Last news in Fakti

25 Януари, 2024 08:52 1 737 16

Криминален психолог за смъртта на Пейо Пеев: Има обезличаване на бащата, много преди да се случи убийството

  • убийство-
  • личностно разстройство

Габриела Славова-Пеева е жертва на майка си Красимира Трифонова, смята Светлана Димитрова

Криминален психолог за смъртта на Пейо Пеев: Има обезличаване на бащата, много преди да се случи убийството - 1

Габриела Славова-Пеева е жертва на майка си Красимира Трифонова. Такова мнение изрази в ефира на Нова телевизия криминалният психолог и психотерапевт Светлана Димитрова.

„Говорим за личностно разстройство. Профилът на майката е психопатичен с дефектите на характера, с тази социопатия, която се развива в години в хода на нейното формиране като личност. Имаме обезличаване на персоната на бащата много преди да се случи убийството. Може да говорим за различни аднормни потребности на личността на майката. Такива хора не изпитват съжаление. В тези случаи имаме нарушена функция на един център, който се намира в хипоталамуса в мозъка, свързан с емпатията”, поясни тя.

Димитрова обясни кои са белезите, които показват подобно разстройство.

„Това е човек, който ще се опита да ви обезправи. Той няма да ви приеме като равен, ще ви привлече, ще бъде атрактивен, внимателен за това как ще реагирате и ще бъде манипулативен”, каза още психологът.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    19 0 Отговор
    Хааайдее, жертва била! Жертвата доколкото си спомням е един полуовъглен труп в една кола!
  • 2 Алооо

    17 0 Отговор
    А на дъщерята коя част от мозъка й е била блокирала и не работела, че не можала да осъзнае, че да убиеш човек е брутално жестоко и е престъплетие?!
  • 3 Кнаус 485

    9 4 Отговор
    Защо продължавате да не занимавате с една семейна трагедия, на кого е нужно това...... Няма ли нещо позитивно което се е случило в България, аз само за лоши неща ни обличат..... Спрете се бе хора спрете се бе журналисти ако сте такива......

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Ужас

    14 0 Отговор
    Майка-психопат и дъщеря -"жертва", това ли измисли защитата на двете убийци, за да оправдае поне едната.
  • 5 Сила

    18 0 Отговор
    Тази жена от проста ТЕЛЕФОНИСТКА във Външно след 3 МЕСЕЧЕН КУРС се превръща във ДИПЛОМАТ ОТ КАРИЕРАТА...... това е тотална ПСИХОПАТИЯ...... и такива "кариери" имат 90 % от държавните служители в България!!!
  • 6 Защото ...

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Кнаус 485":

    Защото може би има и други бащи в положението на Пейо, които са лишени от майките от това да виждат децата си.
  • 7 Така е

    13 0 Отговор
    Болни амбиции и връзкарство, такива пробиват у нас, а образованите и компетентните не могат никога да се доберат до такива държавти постове. Как толкова години никой не е забелязал тази психопатка, че не е добре с психикага си и е срам да представя страната ни навън.
  • 8 Мнение

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кнаус 485":

    За да се пазят други хора в подобна ситуация. Пейо е трябвало да общува чрез адвокат, а не директно с тези двете убийци.
  • 9 Механик

    10 1 Отговор
    Аз друго питам. Има ли официално становище точно кой и точно как е извършил убийството?
    Май няма. Води се разследване, до колкото знам.
    Тогава какви са тия шамани, дето всеки ден по няколко пъти ни ги показвате?
    Има си следствие и дознание, а на края и съд. Нека те си свършат работата (надявам се добре и по съвест), пък тогава да правим анализи.

    Коментиран от #10

  • 10 Хмммм

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Механик":

    Най-накрая здрав разум.
  • 11 Иван Марков

    5 2 Отговор
    Невероятни глупости! Жената си беше нормална. Познавам я лично. Сега различни набедени психолози се упражняват върху нея.
    Дъщеря й няма как да е нейна жертва, след като през последните 15 години Красимира почти не е била в България и не е виждала дъщеря си. А дъщеря междувременно е успяла да забременее и да роди дете без брак от 11 години по-стар мъж.
  • 12 Странно

    5 3 Отговор
    Какво са работели бащите на двете деца? За двете убийци писаха ясно, а за бащите - не! Пейо какво е работел? Нещо си там с мебели, какво нещо? А този
    Велико Минков какво работи, с какво се занимава? Как са помагали в издържането на тези деца, за които толкова претендират?
  • 13 Съд

    2 1 Отговор
    Всеки е невинен до доказване на противното!
  • 14 6нтщ5ж

    4 3 Отговор
    Този Пейо, като бил завършил авиоинженерство в Германия, защо не е имал сериозна професия, с която да издържа детето си. То не е само да искаш да имаш дете, а да се грижиш за него, да го издържаш финансово, да го възпитаваш правилно. Детето не ви е просто собственост!
  • 15 Шопендар

    9 3 Отговор
    Жените майки използват различни хватки за отмъщение към бащите,една от тях е обезличаване,прехвърляне на вина,озлобяване на децата срещу бащата,и т.н.за съжаление,закона не се намесва,трудно доказуеми са,и по презумция,майката винаги е права и защитена,и ненаказуема ,без значение вредата която нанасят на децата.а жените са големи к.у.ч.к.и и много изобретателни в злепоставянето на бащата

    Коментиран от #16

  • 16 Ами

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Шопендар":

    Всеки случай си е сам за себе си. Обобщенията никога не са точни, за това е по-добре да се избягват, ако се интересуваме от обективната истина.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове