Last news in Fakti

4 Април, 2024 10:12, обновена 4 Април, 2024 10:20 6 309 75

Денков отвори "черните досиета" в МВР - дрога, ДАНС и натиск ВИДЕО

  • николай денков-
  • ротация-
  • герб-
  • митници-
  • наркотици-
  • дрога

ГЕРБ искали избори, а не ротация, посочи премиерът в оставка

Денков отвори "черните досиета" в МВР - дрога, ДАНС и натиск  ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

От доста време главният секретар на МВР Живко Коцев е под сериозен натиск за напускане от страната на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Това сподели премиерът в оставка Николай Денков по време на живо включване във Facebook, където отговаря на въпроси.

"Поне от месец-два Коцев има колебания дали да остане на поста, защото не успява да си върши работата", посочи Денков и продължи, че с Калин Стоянов не могат да работят заедно.

"Когато в една институция не може да се работи, става много трудно. Ако в едно министерство главният секретар и министърът не могат да работят, е много трудно да се върши работата", подчерта той.

"Със Стоянов не съм говорил отдавна, той не идва и на последните съвети, нямам особено доверие. Той е тръгнал по неговия път и ще видим докъде ще я докара", добави министър-председателят в оставка, цитиран от "Фокус".

От доста време се въртят слухове, че ДАНС прикрива канали за наркотици. Банкова (Петя Банкова - задържаната директорка на Агенция "Митници") е била служител на ДАНС и няма да се учудя, ако се окаже, че има информация, която, ставайки шеф на митниците, използва.

Попитан как така сестрата на Стефчо Банков (бившия шеф на Вътрешна сигурност - бел. ред.) стана шефка на митниците, премиерът заяви, че на този въпрос трябва да отговори министърът на финансите Асен Василев.

Ротацията се провали, защото някой искаше избори и това не бяхме ние. Иначе щяхме да намерим компромис и да се разменим с Мария Габриел. Калин Стоянов не отговаряше навреме или даваше половинчати отговори на горещи въпроси, но не той е причината за неслучването на ротацията. Един министър няма как да е причина.

Министър-председателят в оставка Николай Денков отговаря директно на въпроси на граждани и медии в страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

"Откакто беше назначена новата директорка на Агенция „Митници“ Петя Банкова, имаме рекордно количество задържани наркотици", заяви премиерът в оставка Николай Денков по време на живо излъчване във Фейсбук, където отговоря на въпроси.

Поводът за коментара му е акцията на Държавната агенция "Национална сигурност" и Комисията за противодействие на корупцията в сградата на Агенция „Митници“.

"За мен е странно точно Банкова да бъде обвинена за това, че прикрива канали за наркотици. Много е важно да се разбере какво се случва, за да не се окаже, че я атакуват точно заради това, че си върши работата и задържа наркотици", посочи още премиерът в оставка.

Николай Денков потвърди, че до този момент той не е получил официална информация от ДАНС за случая.

"Поискал съм, но до момента нямам", каза Денков.

Въпроси могат да се задават предварително, както и по време на прякото излъчване в социалната мрежа.

Към момента граждани са задали въпроси за военната помощ за Украйна и на каква цена ще бъдат продадени на Киев ядрените реактори, купени преди години от Русия за изграждането на АЕЦ "Белене". Има въпроси и за демографските мерки, за реформите в здравеопазването и образованието, как ще се реши конституционната криза, а също и за цените на храните и услугите на мобилните оператори.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    59 16 Отговор
    И тоя един път не посмя да излезе пред народа а само по фейсбук и ТВ.
    Защо ли!?!?!?
  • 2 Юуп

    46 20 Отговор
    Ривете подскачайте бацо са връща, Ристю му напрай конституция, оплачете са на Зелю ся
  • 3 Голата истина

    31 26 Отговор
    ГЕРБ пак ще са номер 1 ясно е на всичк.Не ходете да гласувате а герб си имат постоянен електорат и ще ви отвеем като вятър парник с марули
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Весел

    37 9 Отговор
    Поглеждаш снимката и всичко то става ядно !
  • 6 погнусен

    53 16 Отговор
    Жалко , нищожно , невзрачно , зависимо , страхливо , сервилно /по слугински/ човече , какво да го питаме - защо е такъв мухльо или какво !

    Коментиран от #14

  • 7 Макробиолог

    33 5 Отговор
    Всички са в играта.Спора е кой да прибира лъвски пай
  • 8 хммм

    28 19 Отговор
    ГЕРБ отново изнудва държавата чрез протежето си Калин Стоянов в МВР.
  • 9 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    29 12 Отговор
    Уаууу докъде я докараха демократите шарлатани. Дори и крадливите комуняци, не са си позволявали действащ премиер като от Шарлатанската бандата на Кире и Кокрчо, да агитира в полза на шарлатанията в ефира на Нова Прокопиева ТВ. от сутрин до вечер. Ало СЕМ всички ефирни скапани, БТВ-Бошков (Череп) ТВ, Нова (Прокоба) ТВ и Кушлук Прокопиевта БНТ-1. За Евроком Череп на Дикоф, както и Сачма ТВ, на Сидирастов и Шкебе войвода, бълват лъжи в полза на Шарлатанията от сутрин до вечер...
  • 10 изчезни , бе

    34 18 Отговор
    Денков ,ти си апотеоз на безпомощността , слугинажа , непотизма (или шуро-баджанащината по нашенски) , лицемерието , демагогщината , безличието и бездарието ! Не желаем да ти задаваме въпроси , желаем (дори - настояваме) да изчезнеш от полезрението ни и никога , ама НИКОГА повече да не те виждаме !
  • 11 явно има други контрабанди ,

    12 2 Отговор
    но нали са тайни . митничарите не били виновни , а и шефката им . Сигурно са виновни групировките . Брата на Баба не го питат . хахахаха Нещата си се решават по един логически път . Нормално . От ЕС искаха по добра граница . Дадоха и средства . Ако и турска помогне ще успеят . Но 5-6 пъти от наша страна нехванати контрабандисти ги хващат в турска . Ние сме по-можещи . Това е .
  • 12 Защо ???!!!

    25 9 Отговор
    Хъм , изтриха ми коментара и защо - защото написах , че да се пита Денков каквото и да било е глупаво , защото той така и така , пак ще излъже .

    Коментиран от #15

  • 13 бай Иван

    18 1 Отговор
    Не могат да работят заедно министър и главен секретар защото са "капии" на различни политически сили в "деполитизираното" МВР . Стоянов на ДПС , Коцев на ПП-ДБ чрез Атанасов. И това е известно на всички. И вътре министерството е разпарчетосано на капиите на единия и капиите на другия.
  • 14 Реалист

    19 26 Отговор

    До коментар #6 от "погнусен":

    "Мухльо" е защото си върши работата, а това не се харесва на Боко и Пеевски.

    Коментиран от #24, #34

  • 15 Въпрос

    16 21 Отговор

    До коментар #12 от "Защо ???!!!":

    Кажи, за какво е лъгал Денков?

    Коментиран от #19

  • 16 САТЪРА НА ХАНА

    21 1 Отговор
    АКО НЕ УМИРАШЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ
    ....
    ЩЕШЕ ДА МИ Е ЗАБАВНО КАК СЕ ЯДАТ МУТРИТЕ, БЕЙОВЕТЕ И ГЕЙОВЕТЕ
  • 17 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    11 7 Отговор
    Уаууу докъде я докараха демократите шарлатани. Дори и крадливите комуняци, не са си позволявали действащ премиер като от Шарлатанската бандата на Кире и Кокрчо, да агитира в полза на шарлатанията в ефира на Нова Прокопиева ТВ. от сутрин до вечер. Ало СЕМ всички ефирни скапани, БТВ-Бошков (Череп) ТВ, Нова (Прокоба) ТВ и Кушлук Прокопиевта БНТ-1. За Евроком Череп на Дикоф, както и Сачма ТВ, на Сидирастов и Шкебе войвода, бълват лъжи в полза на Шарлатанията от сутрин до вечер...
  • 18 666

    20 8 Отговор
    Абе като какъв се явява тоя Денков. Какви са тия въпроси на граждани. Да не се мисли за Путин. Провалено правителство в оставка. Кой му иска отговорите на този нелеп човек Денков. Смешник.
  • 19 Аз,достатъчно ли е?

    20 6 Отговор

    До коментар #15 от "Въпрос":

    Лъже за всичко, добър учител се оказа Киро простото.

    Коментиран от #32

  • 20 Иво

    15 5 Отговор
    Тия розовите джендъри може да не вземат и 5% на изборите. По добре да спрат да обикалят телевизийте, станаха за смях.
  • 21 Ти си един доказан лъжец

    13 7 Отговор
    Слуга на мафията и национален предател.

    Коментиран от #31

  • 22 мале мила

    13 2 Отговор
    На какво, и на кого се крепи тази държава ? Навсякъде хаос. Никой , с никого не се съобразява, няма йерархия, няма обща гледна точка, няма визия за правилния път на държавата. Дано не се разпадне държавността до степен да се превърнем в неуправляема територия.

    Коментиран от #27

  • 23 Доротея

    2 3 Отговор
    Не се карайте! Вие сте несъвместими по анатомия и морал, граждани! Просто се разделете по териотрията, според горе - долу % на избори и си живейте отделно, според енностите, както можете, а не ми проповядвайте съединението, силата, единение на нацията и подобни манджа с плодове! Гер с коалиионния си партньор да се групират около Кържали - Капитан Андреево, което са завладели, ПП да се съсредоточат към София - Калотина и готово! Който иска пенсия да му дават Хамид Хамид и Влади Горанов - Хаскьой! Който е доволен от Асен Василев - при него!Мир да има!
  • 24 Хи хи

    11 5 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Каква работа е свършил ? Самият факт , че се събрал с Про100 Киро , най големият лъжец сред премиерите и Асен мошеника по думите на неговите съдружници , що за човек е ? Оня ден се изцепи, че няма да работи без Василев , защото му вярвал . На какво му вярва ?Аз без да съм академик , ще изхвърля Василев на мига , защото няма ценз да бъде министър на финансите , но той му вярвал. Сега в момента Василев е пак подсъдим за 1,5 милиона долара , т.е. пак метнал съдружниците си . Явно Кирчо и Кокорчо го държат с неща , но и това ще излезе наяве.

    Коментиран от #30

  • 25 АРЕС Z

    11 6 Отговор
    Лице на плъх,душа на змия,това е нац.предател готов Белене.
  • 26 Поле за убийства

    2 3 Отговор
    Те директно убиват хора в град Бобов дол, направили са опитно поле за опити с хора, удрят с честоти, унизяват чрез цигани, насъскват съседи! Идват полицаи о Перник, Дупница и др. поделения за да убиват!
  • 27 Доротея

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "мале мила":

    При демокрацията няма ерархия и вертикално управление, миличко! Там структурите са хоризонтално уж разположени, за да се конкурират и контролират взаимно, а не чрез служби и доносници, както при диктатурите! Ха, някой мръдне, другия прави брифинг и иди прогресирай! Разпределение на властите, но не съвсем! Видно от трудното намиране на ,,равно отдалечен от партиите служебен премиер - слуга"!
  • 28 0101

    10 6 Отговор
    Петя и брат и ,удариха наркоканалите и бкп 2 (ГЕРБ-СДС-БСП-ДПС) активираха криминалните си структури,хваща от скъпоструващата дрога ,и веднага я натиснаха,срам и позор за руското прокси данс
  • 29 Доротея

    5 8 Отговор
    Аз имам един базисен ? към този тип! Господин, Денков!!! Защо подадохте коалиционна ръка на една непочтеност в лицето на известната Тикватура! Честните принципни и достойни хора не правят това! Всички по стари и нови, като ИТН и Възраждане могат по своята същност да бъдат коалиционни метреси на Герб, но не и вие! И сами ли тръгнахте да събаряте Альоша, или враговете ви хитро ви накиснаха в тази каша, за да губите рейтинг и уважение! Ей така се отказахте от 500 000 честни русофилски гласа! След като влязохте в парламента, забравихте какво говорихте за корупцията и се насочихте срещу Русия! Защо!? Да ни би корупцията, Греб и ДПС да идват от СССР?!! Уж ваши евро атлантици!?
  • 30 Парадокс Бг

    12 4 Отговор

    До коментар #24 от "Хи хи":

    Мошениците са от ГЕРБ-ДПС: Боко и Шиши. Каналите са тяхни и 90% от държавата!

    Коментиран от #53

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 6нтщ5ж

    6 4 Отговор

    До коментар #19 от "Аз,достатъчно ли е?":

    Боко простото е Лъжецът и слуга на Шиши и мафията.
  • 33 бай Ставри

    4 7 Отговор
    Бий ПП-то по тиквето бий бий бий!

    Коментиран от #41

  • 34 Прав си!

    8 7 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Боко и Шиши не исщат да загубят влиянието си в службите, регулаторите, съда и прокуратурата! Всичко е тяхно! Затова се чувстват недосегаеми. Затова не ги съдят адекватно, а ги "изпират"! Мафията за сега е по-силна, защого народа Спи и не отива масова да гласува за Промяната. Защото Мафията има армия от троолооовеее, които дращят перманентно клевети и фейк срещу проманата!

    Коментиран от #42

  • 35 БеГемот

    9 4 Отговор
    Ясно е едно че тиквата ни остави една пробита и мафиотизирана държавна администрация от колумбийски тип от 90 те...там се води борба между кланове за собствена изгода а не за обществото...да благодарим на човека от зайчарника и неговите избиратели...

    Коментиран от #37

  • 36 6нтщ5ж

    7 4 Отговор
    Боко простото е Лъжецът и слуга на Шиши и мафията.
  • 37 Мдаа

    8 5 Отговор

    До коментар #35 от "БеГемот":

    За съжаление стратата ни е превзета от мафията, които си имат Боко и Шиши, тълуй канали-манали, служци, всичко е тяхно.
  • 38 Истината!!!

    7 4 Отговор
    Шиши Магнитски е лицето на Мафията!
  • 39 Хахаха

    8 4 Отговор
    Боко козирува на Шиши! Боко нищо не решава! Той е хванат за орехите от Шиши!

    Коментиран от #51

  • 40 Само гноясали мозъци

    4 4 Отговор
    Могат да гласуват за ПП,ДБ,Герб,ДПС

    Коментиран от #44

  • 41 Алооо

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "бай Ставри":

    Не призовавай към насилие!

    Коментиран от #61

  • 42 Някой

    6 3 Отговор

    До коментар #34 от "Прав си!":

    Народа достатъчно видя що а промяна е "Промяната". Мафия, по-голяма от тази на Боки и Шиши. Че се и прегърнаха мафиите о конюктурни причини.
    Народа е прост, че въобще гласува за описаните по-горе клонове на мафията.
  • 43 Анонимен

    6 4 Отговор
    Троловете на ПП задават въпроси,а Денков отговаря
  • 44 Само гноясали мозъци

    7 6 Отговор

    До коментар #40 от "Само гноясали мозъци":

    Могат да гласуват за ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане. Първите две са лицето на мафията, а вторите две са поддържниците им.

    Коментиран от #46

  • 45 Бай Ванго

    9 0 Отговор
    Денков,обещахте съкращаване на администрацията с 30%
  • 46 Гробар

    11 2 Отговор

    До коментар #44 от "Само гноясали мозъци":

    Защо бяхте в коалиция с мафията?

    Коментиран от #50

  • 47 Плъх

    7 4 Отговор
    Ние не сме виновни....от Посолството ни накараха да направим коалиция с мафията
  • 48 ТрампЛин

    9 2 Отговор
    Най-после някой да каже истината! Каналите за контрабанда и наркотици на БКП, подържани от ДС по времето на Соца, бяха приватизирани и преминаха под закрилата на ДАНС! Кой дърпа конците в ДАНС?
  • 49 Простото Киро

    4 2 Отговор
    Това жалко човече докога ще го дават по медиите...
  • 50 ТрампЛин

    3 6 Отговор

    До коментар #46 от "Гробар":

    ПП/ДБ имаха само два избора! Коалиция с руската мафия, или коалиция с Балканската мафия.

    Коментиран от #52

  • 51 Анонимен

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Хахаха":

    Това ли са новите опорки? ГЕРБ пак ли са имиджов враг?
  • 52 Гробар

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "ТрампЛин":

    Нямаха ли избор да бъдат опозиция?Пуста жажда за власт.

    Коментиран от #54, #55

  • 53 Хи хи

    3 5 Отговор

    До коментар #30 от "Парадокс Бг":

    Парадокс си ТИ и не се усещаш ! Боко го няма в управлението от 3 години вече, а шефовете на службите се смениха 3 пъти . А и Бойче е само имиджов враг .И моля те , СТИГА СПАМИ ! Много си прозрачен !
  • 54 ТрампЛин

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "Гробар":

    Опозиция на кого? На руската мафия, или на Балканската?

    Коментиран от #56

  • 55 ТрампЛин

    3 3 Отговор

    До коментар #52 от "Гробар":

    След три мандата управление на ГЕРБ, ако нещата пак бяха оставени в негови ръце, считай че корупцията щеше да стане част от живота на всеки един от нас, не само по високите етажи! Другия вариант, да оставиш управлението на България в ръцете на руската мафия, днес по време на Войната която русия води със Света, си е чисто безумие!!!

    Коментиран от #57, #60

  • 56 Коя е тая руска

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "ТрампЛин":

    Че на всяка лъжа на пп и дб, фигурира подобни думички.

    Коментиран от #58

  • 57 Русия води война не със света

    6 4 Отговор

    До коментар #55 от "ТрампЛин":

    А с новият фашизъм
  • 58 ТрампЛин

    6 7 Отговор

    До коментар #56 от "Коя е тая руска":

    Коя е руската мафия ли питаш? Като започнеш от ВгзРаждане и ДПС, минеш през БСП и ИТН, та стигнеш до ГЕРБ! Благодарение на Магнитски ДПС и ГЕРБ засвириха в Евроатлантическия хор на ПП/ДБ. Засвириха ама фалшиво и с всичките си порочни практики!

    Коментиран от #62, #72

  • 59 Хахахах

    5 1 Отговор
    Този ПуделДенков и ПродажнатаКозякМастияМария, защо не ги натисне някой да измякат за последно и да св приключва!!!?
  • 60 Хахах

    4 1 Отговор

    До коментар #55 от "ТрампЛин":

    Поредния нагъл, с опорки ПП-ДБпредал си ти! Такива като вас не трябва да живеят.
  • 61 бай Ставри

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Алооо":

    Знаех си. Всеки променкаджия не иска да се бие по тиквето. Иска сглобка и да цуца.
  • 62 Е що лъжеш

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "ТрампЛин":

    Не се ли чувстваш отвратително да си ударил такова дъно като ПП и ДБ?

    Коментиран от #64

  • 63 Доротея

    3 4 Отговор
    Ами, разделете се, бе! Който иска да го управлява Денков - София! Който иска Беевски - Хаскьой! Просто, полезно и логично! Що!? Няма да има с кого да се карате ли?! Пак ще има! Не се притеснявайте!
  • 64 ТрампЛин

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Е що лъжеш":

    Нещо конкретно? Изброените от мен не са проводници на руско влияние?

    Коментиран от #65

  • 65 Конкректното си го дал

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "ТрампЛин":

    Голи приказки и опорки, което по същество са чисти лъжи.
  • 66 Бг гражданин

    3 1 Отговор
    Дайте още сведения на агенти доносници престъпници който са на отчет при мвр и други служби дирижиращи престъпноста в Нългария
  • 67 САНДОКАН

    5 2 Отговор
    Колко е тъжно да си ЖАЛЪК
  • 68 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    2 3 Отговор
    Време е да се събудим
  • 69 Краставици магарета

    0 0 Отговор
    О Стефчо Банков и сестра ами тя работата ясна. ЗНАЧИ ДАНС ПРАВИЛНО СА ДЕЙСТВАЛИ
  • 70 Същият

    2 0 Отговор
    Министър председател не може и не бива да говори за слухове.Ако е така,то този премиер какво е правил девт месеца.И ако това е така то в тази държава няма елементарна политическа култура.Дори при комунизма на Тошо,кадрите се подготвяха в АОНСУ Всички цивилизовани държави имат такива учебни заведения.У нас е спе циалност в университетите,но администрацията не ги набира от там а от партийните централи.Хайде направете поне един конкурс за място в министерства по чисти и честни правила.Преди време един родител ми се похвали как дъщеря му е ,,спечелила" конкурс на който майка и е председател на комисията.Шефовете не са разбрали защото родителите да разведени и детето носи фамилията на баща си.Това е от министерство,ами в някоя малка община не ми се мисли как Бай ми Таня прави конкурс.
  • 71 тато

    0 0 Отговор
    публикувайте 1 досие бе факти, ахахахах за смях ставате!!!!!
  • 72 тато

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "ТрампЛин":

    пйи си хаповете и почни да мислиш и виждаш , що се коси зад медийните им постановки...нито възраждане ще завият към р-я , нито ще излезнат от нато, просто трябва по умерена политика и тая война да спре, че иначе отиваме на кино.....там да делят цепят квот искат, само да спрат да избиват хора и войничета.....и да спрат да опитват да правят световна война, защото и хабер си нямате какви оръжия ще се ползват, това сега е молебен за мир в момента....
  • 73 До бебето Денков

    0 1 Отговор
    Не си ври носа тем дет не трябва че Боко да не ти удари един бой.
  • 74 Диляна Иванова-Станчева

    0 0 Отговор
    Какъв мъж, какво нещо е природата. Жалко, че не е с 20г по-млад.
    Можеше и да му обърна внимание, че и да се разведа.
  • 75 Хасково

    0 0 Отговор
    Този при казва глупости. ТОЗИ КАНАЛ ДЕТО ГО ПОКРИВАТ В КАКВА ПОСОСКА Е И ЗА КАКВИ НАРКОТИЦИ.. Това че са намерили едни торби хора хванати няма и като толкова знаят ще кажат конкретно. Но белгийсктс прокуратура тараши Настимир а там е едно от най големите пристанища където идва рогата?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове