Last news in Fakti

2 Август, 2023 10:16 7 299 75

Преди да нареже Дебора: Георги избил три зъба на горски

  • горски зъби-
  • горски-
  • зъби-
  • избити-
  • садист-
  • стара загора

Глоба и пробация за два побоя не спират охранителя, всеки път нанася "леки телесни повреди"

Преди да нареже Дебора: Георги избил три зъба на горски - 1
Снимка: Фейсбук

За побой с избити три зъба на горски служител е осъден насилникът с макетното ножче Георги Георгиев, известен вече като Георги Макетното ножче! Душманинът, нарязал Дебора Михайлова от Стара Загора, два пъти е отговарял пред Темида за побои и е бил в полезрението на МВР още преди 2019 г. Това става ясно от съдебните актове, с които е наказан, с които "България Днес" разполага.

Пет години преди да разгневи цяла България със случая "400 шева", на Георги вече му се носи лоша слава в село Братя Кунчеви, където живее. Охранителят не се ползва с добро име сред местните, които го описват като конфликтна личност. Тогава се води на превантивна дейност в МВР. С Георги Макетното ножче са провеждани профилактични беседи, но това не оказва положително въздействие за промяна в поведението му, отчитат специалистите.

Първият досег на Георгиев с правосъдието е на 6 април 2019 г. На тази дата той е на работа като охранител в дискотека. В клуба идва голяма група от лесничеи, които решават да отпразнуват Седмицата на гората на участие на фолкпевица в заведението. Около 3 ч., след като чалгаджийката си тръгва, един от горските се скарва с друг клиент на заведението и започва скандал. Охранители ги изкарват навън. Докато чака пред дискотеката, горският вижда, че част от клиентите, между които и колегите му, започват да излизат от аварийния изход. Оказва се, че това е заради бой в заведението.

Докато седи на масата си, горският Д. Т. е нападнат от трима души. Това са охранителят Георги Георгиев и двама негови авери - редник от войската и цивилен. По пътя си Георги събаря от стола човек от празнуващата компания, който пада по гръб и си наранява глезена.

Без да обръщат внимание на пострадалия, тримата се насочват директно към Д. Т. и започват едновременно да го налагат. Фраскат го с две ръце с юмруци по главата. Мъжът пада на земята и се свива с ръце над главата. След това се опитва да стане, но тримата отново го фраскат.

В този момент негов колега отвън разбира, че го бият, и влиза, за да помогне. Хваща мъжа през кръста и го вдига, но охранителите го удрят в ребрата и го изпуска. Баща и син също се включват на помощ, но гардовете нападат и тях.

"Кажете, момчета, какво е станало - ние сме тук, за да се веселим?", пита един от роднините. Въпросът му остава без отговор. В този момент се отваря аварийният изход, част от хората са изхвърлени навън и боят приключва.

Човек от празнуващата компания се обажда на тел. 112 и на мястото пристигат патрулка и линейка. Лицето на пребития Д.Т. е покрито с кръв, цялото насинено и подуто, а горните му предни три зъба са счупени наполовина. Съдебните медици установяват кръвонасядания и отоци по главата, разкъсно-контузни рани и кръвонасядане на горната устна и частично счупване на коронките на зъби 11, 12 и 21. Според експертизата травмите на лесничея може да бъдат получени при нанасяне на удари в областта на главата и лицето с юмруци.

За побоя са събрани свидетелски показания, направени са 13 разпознавания. Горските посочват именно Георги Георгиев като един от биячите. Аверите му също са разпознати. Делото е внесено във Военния съд в Пловдив заради участието на военнослужещ в побоя. Редникът е в армията от 2017 г. и е помощник-гранатометчик в едно от военните формирования.

По случая са повдигнати обвинения, за които се предвижда до 2 г. затвор. С решение от януари 2021 г. магистратите с пагони признават тримата подсъдими за виновни за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, а Георгиев и като длъжностно лице - сътрудник охрана. Понеже Георги и останалите двама са неосъждани, служителите на Темида ги освобождават от наказателна отговорност и им налагат административни санкции глоба от по 1000 лв.

В решението си съдиите отбелязват, че за деянието няма личен мотив, участниците не са се познавали, а пострадалият не е предизвикал с нищо побоя. Затова се приема, че той е извършен по хулигански подбуди, с явно пренебрежение към обществените ценности и обществото. Извършителите не зачитат правовия ред и телесната неприкосновеност, стремят се да наложат волята си по престъпен начин, коментират военните магистрати. Присъдата влиза в сила през март 2021 г.

Наказанието не трогва особено Георги Георгиев, който през февруари 2022 г. пак се проявява. Районната прокуратура в Стара Загора го погва за нов побой - че причинил на Р. Г. лека телесна повреда. Потърпевшият се разминава с множество отоци и кръвонасядания по главата и гръба. Според обвинението престъплението отново е извършено по хулигански подбуди.

Георгиев се признава за виновен и сключва споразумение за пробация. Сделката е одобрена от съда през януари т.г. и е равносилна на влязла в сила присъда. Наказанието на бияча е за срок от 6 месеца да се подписва два пъти седмично и да се среща с пробационен служител. Той е осъден да плати на пострадалия 1600 лв. за разноски. Прекратени са претенциите за 10 бона, искът може да се разгледа в друго производство, посочва съдът.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не и не

    90 2 Отговор
    Този е готов за Министър на Младежта и Спорта! Направо го правете министър - какъв затвор!?

    Коментиран от #54

  • 2 Миро

    87 10 Отговор
    ГЕРБ си пази хората !!!!!

    Коментиран от #31

  • 3 Псевдоним

    52 6 Отговор
    Така е, ама това не е домашно насилие и му е простено.

    Коментиран от #16

  • 4 Време е

    58 3 Отговор
    Око за око, зъб за зъб !

    Коментиран от #10

  • 5 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    47 6 Отговор
    Толкова е бил и горски или връзкарче, горските имат пушки и много лесно може да убиват такива глигани като тоя! Същото като Васко Ламята Прокурорското синче млати полицайчето, а полицайчето се беше покрило и не даваше показания.
  • 6 Развеселен

    71 0 Отговор
    Имам чувството, че надзирателите няма да чуят писъците му от килията!
    И с тези красиви устни...язък за мускулите и татуировките!

    Коментиран от #9, #11

  • 7 Световен опит

    54 1 Отговор
    Той и Джефри Дамер е прибиран няколко пъти от полицията за сексуално насилие преди да почне да яде хора..излагацията е много голяма..пълен непукизъм барт ми
  • 8 Радио Елто

    68 0 Отговор
    Този е садистичен психопат
  • 9 Радио Елто

    26 0 Отговор

    До коментар #6 от "Развеселен":

    ТОЧНО
  • 10 ТеслАта

    30 2 Отговор

    До коментар #4 от "Време е":

    За да има поука и да е за урок е" Око за две, зъб за чене"
  • 11 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    42 2 Отговор

    До коментар #6 от "Развеселен":

    И там сега са повече връзкари, няма ги тия старите биячи по занданите които знаеха какво и как да го правят тоя. Дано попадне на по-добри момчета закоравели и без връзки от системата, те ще го превъзпитат подобаващо.
  • 12 Радио Елто

    35 0 Отговор
    ПСИХОПАТИТЕ СА мАНИПУЛАТОРИ САДИСТИ НАСИЛНИЦИ ДО гРОБ
  • 13 Име

    36 15 Отговор
    И какво излиза, че виновните за съществуването на този изверги са тези, които са приели подобни закони. А, те са тези, които в момента са на протеста. Хахахаха пак яхнаха талпата. Ей много прост народ
  • 14 Бравос

    57 1 Отговор
    Хулиган без граници. Наше производство, помилван от съда, обгрижван от полицията. Добре дошли в кочината БГ

    Коментиран от #45

  • 15 лентата

    39 1 Отговор
    мвр ,прокуратура съд ,съдебни лекари ....ето така си отглеждат материал за работа за години напред.а да не забравим и адвокатчетата.
    Всички са доволни.
  • 16 А....

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Псевдоним":

    А....защо ......ми ако е имал интимна връзка и с него...
  • 17 Доротея

    26 2 Отговор
    Свобода или татурина демокрация! Докъде изпаднахте, Боже мой!
  • 18 Даааа...

    50 1 Отговор
    След две леки телесни повреди е пуснат на свобода за трета такава след като се гаври с младо момиче. Очаквайте скоро да убие човек по особено жесток начин и да получи четвърта лека телесна повреда.
  • 19 Питам аз

    36 0 Отговор
    Къде са вещите лица дали му право да си седи в къщи след садизма? Кога ще отговарят пред закона, съд и присъда. Ефективна, да полежат малко за широко затворените си очи.

    Коментиран от #27

  • 20 Потребител

    48 0 Отговор
    Татуираният талибан отдавна е трябвало да го затворят в пандиза, и все си мисля, че в това заведение го раздава дилър на дрога. Преди да посети момичето се е надрусал - такава зверска жестокост не е присъща за хората... но като лабораторните мишки - кръвни изследвания и претърсване на дома му, както и заведението, в което се правил на охранител - това ще нареди пъзела.
  • 21 ХАХАХА

    26 3 Отговор
    Добре ,този е насилник, садист и т.н ,само не разбирам защо вадите кирливите му ризи и къде е била полицията ,съда и всьо ,което се нарича право охранителни органи.? Сега остава да се публикуват и как и биел другарчетата си в детската градина.

    Коментиран от #25, #44

  • 22 Тома

    22 0 Отговор
    Отново лека телесна повреда
  • 23 Факти

    37 0 Отговор
    Кой му пази гърба? Очевидно е, че е с протекции. Кажете, де?

    Коментиран от #52

  • 24 Прав и корав

    33 0 Отговор
    Още колко истини ще излязат наяве? И какво от това? Матрияла си блее, съдийските джобчета са пълни, прокурорите гледат настрани а такива индивиди си режат плът за удоволствие. Еми Браво
  • 25 Е, как къде

    23 0 Отговор

    До коментар #21 от "ХАХАХА":

    Протестира ли са за увеличение на заплатите
  • 26 Нямам думи

    40 0 Отговор
    Завършен рецидивист, обаче, видите ли, всеки път се отървава леко и с някакви смешни глоби и подписки! Със сигурност този човек няма да се поправи, той приема за напълно нормално поведението си и занапред ще продължи да прави точно това - да бие, да пребива, да чупи зъби, носове, глави..... Докато не убие някой накрая, но ще е твърде късно. Задължително е, и супер наложително този бияч да стои дъъълго където му е мястото
  • 27 Интересното е, че

    22 4 Отговор

    До коментар #19 от "Питам аз":

    В системата прокурор, съдия всеки си е свършил работата по закон. Разбери, пазили са всяка една точка от закона. Проблема не е в тях. Проблема е в закона, който е писан от същите ей тези, които в момента пишат новите. Нали ги видя на протеста, как се правят, че някой друг е виновен. Видя ли какви са усмихнати на фона на тази драма?

    Коментиран от #30

  • 28 Простя от максуда

    17 11 Отговор
    Тоя ще го включа в листите за следващите избори. Готов е за изрожденец.
  • 29 Страх ме тресе

    27 2 Отговор
    И в двата случая съдебните състави са виновни.
    Няма военен,няма граждански съд-има само пари. И адвокати-защитници.
    Ако разпитам един адвокат-защитник след пет минути ще знам кой колко пари е получил пи веригата

    Коментиран от #40

  • 30 ДЖЕФРИ

    17 0 Отговор

    До коментар #27 от "Интересното е, че":

    Ако си бяха свършили работата тоя трябваше да е в лудницата за един месец да се провери колко не е добре..явно е че случая е за експерти психолози и е направен опит да се потули
    Закона е писан от хора и допуска изключения

    Коментиран от #33

  • 31 Българка

    17 12 Отговор

    До коментар #2 от "Миро":

    Не позна, кадър на възраждане е. Има клипчета с него на събития организирани от Копейкин.

    Коментиран от #39, #42, #51

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Потребител

    19 1 Отговор

    До коментар #30 от "ДЖЕФРИ":

    Този не е за лудницата, а за Гуантанамо.
  • 34 факт

    12 5 Отговор
    Не разбирате ли че няма достатъчно места по заведенията за задържане.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ПРОВЕРЕН

    17 7 Отговор
    ГЕОРГИ МАКЕТНОТО НОЖЧЕ Е ЧЛ. НА. Г Е Р Б ЛИЧНО МАНУЙЛ МАНЕВ /КУХИЯ/ МУ Е НАЧАЛНИ САМО ГЛАВОЧИ.

    Коментиран от #46

  • 37 КУХИЯ

    10 7 Отговор
    ИЗВИНЕТЕ ДАМИ ТОЗИ ГО ИЗКЛЮЧВАМ ОТ Г Е Р Б.

    Коментиран от #43

  • 38 Некой си

    14 7 Отговор
    Не омаловажавам трагедията.
    НО!!!
    Уродът осакатява момичето преди повече от месец, а медии, политици, протестиращи, ВСИЧКИ се активизираха преди седмица.
    Защо така бавно, драги сънародници?
    Да не би да е за да се позабрави извращението - нова тройна коалиция?
    Извращение до толкова, че на "спонтанните" протести присъстваха ПП и ГЕРБ - ръка за ръка!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Българка

    8 2 Отговор

    До коментар #29 от "Страх ме тресе":

    На адвоката това му е работата. Прокурора и полицията, трябва да съберат доказателства. По цялата верига, само адвоката е невинен за тези смешни присъди, ще е виновен, ако не направи всичко възможно да защити клиента си, та бил той и Чикатило.
  • 41 Към марчето

    11 1 Отговор
    Молим те, преведи ми глагола ФРАСКАМ
    на български

    Иначе статията е напоителна
  • 42 Българин 681

    18 0 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    Чийто и "кадър" да е мястото му е в ДРАНГОЛНИКА!!!
  • 43 Психo от Курило

    11 10 Отговор

    До коментар #37 от "КУХИЯ":

    Не позна, чиста копейка си е тоя талибан.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Тодор Димов

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бравос":

    Добре заварили! Сега ще изчистим тая клоака!
  • 46 Бъркаш

    9 0 Отговор

    До коментар #36 от "ПРОВЕРЕН":

    Случайност⁉ Адвокат Станимир Методиев Ченалов е бил един от двамата защитници на първа инстанция на обвинения в садизъм и обезобразил момиче. Той го е представлявал при повдигането на обвинението.
    ❗Старозагорският наказателен адвокат е брат на скандалната бивша съдийка Румяна Ченалова, пуснала преди години убиеца от “Соло” Илиян Тодоров, който избяга и се укриваше години! Тя също се оправдаваше тогава с експертизи и чужди грешки, но ВКС отмени решението ѝ и осъди убиеца. Ченалова нашумя и със случая Белведере - ГнилиЯбълки в съдебната система, попадна и в записите Яневагейт. Ченалова беше и кандидат за депутат от Възраждане.
    ‼ Съпругата на адвокат Станимир Ченалов е също съдия - Яница Събчева Събева-Ченалова, командирована от Сливен първо в АдмС Стара Загора, а от 01.07.2023 г. в Апелативен съд Бургас - Наказателно отделение. Точно на нея се пада върнатата за преразглеждане на апелативно ниво 4-годишна ефективна присъда на Веселин Марешки. Делото ще се гледа наново в Бургас защото всички 24 апелативни съдии във Варна са си направили отвод.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Въпрос

    12 2 Отговор
    И какво правим с такъв изрод? Като гледам бащата на момичето е млад, здрав мъж, а сигурно има и добри приятели....
  • 49 Аз,врачанката

    14 1 Отговор
    Този случай,ако беше станал в Китай,този отявлен рецидивист досега нямаше и да е жив.
    Той е завършен психопат. За такъв доживотен затвор,без право на замяна. Тази,която го е пуснала преди един месец на свобода - съдия Гьонова трябва да й се отнемат адвокатските права и да не упражнява повече тази професия,а съдебният лекар- направо да се уволни от работа. Тези са срам и позор за българското правосъдие.
    Чудя се как може да има такива изверги?! Що за човек е този,че така да обезобрази това красиво момиче?!

    Коментиран от #53, #57

  • 50 вистински руzzoфил

    3 5 Отговор
    праvoславен славянин
  • 51 Глупости

    9 8 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    Все "Възраждане" ти са виновни. Същия тоя във фейса се хвали, че е гласувал имено за пп/дб. Има го черно на бяло. Стига с простотиите.
  • 52 4467

    10 6 Отговор

    До коментар #23 от "Факти":

    Възраждане му пазят гърба. Скриха депутатката, която го е защитила.

    Коментиран от #58, #68

  • 53 Потребител

    15 0 Отговор

    До коментар #49 от "Аз,врачанката":

    Съдийката и съдебният лекар са комбина, те обикновено така работят в колаборация и са си разделили кинтите, а този талибан е в пробация, добре им се е отблагодарил, за да отърве решетките.
  • 54 Б.Б.

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Не и не":

    Направо да премиер на кенефа е готов този.
  • 55 4467

    19 0 Отговор
    Лицето е деградирало все повече и повече. От сбиване, минава към избиване на зъби, троши глави, после накълцва на кайма беззащитно момиче... ще се стигне накрая и до немислимото.
    Не ми излиза от главата- както тя си стои вкъщи, оня отива в тях и я реже с часове... Това говори, че той изпитва нужда да наранява, това го "храни", потребност, жажда за насилие.
  • 56 ЕВРОНЮЗ

    11 4 Отговор
    Малко след 10 ноември четох една книга, не си спомням автор и заглавие, но определено описваше демокрацията и живота на западното общество. Та там пишеше... 70 % от плячката криминалния контингент дава на политическата каста.. Тия типове са използвани за да вършат престъпления които да тласкат общественото мнение в определена посока, като им се гарантира неприкосновеност.

    Коментиран от #75

  • 57 Въпросче

    8 1 Отговор

    До коментар #49 от "Аз,врачанката":

    Значи може да се обезобразяват само грозни момичета, така ли?
  • 58 !!!?

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "4467":

    Нал тъй? Е, колко казваш истина, 2 пъти повече добро да видиш.

    Коментиран от #65

  • 59 Аз,врачанката

    12 0 Отговор
    До коментар53-Потребител.
    Че са играли яки пари в това сте напълно прав.
    Дано сега след,като го арестуваха му дадат справедлива присъда на този съдист.
    Лошото е,че в България няма обективна правосъдна система,а всичко се крепи на рушвети и доста големи хонорари,(ако мога да се изразя така) и "съдия" Гьонова заедно със съдебният лекар пак,ще се върнат на работа.

    Коментиран от #62

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Потребител

    15 0 Отговор

    До коментар #59 от "Аз,врачанката":

    Не случайно фамилията на съдийката е Гьонова, корена на думата е гьон - в превод от турски език е дебела кожа за подметка на обувки, а съдебният лекар ще си продължи по стария начин, само че ще стане по-внимателен на кого взема парите.
  • 63 Аз,врачанката

    3 0 Отговор
    До коментар57-ВЪПРОСЧЕ.
    Господине,грешно сте ме разбрал.
    Не трябва да има насилие над нито един човек,независимо от това дали е красив или не. Дали е мъж или жена.
    Мое мнение е,че трябва да се издаде закон против насилието.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 4467

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "!!!?":

    Да ти се връща!
  • 66 Аз,врачанката

    5 0 Отговор
    До коментар62- ПОТРЕБИТЕЛ.
    Това,което сте го написали Вие е самата истина-така ви сте много прав!.
    Но питам Вас,а и себе си,що за правосъдна система има в нашата държава,или изобщо я няма?!
  • 67 прокурора и съдийката са корумпе

    10 1 Отговор
    Рецидивист Садист пуснат от съда??? Колко ли хилки се е внесъл?
  • 68 татуси на Възраждане

    6 3 Отговор

    До коментар #52 от "4467":

    Явен активист на копейкин е садиста!
  • 69 Общество

    5 4 Отговор
    Това е стил на Възраждане! Докато те определят насилието като начин на мислене и начин на живот, ще бъдем свидетели на подобни безобразия!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ....

    1 0 Отговор
    Бг=кенеф
  • 72 Факт

    9 0 Отговор
    В САЩ още при първия такъв случай щеше да лежи и лиценза му за охранител отнет завинаги. В Кенефистан обаче всеки с богато досие може да работи охранител и полицаи!
  • 73 Никой

    5 0 Отговор
    Съда кара всичко на ишлеме ,рутинно. Няма грам емпатия към жертвите,съчувствието е към насилниците, нямали предишни хулигански прояви и затова 1000 лева. Бравос !
  • 74 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 0 Отговор
    Престъпника Георги в ученическите си години бил джудист.
    А пък олимпийските ни надежди от 1980-те като пораснаха станаха мутрите ма 1990-те.

    Ето я причината за насилието в България спортове като борба, джудо, бокс ... с които се занимават децата. Има нещо много сбъркано в спортните школи.

    Дрогираният и пазен от полицаи Семерджиев пък, който уби две момичета в катастрофата при хотел Хемус е бивш футболист и той е възпитаник на спортна школа, само че футболна.

    Другия проблем освен спортните школи е българската полиция в която от 77 години властва корупция и шуробаджанащина. Същото и в бг прокуратурата.
  • 75 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "ЕВРОНЮЗ":

    Аз пък ще ти опиша от личен опит действителноста на комунистическта диктатура до 1990 г.. 80% от БВП на НРБ отиваше за комунистическата върхушка + военните + милиционерите - където включвам и ДС и "разузнавачите".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове