Last news in Fakti

6 Април, 2024 13:26 2 709 30

Журналист: Ако ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не се разберат след изборите, ще дойде "горският" и ще помете всички

  • герб-сдс-
  • пп-дб-
  • избори-
  • горски-
  • помитане-
  • веселин стойнев

„Проблемът с изборите през последните години не е в това, че са били нечестни, а в това, че всеобщият спад в политическия процес доведе до случайни резултати“, коментира Георги Харизанов

Журналист: Ако ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не се разберат след изборите, ще дойде "горският" и ще помете всички - 1
Снимка: bTV

Политически ли е, или не служебният кабинет „Главчев“. Темата коментираха в „Тази събота“ политическите анализатори Георги Харизанов и Веселин Стойнев.

„В него безспорно има силни политически фигури. Дали цялото правителство може да бъде квалифицирано като политическо, е друг въпрос. Да се завърнат хора със сериозна политическа биография и познания е форма на връщане към нормалността“, на мнение е Харизанов.
„Служебният кабинет е странна амалгама от политически лица. Новото в него е, че той е не на президента и той ясно го подчерта и се дистанцира от него“, коментира Стойнев.

Изборите „2 в 1“

Проблемът с изборите през последните години не е в това, че са били нечестни, а в това, че всеобщият спад в политическия процес доведе до случайни резултати“, коментира Георги Харизанов в отговор на въпрос очаква ли честни избори.

„Важно е каква ще бъде кампанията сега, защото тя може отново да препъне нещата. Развали се сглобката, която беше почти сигурно, че ще продължи след ротацията. Сега да не се окаже, че е завинаги“, каза от своя страна Веселин Стойнев.
Неизбежно е отново да има някакво сътрудничество между ГЕРБ и ПП-ДБ, защото просто няма други политически сили на терена. Борисов каза категорично, че само с ДПС няма да управлява. ПП-ДБ казаха категорично, че ДПС ще бъде изключено от новото мнозинство за реформи. Тоест тези две формации „са обречени“ да продължат заедно“, коментира той.

„Ако обаче кампанията доведе дотам, че да започнат да се замерват много сериозно с кал, това ще стане невъзможно след изборите и отново ще се стигне до предсрочен вот. Вече ще дойде „горският“, който да изгони тези две страни и в този „горски“ аз виждам президентът Румен Радев, който ще бъде принуден да излезе на политическия терен и да помете всички. Това ще се случи – това е игра с нулев резултат. Ако двете сили не намерят път отново една към друга, просто ще дойде „горският“, смята Веселин Стойнев.

„Надявам се предизборната кампания да не е такава, след която да не могат да си говорят. Да спрат да се обиждат и да говорят неща, които уязвяват най-вече тях самите“, допълни Георги Харизанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    15 4 Отговор
    Кви Уж Изборчета ги гонят тия по телевистан! Приключили сме Вчера и тва е.

    Коментиран от #4, #21

  • 2 хихи

    19 1 Отговор
    ако след изборите..... след изборите няма да са фактор, а само АКО-миришещо....
  • 3 Дали е политически или не!

    12 1 Отговор
    Дали е политически или не! Може да се разбере само от неговите Действия! Сега и да преливате и да не преливате Само замърсявате Ефира!
  • 4 Би било добре!

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Би било добре! Но.... Ще видим! На лъжливото Овчарче вече некой не вярва! 34 години виждаме само това!
  • 5 Винету

    21 3 Отговор
    Гошо тръбата на предна линия по поръчка на Тиквата и го брани с голи гърди.
  • 6 Гошо

    9 22 Отговор
    Какъв "горски е румен радев" ?
    Той е фатмак на служба в Посолството.
    Един от кръвопийците на България.
  • 7 !!!?

    11 18 Отговор
    Какъв "горски" е Мистър Кеш !?
    Всеки един негов политически проект се оказа еднодневка !!!?

  • 8 УРА, УРА

    12 6 Отговор
    ППДБ не трябва изобщо да се договарят с мутрата, защото шиши командва парада и еднокнижника няма накъде да мърда. Да се явят сами на изборите и да са в опозиция. Да видим тогава до къде ще докарат държавата. Тогава ще видим и Шенген и инвеститори през крив макарон. Никой няма да даде парите си в държава ръководена от мутри.
  • 9 Гост

    14 0 Отговор
    Само да не доди Бай Ставри, че тогава ще видят...
  • 10 Лалугер

    6 3 Отговор
    Е стига с тия сглобки бе.Дайте да изберем някой друг,но кой да бъде се пита в гатанката.
  • 11 Тома

    13 1 Отговор
    Ами ако жоро тръбата беше в затвора за кражби на милиони лева народна пара кого щяхте да интервюрате бе джурналя

    Коментиран от #14

  • 12 нннн

    14 2 Отговор
    Постоянно ни втълпяват, че изборът ни е между Тиквaтa и Пpo100тo и те ТРЯБВА да управляват. Обидно е някак...

    Коментиран от #26

  • 13 Иво

    8 4 Отговор
    Води се жестока пропаганда. Непрекъснато ни се възхваляват Тиквата и Прасето и се оплюват ПП-ДБ.

    Коментиран от #22

  • 14 Ами ако

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "Тома":

    БЯХА ИЗКАРАЛИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА
    ЕДНОКНИЖКО КАК Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОР У ЧЕХИЯ КАТО УЧАСТНИК В ПРЕСТЪПНА ГРУПА С КАРАМАНСКИ ПО РАНКО 2011-12
    ГОД. СЕГА НЕМАШЕ ДА СМЕ ОКУПИРАНА И ПОХАБЕНА СТРАНА. А за ппдб и герп и шишко пак от същото. Избори до дупка. А за тях касички пълни и множащи се.
  • 15 Българка

    9 2 Отговор
    Питам защо Хари тръбата, под чието ръководство се нарязаха напоителните тръби и се предадоха за скраб, не е в затвора, а обикаля студиата да възхвалява шефовете си от ГЕРБ и присъдружното им ДПС.
    В момента България няма напоителни системи . Почти 1 години след стабилното ръководство на ГЕРБ-ДПС българите сме най-бедни, най-болни, най-изчезващи, най-нещастни и обезверени
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Презрян индивид

    4 2 Отговор
    Тоя м@лоумник едва е завършил ( в което не съм сигурен) гимназия, вие го произведохте ЖУРНАЛИСТ?! Няма лошо, тъкмо ще се видите какви сте!
  • 18 Иво

    3 6 Отговор
    Може би това е истинската цел. Да дойде Радев като "спасител" на нацията. Все пак ППДБетата са негови "деца". Затова непрекъснато саботират парламента. Преди това бяха чалгарите в тази роля. Този филм вече сме го гледали краят му беше лош.
  • 19 666

    4 3 Отговор
    Комунистите червени и розови просто искат да влязат през задния вход за да управляват. Знаят че никога няма да спечелят избори и това ги води до истерия.
  • 20 Пешо

    7 2 Отговор
    Розовите джендъри са голяма напаст. Окрадоха държавата, увеличи се контрабандата Кокорчо съсипа бюджета. Оплюха службите които те ги ръководят пълен потрес. Тези отрепки от ДС нямат работа в парламента.
  • 21 ГЕРБЕР

    1 11 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    АКО ДОЙДЕ РАДЕВ БЪЛГАРИЯ Е ПРИКЛЮЧИЛА, ЧЕ НИ ЗАТРИЕ КАТО НАЦИЯ. НЕКА ВСИЧКИ ПОДКРЕПИМ БАЦЕ И ГЕРБ
  • 22 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Иво":

    Какви ги приказваш ,....непрекъснато се оплюват ПП/ДБ......Най плюещите от доста време са ХАРВАРДСКИТЕ ХУБОСТНИЦИ ДЕТО НАБЪЛБУКАХА БГ С МИЛИАРДИ КРЕДИТИ И РАЗДАДОХА НА ТОЗИ И ОНЗИ ЗА ДА СИ СПЕЧЕЛЯТ ГОЛЯМ ЕЛЕКТОРАТ,ЗАЩИТО ГИ Е ЯД ,ЧЕ СА ВТОРИ!!!
  • 23 ...

    3 3 Отговор
    Герб и ДПС са достатъчно. Ако не ви стигнат гласове, искайте от Румен Радев, той е аркадаш, ще ви обслужи. Все сте от старата номенклатура на ДС кгб. Капиталисти сте. Парата е у вас. Навързани сте всички. Мил ми е да кажа свински черва, те са по за предпочитане за ядене от вас. Развържете кесиите за Айшето, ходеща без работа и всичко ще е на 6.
  • 24 Точен

    2 3 Отговор
    Гледайте ги тези двамцата и другите платени журналисти=социолози=Иксперти. Е заради такива серсеми гласувам за Възраждане.
  • 25 Аха

    1 2 Отговор
    Кой е тоя "горския"? За хидроинженера ли става въпрос?

    Коментиран от #28

  • 26 Анонимен

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "нннн":

    А кой да управлява ХАРВАРДСКИТЕ МАЙМУНИ .Всеки може да управлява ,само като тегли кредити ,и раздава на държ.служители ,и тем подобни ,въпроса е КОЙ ЩЕ ГИ ВРЪЩА !!!Идните поколения нали !!!,Децата ,внуците ,правнуците!!! Ако е..... важен ,електората да са доволни ,да са с нас,за да сме на власт ,пък БГ може да затъва с милиарди,каква е тази политика ,никаква!В България вече няма човешки ресурс маса ти народ избяга навън ,отделно демогр.криза ,тези не са с всичкия си ,дай им само кредити,пък по БВП ,и производителност на последно място.Ами давайте ,давайте ,вдигайте на работещи ,и неработещи ,че постоянно да осъмваме с ,,хубави ,,цени в магазините!!Допринесли ,не допринесли вдигайте им заплатите изкуствено ,и безразборно .
  • 27 Верно е

    3 4 Отговор
    Бачо Румен ще им е. е мамата на ала-бала и шайкаджийте.
  • 28 ....

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Аха":

    "горският" е Радев😄
  • 29 СТЕЛА 07

    3 0 Отговор
    Хей хора ,идват избори!!!Да си спомним какво гледахме при БИБИ-Този и вчера не ни пропусна 🤣 “Китаецът ми звъни…”
    “Емирът ме чака…”
    “Колегите със сълзи се молят”
    “Днес ми се обади премиерът на Македония и ми се моли за лекарството. Дай ми само една опаковка, моли ме той”
    “В ранни зори ми се обади канцлерът на Австрия Себастиан Курц и ми поиска още днес от нашите защитни облекла. Обадиха се и още пет - шест колеги.. Ще им направим услуга и ще ги ушием в нашите заводи, ако си намерят плат.”
    "Докарахме вода на Перник от Родопите"/от същото интервю/ -за миг се зачудих къде точно е Белмекен?!
    /БОЙКО БОРИСОВ/
  • 30 Как да

    2 0 Отговор
    Няма други политически сили на терена И Пеевски и Борисов защо си вкарват патериците Израждане и ИТН.То всъщност всички станаха едно тия.ПП-ДБ моля ви само опозиция на мафията и когато тъпите българите започнат да умират от глад по улиците,заради диктатурата на мафията сами да си помагат.Те това заслужават.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол