Last news in Fakti

29 Ноември, 2023 17:14 12 900 33

Късметлията, ударил близо 3 милиона от джакпота, изчезна

  • късметлия-
  • джакпот-
  • тото

В понеделник следобед служителката в пункта Таня звънеше на редовните клиенти, за да дойдат и да си проверят фишовете

Късметлията, ударил близо 3 милиона от джакпота, изчезна - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

От тотопункта при Джамията издирват новия милионер, който удари джакпота от 2 719 026 лв. от 94-ия тираж на играта 6/49. Фишът с комбинация от една колонка е пуснат в пункта, който е разположен на кръстовището между ул. „Митрополит Борис“ и „Христо Чернопеев“ в Благоевград, пише „Струма”.

В понеделник следобед служителката в пункта Таня звънеше на редовните клиенти, за да дойдат и да си проверят фишовете.

„Ето, сега чета коментари в социалните мрежи и се ядосвам. Пише, че аз съм спечелила, което не е вярно. Аз играя само 5/35 и най-голямата ми печалба е 210 лв., но най-важното е, че нося късмет и това го казват всичките ми клиенти“, сподели служителката, която допълни, че работи в пункта от 8 години и именно тук са падали петици за по 29 хил. лв. от 5/35, тото джокери, печалби от 6/42 и 6/49.

Любопитното е, че Таня живее до гарата и въпреки че всеки ден прекосява половината град, за да дойде на работа, по настояване на клиентите си е в този пункт.

А иначе при постъпването си в системата на Българския спортен тотализатор е започнала в пункт в „Еленово”, където е спечелен и първият автомобил. Именно с коректното си отношение, а ѝ с късмета, който носи, Таня е спечелила доверието на своите клиенти и мнозина пускат готови фишове, вместо да попълват собствени числа.

На въпроса има ли предположение кой може да е новият тотомилионер Таня отговори: „И аз не знам, затова звъня на близки и познати да дойдат да си проверят фишовете. Това, което мога да кажа със сигурност, е, че спечелилият е благоевградчанин.

Тук всичките ми клиенти са редовни и ги познавам. Иначе в дните преди тираж на ден минават към 200 човека. Именно по тази причина не мога да кажа кой точно е, но се надявам скоро да се появи“, каза служителката и припомни, че печалбата трябва да бъде потърсена в срок до 45 дни, в противен случай късметлията ще загуби парите.

Припомняме, че през 2015 г., пак в Благоевград, падна мегаджакпот. Тогава строителният предприемач Николай Динков спечели малко над 7 млн. лв.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    81 2 Отговор
    "Тогава строителният предприемач Николай Динков спечели малко над 7 млн. лв."
    Ако не знаете как се перат мЕлЕони, ще Ви светна как се купува фиш❗

    Коментиран от #3, #14

  • 3 Сливи за смет

    31 1 Отговор

    До коментар #2 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Сега да следим за обява като: заменям 3, за 5, а?
    Бухаха
  • 4 Я го знам !

    51 2 Отговор
    Тая явно прави и други услуги, щом чак имала тел.на редовните си клиенти 😂

    Коментиран от #24

  • 5 Абе

    38 3 Отговор
    Егати мазния пасквил и пълен фейк
  • 6 Жакпот

    40 2 Отговор
    Какво се занимавате с разни дребни пари от тотото, сега приемат бюджета за догодина и някои фирми на наши хора ще спечелят стотици милиони по държавни поръчки. Снегопочистване, строежи на магистрали, поддържане на електропреносната мрежа, саниране и какво ли още не.
  • 7 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    51 3 Отговор
    Българският спортен тотализатор е една грамадна измама. Който е негов директор, става милионер за отрицателно време. Как ли? Нали прочетохте - издирват някакъв човек, който уж спечелил 2,5 милиона лева. И откъде тази жена в тотопункта знае, че той е от Благоевград, след като го издирват. И още: откъде Шиши придоби баготството си? От мама Ирена Кръстева, която бе директор на тотализатора преди 19 години и след това купи на синчето си цяла медийна империя. А той днес прави парички за Доган, шеф е на парламентарната група на ДПС и дори се готви да стане премиер. А Гномът и Бойкикев Мамин, някогашните върли противници на "модела Пеевски", вече го изпраха и него, както и преди това изпраха му ортака му Тиквоций Великий от Банкя. Гнусна държава!

    Коментиран от #20, #22, #32

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Какво от това

    20 3 Отговор
    По-добре да ти дават пари 20 години от нищо.
  • 10 Истината

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЧЕЛИЛ АМА МУ ГИ НЕ ДАДОХА":

    Получаваш 200 000 в картата а останалата сума се изплаща ежемесечно в продължение на 14 години или 168 месеца. Прави се с цел добруването на клиента.
    Така от 2 719 026 лева, получаваш 200 000 лева веднага и ти се изпращат по 14994 лева на месец в продължение на 14 години.

    Коментиран от #12

  • 11 1944

    34 1 Отговор
    в тая мутренска комунистическа държава да те е страх да спечелиш от тотото.
  • 12 Жена

    19 0 Отговор

    До коментар #10 от "Истината":

    И ако искам да си купя имот за 500 000 какво става?

    Коментиран от #18

  • 13 НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО И ТАКАВА ДЪРЖАВА

    25 0 Отговор
    От където дошли , там отишли!
    В България всичко е един голем МИШ-МАШ.
    Като видиш депутатите и премиера , останалата част от чиновниците.
    Алчни Боклуци!
  • 14 Спомени

    32 1 Отговор

    До коментар #2 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    По времето на Соца максималната печалба за 6 от 49 беше 20000 лева. На тото-пункта висеше снимката на щастливеца. В един бивш окръжен град в рамките на половин-една година 3-4 пъти по 20000 лева спечели един и същи човек. Дойде демокрацията, големите джакпоти и големите измами - два поредни тиража с абсолютно еднакви числа и в еднакъв ред на излизане не знам дали е имало някъде по света.
  • 15 Тежко

    27 0 Отговор
    всичко е измислено!!! сега няма се появи човек за парите (защото не е имало)и след 45 дена те отиват в хазната. а това са пари от хората играли тото
  • 16 Сигурно

    19 0 Отговор
    Zглобката е ударила джакпота !
  • 17 Да бе!

    24 0 Отговор
    Милионер,но медиен! Само на хартия! Защо в никой тото пункт,не е сложена ,ясно отпечатана извадка,на видно място,как се изплащат тези" милиони" Имат сайт,в който дълго и напоително обясняват правила,за какво се използват парите .Сякаш бай Пешо,или стрина Гина,цял ден ровят в компа.Еднократно- 300 х лева.След това остатъка се разделя на равни преводи,но до 30 х лева за седем годишен период.Ако има по голям остатък- последния месец.Няма конкретна информация,дали се наследява печалбата, и ако изобщо се наследява,плащат ли наследниците данък наследство.Някой ще каже.. Абе аз да ги улуча! Да! Добри пари са,дори на месец.Но не си реален милионер.Някой( неизвестно кой) спокойно върти десетки милиони ежегодно - точно от пунта Мара милионерските джакпоти.Пропуснах и лихвите върху такива огромни суми.Нула лихва.Ето причината,да откажат влизането на България в Евролото.Уж вноската била непосилна !? Там подобни мушенгии не виреят.
  • 18 Ми нищо

    24 1 Отговор

    До коментар #12 от "Жена":

    Стоиш и чакаш да се съберат 500 000, а през това време той станал 1 милион. Ма то било за добруването.....евентуално на наследниците, които ще получат едно нищо , обезценени пари след много години.
  • 19 Зайо Байо

    19 3 Отговор
    Да не се окаже , че за печалбата ще дойдат /заедно или по отделно / Бойко от Банкя и Делян от ДПС-то ? Че то всичко в България тяхно се оказа ! А и вече се полу-изпрани !
  • 20 Сатана Z

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ НА БУНИЩЕТО":

    ППП. Пеевски Прибра Парите.
    ПП Пеевски -Премиер
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Да не забравяме,

    25 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ НА БУНИЩЕТО":

    че Шиши, като ученик е носил у дома само шестици, но не и от училище. На 20 г.беше в борда на директорите в пристанище Варна.
  • 23 Скрито!

    14 1 Отговор
    Не ме търсете! Така ми е разпоредено от нашето....., там да пусна фиша! Печалбата вече е обработена в офиса на спортния тотализатор! И, не губете кураж, ще има и следващ тираж!
  • 24 оня

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Я го знам !":

    Предполагам, че е малко поокрасено от мара истината, ама няма лошо. Явно добре си върши работата:))
  • 25 Толуп BG

    11 0 Отговор
    Абсолютен фейк! Никой не влиза в тото пункт, камо ли да е спечелил. Търсят наивници ,защото нямат приходи.
    След черепа и потоп.
  • 26 Бай Енчо

    6 0 Отговор
    Търсят си клиенти някой от персонала обслужване на клиенти.
  • 27 Ха сега ми кажи

    10 1 Отговор
    Защо да идва в твоя пункт. Какво ще прави? Ще си търси печалбата ли?

    С такъв фиш се ходи в София на ул. „Хайдушко изворче“ 28 (вход от ул. „Славия“).

    Коментиран от #29

  • 28 Калинов

    6 1 Отговор
    Сега късметлията събира оферти на кого по-скъпо да продаде фиша.
  • 29 пишат наизуст

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ха сега ми кажи":

    А какво да очакваме от ""хайдушко изворче""28 ....... същото,като от ""башибозушка поляна""30 ?!?
  • 30 1111

    5 0 Отговор
    Такива времена настанаха,че вече е опасно дори да спечелиш и от тотото.Ако дойдеш веднага да си получиш печалбата ще те проследят и ще те изнудват,ако закъснееш ще те чакат до последно,така че е по добре да не играеш,то и без това са го ,,подобрили" така,че и да познаеш пак има какво друго да познаваш,че тогава да печелиш....от умрял писмо стана тотото у нас,не е както в чужбина,затова престанах да играя...
  • 31 Никой

    5 0 Отговор
    Пак откраднаха печалбата натрупана от будалите ?
  • 32 Архивар

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ НА БУНИЩЕТО":

    Сложих ти плюс , защото съм съгласен с 90% от написаното от теб. Но не Пеевски работи за Доган , а Доган , Боко Тиквата и ГЕРБ работят за Пеевски и гадините на дядо му ДАНС, ДС и КГБ.
  • 33 Ивелин Михайлов

    6 0 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна напомня, че последните 3 тото милионери изчезнаха, включително и този, който хвана 8 милиона 😉
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове