Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 10:17 1 160 23

Павлин Ваковски: Дерогацията трябва да остане до 1 октомври догодина, за да работи рафинерията спокойно

  • синдикат-
  • лукойл-
  • дерогация-
  • 1 октомври 2024 г.-
  • рафинерия-
  • спокоен режим

„Не мога да разбера тези хора. Ние сме в 21 век и си има частна собственост. Национализация означава да се върнем в старите години, когато нямаше никакъв ред и законност”, е мнението на председателят на синдиката на „Лукойл Нефтохим – Бургас” по темата за национализцията на рафинерията

Павлин Ваковски: Дерогацията трябва да остане до 1 октомври догодина, за да работи рафинерията спокойно - 1
Снимка: Нова телевизия

Срокът, при който рафинерията може да работи в спокоен режим, е дерогацията да остане до 1 октомври догодина, каквото решение беше взето от парламента. Това смята председателят на синдиката на „Лукойл Нефтохим – Бургас” Павлин Ваковски, цитиран от Нова телевизия.
„Дерогацията е дадена на рафинерията, за да може да работи нормално и да има движение в икономиката на България. За да могат хората, които работят тук, да вършат дейността си спокойно”, допълни Ваковски.
Относно призивите за национализация на рафинерията, председателят на синдиката каза: „Не мога да разбера тези хора. Ние сме в 21 век и си има частна собственост. Национализация означава да се върнем в старите години, когато нямаше никакъв ред и законност”, е мнението на Ваковски.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    22 9 Отговор
    Павлин Ваковски: Дерогацията трябва да остане до 1 октомври догодина, за да работи рафинерията спокойно.


    Не може Павлине от ко з.аяк не дават !
  • 2 Бай Ставри

    16 2 Отговор
    Този човек нещо се е объркал, напротив при предишния строй имаше ред и законност, друг е въпросът дали националицазия на ЛУКОИЛ е най правилният подход. Но така е когато бг. политици само си въртят задните части ту на изток ту на запад!
  • 3 123456

    18 6 Отговор
    докарайте 3-4 цистерни , отворете им крановете и направете една обиколка около парламента , драснете 4 клечки - от всеки ъгъл по една , и да мирясат !
  • 4 ако ви питат тя

    11 3 Отговор
    Може да си работи и до 2823г.

    Коментиран от #7, #10

  • 5 ощавен акционер на Нефтохим

    4 6 Отговор
    Затваряййй...
  • 6 Голям зор

    14 0 Отговор
    И аз искам да ми плащат заработеното от 6000 евро за да ми е спокойно,ма шефа казва аз такива пари не давам.
  • 7 Голям зор

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ако ви питат тя":

    Хахаха
  • 8 Ха ха ха

    13 7 Отговор
    Сутринта по НОВА трима индоктринирани смешника, някои от които никога не са имали понятие или пък са работили в нефтопреработвателен завод, но пък са костюмирани грантаджия и НПО- шници надълго и нашироко разговаряхме с "неутралните" водещи Николаев и нам си коя, как трябва веднага да се спре дерогацията, да се вземе под контрол рафинерията и хич не им пука е каквъзможно ще е резултата защото те гарантирал и за това.Задниците им сигурно са ги сърбяли от пожеланията по техен и на роднините им адрес.
  • 9 Майора

    12 7 Отговор
    Извинявам се на вас работещите , но не може повече да продължават нещата и да пълним хазната на Русия и Путин ! За вас ако е нормално , за нас не , доста пари изтекоха извън страната!

    Коментиран от #21

  • 10 гост

    11 8 Отговор

    До коментар #4 от "ако ви питат тя":

    Рафинерията на Лукойл в Италия я продадоха още миналата година , а тази в Румъния от 2 месеца е с отнет лиценз и НЕ РАБОТИ !!! Точно защото се е опитала да продължи да внася руски боклук след забраната !! И сега Лукойл се пробва да внася в Румъния от България , щото в бургаската още му минават номерата !! И никой не е говорил за национализация , а за поемане на управлението от държавата докато се смени собствеността !! Точно същото направиха в Италия , ушанките видяха , че няма мърдане и за 2 седмици продадоха рафинерията !!

    Коментиран от #16, #18

  • 11 Висарионович

    5 0 Отговор
    Войната ще свърши преди първи октомври, споко
  • 12 666

    4 5 Отговор
    Няма нищо по-жалко от това да си руски роб.
  • 13 ами да

    4 4 Отговор
    вие русофилите сте поклонници на национализациите и беззаконието! ЗАТОВА СПЕЦИАЛНО ЗА ЛУКОИЛ НЯМА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, А НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! Иди да плачеш на путлерой-филанкишията!
  • 14 Не драги!

    5 1 Отговор
    Национализация означава една компания, която не функционира добре и не плаща данъци на Българската държава да бъде приведена в ред, оздравена и да работи в полза и на себе си и на държавата! А онова за което ти говориш е "патент" на руските ти дружки и техните местни лакеи, извършено след 09.09.1944!

    Коментиран от #20

  • 15 НИК

    6 3 Отговор
    От тази т.н. "Дерогация" ние обикновенните хора нищо не разбрахме за последната една година, от както я има.
    Така че по добре още от 01.01.2024 г. да я махат за да не се чуствамо все повече и повече прецакани и печалбите от дерогацията да отиват само и единствено за Путлера и неговите хора, а обикновенния българин да продължава да слуша за някакви имагинерни 70 стотинки по ниска цена на бензин и дизел.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Домакин

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Ха ха.Временно управление на собствеността от държавата?!?Докато намерят от Козяк послушкото ,който ще я поеме и после превърне в скрап.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Не драги!":

    И като заработи добре да я подариме на "точния" човек.
  • 21 уйко калеко

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Майора":

    МАЙОРЕ.ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ И ДА ЗАРАБОТИ С НЕРУСКИ ПЕТРОЛ ПАК ЩЕ ГЕНЕРИРА ПЕЧАЛБИ И ТЕ ПАК ЩЕ ОТИВАТ ПРИ ПУТИН.ДАЖЕ МОЖЕ БИ ЩЕ Е ПО ЛЕСНО ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМАТ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ДА ТЪРГУВАТ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩОМ ПРЕРАБОТВАТ НЕРУСКИ НЕФТ.. ПРИ НАС ПРОБЛЕМА И ПОЛЕМИКАТА ЗА ЛУКОЙЛ Е ПОРОДЕНО ОТ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ.ЗАЩОТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ОБОРОТ ОТ 8-10 МИЛИАРДА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВАТА ГОДИШНО .НЯКОЙ ИСКА ДА КАТУРНЕ ЛУКОЙЛ И ДА СЕ НАМЕСТИ НА НЕГОВО МЯСТО, ПРОСТО ДЕРОГАЦИЯТА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ГЕРБ И ДПС ЗА ДА НАМЕСТЯТ ТЕХНИ ФИРМИ НА ТОЗИ ПАЗАР..НАЛИ ПОМНИТЕ КАК ДОГАН ОТ ФИЛОСОФ СТАНА ХИДРОИНЖЕНЕР (ЦАНКОВ КАМЪК,) СЪЩО ТАКА ЕНЕРГЕТИК(ТЕЦ ВАРНА)ЗАЩО СЕГА ДА НЕ СТАНЕ И НЕФТОХИМИК..
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Христо Ботев

    1 0 Отговор
    Миризливий руски ботуш да не стъпва в България
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол