Last news in Fakti

11 Август, 2023 16:21 17 997 138

Любовен триъгълник с нарязаната Дебора

  • дебора михайлова-
  • садист-
  • стара загора

Георгиев е женен и с 4-годишна дъщеря. Не е ясно дали съпругата му Криси е знаела за интимната му връзка с Дебора

Любовен триъгълник с нарязаната Дебора - 1
Снимка: Фейсбук

18-годишната Дебора Михайлова проговори след ужасната трагедия, която я сполетя преди повече от месец.

Ученичката от Стара Загора, която бе нарязана с макетно ножче и остригана, а обвинен за деянието е 26-годишният изверг Георги Николаев Георгиев, записа специално видео, което публикува във фейсбук.

„Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми“, написа Дебора в социалната мрежа под видео, в което изказва своите благодарности за подкрепата. „Здравейте, добри хора! Благодаря ви, че в този много страшен момент за мен вие ме подкрепяте, мислите за мен, молите се за мен и се борите заедно с мен. Благодаря ви“, каза Дебора.

Междувременно разследването по жестокия случай, потресъл цяла България, продължава, а в хода на действията изплуват противоречиви свидетелски показания и разминаване във фактите. Първоначалните полицейски разпити по данни на „За истината“ съдържат показания на жертвата и на обвинения насилник, на родителите на Дебора, на нейния предишен интимен приятел Росен и на още няколко свидетели, призовани по първото досъдебно производство срещу заподозрения за зверското нападение Георги Георгиев, пише Ретро.

Второто бе образувано на 29 юли тази година за заплахи за убийство към Дебора. На момичето са извършени разпити в два последователни дни – на 27 и 28 юни, от различни разследващи полицаи. Свидетелските показания в двата протокола съвпадат – как мъжът е влязъл в детската стая, където тя седнала след баня по навик с хавлията си, как изглеждал като фигура и телосложение, с какви дрехи е бил облечен, как тръгнал към нея и това бил последният ѝ спомен, а следващото, което си спомняла, е как си плиска лицето в банята на съседката си и т. н. Но в показанията ѝ от първия разпит тя казва: „Не мога да съм сигурна кой беше мъжът, който видях вчера в стаята си… пак казвам, че по фигурата и част от брадата му, която видях, тогава си помислих, че това е приятелят ми Георги. Не видях обаче лицето му и не мога да съм сигурна, че е той“.

При втория разпит обаче Дебора твърди, че черните дрехи и маратонките на маскирания мъж била виждала и преди, а телосложението и брадата на нападателя, макетното ножче и особено мирисът на парфюма „Черна орхидея“, който приятелят ѝ употребявал редовно, ѝ дават основания да твърди, че мъжът, появил се в рамката на вратата ѝ, маскиран и със сини медицински ръкавици, е бил именно Георги, но той нямал ключове за апартамента. Дебора обяснява, че често забравяла да заключва входната врата, а майка ѝ го потвърждава.

А съседи от кооперацията не са свидетелствали пред пристигналите на мястото на произшествието полицаи да са чули шумове, скандали или писъци от жилището на насиленото момиче. При полицейски разпит съседка на Дебора, при която тя изтичала за помощ след нападението, разказва, че била обезобразена, от раните ѝ течала кръв, а тя изглеждала в шок, не спирала да се движи и да повтаря „нападнаха ме, нарязаха ме, кръвта ми изтича, ще припадна“. Но докато било в апартамента ѝ, момичето твърди, че не изпитвала никаква болка. И едва в болницата разбрала, че има счупен нос, множество порезни рани и охлузвания.


В показанията на майката на Дебора от първоначалния ѝ разпит се съдържат подробни данни за това къде живее момичето, къде учи, кои са приятелите ѝ. Споделя и впечатления на дъщеря си, че предишният ѝ приятел Росен бил хазартна личност и употребявал трева. По думите ѝ между тях не е имало конфликти, разделили се и той бил за кратко в чужбина.

Като се върнал, пак се срещали с Дебора, но криели връзката си. В протокола от разпита на Росен обаче е записано, че след раздялата им в края на 2022 г. поддържали единствено приятелска връзка. Росен е бил разпитан като последният, който Дебора твърди, че е бил в дома ѝ същата вечер за около час, преди нападението срещу нея.

За Георги майката разказва, че бил много ревнив според дъщеря ѝ, твърди, че е виждала и чатове между двамата, в които той пишел на Дебора „ще ти счупя главата“. В последните две-три седмици приятелят ѝ я заплашвал да ѝ „отреже главата“, ако му изневери, но преки свидетели на тези закани нямало, посочва майката Ивелина.
Георгиев е женен и с 4-годишна дъщеря. Не е ясно дали съпругата му Криси е знаела за интимната му връзка с Дебора.

В резултат на активните разследвания по двете досъдебни производства имаме категорични доказателства, че обвиняемият Георги Николаев е извършител на престъпленията, за които са му предявени двете обвинения. Това заяви на брифинг пред медиите районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова.

По двете дела са събрани доказателства, които „се базират на всички извършени до момента процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, назначени експертизи, огледи на местопроизшествието, иззети веществени доказателства и биологичен материал и др.“, твърди още обвинението.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ленин

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Абе не е го баш оправил.
  • 4 Читател

    145 17 Отговор
    По-скоро "любовен многоъгълник". Тя с бившия и "настоящия", "Настоящия" - с жена; Най-добре юнаците да се земат - и без това е доста евроатлантическо и модерно.
  • 5 АЛФА КЕНТАВЪР

    8 54 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Вие Сте Жесток и Кораво сърдечно Бесчувствен Тип

    Коментиран от #37, #50

  • 6 Aлфа Bълкът

    96 16 Отговор
    Аз чух за четириъгълник и пастрока, ако намесим става пентагон.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българка

    92 27 Отговор
    И точно как заглавието на статията кореспондира със съдържанието? Та не разбрах кой е участник в триъгилника? Липсва ни третият ъгъл на триъгълника. Явно въпросният касапин си има чадър и сега ще започне акция по спасяваянето му

    Коментиран от #12, #57

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бат Танас

    85 10 Отговор

    До коментар #7 от "Сталин":

    Всички очакваха да видят Фреди Крюгер, а се появи здраво красиво момиче с къса прическа?!
  • 12 АЛФА КЕНТАВЪР

    18 9 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    но Има Провидение Бог
  • 13 гост

    126 4 Отговор
    Всяко едно такова насилие е отвратително, а с такива жестокости трябва да бъде подобаващо наказвано. Но такива нарязвания без да обезобразяват жертвата са характерни за сводниците. ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ СА : В ролята на семейството, знаело какви приятели има непълнолетната тогава дъщеря; Ролята на Инспекцията по труда- 16 годишно момиче да работи в нощен бар; Многобройните агенции за защита на децата, от домашното насилие и т.н.; А хилядите НПО-та ,които нищо не правят, но за сметка на това срещу добро заплащане ???

    Коментиран от #14, #108

  • 14 АЛФА КЕНТАВЪР

    34 3 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Точно
  • 15 нови

    23 23 Отговор
    неща има , учи, а той насилника признал . С доказателства законно ще го осъдят . Хубаво е че тя има 2 гаджета . Сега 1 . Не е сама . Ще се оправи . мина шока, Защо пише в статията , че непомни . Упоена, заспала че е нощ, Полсва лекарства ли . Загуба на съзнание - от удър, душене. Няма как спиш,силует, очертания врата, мивка на съсед . Няма значение . Явно насилието съществува . Като в Туйн Пийкс . В Стара загора е красиво - но много подобни случаи . Лошо .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ФЕЙК

    48 8 Отговор
    Спомнете си стария виц : " МетаХа пи ли, на таХи вози ли ? Сега ако няма сеХ ще има боХ ! "
  • 19 Краси Марков

    54 16 Отговор
    Значи може и да не е виновен и тогава следва да съди прокуратурата, т. е. нас, защото не прокурорката ще му плаща, а ние.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Торанага

    8 0 Отговор
    Абе сиийбалу мамтъъ то ...
  • 22 Тая история е

    53 1 Отговор
    Още по заплетена дано всичко излезе на яве все още крият подробности

    Коментиран от #25

  • 23 Георги

    53 11 Отговор
    Каквото и да е сторила никой няма право да и причини това
  • 24 Триъгълник

    35 6 Отговор
    любовен или ревнивособственически е само фон, докато физическата жестокост върху лице в безсъзнание няма оправдание.
  • 25 Псевдоним

    42 1 Отговор

    До коментар #22 от "Тая история е":

    Това е история от тези, дето ти казват истината, само истината, или поне 30% от нея/стари 50/.
  • 26 Много

    45 17 Отговор
    Пишман бабаит патриоти и родолюбци и националисти се навъдиха в България
  • 27 Този

    22 8 Отговор
    Сандокан който и да е той заслужава 10 пъти по сурово наказание
  • 28 Зайче

    69 17 Отговор
    Адвоката й твърди, че изглеждала зле- като я гледам на това видео- си е много добре. Нещата са ги оправили, къде са тия шевове? 400?

    Коментиран от #89

  • 29 хъммм

    43 2 Отговор
    Да не стане хексагон до края на делото.
  • 30 Г-ца каприз

    56 8 Отговор
    Далеч не я оправдавам нито защитавам....младо красиво момиче... Какво търси при женен мъж....при това с дете....и може би го е заплашила че ще разкрие всичко пред жена му.....но не е редно това.....а и това което е извършил той също е нередно и грозно....но щом се е забъркал в това ще трябва да си носи последствията ....жестоко е постъпил и ще си го отнесе ....

    Коментиран от #33, #35, #40, #110

  • 31 Дърт Гларус

    73 15 Отговор
    тая от 13г ли е започнала да се сношава

    Коментиран от #87

  • 32 Софка

    70 4 Отговор
    В чалготеките се събират само такива индивиди
  • 33 Българин

    43 14 Отговор

    До коментар #30 от "Г-ца каприз":

    на 18 години какъв разум да има-дете е още-но никой няма право да върши това на човешко същество,нито на животно-този е за психиатрия и лечение

    Коментиран от #38, #117

  • 34 Павел пенев

    69 6 Отговор
    И любовен осмоъгълник ще излезе, всички са наркомани и по цели нощи са в дискотеките за да примамват клиенти. Това е действителността във всички големи градове и особено в София.
  • 35 Българин

    31 7 Отговор

    До коментар #30 от "Г-ца каприз":

    всъщност се е виждала с бившия си-това е отключило агресията ....липсваш....

    Коментиран от #52

  • 36 Люлю

    24 55 Отговор
    Боже колко изостанала скапъна държавица от съветски произход

    Коментиран от #67

  • 37 Кукуу..

    15 3 Отговор

    До коментар #5 от "АЛФА КЕНТАВЪР":

    Първият ти реактор пак изпуши..
  • 38 Краси Марков

    40 17 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Жените на 18 години не са деца.

    Коментиран от #43, #53

  • 39 12345

    39 5 Отговор
    Дебора знаяла ли е , че е женен и има дите
  • 40 дадс

    32 22 Отговор

    До коментар #30 от "Г-ца каприз":

    е че тя откъде да знае, да не му пише на лицето "женен с деца" ? дори и да знае тя е необвързана, може да прави каквото си иска, въпроса е той като е женен и с дете какво прави с това "дете" Дебора

    Коментиран от #47

  • 41 Боклук

    36 14 Отговор
    Сърбокожа Заралийска кифла.Заради теб ще страдат останалите читави хора,които ще предпочетат да живеят в самота,отколкото с някоя ,която ще ги страхува постоянно.
  • 42 Поговорка

    44 5 Отговор
    Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
  • 43 Българин

    5 21 Отговор

    До коментар #38 от "Краси Марков":

    ти педо...ил ли си????

    Коментиран от #46

  • 44 АЛФА КЕНТАВЪР

    7 7 Отговор

    До коментар #20 от "Българин":

    Да ти се връща
  • 45 Опааа

    28 8 Отговор
    Добре де! Виновният ще си получи заслуженото! Стига писахте за тая!
  • 46 Файт

    26 9 Отговор

    До коментар #43 от "Българин":

    Откога 50 годишен да го соага на една или повече 18 годишни е проблем.Навърпиш ли 18 можеш да прявиш каквото си поискаш пише го в закона.

    Коментиран от #85

  • 47 Ще ти кажа

    15 5 Отговор

    До коментар #40 от "дадс":

    Лашка я

    Дърт козел млада върба....т.н.
  • 48 Опааа

    31 16 Отговор
    Ама вярно…!!! Къде са шевовете веееее??? 😆 400!
  • 49 Хммммммм

    39 7 Отговор
    При тия "доказателства" и писмени обяснения, що ми се струва, че тоя арестувания / дори и да е той/, ще излезе по-богат с една солидна сума. Е, ще отнеме време, но ще има Страсбург.
  • 50 Опааа

    11 6 Отговор

    До коментар #5 от "АЛФА КЕНТАВЪР":

    Я се научи да пишеш грамотно!
  • 51 Дядо Йоцо

    52 10 Отговор
    Кой каза, че е с 400 шева, след като лекарят който я е шил каза че не ги е броил. Коя медию пусна тази информация.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Вярно

    60 9 Отговор

    До коментар #38 от "Краси Марков":

    Пишат я ,,ученичка" а НИКОЙ не споменава в КОЕ у- ще е учила,в кой клас е била и КАК е ,,работила" в нощни заведения ,когато е била непълнолетна тогава?
    Кога си е учила уроците и ходила в часовете в у-ще?!?!

    Коментиран от #56

  • 54 бай тошо

    53 11 Отговор
    Абе дано не съм прав ама да не се окаже накрая, че тия са имали някакъв флирт само, той я е зарязал и тя не е могла да го преживее и сама си е посегнала ? Друг вариант да е имало и 3 човек във връзката, който е разбрал за Героги и я е нарязал. Това с отворената врата звучи много странно, те повечето брави са с топка отвън, не с дръжка. И факта, че никой нищо не е чул и видял е мега странен, аз чувам съседите как кашлят, пък няма да чуеш някой как го режат 1 час.

    Коментиран от #62, #72

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 садса

    26 4 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    явно има и друг приятел, за който още не се споменава или визират жената на Георги
  • 58 Зън зън

    30 7 Отговор
    А пастрока с който живеела къде е в бройката.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Пустиняка

    30 7 Отговор
    Абе таа одила като бесна
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Аз друго ще питам

    41 9 Отговор

    До коментар #54 от "бай тошо":

    Тествана ли е за наркотици и под каква упойка е била, та чак в болницата разбрала, че й бил счупен носът. Да не излезе друга работата.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Мда

    16 24 Отговор
    Дебора има ужасни белезо на лявата си ръка. Виждат се на видеото. Вероятно цялото й тяло е обезобразено. Дано да се намеро чластичен йирург, който да ги оправи, а.г-н Звяра с разпаданите гащи и семейството му да заплатят операциите.
    Е, за колко още.истории с ужасен край трябва да прочетем, та да се научите, че има ли кякой семейство и дете, трябва да стоите надалече. В такива взаимоотношения винаги има намесени о сериозни финансови интереси.
    Като г-н Никаквеца не може да си държи салама в гащите, да ходи на проститутка, а не да си хваща любовница, че и млада. Замисълът с кълцането с макетен нож и остригването ма косата са женски почерк. Ако Георги доказано го е направил, проверете дали жена му не е съучастник.
  • 67 мдее

    9 4 Отговор

    До коментар #36 от "Люлю":

    ти да мълчиш, не се знае как се те правили, че да осираш България
  • 68 Вярно

    36 7 Отговор

    До коментар #56 от "дсдфс":

    Аз съм на 66 вече и започнах да работя още на 15...не от недоимък,ами исках да осъществя мечтата си да си купя мотопед ,,Балкан"-че....
    През лятната ваканция....Лично татко ходи да се разписва някъде,за да ми разрешат да участвам в ,като общак в зърнената кампания в Добруджа...
    За тогавашният стандарт заплащаха добре...
    След няколко месеца,кога си взех ,,зеленият паспорт" си взех и първата кат.М и заветното Балкан"-че....
    Бях в Десети клас....при това отличник...
    Беше 1973/4-та година....
    Ама какво знаеш ти?

    Коментиран от #80, #107

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Механик

    19 6 Отговор

    До коментар #61 от "Българин":

    След октомври на къде си тогава? Да не би вашия Тагаренко да те мобилизира да пазиш незалужная (любимата ти)?
  • 71 Донки Хот

    49 7 Отговор
    От прочетеното разбрах, че извергът трябва да си получи заслуженото. Но и Веждито е прав - на 18 години вече имат триъгълници и четириъгълници зад гърба си. Тази не е стока и си пада естествено по себеподобни...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Донки Хот

    10 0 Отговор

    До коментар #69 от "Тянко":

    Хахахаха най-добрия коментар
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 дядото

    47 4 Отговор
    и какво излиза.рашидов се оказа прав-поредната ку.....ска история,умело използвана от политици и власт за постигане за техните си цели.журналистите седмици си траят за истината,а народа го водят за носа
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Добре де

    46 3 Отговор

    До коментар #75 от "Деций":

    Като си е ,,НЕЙНА РАБОТА" ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ОБЩЕСТВОТО,МЕДИИТЕ ВЕЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ???

    Коментиран от #94

  • 79 Урюрвкос

    20 1 Отговор
    тежки телесни е когато има загуба на трудоспоспобност 6 месеца и повече
  • 80 И как да знаят

    31 0 Отговор

    До коментар #68 от "Вярно":

    Щом работата в нощен клуб и после на училище му се струва нещо нормално, какво да му обясняваш. И наистина в случаите, когато е имало участие на ученици, дори и ония клипове със сбиванията, веднага казваха кой къде учи. А тук мълчание, защото може би не е за казване....след съответните инструкции.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Леля Пенка

    46 1 Отговор
    А бе тя ще излезе истината и някои наивници ще бъдат доста изненадани.Както се казва крушка има опашка.
  • 83 Коментар за цензура

    62 4 Отговор

    До коментар #75 от "Деций":

    А защо медиите ни занимават с личното пространство на девойката участвала в многоълник и жестоко пострадала? Заради нея за личното му мнение уволниха математик от БАН, арестуваха ТОТО, Вежди Рашидов го накараха да подаде оставка като депутат. Такава цензура за 30 години демокрация е нямало.

    Коментиран от #86, #109, #128

  • 84 Йенс

    18 5 Отговор
    Квазимодото от снимката кое е?
  • 85 Алфа херинга

    23 5 Отговор

    До коментар #46 от "Файт":

    Да, обаче тук говорим за мислене и манталитет. 18 годишните са все още деца по начин на мислене и реакции. Иначе те сега вече от 14 год си го слагат с който си поискат.

    Коментиран от #97

  • 86 Българин

    11 49 Отговор

    До коментар #83 от "Коментар за цензура":

    крайно време е България да стане европейска страна и да скъсаме с балканските порядки-добре,че дойдоха умни хора ,завършили Харвард ,които ни тласкат напред

    Коментиран от #95

  • 87 Не от 12

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Дърт Гларус":

    Твоя работа ли е
  • 88 Почва се

    32 0 Отговор
    Какви ли още работи ще излязат? Накрая ще стане ясна истината. А не тука някакви фантазии по картинка.
  • 89 миризлив пръч

    11 14 Отговор

    До коментар #28 от "Зайче":

    ами тоя е клал момичето по цялото тяло,не само по лицето.Как да видим всички срезове.

    Коментиран от #118

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Българин

    5 15 Отговор

    До коментар #90 от "Бесен-_ Язовец":

    ти и Сталин сте най-големите из...и във форума
  • 92 а момето знаело ли че не е хубаво

    33 3 Отговор
    да ходи с чужди мъже:
    Не е ясно дали съпругата му Криси е знаела за интимната му връзка с Дебора
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Деций

    24 0 Отговор

    До коментар #78 от "Добре де":

    Това също го дължиш на мисирките,.Това е май важният проблем в Държавата, нали,?Има институции които са призвани да си свършат работата по дадено престъпление! Новината е отразена, получи обществен отзвук,и освен да проследят резултата, нямат право на нищо повече!Темата де преекспонира и употребява за да измести и запуши много по важни неща !
  • 95 Деций

    17 1 Отговор

    До коментар #86 от "Българин":

    Да,да много умни,пращят от акъл!
  • 96 да да

    10 2 Отговор
    пачата да го лапа целия.....
  • 97 Файт

    11 0 Отговор

    До коментар #85 от "Алфа херинга":

    Въвсем не си прав.Какво значи по мислене има закон на 18 е пълнооетна и по закон има право на 14 е Малолетна и е противозаконно
  • 98 В. Рашидов

    22 3 Отговор
    Май ще изляза прав..............
  • 99 Гост

    27 0 Отговор
    И докато народа е потресен се гонят шефчета по полициите. Ама нямало нищо общо с тва де го чухме от Киро и Асен в записите.
  • 100 совите не са това което са

    13 2 Отговор
    само припомням
    2001 г
    Убийството на Пепи: Едно от най-загадъчните на прехода
    Петър Терзийски - Южен парк.
    Гугъл
  • 101 Йггббхгцжб

    10 14 Отговор
    Добре че садиста има дъщеря.Така един ден тя може би ще има голямото "удоволствие" да срещне един ""МЪЖ"" като него.
  • 102 Борко

    10 11 Отговор
    Българинът пак си показва пpocтотията.Чета много пpocташки коментари. Момичето може да е всякаква. Никой обаче няма право да я обижда,бие, тормози,малтретира. Явно пак се готвят да оправдаят садиста.

    Коментиран от #105

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Явор

    16 2 Отговор
    Обществото ни беше съпричастно, по един или друг начин, към издигането на мутри в култ, 12 години ни управляваше мутра, три години беше главен прокурор една полумутра, Цветан Василев, Ценко Чоков (той колко време беше кмет на едно село), Динко от Ямбол със свинските опашки и плейметки, миски, както и част от фолкпевиците, също издигнати в култ. Конкретиката е важна, затова ще припомня, че Бирмата беше посягал на Преслава. Цветелина Янева е с Пеевски и има дете от него. 2014 някъде, на събитие ли, Янева се беше появила с насинена уста и се предполагаше, че е от Пеевски. Пеевски го знаем, но и на такива като него не им е лесно с такива жени. Той не е привлекателен мъж и знае, че заради парите му го търсят. Те ги бият, защото са си биячи и бандити, но просто знаят както искат от тях тези жени. Това величаене на определен тип мъже и определен тип жени трябва да спре; ще е много добре да се спре с него.
  • 105 Явор

    9 4 Отговор

    До коментар #102 от "Борко":

    Така е, прав сте. Никоя жена, каквато и да е, не заслужава подобно отношение.
  • 106 Явор

    9 2 Отговор
    Богаташът с добро възпитание ще събере на една златотърсачка багажа или ще я помоли тя да си го събере, а богаташът с лошо възпитание и без задръжки, ще я малтретира. Момиче като Дебора един мъж, който е възпитан, ще приключи въпроса след като е изоставен от нея, а невъзпитан и престъпник като Георги ще направи това. Грозни хора са такива като Георги, но отвратени, от това, което са усетили и разбрали, без изобщо да го оправдавам.
  • 107 Знайко

    5 3 Отговор

    До коментар #68 от "Вярно":

    Аз съм от следващата генерация-ние се борехме за Симсон S 51, ендурото с 4 скорости излезе по-късно. Казах на баща ми да ми купи- той каза , че няма да ми даде пари за нещо с което да се приключа и аз ( на 15 г.) отидох да работя лятото на една бензиностанция , да зареждам и да мия стъкла. Един араб с кадилак ми даде 20 долара задето му изчистих стъклата без да оставя следа никъде...та едновременно с това карах у курс за м-категория и всяка вечер ходех до мототехника да ме пишат в списъка за нови мотори, дето е записан половината град! Но само някои са достатъчно упорити да останат в списъка и да не пропуснат проверка. Бях събрал 450 лв и ми трябваха още 100 и баща ми видя , че съм много навит и ми даде 100 кинта ,да не чакам чак до пролетта. Съответно си купих симсон втора ръка и направо септември возех приятелките на мотора и биех остри спирачки да усетя сгърба си техните еърбеци. Даже карах без книжка до следвация май месец, да навърша 16 за да ми дадат книжката. По принцип ако имаш положен изпит, ставаше с номера от изпитния протокол, да се провери и да не те гърбят полицаите,макар че още нямаш годините и самия документ.
  • 108 Татковото Кире

    21 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    На мен най-ми е съмнително, че няколко часа след обявяването на насилието (след месец мълчание) един пластичен хирург си предложи услугите БЕЗПЛАТНО, за да оправи щетите от нарязването. За пръв път чувам за такава "съпричастност" от пластичен хирург.
  • 109 Кокор Василев

    18 1 Отговор

    До коментар #83 от "Коментар за цензура":

    То и преди демокрацията нямаше такава цензура.
  • 110 Иванов

    19 5 Отговор

    До коментар #30 от "Г-ца каприз":

    Какво ни занимават цяла България с една малолетна к,,,, ва други проблеми нямаме
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 0000

    9 0 Отговор

    До коментар #69 от "Тянко":

    Само в ушите
  • 113 Абе

    11 1 Отговор
    Каквото и да е имало между тях, не е това начинът !
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Ддд

    12 1 Отговор
    Колко жени са завлякали с пари мъжете ,има мъже са давали хиляди за да изпълнят желанията на измамничките.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 пламен

    8 1 Отговор
    Оставен биологичен материал е 100% доказателство
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Тартаковер

    11 1 Отговор
    Ами , ако НЕ Е триъгълник ? А се окаже , че е ЧЕТИРИъгълник ? А де ?

    Коментиран от #127, #135

  • 122 Петер Брьогел

    11 2 Отговор
    Наливат вода в мелницата на Истанбулската конвенция ли ? Имаме си добри закони , проблема е , че не се спазват !
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Бжсхсхйс

    6 3 Отговор
    Аре стига с тая, че вече стана смешно....
  • 125 Мммммм, дааааа

    7 3 Отговор
    Не е изключено тази наркоманка да се е нарязала сама и да обвинява човека. Или някой друг да се е направил да изглежда като Георги, използвайки информацията за него по начин, по който да се сметне, че той е извършителят. Останалото е работа на "обществото". Най-страшно е когато "обществото" започне да правораздава. Все пак не живеем в първобитно общество. Основно правило в правораздаването гласи: "По-добре хиляда престъпници на свобода, отколкото дори един невинен в затвора". Дали Георги е виновен, ще стане ясно в крайна сметка при произнасяне на присъдата. Но да осъдиш някого, защото друг си е помислил, че той е извършителят, не е присъщо дори за съдилищата в Северна Корея. Остава да видим какво ще се случи накрая с това дело.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Математик

    7 1 Отговор

    До коментар #121 от "Тартаковер":

    Направо си е многоъгълник. Язък за
    Веждито.
  • 128 Човека

    6 3 Отговор

    До коментар #83 от "Коментар за цензура":

    Абе демокрация кво да ти кажа,за мен тва е няква постановка,и всичко е свързано с тая конвенция.
    Опитват се да наложат нов световен ред сатанистите.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Кирил

    0 0 Отговор
    Има ли намерен биологичен негов материал, няма мърдане, той е
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Помнещ

    2 0 Отговор
    Спомняте ли си Пепи Терзииски. Детето на таксишофьора , което в крайна сметка се оказа удушено от майка си. Но такситата побъркаха София и България за месец два. Та и сега така. Истината съвсем не е такава. Медиите работят за рейтинг. А народа лапни шарани кряка воден за носа в избраната от генерал губернатора посока.
  • 138 ИВАН ХАДЖИЕВ

    0 1 Отговор
    ПРОЧЕТЕНО ОТНОВО
    ИЛИ ЕДНО МНЕНИЕ

    Анита Коларова за „ФИЗИКА НА ТЪГАТА” от Георги Господинов
    Националният дарителски фонд "13 века България" стои зад тази награда, както и журито начело с проф. Боян Биолчев. Книгата има вече три издания. Отличието предполага, че текстът е еманация на съвършенството в областта на жанра. Подозирам, че добрият PR си казва думата, но читателите едва ли дочитат "романа". Освен ония, които Г.Г. нарича "нашите". За мен остава съмнението, че има някой, който повече заслужава това отличие.
    Скрупульозното заглавие
    в което ключовите думи са физика и тъга, би трябвало да подскаже, че ни предстои почти ф и з и ч е с к а среща (потокът от фини частици, за който говори Г.Г., забелязващ се в тъмнината на киносалоните пред прожекционния апарат) с възвишеното и поетично състояние на човека, присъщо на чувствителните души и на големите поети, превръщащо се често в стимул за творчество - тъгата. Основателно читателят се насочва към текста в очакване на поне бегла прилика с творби от типа на "Страданията на младия Вертер" на Йохан Волфганг Гьоте, автобиографично четиво от направлението "Бурни устреми" (Sturm und Drang), разплаквало читатели от не едно поколение по целия свят. Или "Роден съм да живея в самота" на Франц Кафка.
    Но, уви! Остава излъган. Тъгата не е основното състояние на главния персонаж. Тя се оказва недостижимо чувство, което той бърка с омразата и страха. Графическото изписване на думата няма нищо общо с реалн
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове