Last news in Fakti

17 Януари, 2024 11:24 1 613 34

Балабанов: Христо Иванов е емблематичният пример за политическо лицемерие. Това не е обида или определение, а е факт

  • станислав балабанов-
  • христо иванов-
  • пример-
  • политическо лицемерие

Балабанов завърши декларацията с думите: „Оставка, неможачи“, като уточни, че използва цитат на Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС

Балабанов: Христо Иванов е емблематичният пример за политическо лицемерие. Това не е обида или определение, а е факт  - 1
Снимка: БГНЕС

В българската политическа система цари абсолютно лицемерие, каза Станислав Балабанов в декларация от името на „Има такъв народ“ от парламентарната трибуна, предават от БТА. Ето там на първия ред - понеже сега го няма, но обикновено стои, емблематичният пример за политическо лицемерие и той се казва Христо Иванов, заяви той. По думите му това не е определение или обида, това е абсолютен факт.

Балабанов посочи изявление на Христо Иванов („Продължаваме промяната-Демократична България“) отпреди три години пред сайта OFFNews, в което Иванов заявява, че не само няма да управляват заедно с Борисов и ГЕРБ, а им предстои дълга борба, борба не за власт, а за съдбата на нашата демокрация и за сърцето на българската държавност. „Някой мислят, че сме толкова тъпи да направим коалиция с ГЕРБ, ние не просто бомбардираме Борисов с гръмки прилагателни и го плашим с героични пози, ние предприемаме конкретни институционални действия срещу него и корупционната база на неговото управление. Нашата цел не е просто да го свалим от поста, а да направим невъзможно връщането му във властта“, цитира Балабанов думи на Иванов.

Наистина Христо Иванов прие конкретни институционални мерки срещу Бойко Борисов, направи го коалиционен партньор, а ГЕРБ сега имат министри в сегашното правителство, коментира депутатът от ИТН. Мога да кажа, че дори надмина себе си и направи и ДПС коалиционен партньор, а човекът в списъка „Магнитски“ г-н Делян Пеевски - свой съратник, гуру, началник и конституционен партньор, заяви Балабанов.

Тъжното, според него, е, че на тази база в страната ежедневно се случват вредни и опасни антибългарски политики. Той попита как е възможно, докато двама български моряци са похитени от хутите, министърът на отбраната Тагарев да излиза в национален ефир и да заявява, че България е готова да се включи в бойната операция в Червено море, а министър-председателят Денков да прави изявления в национален ефир, за които външно министерство да обяснява на роднините на българските моряци, че се е изказал неподготвен и е казал неверни неща.

Балабанов завърши декларацията с думите: „Оставка, неможачи“, като уточни, че използва цитат на Десислава Атанасова (ГЕРБ-СДС). Той отбеляза, че номинацията на Атанасова за съдия в Конституционния съд е издигната лично и от въпросния Христо Иванов, като отбеляза, че преди три години в пост във Фейсбук Иванов е коментирал, че Десислава Атанасова да е председател на конституционна комисия, е естествено продължение на фарса „ГЕРБ пише нова конституция“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 117 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Развеселен

    30 64 Отговор
    ИТН - можачи? С всичките им диванни лидери, продавачи на шнорхели, компрометирани специалисти и злобни сценаристи? Не загубиха ли те 1 година ценно време на България с неможенето да съставят правителство? ИТН - можачи? Смешно.
  • 4 балабана се пъне

    29 71 Отговор
    Големи напъни от ИТН да свалят добрата евро сглобка! Няма такава мизерна партия като славчовата!
  • 5 Майора

    27 61 Отговор
    Балабанов , а вие какви сте? Иб се борите срещу олигарсите , а те платиха протестите и ви доведоха на власт! И когато участвахте в предното управление на безпринципната коалиция беше добре , а сега сте против! Май и вие сте лицемери!
  • 6 6264

    77 19 Отговор
    Хр. Иванов не става за нищо. Видяхме му и конституционната реформа- нищо съществено, само говорене то заедно с Пеевски, а през това време милиционерите убиват хора.
  • 7 Софийски

    21 59 Отговор
    Няма такива чалгаджии като ИТН и Възраждане
  • 8 Хохо Бохо

    69 16 Отговор
    Ицето бойкикеф с оня плиткоумник свирчев се каниха да разнищят аферата с концесията на летище София. Е така я разнищиха, че избраха главният далавераджия за председател на НС. Срам и позор
  • 9 Евала

    66 16 Отговор
    Браво Балабанов и на ИТН Повтаряте го всеки ден на тези Народопродажници и Лицемери че за нищо не стават освен да закрият държавата.С Вас Сме само ни дайте Знак .
  • 10 С танка

    62 16 Отговор
    Подлоги, не коментирате казаното, не е ли вярно, не излъгаха ли безочливо отрочетата на Козяк, българската политика е клоака, но тези боклуци биха всички по наглост!!
  • 11 Г.Георгиев

    40 16 Отговор
    България се управлява от марионетни политици

    „Трябва да спрем да подкрепяме избиването на славяни”, заяви евродепутатът Мирослав Радаковски, докато евродепутатите обсъждаха план за предоставяне на 50 милиарда евро допълнителна помощ от ЕС за Украйна. „Защото ако не го направим, ние, славяните, може да се обединим като братя – и аз вярвам, че ще го направим – и да изравним Западна Европа със земята, до Ла Манша, една морава. И вярвам, че никой тук не иска това да се случи“, заяви евродепутатът.

    Продажници управляват България

    Ние българите сме за БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ
    българската ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА

    за САМОСТОЯТЕЛНА държава с НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА, както и за "свободната" търговия, която таща щедро ни ОБЕЩАВАХА.

    Обущаваха да "бъдем швейцария на Балканите", а ни превърнаха в КОЛОНИАЛНА държава.
  • 12 Много точно казано Балабанов

    64 16 Отговор
    Не е обида а факт. Жалък долен лъжец и продажник е христо иванов.

    Коментиран от #25

  • 13 Андрей

    56 14 Отговор
    А това е в 10-та: Това не е обида или определение, а е факт
  • 14 Помияр

    16 57 Отговор
    Не знам за иванов ама Чалгаря е емблематичен пример за предателство От шоумен в тв.се превърна в защитник на руските интереси Как става този номер?Ами ясно като бял ден как
    За парата продаде си и жената ...Както е писал великия родолюбец Ботев.
  • 15 Стършел

    51 16 Отговор
    Последно време си задавам един въпрос- Кой нанесе повече Вреди на България- Съветските подводници през 40 години на миналият век или лодката на ,,демократа" Иванов около ,,Росенец" преди време? И МаЙ, май, победител Е????
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 това е

    48 12 Отговор
    Грозната истина.
  • 18 МРАВОЯД

    51 12 Отговор
    Горчивата ИСТИНА! Мравояда лицемер ХИ е слуга на мафията!
  • 19 Антон

    44 13 Отговор
    Много точно казано.
  • 20 Иван

    14 44 Отговор
    Клоунът Балабанов гаЗ пикае, че не може да събори правителството !
    Реви, реви клоуне. Само това ще ти остане !

    Коментиран от #23

  • 21 Иван

    12 35 Отговор
    Балабанчо, това определени е точно за теб.
  • 22 Любопитен

    11 40 Отговор
    Останаха ли прости хора, които да вярват на ба-ла-ба-нов?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 За кожата на един мравояд

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Много точно казано Балабанов":

    Иванов вероятно ще се ориентира към Европарламента, тъй като знае, че никога вече няма да влезе в НС. Ето мравоядското му мнение през октомври 2020 г. за Д. Атанасова, която сега лансира за съдия в КС: “Деси Атанасова и прочее калинки са готови да ни превърнат от прокурорска република в прокурорска монархия, за да обслужат тежките зависимости на Борисов. Тези хора са истински опасни.”
  • 26 Илия

    0 0 Отговор
    Абе какъвто и да е е прав с това определение..........
  • 27 Васил

    1 0 Отговор
    Напълно вярно твърдение на Христо Иванов
  • 28 Тони

    0 0 Отговор
    Иванов е абсолютна подлога
  • 29 Деси

    0 0 Отговор
    Абсолютен факт!
  • 30 Симоен

    0 0 Отговор
    Така е! Подмазвач, лицемер. Пъленолегофрен
  • 31 Живка

    0 0 Отговор
    Иванов мисля, че е човекът, който най-малко има право да говори и обсъжда тази тема. Преди се вричаше в подкрепа на Слави, когато спечели изборите и после му подля вода като видя, че няма да има никакви облаги за него. Не се поколеба да метне страната в нови избори. Сега тръгнал да ми критикува.
  • 32 Павел

    0 0 Отговор
    Напълно подкрепям думите на Балабанов. Няма по-голям лицемер от Христо Иванов.
  • 33 Ева

    0 0 Отговор
    Е то е публична тайна, че Иванов е фурнаджийска лопата
  • 34 Миро

    0 0 Отговор
    Абсолютно прав е Балабанов
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол