Last news in Fakti

18 Септември, 2023 14:59 1 917 28

Корнелия Нинова: Падналият дрон показва "еманация на липсата на държава"

  • дрон-
  • оставка-
  • борисов

Борисов стои зад протестите, клати правителството, каза още лидерката на БСП

Корнелия Нинова: Падналият дрон показва "еманация на липсата на държава" - 1

Според лидера на БСП Корнелия Нинова случаят с падналия дрон показва "еманация на липсата на държава". Това коментира тя пред журналисти преди началото на днешното извънредно заседание на парламента, съобщи БТА.

По-рано днес министърът на отбраната Тодор Тагарев каза, че е възможно падналият край Тюленово дрон да има връзка с войната в Украйна.

На въпрос дали трябва да се притесняваме за националната сигурност, Нинова отговори утвърдително. Този факт оправдава нашата позиция от началото на войната, че трябва да се търсят преговори и мирен изход. Намираме се на няколкостотин километра от бойното поле, можеше и да се очаква, че ще се случи такова нещо, така че отново призоваваме да се прекратят военните действия от двете страни и да се търси мирен изход от кризата, каза тя

По думите ѝ случаят показва пълна безотговорност и липса на държава. Не може от снощи вечерта до днес никой да не реагира, защото не можело да се реагира в тъмната част на денонощието. Второ, всички видяхте как се обезврежда това съоръжение - с пушещ върху него полицай, с друг, който по потник гази из водата и пада от камъните, и го пипа с пръст, за да види дали мърда. Това е еманация на липсата на държава, заяви Нинова.

Корнелия Нинова настоя за оставката на военния министър Тагарев.

Тя бе категорична, че през годините Бойко Борисов персонално носи отговорност за това, което става днес и като цитира неговите думи, че докато е бил премиер е платил 30 млрд. лева на големите зърнопроизводители. „Той създаде тези 10 фамилии, които прибират всички субсидии в земеделието. Той ги хранеше през годините. Повтарям, по негови думи - 30 млрд. лева“, подчерта Нинова.

Лидерът на БСП изрази подозрението, че в момента Борисов има отношение към подбуждането на тези протести, за да сваля правителството.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В много

    19 1 Отговор
    държави се случва , ама все търси повод да захапе !
  • 2 Умен

    21 3 Отговор
    Тодор Тагарев каза, че е възможно падналият край Тюленово дрон да има връзка с войната в Украйна.
    Не всеки може да направи такава констатация !
  • 3 Дрона не е паднал а е пуснат по

    9 3 Отговор
    Течението и до където стигне и ако удари нещо
  • 4 Бай Онуй

    17 5 Отговор
    Цената на хляба, преди Корнелия да стане министър на икономиката, беше 0.85ст.

    Коментиран от #7

  • 5 Умен по цялата глава

    24 5 Отговор
    Дрона като загуби връзка с оператора и си лети където иска ,а пада като му свърши батерията...До нас се води Война на живот и смърт,таварищи...Великата Отечествена Война на Украинския народ срещу Руския Окупатор!!!
  • 6 Бай Онуй

    13 1 Отговор
    Това е дрона с който Радев ме шпионираше в резиденцията в Бояна. Унищожиха го за да няма веществени доказателства. ДНК, Пръстови отпечатъци на тн.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 007

    18 1 Отговор
    Чакай да помисля!!! Тая иска да каже че ако тя е премиер, някой щеше да пресрещне дрона още във водата и щеше с плуване да го върне в международни води ли що ли???🤔🤔🤔🤔🤔

    Коментиран от #14, #16

  • 11 Бай Онуй

    17 3 Отговор
    Айде пак Бойко виновен. Всички знаем, че зърнарите са БСП стари кадри. Румен и Корнелия са организаторите на протестите. А Бойко им е паравана. Да ама Бойко вече не иска да си играе с тях.

    Коментиран от #26

  • 12 Бай Онуй

    14 3 Отговор
    У наше село работниците на земеделските производители си ходят по чаршията с тениски на които пише Россия. Явно искат да си продават зърното на Путин и затова го държат на склад.
  • 13 нито един патрон

    13 1 Отговор
    То и вие сте еманация на партия и опозиция но си кютате.
  • 14 Бай Онуй

    13 6 Отговор

    До коментар #10 от "007":

    То този дрон никога не е можел да лети. Ти не видя ли снимката. Това е постановка на Комунделите от Възраждане
  • 15 крушовишки биволар

    22 2 Отговор
    Ами питай Путя, какво правят онези руски кораби в български териториални води, за тях мучиш на ум.
  • 16 Не бееее

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "007":

    Ама… не схващаш. Корнито щеше да го загърне в пеньоара си и да го накара да гръмне доде е вътре. И нямаше да има еманация тогаз а друго нещо! Ама айде да не ти отварям очите аз!
  • 17 ама ооу

    8 1 Отговор
    Дроня е дошъл откъм Максуда.
  • 18 Сталин

    10 2 Отговор
    Ма патко,липсата на държава е още от 10 ноември 89та
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Илиева

    8 3 Отговор
    Круела е забравила,какво направи,като министерша на икономиката в правителството на шарлатаните с цената а хляба и олиото….Тя няма спомен и оръжия да е продавала,а днес е първа боркиня за правда и мир.Наглостта й няма граници.А това,че Тагарев е формен кр…н е видно за всички и не тя е открила топлата вода.Оставка на парламента и избори до дупка!!!!

    ,

    Коментиран от #25

  • 21 българка

    10 0 Отговор
    Нинова с изказванията си особено напоследък ясно ни казва "може да говоря пълни глупости, но за сметка на това не спирам да ги говоря"!
  • 22 Само,че е грешка др.Нинова,тя

    1 0 Отговор
    Нинова ги създаде тези фамилии,нали беше приватизаторка при др.Костов.Тези земеделски фамилии не са от Борисово време ,а много преди него.Софиянски е един едрите земевладелци всеки го знае и как от кмет и служебен изкупи стотици декари земя в Добруджа А другите са мутренските времена , от другия цвят се нахулиха на евтина земя през време на дългата 20 г.реституция.

    Коментиран от #27

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Умен по цялата глава

    0 0 Отговор
    Корнелия извика Бойко да се разберат отвън като Мъже..Сега дойде ред на Тагарев...Ади бе,Нинова те чака отвън запретнала ръкави - отивай бе,Тагарев..Отивай...
  • 25 Офицера

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Илиева":

    Абсолютно права сте, но кьде синчето Кони Нинова, в САЩ, неизвестно е кой го издьтжа, като дьщерята на Цецко Цв.
  • 26 Боко милиардера

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Онуй":

    Бойко беше предан на БКП, както сега на рашките
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Казуар

    0 0 Отговор
    Дронът е повод Нинова да започне с махленските нападки.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове