Last news in Fakti

23 Декември, 2023 07:12 2 701 112

Даниела Якова: Трябва да излъчим под някаква форма интервюто на Волгин с Митрофанова

  • даниел якова-
  • бнр-
  • елеонора митрофанова-
  • петър волгин

Така аудиторията на Националното радио ще разбере "защо ние не искаме това да се чуе", заяви директорът на програма "Хоризонт"

Даниела Якова: Трябва да излъчим под някаква форма интервюто на Волгин с Митрофанова  - 1
Снимка: БГНЕС

Интервюто на Петър Волгин с посланика на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова трябва да се излъчи в някакъв момент - във вариант и форма, в каквито ние решим - за да може да се оцени неговото качество.

Това каза пред БНР Даниела Якова, директор на програма "Хоризонт" на БНР и уточни, че аудиторията на Националното радио трябва да чуе и да разбере "защо ние не искаме това да се чуе".

Програмният съвет на Българското национално радио взе решение в събота, 16-и декември, да препоръча на ръководството на програма "Хоризонт" да не излъчва интервюто с руския посланик в България Н.Пр. Елеонора Митрофанова в предаването "Политически НЕкоректно" заради неспазване на журналистическите стандарти.

Якова обясни, че е гласувала на заседанието на Програмния съвет "с мнение, че това интервю няма да бъде излъчено тогава".

"Може би трябва повече да обясняваме за това решение на Програмния съвет, а да не се оправдаваме за него. За да може, когато това интервю се чуе, да имаш предисторията защо това решение се е случило", посочи още тя.

Даниела Якова беше категорична, че в "Хоризонт" забранени събеседници няма и добави:

"Има журналистическо качество на интервюто. Когато един журналист прави интервюто така, че да запази своята провокативност, способността си да се съмнява във всичко, което чуе, тогава интервюто е място и жанр, с който можеш да представиш всеки един събеседник.... Аз ще цитирам един уважаван от мен колега, който присъстваше на програмния съвет, той каза, че в това интервю го няма журналиста Петър Волгин".

Като директор на "Хоризонт" тя изтъкна, че "грешката на екипа на Петър Волгин беше, че анонсът за това интервю излезе в четвъртък, преди да е минала нашата планьорка в петък":

"Така остана усещането, че той ни съобщава какво ще прави. Т.е. беше изпреварена възможността на прекия ръководител, на ръководството на програмата да му каже каквото и да е, свързано с това интервю".

Според Даниела Якова не е основателно питането защо е трябвало да се свика Програмният съвет:

"А защо да не се свика! Какъв е проблемът в това? Това е мениджърският орган на БНР. Няма нищо по-естествено от това колеги на всички нива да се съберат и да обсъждат професионално съдържанието на нещо, което ще бъде или няма да бъде излъчено в нашия ефир".

Тя потвърди, че в петък, в 19 часа е било готово интервюто за излъчване и това е наложило Програмният съвет да се събере в събота сутринта - преди началото на предаването "Политически НЕкоректно".

Якова подчерта, че председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, който излезе с публична позиция по казуса, "не може да каже да мине или да не мине интервю по БНР":

"Не, не ни накара да спрем интервюто! Дори смятам, че използваната от самия Волгин мантра в предаването му в събота - "Делян Пеевски ли ви накара да спрете интервюто" - не, не ни накара!".

По думите на Даниела Якова появилото се няколко дни по-късно интервю на посланик Елеонора Митрофанова в агенция ПИК може да бъде тълкувано като потвърждение, че "г-жа Митрофанова е трябвало да се изкаже в публичното пространство":

"Тя е имала вариант 1 - БНР и вариант 2 - при Недялко Недялков в ПИК. Може да е съществувал и вариант 3".

Якова беше категорична, че не може посланици да си избират журналистите, пред които да говорят.

"Доверието към нас, струва ми се, ще бъде засегнато от това, което се случва.... Трябва да е ясно, че когато си направил едно интервю, което е слабо или манипулативно, по-достойно е да приемеш решението то да не бъде излъчено и да се извиниш на колегите, да кажеш, че би искал да направиш интервю, с което да покажеш, че си професионалист. А когато някой ти каже, че интервюто ти е слабо, а ти да излизаш и да твърдиш, че това е цензура, това означава, че самооценката ти е деформирана", коментира още Даниела Якова.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    99 13 Отговор
    Кои сте ВИЕ , които ще налагате какво може да се чуе- ,,да разберат хората, защо ние не искаме да се чуе,
    Кои сте Вие ,които ще налагате диктатура на словото! Кои!

    Коментиран от #25

  • 2 Цензура

    91 10 Отговор
    Цензурата е инструмент на капиталистическата диктатура

    Коментиран от #12, #22

  • 3 Да на коледа може.

    46 2 Отговор
    Демокрация преди всичко. Да каже.
  • 4 Устата

    70 2 Отговор
    Между старото и между новото
    избирам Свободата на Словото!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ха ха

    18 81 Отговор
    Каква работа има посланик на вражеска държава в българския ефир, бре како?!?!?!
    Я, си налягайте парцалките путинофилите, че според конституцията е редно да се зад решетките!

    Коментиран от #15, #23, #98, #110

  • 7 Макс

    6 47 Отговор
    Може, в някое хумористично предаване на фона на река Волга .
  • 8 Будна Калинка

    63 1 Отговор
    Ей Даниилке - калинкее има един закон в живота,който се оправдава значи лъже!!!
  • 9 НЕ ГО ПУСКАТ

    56 1 Отговор
    ЗАЩОТО ПРОПА ГАНДАТА Е ОТ ГЬОБЕЛСОВ ТИП В МЕДИЙТЕ
  • 10 Устата-Свободата на словото

    44 0 Отговор
    ... А колегите гларуси и гугутки,
    мълчат като .............. ки!

    Коментиран от #89

  • 11 Морски

    55 5 Отговор
    Не са правете на луди!Всички знаем от къде идват заповедите,и няма значение от къде,през колко и кои хора минават.Заповедите за това интервю идват от американското посолство,лично от Кенет Мартин
  • 12 Розови zайси

    7 32 Отговор

    До коментар #2 от "Цензура":

    В интервю казва че яйцата и пилешко,,🐣🐔 в страната им свърши,вият се опашки ,а това даже не е наложено като санкции!явно ! Първо пращат на фронта селяните!!!
  • 13 РЕАЛИСТ

    63 7 Отговор
    Едно време тайно слушахме Радио Свободна Европа, Гласът на Америка и БИ БИ СИ . Заглушаваха ги , но научавахме нещо от другата страна на Желязната завеса. Сега и на демокрация, свобода на словото, пък спряха руската телевизия, спират интервю с руския посланик. Страх ги тресе и тия, да нямаш друго мнение .Да чуеш и друга гледна точка.

    Коментиран от #41

  • 14 фен

    46 3 Отговор
    Ами нарежете го, манипулирайте го, и го пуснете! Тагаренков и без това си търси повод да обяви война на Русия!
  • 15 Въх

    33 2 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    Едни такива плашеха с решетки и си отидоха.Дойдоха други да плашат,и после сигурно ще има ново завъртане.Айде стига сте ни платили!
  • 16 Прометей

    38 3 Отговор
    Една държава,собственост на една амбасада,в която разрешение един дипломат да си каже думата
    ,да се получава от чистачката на амбасадата,
    еати държавата!
  • 17 Чук чук

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    Прилича на човек от ГЕСТАПО, и по агресията и ...
  • 18 Един

    9 2 Отговор
    Ааа, що?
  • 19 Софийски

    8 25 Отговор
    Да си го пуснат по радио точката или от руССката църква да го излъчат ;)
  • 20 Митрофанова?

    21 3 Отговор
    Вражески държави ли сме?
  • 21 мхааа

    9 33 Отговор
    Да си я слушат путлероробите тьотката презряла и да им капе мед на черните душици.
  • 22 ХаХаХа

    10 22 Отговор

    До коментар #2 от "Цензура":

    Май е на комунизма..... Цензура и Пропаганда са комунистически. Имаше ги на дълго и широко по време на комунистическата диктатура в България, затова болшинството българи ходят все още зомбиранини
  • 23 горски

    52 7 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    Аз не чувствам Русия като вражеска държава.Може да не харесвам някои политики в Русия,както и такива в ЕС и САЩ,а даже и в собствената си страна....Но това не са наши врагове,по простата причина ,че не посягат на нашата държавност и не преследват наши граждани.Ако сме честни,в Русия може да ходиш с виза по лесно ,отколкото в САЩ....Всичко останало са политически игри в които се въвличат гражданите с интелектуален дефицит или такива които извличат ползи от конфронтацията.
  • 24 ДОЛУ

    8 26 Отговор
    МОЧАТА

    Коментиран от #46

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 вейл

    31 8 Отговор
    Стисте се обяснявали , Забранихте да се излъчи интервюто и доказахте , че България не е свободна държава и има политическа цензура . Евроатлантиците ни върнаха в комунистическия тоталитаризъм . И понеже нашите управляващи много си харесаха стила на управление в Окрайна , дават всичко от себе си да окраинизират нашето население , въпреки , че народа хич , изобщо не възприема пропаганда на омраза срещу руснацие , управляващите не се откват , а се втвърдяват още повече и уверено вървят по славните стъпки на Зелеления политически гений. Нашите управляващи да почакат още малко, Руснаците да си свършат работата в Окрайна и след това и на тях що е това русофобия и има ли почва у нас.

    Коментиран от #36

  • 27 Зеленски

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "Аз само като и гледам муцуната":

    Пий от мойте хапчета и ще ти мине.

    Коментиран от #29

  • 28 СОфийски

    2 17 Отговор

    До коментар #25 от "Аз само като и гледам муцуната":

    Мен пък на храчки мА избива ;) до моча ми се, но от днес ще се облекчавам в Борисовата на магилата
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Mu npoфaнoвa

    5 21 Отговор

    До коментар #25 от "Аз само като и гледам муцуната":

    Много нагло излъчване. С кеф да и ползваш главата за батут.
  • 31 Да го пускат интервюто.

    20 3 Отговор
    Може пък да е казала,че ние българите сме им дали азбуката.

    Коментиран от #32

  • 32 Верваш ли си.

    11 14 Отговор

    До коментар #31 от "Да го пускат интервюто.":

    Как ще противоречи на Путин. Той нали официално заяви, че е македонска. Русофилите ни, не само не са засегнати от това, ами са и абсолютно съгласни с него
  • 33 Хммм

    27 5 Отговор
    Стига с лъжи. Прозрачни сте. Първо Пеевски се изказа без да е слушал интервюто, и вие веднага му угодихте. Второ сега искате да ни пуснете едно указано интервю с извадени от контекста изрази. Искаме да чуем цялото интервю! И сами можем да преценим стига сте ни казвали кого да мразим и кого да обичаме.
  • 34 Лост

    18 5 Отговор
    Както гледам още е жива и здрава. Значи интервюто не и се е отразило лошо. Вече и да ни го пуснете все тая. Разбрахме що за стока сте.
  • 35 Ццц

    22 5 Отговор
    Я първо му пооправете варианта и формата както решите, че да ви разберем правилно! Аз ако претендирах, че съм журналист със свободно слово щях да го пусна както си е, после и другата гледна точка и хората да си правят изводите. Но не съм. Ама и вие не сте. Уж в БНР и БНТ трябва да работят журналисти. А то само един останал да му се доуправя варианта и формата. Браво, Волгин. Каза повече на България и без да я слушаме Митрофанова. Аз не я харесвам откакто се заяжда за трети март и 24 май, така че може би нямаше и да я слушам, но другото чух и разбрах.
  • 36 Що бе?

    16 6 Отговор

    До коментар #26 от "вейл":

    В РФ като гледам всичко публикуват и излъчват. Няма никаква намеса и забрани и наказания дори, нали. Истинска демокрация.

    Коментиран от #84, #85

  • 37 Ха-ха-ха

    15 4 Отговор

    До коментар #29 от "Като гледам как падат на украинска":

    И кой ги отсреща тези руски зелник бе, когато половината украинци дезертират а другата бързат да се предадат на руснаците.

    Коментиран от #38

  • 38 Не бе, излъгах.

    7 3 Отговор

    До коментар #37 от "Ха-ха-ха":

    Връщат си се всичките до един в русия, живи и здрави. А дано така да продължава.
  • 39 Хасковски каунь

    14 3 Отговор
    ФАШИЗЪМ ГОСПОДА.
  • 40 Петър

    8 19 Отговор
    Волгин е уникален смеш.ник. Продава си зад.ника на окупаторите за жълти копейки.

    Коментиран от #92

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Уволнете

    9 13 Отговор
    Волгин, не смятам за нормално на този човек да му се плаща от бюджета заплатата. Като може и е интересен бол частни медии. Нека там си му плащат!
  • 43 Може би като

    8 3 Отговор
    Новогодишно обръщение за отрезвяване на масите.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ДА ТИ МОЧА М

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "ДОЛУ":

    У УС ТА ТА
  • 47 След дъжд качулка!?

    14 3 Отговор
    Вече не е нужно редактирано(орязано) интервю! Пуснете оригинала, хората ще оценят кое е вярно и кое не!?
  • 48 ттт

    14 1 Отговор
    "във вариант и форма, в каквито ние решим".

    Не, това няма да бъде интервюто с Митрифанова, а ваш синтезиран продукт. Освен това ако го коментирате, после трябва да и предоставите право на отговор! Всичко друго е комунизъм.
  • 49 Ха-ха-ха

    11 1 Отговор

    До коментар #45 от "Иван":

    И кой определя кое е лъжа и кое истина? Затуй трябва да чуваме различни позиции и да мислим замостоятелно. А ма то мисленето е трудно за някои, предпочитат готовите замразени ястия., що да се напъват.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Дсса

    10 3 Отговор

    До коментар #44 от "БАЕ":

    Раша не ни е спряла газа. И ЕС ни казва, че имаме право да продължаваме да го купуваме, нашите управници казват "ааа, не, нямаме право".


    Знаеш ли, кого убива Свети Димитър (трябва да си виждал иконата) и защо? Нашите управници се държат точно ката ония, които Свети Димитър избива.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ха-ха-ха

    6 3 Отговор

    До коментар #44 от "БАЕ":

    Ами нашите отворковци не искаха да плащат, естествено че ще спрат. Плащаш-получаваш, навсякъде е така

    Коментиран от #55, #59

  • 54 Олга

    13 4 Отговор
    За тези, които ги хвана склероз или беспамятство и за други, които просто лъжат за удоволствие, да им напомня, че още Борисов официално нарече Русия ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА, което ме направи тогава силно впечатление, тъй като преди няколко години по време на Борисов нямало сериозна причина Русия да бъде обявена като такава.
    Но как нещата сега са се е обърнали и именно Русия обвинена в непремерени думи и как бързо всички “забравили”, че първа това съвсем официално направила България. И накрая лъжата се е превърнала в истина в последна инстанция и сега се повтаря навсякъде с цел да възбужда неприязън към Русия.
  • 55 БАЕ

    2 5 Отговор

    До коментар #53 от "Ха-ха-ха":

    Русолизци.....
  • 56 Ха ха ха

    10 2 Отговор
    Колкото повече се оправдавате, толкова по-смешни и жалки ставате. Нещастни цензори.
  • 57 КОМЕНТАТОР

    10 1 Отговор
    С абсолютно същите критерии може да се спре интервю с турския или американския посланник.
    Цензор Якова - няма какво повече да се каже.Даже не си струва да се коментира по същество.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Напротив

    4 5 Отговор

    До коментар #53 от "Ха-ха-ха":

    Плащахме абсолютно навреме. Но не в рубли. Дори сме предплатили за 3 месеца, но нито парите върнаха, нито газ дадоха.

    Коментиран от #71, #75

  • 60 А СЕГА КАК Е

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "Щото 45 години всичките ни мини":

    А сега как е?

    Коментиран от #62

  • 61 Лудия касапин

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "А знаеш ли защо-глупак?":

    45 години не я спирала газта, защото си я плащахме, че последните години я плащахме и най-скъпо от всички европейски държави.

    Коментиран от #69

  • 62 Сега е пак така

    3 8 Отговор

    До коментар #60 от "А СЕГА КАК Е":

    без урана. Асарел Медет (най голямата мина за мед в Европа, която добива и злато, и редки метали) се оперира от украински проруски олигарх, близък на Путин, който избяга в Москва с Янукович през 2014-та. Челопеч е оперирана от Дънди Прешъс, която е фирма за добив, регистрирана в Канада но 51 процента от нея са собственосст на руски олигарх, опериращ подобни мини в целия бивш соц лагер.

    Коментиран от #73

  • 63 Най-добре

    11 2 Отговор
    Всичко можете да си измислите за Митрофанова. Дайта да прочетем интервюто (без ваша намеса), ние ще преценим.
  • 64 Айзенауер

    3 9 Отговор
    Тая ХЪРЛА-митрофанова са я учили май само на високомерен поглед. Голям смях - посланика на най-пропадналата държава-русия гледа високомерно наследниците на тези, които са им ДАЛИ ЧЕТМО, ПИСМО И ЕЗИК!!!!!!!!!!!!!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Роден съм 1969-та.

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "Наистина си глупак!!!":

    Ти смятай на колко съм бил 1989-та.

    Коментиран от #93

  • 68 мълчи бе

    1 6 Отговор

    До коментар #50 от "А знаеш ли защо-глупак?":

    червен лайненик! И СЕ БЛАГОДАРИ, ЧЕ ВИ ОСТАВИХМЕ ЖИВИ!!! ГРЕШКА!!!
  • 69 Хммм

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Лудия касапин":

    Ами толкова ни са добри управниците. Толкова са успели да договорят.
  • 70 МЪЛЧИ БЕ

    2 4 Отговор

    До коментар #66 от "Наистина си глупак!!!":

    ЧЕРВЕНБОКЛУК!!!
  • 71 Хммм

    5 0 Отговор

    До коментар #59 от "Напротив":

    Ти сигурен ли си? Щото на нас ни дават да чуем само едната гледна точка.
  • 72 Разбира се

    7 2 Отговор
    че трябва да се излъчи. Демокрацията го изисква, а само факта, че я потъпкахте, говори, че няма как да ви разберат мислещите хора.
  • 73 Хммм

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Сега е пак така":

    От къде знаеш? Дай линк към информацията си.
  • 74 Хаха

    4 1 Отговор
    Когато някой неудобен каже нещо против властта бил мантраджия...
  • 75 Ами

    5 2 Отговор

    До коментар #59 от "Напротив":

    като искаш да получаваш, ще плащаш в рубли. Който искаше да има добри цени и газ, го направи.
  • 76 Верно ли

    8 0 Отговор
    Ми хайде пускай го, дебелобуза лелко, вместо да сучеш и мажеш, след като оплЕска "демокрацията"!!! Да я чуем тази Митрофанова какво пък толкова ни е заплашвала! Да не се гласи да става Министър-Председател с новите промени в Конституцията, а?
  • 77 Тая мисирка тлъста мисирка ЯковаЧифутска

    12 1 Отговор
    Случайно слушах радио и си напавих труда да я изслушам тая мисирка. След това ходих да се измия, защото почувствах дебел слой мръсна мас върху себе си. Увъртане, лъжи, манипулации, едно мазно, безсмислено говорене - и накрая изкара, че качеството на интервюто на Волгин не било добро за това го спрели! Ми дайте да чуем какво е качеството, ма тръттко!!! Дайте ние да преценим!!! Обажда се Шиши и веднага свиквта съвет, на който всички мишки идинодушно решавата да го спрата. КАКВО ДА СЕ КАЖЕ ПОВЕЧЕ! ОСТАВКА НА ВСИЧКИ ВАС И ТВОЯТА, МИСИРКО НАГЛА! ДА ВИ ИЗСТИНАТ ТОПЛИТЕ МЕСТЕНЕЦА В РАДИОТО!
  • 78 Проста краварка или назначение на козяк

    10 3 Отговор
    Ако не Козяк да ви даде работа за нищо не ставате
  • 79 Щом

    5 10 Отговор
    Щом искате да чуете заплахите на мутрофанова

    Коментиран от #80

  • 80 Искаме да чуем интервюто

    9 3 Отговор

    До коментар #79 от "Щом":

    А дали има заплахи или друго, всеки ще прецени според умственият си багаж.
  • 81 ЕВРОНЮЗ

    7 2 Отговор
    На всички мисирки в спалнята и офиса, на монитора на компютъра и телефона има снимката на ДЖУЛИАН АСАНЖ да им напомня и не забравят какво ги очаква ако не крякат в хор с музиката.
  • 82 Здрасти

    10 4 Отговор
    Това интервю е платено с парите на българския данъкоплатец и то му пренадлежи във всяко едно отношение. И не някаква поставени политически мусури да определят съдбата на имуществото на българина!

    Коментиран от #88

  • 83 НЕ НАГЛО

    8 0 Отговор
    ...НАПРАВО БЕЗ ОЧЛИВО ПРИЗНАНИЕ .........."ДА ГО РЕДАКТИРАМЕ , КАКТО НИЕ РЕШИМ"............
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Здрасти

    8 4 Отговор

    До коментар #36 от "Що бе?":

    В Русия е военноврвмено положение. В процес на война това е едно от условията за протичането и. Така, че те имат защо. Да те питам пък аз тебе, ние във война ли сме? И ако да, защо българския народ не знае? Някой пита ли народа на коя страна да застане в тази война? Колко антибългари като теб поддържат този диктаторски режим в момента в България?

    Коментиран от #86

  • 86 Глупости.

    1 5 Отговор

    До коментар #85 от "Здрасти":

    Какво военновременно положение. Те не са във война с никой. Само провеждат една специална операция. Нали това проповядват ежедневно?!?
    Или бъркам?!?
  • 87 Катя

    7 5 Отговор
    При фашизма е невъзможно да излъчите друга друга гледна точка. Това става при демокрацията.
  • 88 Ей там е въпроса.

    7 6 Отговор

    До коментар #82 от "Здрасти":

    Волгин да ни връща парите. Или митрофанова. Да си се разберат помежду си.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 инж. Ганчо Илков

    7 3 Отговор
    Тона относно публикуване Интервюто с Митрофанова, е тон на гузност и вина. Публикуването ще налее вода в Мелницата на анонимните русофили. Ще последват много Коментари, от което отделни Български Медии ще спечелят Девиденти за сметка на Демократичната част от Общественоста. В подобни клучай трябва да има определени нормативни правила, които да ограничат Диктаторската Пропаганда. Общественоста е направила своя Избор - Пътя към Демократичната Ценностна Система. Всичко казано и писано срещу този Избор е Пропаганда за Противопоставяне, което е добре дошло за Русофилите. Най-лошото, е че тези Русофили не споделят Демократичните Принципи в Защита на Руските граждани срещу Диктаторския Режим, а подпомагат тяхното Диктаторско подтисничество.

    Коментиран от #100

  • 91 реру

    18 5 Отговор
    "Даниела Якова: Трябва да излъчим под някаква форма интервюто на Волгин с Митрофанова"


    Няма ли да е по-добре да я поканят в Парламента и да направи обръщение от парламентарната трибуна.
    Някои определено не искат за запомнят...

  • 92 Волгин е велик

    6 20 Отговор

    До коментар #40 от "Петър":

    Един от най-смелите мъже в България и не се продава. Истински журналист и патриот.

    Коментиран от #94, #99

  • 93 Като не можеш да сметнеш,

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Роден съм 1969-та.":

    ще ти кажа, бил си 20 годишно глупаво хюмне, щом за заводи и мини пишеш. Хабер си нямаш от живота както тогава, така и сега!

    Коментиран от #95

  • 94 реру

    19 3 Отговор

    До коментар #92 от "Волгин е велик":

    "Патриот", който се отказва от род и Родина и по болшевишки маниер /Ленин, Сталин.../ става Волгин.
    Патриот с чуждо самосъзнание обаче е най-обикновен ПРЕДАТЕЛ по критериите на болшевизма...

    Коментиран от #96

  • 95 Значи си от Варна. Градски.

    1 3 Отговор

    До коментар #93 от "Като не можеш да сметнеш,":

    Ела да "пием по кафенце" на някой паркинг. Да ти кажа кой какъв е. Вземи си нещо силно за главоболие.

    Коментиран от #111

  • 96 Даже си смени името

    11 0 Отговор

    До коментар #94 от "реру":

    Май си е клъцнал и чypaта.
  • 97 Сандо

    0 8 Отговор
    Ами излъчето го като за глухонеми,какво толкова.Говор няма,а една се пули и размахва ръчички - макар че не е телевизор,хората така и нещо няма да разберат,а вие ще отчетете поредната победа на свободното слово.
  • 98 Сандо

    0 5 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    Не излагай умнокрасивите с глупостите си - ще те извадят от Ведомостта.
  • 99 Факт

    3 17 Отговор

    До коментар #92 от "Волгин е велик":

    Един от малкото независими журналисти, представящ истината крита от НПО-тата на САЩ!

    Коментиран от #101

  • 100 Сандо

    2 7 Отговор

    До коментар #90 от "инж. Ганчо Илков":

    Да де,ама със спирането на това безобидно интервю нанесоха много кал върху излъскания образ на демокрацията "по американски".И нищо чудно броя на хората,симпатизиращи на Русия да се е увеличил.Затова и мен от няколко дни ме терзае мисълта дали Шиши не е скрит агент на Путин,нещо като Петров и Буширов в едно,имайки предвид импозантната му физика?
  • 101 реру

    18 3 Отговор

    До коментар #99 от "Факт":

    "Един от малкото независими журналисти..."


    Някои определено не правят разлика между ЖУРНАЛИСТ и ПРОПАГАНДАТОР, но тя е очевидна...

    Коментиран от #103

  • 102 Андроникий

    3 6 Отговор
    Дайте да го чуем И НИЕ ЩЕ ПРЕЦЕНИМ - не сме деббили като ония в парламента! БНР се издържа от данъците на всички нас, не може десетина души да решават вместо нас, нали така! ИНАЧЕ
    ПЛАТЕНИ ПОРЪЧКОВИ МИСИРКИ НА КАИШКА НА ШИШИ И ПОСОЛСТВОТО НА КОЗЯК! ОСТАВКА!
  • 103 Затова

    0 15 Отговор

    До коментар #101 от "реру":

    трябва да се научиш да правиш. Така няма да попиваш лъжите и пропагандата на грантаджийските медии и журналисти на хранилка на вредните НПО-та на САЩ.

    Коментиран от #106, #107

  • 104 херния

    0 8 Отговор
    Едно същество, пикаещо клекнало реши какво трябва и какво не трябва да слуша българина и то по нареждане на едно друго същество съставено от 50% сланина и 50% фекалии
  • 105 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 8 Отговор
    Ако интервюто не съдържа oбидни кoмeнтaри, cпaм, нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи и са преведени на български език, защо да не го излъчат? Това си е едно мнение на официален представител.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 реру

    13 0 Отговор

    До коментар #103 от "Затова":

    "... Така няма да попиваш лъжите и пропагандата на грантаджийските медии..."


    Към тях съм имунизиран, а от кремълските - отвратен за вечни времена...
  • 108 Тези, които

    1 8 Отговор
    забраниха интервюта са комични фигури. Няма проблем да се видят интервюта по BBC с руския посланик в Англия, много интелигентен човек между другото, но в собствената ни страна е проблем интервюто с посланичката.
    Как да разберат, че Олеся не им е шеф и би трябвало да се грижат ние обикновените хора да чуем всички гледни точки.
  • 109 БПФ

    1 2 Отговор
    Хайде ВИЕ си свършете работата и го излъчете, пък НИЕ да преценим колко "страшни" неща говори посланик Митрофанова?
  • 110 БПФ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    Абе кpeтино, ти правиш ли разлика между Конституция и наказателен кодекс?
  • 111 Проста тиква си,

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "Значи си от Варна. Градски.":

    но бих я нацепил ако ми паднеш на удобно мяста!
  • 112 Циник

    0 1 Отговор
    Превод на български: "г-н Пеевски ни каза да не излъчваме интервюто и ние като добри поданици на Султана коленопреклонно изпълнихме повелята". Пълна мисирка е тая
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове