Last news in Fakti

26 Март, 2024 12:03 1 180 20

Калин Стоянов: Никой не ми е казал, че не ме иска за министър

  • калин стоянов-
  • мвр-
  • оставка-
  • смяна

Коментарът си Стоянов направи по време на инспекция на Летище София за готовността и за влизането ни в Шенген

Калин Стоянов: Никой не ми е казал, че не ме иска за министър - 1
Снимка: БГНЕС

Никой не ме е търсил, за да ми каже, че не ме иска за министър, или пък че някой има условие да не съм в кабинета. Така отговори на въпрос на "24 часа" вътрешният министър в оставка Калин Стоянов.

Може би на някого не му е харесало, че вече сме в Шенген, или че се справихме с бежански натиск и намалихме жертвите на катастрофи - от началото на годината са с 25 по-малко, посочи Стоянов.

И отново посочи, че Кирил Петков го е поканил за министър.

Коментарът си Стоянов направи по време на инспекция на Летище София за готовността и за влизането ни в Шенген. Там ще има сектор за пътниците за страните от пространството. В зоната няма да има гранични проверки.

Преди дни Мария Габриел съобщи, че преговорите за кабинет са попаднали, след като от ПП-ДБ са настояли да получат и МВР, след като вече са им били дадени енергетиката и отбраната.

На някои от тези хора не им харесва факта, че под мое ръководство МВР спря нелегалните мигранти. Вероятно не им харесва факта, че миналата година получихме изключително високата оценка по мисията на Шенген, която отвори пътя за преговори и допринесе да бъдем приети в Шенген. Това коментира пред журналисти вътрешният министър в оставка Калин Стоянов.

Вероятно не им харесва и факта, че от началото на тази година до момента има по-малко жертви по пътищата, сравнено със същия период миналата година, добави Стоянов.

Стоянов обясни, че е водил разговори с Мария Габриел, на които е обсъдено какво е постигнато от управленската програма и кои са основните приоритети на министерството за настоящата година. Попитан за условие от страна на "Продължаваме промяната - Демократична България" той да не бъде част от новото правителство, Калин Стоянов заяви, че е говорил единствено с Кирил Петков, който му е предложил бъде част от Министерския съвет като експерт.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    31 0 Отговор
    Калинчо , на някой селянин , когато му влезе помияр в двора , просто му тегли един шут , без да му казва нищо !!!
  • 2 хххх

    22 0 Отговор
    E, то това не трябва и да се казва. Всеки го знае!
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 0 Отговор
    КАЛИНке, КАЖИ СИ С КОГО ГОВОРИ СЛЕД КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ СРЕЩАТА С БАКАЛОВА ❓❓❓❓❓❓❓
  • 4 Шиши

    21 0 Отговор
    Аз те искам бе сладък

    Коментиран от #16

  • 5 Кажете истинита

    24 0 Отговор
    Калин Стоянов кажете Румен Николов Пашата какви заповеди ви е давал на вас и на Главният Секретар на МВР - кой да бъде ударен и кой сготвен!
  • 6 хаааахаха

    22 0 Отговор
    Хи хи хи, оставете го бе, ще бъде първият в света министър без правителство. Кука, куха кука. хи хи хи
  • 7 Всички

    16 0 Отговор
    знаят , той не знаел ?!
  • 8 опонент е другия министър

    3 0 Отговор
    Демерджииски . хахахаха . Вижда много нередности и провали . с мигранти , с божанец и петров . с пейо . мигрантите са си мохамедани . живеят различно . като имат центрове ще ходят в тях . сега за 2 месеца нищо лошо не се е случило . подслушвачите на божанеца не дадоха доказателствата . щерка му мизерства заради жена му . миналата година от края на март почнаха пожарите . лошо .
  • 9 милиционер

    17 0 Отговор
    Този е мафиот
  • 10 Как

    3 2 Отговор
    Те като не те искат не ти казват. Колкото по добре работи толкова по малко го искат. МВР трябва да влезе в конституцията като следствието и да забранят каквито и да е промени в следващите 20 години. Това министерство и Закона за движение по пътищата все ги променят и все нестава
  • 11 САТЪРА НА ХАНА

    12 0 Отговор
    А ЗА БАНАНИТЕ СЪС 180 КГ КОКАИН НЯМА ЗАДЪРЖАНИ
    .... БИЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕТСКИ ХРАНИ ОТ ФИРМА
    МАСЖИ , ПРАСЧО ГЕЛ-А СЛЪНЧЕВО ЗАЙЧЕ"
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гаргата Ел

    8 0 Отговор
    Жертвите от автомобилни катастрофи намаляха заради високите цени на Горивата. Калин Орела няма никакви заслуги. Вътрешен министър трябва да е независим човек който никога не е бил в системата на МВР,
  • 14 Омерзен

    8 0 Отговор
    Муньо, погледни се в огледалото да видиш своята инфантилна физиономия и налудничаво излъчване на подлога!
  • 15 Красимир Петров

    7 0 Отговор
    Този наглец е слуга на Пеевски
  • 16 КАЛИНка

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шиши":

    и аз те искам, скъпи
  • 17 Никой

    5 0 Отговор
    Искана оставка е предпоставка.че много те искат. Дебил като шефа си.
  • 18 ХаХАаааа

    2 1 Отговор
    Кво зависи от един министър. Млад е. На годините на Кики. А кики кво направи в мвр за 9 месеца. Трябва да започне от възпитанието, да си гледат съвестно работата, да не вземат на пътя пари, но бай ганю не може да се промени. Той си иска рушвет, иска си картоф, иска си пресни яйца с кошницата, чеверме, кирето му дреме за диарбекира дето живеят диваци, дано да крадна много и на мен за еднопосочен билет да ми купиш, за съветите от над 20 години.
  • 19 Анонимен

    2 1 Отговор
    Камин остави, гледай Г-н Петков да не ти откраднат жената, децата. Не е шега работата. Те посягат на обикновените хора, кво остава на вас. 10 психически тормоз. Калин Стоянов да е жив и здрав, името му е от нашите, или съвпадение, Бургас. От млади и стари полицаи следва, гледайте си съвестно работата, преди 8 може би години, едно момче го бяха пребили, че бил крал, без да е минал през съда и бяха му закачили табелка с номера, оказа се, че не е крал бензин, пуснаха го, нямаше по тялото синини, но от побоя го болеше цялото тяло, добре, че българин свидетел го е спасил. Министъра не може всичко да знае, бъдете съвестни и не делете хората кат и сие полицаи. Научете 10те божии заповеди. Щом на вас ви се виждат хонораните малко, кво да кажат младите хора, които раборят на частник, на крака. И са в земята. ББ никога няма да отстъпи мвр, не зная как да се изразя, той си мимее за системата на мвр.
  • 20 Българин 🇧🇬

    3 0 Отговор
    Калинке , теб те искат тиквата и свинята щото си им удобен .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове