Last news in Fakti

2 Юли, 2023 18:48 3 438 32

Емил Кошлуков защити българското Черноморие, Слънчака, чалгата, силикона и още нещо

  • емил кошлуков-
  • черноморие-
  • летен туризъм-
  • слънчака-
  • чалга-
  • силикон

Всъщност София е столицата на кулинарните инвалиди, но за това друг път

Емил Кошлуков защити българското Черноморие, Слънчака, чалгата, силикона и още нещо - 1
Снимка: БГНЕС

Две-три неща за Черноморието, след всички модни статии, надпреварващи се в злобно остроумие по темата.

Това коментира във "Фейсбук" генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

1. Нашето море е много мръсно - не повече от другите. Къде мислите си изхвърлят отпадъците тези в Кан и Коста дел Сол? Все повече пречиствателни станции се строят, този проблем ще бъде решен, надявам се.

2. Обслужването е лошо - спрямо цените е добро. Ако го погледнете като цена-качество, за тези пари получаваме доста. Ресторанти с бели покривки, сервитьори които държим до сутринта, сравнително богато и вкусно меню. Винаги може и да е по-добре, но ще е по-скъпо.

3. Храната е залежали продукти, дето ги пласират в сезона - то понеже в Гърция всичко е от лодката В добрите ресторанти храната е съвсем прилична, а черноморската риба е чудесна. Всъщност София е столицата на кулинарните инвалиди, но за това друг път.

4. Слънчака, мутрите и чалгата, силиконовите мацки и т. н. - кой каквото търси. Има ги и тези, а има и чудесни, спокойни комплекси, с приятни компании. На морето можеш да намериш повече места, където няма чалга, отколкото на сушата. И не разбирам какво не му харесват на силикона, хайде моля

5. Бетонната джунгла - просто не ходете в нея. Цяло лято изкарах в комплекс, който е по-зелен от Бояна. И в пъти по-евтин. И понеже знам как се строи в Маями на първа линия, искам да кажа, че поне небостъргачи нямаме все още.

6. Знаеш ли в Гърция ( Турция, Испания и т.н.) какъв хотел намерихме, без пари ти казвам... - знам. Черноморието не е единственото място, където можеш да изкараш добре. То ако знаете в Чили какви места има... с други думи, в Америка Калвин Клайн е без пари, ако ме разбирате добре.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    81 11 Отговор
    Изчетох написаното и нещо не успях да му хвана мисълта на този човек

    Коментиран от #3, #20, #24

  • 2 Ама тя

    41 7 Отговор
    Сузи бедрото е била на лагер в Белене и там много ѝ е харесало особено косматия Мустафа
  • 3 Жица

    64 7 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    И да се мъчиш , не можеш. Той няма мисъл, просто говори
  • 4 плюс минус

    53 4 Отговор
    Докога, докога, докога......
    Все така кошлука безкрайно време ще я кара и дреме на директорския стол в БНТ?!
  • 5 Паразит в БНТ

    57 3 Отговор
    И това нещо, поне да беше завършило университетът в САЩ, като го пратиха, но и това не можа. Турист на чужда сметка,не се свени и да си признае, че цяло лято е изкарал на морето за сметка на данъкоплатците, нищо че никой не гледа телевизията на която е директор.
  • 6 Госあ

    60 2 Отговор
    “ И не разбирам какво не му харесват на силикона, хайде моля” и това недоразумение е директор на БНТ !!! Демокрация 💁 на простолюдието
  • 7 Госあ

    40 6 Отговор
    Иначе, ако съм в България - ходя само на нашето Черноморие. В Гърция съм стъпвал веднъж - на конференция. Но само полуидиот може да пише така за обезобразеното ни крайбрежие.

    Коментиран от #9

  • 8 Просто човек

    46 5 Отговор
    Позор! Българското черноморие е пълна скръб...

    Коментиран от #11

  • 9 ИМПЕРИАЛИСТ

    26 5 Отговор

    До коментар #7 от "Госあ":

    Всеки който е пообиколил по света ще ви каже, че това с българския морски туризъм е като "бягане в чужда писта" . Никога няма да можем да се конкурираме успешно, просто такива са даденостите по света и у нас... Бях по много страни в света. Пaк пoвтaрям, "бягaмe в чуждa пиcтa" зaщoтo кoпирaмe ЧУЖДОТО НОУ-ХАУ... По-природно крайбрежие, от Българското Черноморие няма, въпреки бетона...Турските мoрcки курортни центрове са изкуствено създадени с цената на милиардни инвестиции.. В Гърция е добре за разглезени любители на натурализма... За урбанизираните крайбрежия на Испания, Франция, Италия и т. н. нямам думи...Нe рaзвивaмe пълнoцeннo уникaлнитe ни и cпeцифични прирoдни дaдeнocти нa чeрнoмoриeтo, кaтo пoчнeш oт дурaнкулaшкитe блaтa, пeщeритe нa Яйлaтa, лoнгoзнитe гoри, мнoжecтвoтo прaиcтoричecки aрхeoлoгичecки oбeкти, oбилнaтa минeрaлнa вoдa и cтигнeш дo тaйнcтвeнaтa, дeвcтвeнa и oмaгьocвaщa Cтрaнджa...това изреждане е непълно за да не се насочват печалбарите.

    Коментиран от #14, #16, #27

  • 10 1253

    27 6 Отговор
    Черно море на Нългарския бряг е Мръсно, не само морето но също градовете и курортитев са мръсни, защо не каже в какво стъпва и какво вижда като излезе от Оградения Комплекс, боклуци, дупки, лишсващи капаци на шахти, счупени плочки и много ,много пластмасови торбички,шишета,чаши и др..Като явно не е ходил на море за каквото е отишъл, има комплекси в страната с басейни също,Когато влезеш в черно море в България често ще получиш,кожна инфекция, алергия или стомашна инфекция.Обслужването е лошо и бавно, храната е твърде скъпа за това което е, да на Черно море храната и напитките са по-скъпи от в Маиами. Преди да говори да отиде в Маиами,на плажа в Майами никой не ти иска пари за достъп нито искат пари за сянка и шезлонг,има автобуси който са безплатни за туристите които ги отвеждат до плажа и обратно до хотелите им.Има също организирани концерти и други културни изяви също безплатно.Майами е огромен град но не е презастроен както е Сл. Бряг, цените в ресторантите са съшите в Маиами както са във вътрешноста на страната, златни кюфтета,бира, и кафе няма........Специални видове риби,омари, раци и други са по скъпи храни, но не и каламари,скариди и др..Чалга е азиатско-циганска музика, Българите какви са? Мутри има защото има беззаконие, има ли работеща полиция мутри няма. И да можеш да отидеш за 50 долара на ден в 5 звезден хотел, в същия хотел може да има хора които плашат 500 на вечер на хубав плаж, всичко струва пари.Но определено Българкото черноморие не с

    Коментиран от #19

  • 11 Абе

    8 18 Отговор

    До коментар #8 от "Просто човек":

    вие луди ли сте. Какво искате? Тук си имаме всичко. Който не му харесва, да ходи в русия!

    Коментиран от #22, #29

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Иван

    12 6 Отговор
    Заради Бг завистта и простотията сме във всички класации на дъното.
  • 14 Госあ

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Няма и нужда да ги развиваме !!! Яйлата и Странджа са ми любимите. Напротив, Тюленово стана едно натруфено селище с прости хипстъри, които се гъчкат като сардини на двете места за къпане. В същото време забраниха къмпингите да катерачи, които придаваха уникалната атмосфера на това място. Наистина уникално. Другия подобен спот е Майорка. За Синеморец, какво да кажа ??? Айде нема нужда да ги развиваме, въпреки че вече са “развити” Добре че тимаджиите държат крайбрежието на Тюленово и си точат по малко нефт, че да е станало панаир целото !
  • 15 Я го знам ...

    13 1 Отговор
    Иска да каже,че като си надрусан и пиян,няма значение на кое море си.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Здравко

    20 2 Отговор
    Кой нормален ще ходи в тоя блатарник? Ей къде са Турция и Гърция
  • 18 Браво !!!

    8 17 Отговор
    Браво за написаното от Кошлуков !
    Черноморието ни предлага всичко за всеки. На който му се ходи другаде да ходи и да не говори глупости.
  • 19 Сечко

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "1253":

    Хора, като не сте ходили в Маями защо говорите? Маями като град - това не точно това което се вижда от филмите. Това е South Beach. Потърсете на картата Colins Avenue. Само в началото. Като цени, в което и заведение да влезете не ви мърда по $50 на човек за някакъв по сносен обяд. Чадър и два шезлонга са $40-$50 на ден. Иначе ще видите и Ролс Ройс и Ламборгини и Ферари особено вечер, а и можете да си наемете за по $500-600 на час.

    Коментиран от #28

  • 20 РИТОРИЧНО🤔

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    ПОВРЕДАТА НЕ Е ВЪВ ВАШИЯ ТЕЛЕВИЗОР
    ТОЯ КОШЛУК Е ПЛУВАЛ ЯЛ И С.Л
    В ЧЕРНОМОРИЕТО....И ТОВА Е РЕЗУЛТАТА..
  • 21 Пловдив

    16 1 Отговор
    По -голям помияр и некадърник от този рядко може да се види! Националната телевизия удари дъното при него така,че ще е най-добре,да спре да се изхожда по каквито и да било въпроси! Бил политик и журналист...Боже опази ни,от такива боклуци,които са се взели,насериозно...!
  • 22 до АБЕ

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Абе":

    И.д@и@от,каква връзка има мръсотията и скъпотията на БГ морето с Русия?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кикор

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Явно не е за всеки..
  • 25 Клоун

    6 0 Отговор
    Джибурка си устата тоа човечец ...
    Българския туризъм е общо дело. Не е дело на тези дето им разрешават да леят бетона.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 1253

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Сечко":

    Около Маиами има доста свободни/безплатни плажове, и храна на много достъпни цени.Това което е описано се отнася за ивицата плаж на острова в райна за нощни развлечения СОУБИИ, Ако си на ваканцияв този район,мнозинството хотели имат чадъри и шезлонги на плажа безплатни за гостите на хотела. Ако не си гост на хотел или идваш за малко, ако не си донсеш чадър и искаш да наемещ такъв ще ти струва 50 със шезлонга, но на плажа има достатъчно място да си сложиш свой собствен чадър и шезлонг без да плащаш на никой. Ако паркираш кола до плажа ще ти струва 20. Другите плажове са достатъчно добри и няма нужда да се ходи на Оушън фронт или Южен Плаж. за да те видят всички звезди.....;.;.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Капитана

    3 0 Отговор
    Тарикат е Кошлука умее да се нагажда.Спомням си че навремето си беше отрязал пръстите за да не ходи в казармата защото е голям патриот.
  • 31 Мислещ

    0 4 Отговор
    Ганьовците-нихилисти пак ще се давят в злобата си под този текст !
  • 32 Анонимен

    2 0 Отговор
    Мнение от човек който си лакира ноктите и е играл бели пеперудки
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове