Last news in Fakti

17 Март, 2024 17:47 2 175 32

Край Павликени МВР спря незаконна гонка и дрифтове с 400 коли

  • полиция-
  • нелегален дрифт-
  • гонка-
  • павликени

Местни хора са забелязали запалени огньове край изоставено селскостопанско летище

Край Павликени МВР спря незаконна гонка и дрифтове с 400 коли  - 1
Снимка: БГНЕС

Незаконна гонка и дрифт шоу на изоставено летище край Павликени разкри полицията във Велико Търново. Сигнал за събиране на близо 400 автомобила е получен в събота вечер, съобщи "Нова телевизия".

Местни хора са забелязали запалени огньове край изоставено селскостопанско летище до град Павликени и са подали сигнал в полицията.

На крак са били вдигнати полицаи от областната дирекция, които за щастие са били на линия, заради футболния мач между "Етър" и "Левски".

Мястото и всички "черни" пътища са били отцепени.

Проверени са близо 400 водачи на автомобили за алкохол и наркотици. Акцията е продължила до полунощ и резултатите от нея тепърва се обобщават.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    29 0 Отговор
    Цял катун!
  • 2 Ами

    46 1 Отговор
    Това ,за летището е добра идея.Поне са изолирани и няма да навредят никому.Друг е въпроса че,трябва да има организация и ясни правила за безопастност…

    Коментиран от #5

  • 3 Абе

    45 0 Отговор
    мястото е добро, нали не е по пътищата?!
  • 4 0303

    31 0 Отговор
    Дрифт на селскостопанско летище? Яко са преметнати полицайте! Там се дърпат не дрифтят!
  • 5 Правила за безопасност докато

    34 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ами":

    стигнат до летището.
    Там ако искат да се блъскат един вдруг.
  • 6 Тенджер

    16 0 Отговор
    Абе,друго си е да те гонят куките по улиците.
  • 7 да де

    25 3 Отговор
    ама не разбрах , кое е незаконното ?
  • 8 Павликени дрифт клуб

    17 4 Отговор
    КАТеричоците вече и изтребители ли започнаха да гонят?
  • 9 Гост

    24 2 Отговор
    И как милиционерите не са забелязали събиране на 400 автомобила, та се наложило някой да звъни по телефона... Ако са били 400 автомобила, това значи че са били поне 2000 души, башка със сеирджийте...

    Коментиран от #11, #26

  • 10 редник

    23 9 Отговор
    /...край изоставено селскостопанско летище.../

    Тъжно!
    По време на "лошия" соц бяха построени стотици селскостопански летища и и се използваха за пръскане и наторяване на хиляди декари обработваеми земи и не внасяхме, а изнасяхме плодове и зеленчуци...

    Коментиран от #20

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Келеш? Кой, аз? Да, бе? А ти, изми ли чиниите, направи ли заготовки, лука обели ли, та си седнал акъла да ръсиш? О, забравих, ти си щатен списвач тарикат, затова ти прощавам!

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хаха

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Софиянеца те заАпа 😃😃

    Коментиран от #24

  • 15 Някой

    19 2 Отговор
    Направете писти къдено желаещите да могат да карат без ограничения. Без глоби, полиция ... Така няма да правят убийства в градовете и по пътищата. Който иска да се самоубива с кола, да се убива без да взима със себе си други, които искат да живеят.

    Коментиран от #19

  • 16 Милен

    18 3 Отговор
    Е па що са дарили там милиционерите? По-добре тези "камикадзета" да се изявяват по подобни изоставени летища отколкото по пътната мрежа.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 УуууУууу

    21 2 Отговор
    Е къде да ходим с колите?
    Един Дракон със зверски такси не е достатъчно. Кому пречат рейсърите на изоставени летища?
    В нормалния свят летища като тях се обръщат на моторспорт паркове.. много сме назад
  • 19 Милен

    13 2 Отговор

    До коментар #15 от "Някой":

    Туй с пистите по-принцип е добра идея, ама ще трябва и да се плащат някакви такси за да се ползват а голяма част от дрифтаджиите имат пари само колкото да си налеят гориво и да си направят лек фейслифтинг по старите кошници които карат.
  • 20 Тъй беше

    9 5 Отговор

    До коментар #10 от "редник":

    Една бетонна площадка и резервоар за отровите, с които пръскаха по нивите. Яко се намаахме с ДДТ, после от храната и фуража у животните, млякото и месото, зеленчуците. Да и яли сме "качествена храна".

    Коментиран от #32

  • 21 Щом са там, какъв е проблема

    20 2 Отговор
    Добре де, отишли на изоставено летище. Ако не пречат с нищо защо им спирате кефа. Аз предпочитам да са там вместо по улиците. Дайте им възможност.
  • 22 Христо

    12 1 Отговор
    Интересен казус... интересно ми е на какво основание ще ги глобят сега. Иначе за подобно мероприятие се изисква да има медицински персонал, противопожарен екип... та пак не е като по книга ;)
  • 23 лек въпрос

    11 5 Отговор
    Може да е изоставено , но си има собственик /най вероятно държавата/ и кой им позволява да се настаняват там.......А на тези които ги оправдават че да се блъскат един друг трябва да им се отговори че пак ние ще плащаме като се озоват в болницата.....

    Коментиран от #28

  • 24 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хаха":

    Така е, ама.много драска, бееее!!!
  • 25 Тираджия

    5 2 Отговор
    Събрали се на изоставено летище, къф им е еания проблем на ченгесарите ?
  • 26 Шамара

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    И на теб кво ти се бърка?
  • 27 да споделя и аз

    6 2 Отговор
    както винаги ченгетата са много тъпи! тези състезатели ще се изявяват по улиците и ще правят бели в градски условия а там ще си се нарадват на адреналина и ще се успокоят но кой да ги мисли тия работи … някога в русе и ние се събирахме много коли на един полигон извън града мисля че сме били повече от 400/500 но полицаите не ни създаваха проблеми защото проумяваха точно това !!! събитието беше вървежно около 15 години имаше си ден за вечерна и ден за дневна сбирка
  • 28 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "лек въпрос":

    Най ми хареса твоя коментар! Така е, за всяко нещо си има правила в живота! Мястото е нечия собственост. А когато човек иска нещо, трябва да знае как да го получи - да отиде да учи. И аз искам да карам самолет, ама не ставам! А шофьорлъка досега не съм имал необходимост да се състезавам.
  • 29 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор
    А ченгетата, веднага са се възползвали от келепира да пробват фалшивите си тестове и да се похвалят колко коли са забърсали!
  • 30 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 0 Отговор
    Защо ме изтрихте не разбрах? Аз не съм го нападал човека! Уважаеми Факти, Моля, върнете ми коментара!
  • 31 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 1 Отговор
    Благодаря, уважаеми Факти!
  • 32 Интересно кой се е "намаал" с ДДТ -

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Тъй беше":

    само да ти припомня - за откриването на ДДТ неговият откривател получава Нобелова награда Знаеш ли от коя страна е откривателят и къде този препарат се използва най-много? Помагам - не е социалистическа държава... А що се отнася до плюенето по соца - хайде пресметни колко забранени субстанции погълна ти, че и всички ние, само от "солидарността" с Украйна, където не действат евростандартите за растителна защита , но вносът на продукти и у нас, и в ЕС от там е в доста големи обеми. И както казва Алеко Константинов - "Кажи ми кой спечели тогава?"...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове