Last news in Fakti

21 Юни, 2023 08:29 2 342 12

Илия Кузманов по повод мебелите на Любена Петрова: Със защитените свидетели се ходи на фризьори, дискотеки

  • защитени свидетели-
  • любена петрова

При нас самите свидетели или не са с тази огромна необходимост от защита, която се демонстрира, или тотално не осъзнават ситуацията, в която са, каза заместник-председател на УС на СФСМВР

Facebook страница разпространи кадри, на които се вижда как полицаи пренасят и товарят мебели на защитен свидетел, когото охраняват, припомни Нова телевизия. Става дума за Любена Павлова, известна като бившата съпруга на Петьо Петров – Еврото, който е обявен за издирване. В телевизионно интервю преди време тя сподели, че се страхува за живота си. Назначена ѝ беше охрана.

От МВР обясниха, че става въпрос за високо рисково място и с оглед да се осигури охрана на лицето е трябвало да се намесят, за да излязат по-бързо от паркинга.

„Снимките са достатъчно красноречиви до какво състояние сме доведени. Това е било единственото, което колегите са могли да направят в тази ситуация. Колкото и грозно да звучи, това са хора, отделени от преките им задължения по охрана на обществения ред и вътрешната сигурност на гражданите. За съжаление, над 160 колеги се занимават с такива неща. Хронични са проблемите в системата на МВР. Необходима е спешна реформа. Със защитените свидетели се ходи на фризьори, дискотеки. При нас самите свидетели или не са с тази огромна необходимост от защита, която се демонстрира, или тотално не осъзнават ситуацията, в която са. Едва ли е било толкова спешно да се сменят мебелите”, коментира в ефира на „Здравей, България” Илия Кузманов, заместник-председател на УС на СФСМВР.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    14 1 Отговор
    Сигурно я ползват защитената свидетелка като собствената си съпруга.
  • 2 Даниел

    17 1 Отговор
    Явно е образувано дело срещу някого,че да има защитен свидетел?
    Ще е добре да пуснат повече информация за хората ,иначе излиза ,че Пепи еврото плаща на тези полицай да носят мебелите на жена му?
    Кой е разследваният?
  • 3 Коисар Корадо Катани

    21 1 Отговор
    Каква защитена свидетелка е тая Любена Петрова? Трябва да е обвиняема за възпрепятстване на разследването и неуведомяването на властите, че е станала свидетел на измами и подкупи, а не да се подхилква като я питат, в каква валута ставаха плащанията, а тя самодоволно, "е, все пак сме българи, в левове"
  • 4 Бла бла

    4 8 Отговор
    Изкуствено създаден проблем.....
    Дори е кавалерско, да помогнеш на жена, да си натовари багажа.
    Недопустимото е да стоиш и да гледаш......

    Коментиран от #5, #11

  • 5 държавата на мутри и мутреси

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бла бла":

    Да й помагат, да стяга дисагите за Сливенския.
  • 6 Перо

    9 0 Отговор
    Ами опростачването, простотията и неразбирането на работата си, показва че системата въобще не работи! Липсва кадрово обезпечаване, организация, обучение, образование, контрол и най-вече възпитание на кадрите! Те не осъзнават работата си и отговорността, която имат! Лесно се разложи системата, през 1990 г., без никаква приемственост /като другите страни от Източна Европа/ , но тогава се целеше господство на престъпността, прикрита зад измислената “демокрация” и политика! Единственото кадрово изискване за работа беше полицейска регистрация, осъждане или криминален начин на мислене, независимо за какво, всички се писаха политически “репресирани”. Сега берем плодовете на това безумие!
  • 7 чудя се

    7 0 Отговор
    Чудя се точно сега ли е момента "защитения свидетел" да пазарува мебели? А че трътковците от МВР за друго не стават освен да разнасят мебели . пазарски чанти , е вярва.
  • 8 Иванова

    3 1 Отговор
    Ама кой официално е казал, че въпросната, решила да пее е защитен свидетел. Дело няма. Още няма. Дали са й привилегия
    . И защо?! Когато газят лука са заедно, когато някой е започнал да го вади сам, оня става защитен, че не е успял да е първия.
  • 9 Емигрант

    2 2 Отговор
    ВБългария освен, че сте умствено изостанали, но и не се и срамувате от това ! Знаят ли тези коментиращи с коментари в зелено какво означава "защитен свидегел" ? Факти изглежда е модия на която целта е цензура и "събирателна" за опростачване ?
  • 10 Бате Мите

    2 0 Отговор
    А да сте чували за доставка по домовете? Или тези са превърнати и на хамали, а после сигурно са ги сглобили а?
  • 11 Като е

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бла бла":

    кавалерско иди ти да и носиш мебелите,а не полицаите ,на които всички плащаме да ни пазят, а неда тичат заради прищявките на тая!
  • 12 ето каква е работата

    2 0 Отговор
    момчетата и момичетата от МВР правилно са се оринтирали... Я как бодигарда на Про100 Киро, дето му носеше торбичката с покупки, сега стана зам.- министър. нищо не се знае..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове