Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 11:39 1 178 13

Веселин Стойнев: При такова поведение на политиците сигурно няма да е далеч денят, в който агитките ще ги погнат и тях

  • веселин стойнев-
  • политици-
  • агитки-
  • поведение

"Тече борба за приватизацията на "Лукойл" и много апетити и интереси има, които трябва да бъдат скрити по някакъв начин. Като управляващи ПП-ДБ нямат интерес цените по бензиностанциите да скочат заради тридневната дерогация на Делян Добрев и да станат 5 лева. Тогава правителството ще падне и без вот на недоверие.", коментира журналистът 

Веселин Стойнев: При такова поведение на политиците сигурно няма да е далеч денят, в който агитките ще ги погнат и тях - 1
Снимка: БНТ

"Никой не знае какво се случва. Този цирк с кворума и с прегласуването, с разкрачените процедури, вече наистина никой нищо не разбира. Сега разбрахме, че самото управляващо мнозинство или малцинство иска оставката на вътрешния министър. Хората са абсолютно ошашавени. От всички страни в политическия сектор се работи за абсолютен развал на държавата и за тотално разкапване. Футболното насилие снощи беше друг аспект на същото", коментира журналистът Веселин Стойнев в "Преди всички" по БНР. Според него вчерашният погром в София има политическо измерение. ГЕРБ и ДПС се опитват да свалят правителството, без да си цапат ръцете. ПП-ДБ се опитват да отместят конфликта, искайки оставката на вътрешния министър – опитват се да разтоварят политическата криза с трасиращи куршуми по фланга, допълни Стойнев.

"От една страна тече неистово желание на ГЕРБ и ДПС да се покажат по-големи евроатлантици от ПП-ДБ, от друга стигаме до смешни обяснения, като на Десислава Атанасова вчера – сякаш с един шалтер се управляват руския и неруският петрол", отбеляза Стойнев по темата с дерогацията.
"Тече борба за приватизацията на "Лукойл" и много апетити и интереси има, които трябва да бъдат скрити по някакъв начин. Като управляващи ПП-ДБ нямат интерес цените по бензиностанциите да скочат заради тридневната дерогация на Делян Добрев и да станат 5 лева. Тогава правителството ще падне и без вот на недоверие."

При такова поведение на политическите сили сигурно няма да е далеч денят, в който агитките ще ги погнат и тях, посочи Стойнев, според когото публиката е "отвратена" и има "тотална загуба на смисъл" в българската политика.

"Толкова тежка вече стана тази некоалиция, тази сглобка, че не остават и 5% време и енергия това управление да работи. Ако то през цялото време ще се занимава с това как да не падне от власт, или как да падне, но друг да е виновен, то наистина няма смисъл от него", обобщи в заключение Веселин Стойнев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 1 Отговор
    А дано, ама надали. По рано по добре. Ама увсите още джвакат на яслите
  • 2 честен ционист

    18 2 Отговор
    Спокойно, Баце е тартора на всички агитки в България.
  • 3 Небинарен евро-жидо-атлантик с аутизъм

    3 7 Отговор
    Ама как така? ППЛГДБ са нашата пътеводна светлина към светлото евро-атлантидско бъдеще където в България транс-хората ще имат по две лични карти и децата ще могат да се подложат на хормонална терапия от яслата.
  • 4 Ами да

    15 2 Отговор
    Но всичко това са последствия! Не се признава, че причината е в калпавата политическа система, която трябва да се промени основно! Няма разделение на властите в държавата и избираме само представители на партийните вождове! Унищожават България, а стадото мълчи!
  • 5 Хаха

    11 1 Отговор
    Една поправка - Лукойл Нефтохим отдавна е приватизиран, а сега тече процес по опит за заграбване на чужда собственост, която дори не е руска, камо ли на руската държава, от КОЙ!? Познайте от 3 пъти!? За подсказка - преди 2 г. беше основен "герой" на протестиращите, които държаха негови плакати с нарисувана зурлЪ зад решетки, днес заедно управляват! Ще го "управлява", както Булгартабак и както шефа му "управляваше" Плама в края на миналия век, та в момента от рафинерията стърчат само остатъци от железа, трудни за събиране от "шведи"...
  • 6 Студопор

    3 0 Отговор
    Айде де!!
  • 7 Макробиолог

    5 0 Отговор
    На Делян Добрев ще му обяснят в Щатите кон боб яде ли и може ли някой местен туземен вожд на пипа плячката на губернатора.
  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор
    Плачехме от Бай Тодор,дойде луканката и видяхме,че бай Тодор си тежеше на мястото.После дойде чесача на уши при бай Тодор и от него проплакахме,но дойде киро-про100то и видяхме,че е по зле от банкянският финансист.Сщото е и с кмета на софия сега.......Вървите към разпад и към турция,бг.......А земята ни е РАЙ!
  • 9 Весо,

    1 0 Отговор
    Комплименти, момче.
  • 10 Необходимият Грешник

    5 0 Отговор
    В момента мажат необходимият грешник Боби Михаилов с катран и пера . Не съм му адвокат , трябваше да се махне много отдавна от там. Но когато дойдат поредните плачевни резултати с Андора , Малта , и Люксембург . И лумпенизираното стадо се освести , и разбере , че футбола в България умря много отдавна , заедно с държавата . Тогава кой трябва да погнат . Някое слаботоково бушонче като Боби , или истинските виновници за катастрофата.

    Коментиран от #11

  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Необходимият Грешник":

    Дали ще е така,не се знае.Ще се види когато се махнат петимата от там!Но този с палата в драгалевци и наместените резултати още много преди вчера трябваше да е извън управлението на футбола.В бг никога не е имало колективен спорт.Това 4то място бе плод на ОГРомни случайности и както се видя няма нищо общо с КЛаса!Виждате ги и героите.......от 94г!ПС.Цялата фамилия михайлови както и вуцов и сиракови не са ли дс,или са били винаги в дс........
  • 12 Пиои

    3 0 Отговор
    Та те агитките оттами трябваше да тръгнат!
  • 13 да бе

    0 0 Отговор
    сто процента, за без пари даже
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол