Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 06:29 45 154 27

Веселин Денков: Казаха ми, че ако не платя, Спецпрокуратурата ще ме направи на нищо

  • веселин денков-
  • спецпрокуратура-
  • бизнесмен

КПКОНПИ ми направи запор на сметките за 11 млн. лева, заяви бизнесменът

Нямах никакво виждане за прокуратурата. Започнаха дела и започнаха да идват хора, които ми предлагаха оправия. Дойде човек, който ми каза, че Спецпрокуратурата е един репресивен орган, който е направен да помага на властта и, че ако не платя тези пари, те ще ме направят на нищо.

Това заяви бизнесменът Веселин Денков в ефира на Евроком.

КПКОНПИ ми направи запор на сметките за 11 млн. лева, добави още той.

Имах среща със Сотир Цацаров. Аз му казах, че КПКОНПИ трябва да прекратят всичко срещу мен. Разказах му какво и как се е случило. Каза ми да подам всичко това в писмен сигнал. Те ми отвориха кутията на Пандора. Нямах нищо общо с това, за което ми е повдигнато като обвинения. Обвиненията са, че съм финансирал групи за лихарство, уточни бизнесменът.

Прокуратурата ползва мерките за неотклонение за това да ѝ се плати или да държи някой в ареста. При мен искаха и плащане, поясни Денков.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 159 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кнаус 485

    167 23 Отговор
    Гледах участието на В.Денков при Диков говори много свободно и струва ми се откровено.... Не знам бизнеса до колко му е част, но човекът ми направи добро впечатление, даже споменаваше и конкретни имена, които нищо не ми говорят, защото не съм се сблъскал с такива проблеми.... Въобще как спрях да гледам трите големи телевизии се чувствам по-свободен и необронен от тъпотиите, с които ни облъчват постоянно....
  • 2 Изключително

    99 25 Отговор
    открит , добронамерен и разумен човек !
  • 3 Не вярвам

    47 93 Отговор
    Не вярвам в нашата родна - българска прокуратура , да се случват такива неща. Знайно е , че прокурори стават най-образованите и най-достойните сред най-достойните юристи, държат се кОнкурси, изпити и так далее. В тези органи като цяло се предполага , че работят най-светлите личности в нашето общество, дето се вика - каймака

    Коментиран от #7, #14, #25

  • 4 Денков

    85 14 Отговор
    Си е лихвар по принцип. Собствени нему дружества осъществяват дейността. Така, че че е лихвар лихвар е, че са го изнудвали също е вярно.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Перо

    85 7 Отговор
    Липсата на контрол и измислената независимост на съдебната система я прави ОПГ, без задръжки! Не може магистратите да се саморазследват и самонаказват, да си самоопределят възнагражденията и таксите, когато няма гаранции за криминално мислещи отговорни фактори и членове на създадени комисии и съвети!

    Коментиран от #9

  • 7 Перо

    41 3 Отговор

    До коментар #3 от "Не вярвам":

    Ти за БГ ли говориш или нещо сънуваш?
  • 8 Майора

    40 19 Отговор
    "Честният бизнесмен"Денков , тий е света вода ненспита и катошефа си Божков нищо не е направил! А това че КОНПИму турси 11млнлев е смешка! Жалко, заради такива дме нс това положение!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    47 15 Отговор
    Кой го е заплашил ,кой му е искал пари , защо не казва имена ? Този мафиот споменава Цацаров , но не казва да са му искали пари , само да подаде сигнал , както си му е редът .Някъде четох , че този същият се обърнал към Марто нотариуса за помощ . Какво е очаквал насреща от мошеник ?
  • 11 Промяна

    36 18 Отговор
    Докато има такива като този с 11 милиона как да се развива държавата ни и никой и нищо не може да му направи нагъл
  • 12 Запознат

    47 6 Отговор
    Веско повече от 20 години е член на едно тайно общество което му осигурява протекции във всякаква дейност. В зората на демокрацията започна да простира прането със заложна къща в центъра на София след 5 години го качиха на друго ниво, сега вече е във висшата лига следи от Италия. Да не се жали толкова , защото е разплакал хиляди. 100 хиляди са нищо за него ,но проблема че искаха да му ги вземат със схема която този прилагаше и продължава да го прави. Половината полицейски шефове на райони управления в София са му дружки. Защо се опитва да скрие неща които се знаят? Крадеца вика, дръжте крадеца. Дали Алексей не му беше дружка? Нормално е да се притеснява и Веско.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Боклуците на Боклука

    40 11 Отговор
    Цацаров, Тиквата, Каскета, Шиши, Доган,Кирчо и Кокорчо,заслужават съдбата на Трактора и Нотариуса.

    Коментиран от #20

  • 17 Хаха

    16 7 Отговор
    Кой те кара на сила да правиш бизнес в България?
    С тези пари отдавна трябваше да преместиш бизнеса другаде

    Коментиран от #22

  • 18 П. Желев

    42 2 Отговор
    Прокуратурата и МВР са престъпни организации от най високо ниво. Ние само им плащаме заплатите за да съществуват и безнаказано да вилнееят
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Моряка

    14 3 Отговор

    До коментар #16 от "Боклуците на Боклука":

    Ами Тагаренко?
  • 21 Елена

    9 3 Отговор
    За да го арестуват, значи е имало защо! Не го съжалявам този човек. Не съжалявам и тази грозна госпожа, която не спря да хленчи , че му искал някой пари.Вие само това заслужавате!
  • 22 Ми той

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Хаха":

    В нормална държава няма как да прави бизнес и да натрупа 11 млн . че и повече даже . Определено е в играта и затова го бяха погнали. Ако е истина това ,което казва значи са имали достатъчно информация и доказателства за да го натиснат и той го знае много добре въобще да не се прави на ударен . Същото беше с Алексей Петров и Божков . Ама те си платих най-вероятно. Божков реално се опита да се измъкне и беше подгонен здраво .
  • 23 Малко инфо за някакви

    1 0 Отговор
    90 -ТЕ ,които се събират тайно във Видин.
  • 24 Зако не ми кажат на мен това?

    6 0 Отговор
    Който се бута между шамарите, получава шамар.
  • 25 В България си.

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Не вярвам":

    Откъде е знайно? В България магистратите са най-некомпетентните и корумпирани лица.
  • 26 Яяяя

    4 1 Отговор
    Че кой не знае Баце от Банкя. България е мутренска държава от времето на другаря Луканов. Момчетата за поръчки като Баце сега ни управляват. Имаш ли бизнес, трябва да си плащаш. А Шиши е гладеннннн!
  • 27 123

    2 1 Отговор
    мафиотът Весо брадата бил репресиран... пуснах сълза
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове