване на власт и пари

    Коментиран от #12

  • 5 Минева

    28 3 Отговор
    Създавай, стига някой да му пука за теб. Старешки работи!
  • 6 Призив

    55 1 Отговор

    До коментар #1 от "правилно":

    А аз призовавам да се възстанови превозването на колети с БДЖ. Кой лобира за закриването на колетните превози в БДЖ - не знам, как се случи, не знам, защо - и това не знам. Дали не беше за да се отвори пазарна ниша за едни симпатяги??? Също както стана със закриването на държавната лотария и хоп, ето ти национална такава :) Дали всички ние му изглеждаме като идиоти на този симпатичен човек?
  • 7 НЯКОЙ

    25 0 Отговор
    Вождизмът става опасен за народа като Ковид-19 !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Каква "платформа"

    13 11 Отговор
    бе цъ..рвул руски!?? Направете направо рампи, и товарете всичко, за россия. Това е целта ви, но няма да стане!!!
  • 10 Тоя пум.

    29 0 Отговор
    Е прав но без такива шутове като него
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 дотогава

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "смърфа":

    Докато изметем сурогатите!
  • 13 шат на патката главата

    29 8 Отговор
    Не е само Събев дето гризна дръвцето с финансиране на ШАРЛАТАНИТЕ , той е /така да се каже най малко потърпевш/ ,ами Васко Черепа - ми на него що милиони му изтекоха в канала още от 2020 г. - ми то не бяха "Бойци" на Жорко тъп.то ,ми Бабикяни ,ми Хаджигеновци ,ми "бъдете смели" ,ми Мая М. ,ми блокади на НС , ми ,ми ,ми ... ,ами Цецко В. - ми той е олекнал барем с 10 милки ,ми Бобока ,ми НЕКСОвците ,ми Къро ,ми ,ми ,ми .... Ами Прокопи /горкият/ ,ми той беше наредил де-що има медия под негов контрол от сутрин до вечер да плюе по ББ и да пуска дитримби за Кики и Коко /и ортаци/ ?! Сега ,не е ясно - ще има ли кеш-бек /ще олекнат набъбналите от взетите комисионни по дълга , газчицата ,нафтата и бензинеца и оръжието/амунициите/ по разни офшорки или ще има ... шат на патката главата ?
  • 14 дедо Еконтий

    22 4 Отговор
    Кокора и Лореaла - на Дунав мост!
  • 15 екс ченге

    12 18 Отговор
    всички кадри на бкп и дс са впрегнати да плюят към ППДБ!
  • 16 един

    8 19 Отговор
    Някой хора имат за цел да разбият ПП,други да разбият Коалицията ПП и ДБ!Този филм сме го гледали много пъти макар и с различни действащи "герои"!Силно се надявам, че със лидерите на ПП и ДБ,този сценарий на Задкулисието няма да успее!

    Коментиран от #24

  • 17 Голям кеф

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ела и виж":

    Изборите струват скъпо, всички се охарчиха якоооо, бръкнаха дълбоко, а възвращаемост няма да има! Сега въпросът е как да стане така, че да гребат с голямата лъжица от държавната/народната пара, та поне да не са на загуба!
  • 18 Име

    19 4 Отговор
    ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА БЕ МАЗНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 19 аз съм БЪЛГАРИН

    3 9 Отговор
    краино времее това дасе случи
  • 20 Анонимен

    17 1 Отговор
    Гледай си бизнеса бе.
  • 21 погнусен

    22 1 Отговор
    Ахаааа , гражданска ПЛАТФОРМА (иска да спретва дедкото) ! Тази ПЛАТФОРМА дали ще е една от стотината "граждански ПЛАТФОРМИ" дето оказаха такава "неоценима" подкрепа на ПП/ДБ , че направо им ...... майката ?
    Или ,ще е ПЛАТФОРМА с рекламно лого на ЕКОНТ ,която ще се прикача на последният останал локомотив на БДЖ /който дедкото щедро остави на държавните железници/ ? Въпреки ,че руменият Радев ми е безкрайно противен ,ще използувам определението , което той ви даде - ШАРЛАТАНИ (само ще добавя - клептоматично крадливи ,патологично и арогантно лъжливи , тотално бездарни и неграмотни , извратени и откровено луди) !!!
  • 22 пенсионер

    4 0 Отговор
    Да се намеси МВР.Това си е нова ало измама.Срешнат ли стар човек и му врътнат номера....
  • 23 Момчил

    21 0 Отговор
    Беше на хранилка при ПП,сега се разграничава от тях. :) Българинът е наивник и има къса памет,така че може и да има успех в изборите. Ето за пример любимеца ни Христо Иванов,който сега размахва пръст срещу ГЕРБ ,а беше министър при Баце. Също и генералчето ,което заедно с Костов крднеше удобно ,а сега е евроатлантик . Ех,забравя българинът и пак си ги харесва пребоядисаните.Толкова му стига акъла явно.
  • 24 Момчил

    11 2 Отговор

    До коментар #16 от "един":

    Че тя си е разбира изначално . Виж лицата в ДБ и ПП - бивши агенти на ДС, комуняги ,костовисти. Поинтересувай се що за хора подкрепяш. Има и разни нови неопетнени все още лица ей така за цвят и явно успяват да заблудят наивниците. Нито един в досегашната ни "демократична" история не е направил нещо добро за България. Едните лижат г.за на САЩ ,други пък на Русия. А българите изчезват,а наличните тук почват да имат умствени отклонения и да виждат в мошениците светли личности или просто не гласуват за никого.

    Коментиран от #26

  • 25 Наркос

    11 0 Отговор
    Киро и Асан го занулиха тоя. Колко пара му прибраха и накрая нищо.
    Прав е да плюе.
  • 26 един

    6 3 Отговор

    До коментар #24 от "Момчил":

    Аз от лица не разбирам,разбирам от действия!Кирил Петков извади на бял свят отпуснатите кредити от ББР за близо милиард лева,и като започна една агресивна съпротива от страна на мафията,та ако това се беше случило 20-тина години по-рано,вероятно и до убийство/а щеше да се стигне!Същото се отнася и за КПП Капитан Андреево,същото се отнася и за Росенец и летния Сарай на Доган,същото се отнася и за още много подобни афери на българо-руската мафия!Продължавай да "познаваш" по лицата!Велико Русев го позна сигурно по-лицето, че е отмъкнал милиони и ги е изнесъл в Дубай,или сигурно Борисов и Пеевски не са знаели!
  • 27 Механик

    11 1 Отговор
    Тоя нагаждач пак иска да е на гребена на вълната, май?
  • 28 Тома

    2 2 Отговор
    Еконта трябваше да влезе в партиите на тиквата или агент сава за да си управи фирмата и да открадне милиони от държавата
  • 29 чичо Митко

    1 2 Отговор
    Това е истината само ,че не останаха хора с кауза!Думата кауза в България е заменена с КРАДЕНЕ!
  • 30 Простото Киро

    3 1 Отговор
    Все едно слушам Простото. Той наскоро научи думичката "кауза" и сега я повтаря непрекъснато, също като тоя неприятник.
    Ясно е, че ПП-то се цепи. На едната страна са Кокорчо и еврейчето, а на другата - Простото, този и още кой знае кой. Крайно време беше тази ОПГ да започне да се разпада.
    Сега - за призива.
    Не, драги, не ни трябват хора с каузи. Защото каузите може и да са меркантилни - като при вас.
    На нас ни трябват хора-идеалисти. И нещо повече, идеалът им трябва да е добруването и развитието на България. На България, не на джоба или фирмата.
    И това изключва купуването на постове и министерства, далавери за милиарди и третиране на държавата като бащиния, а народа - като тълпа глупаци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове