Last news in Fakti

5 Април, 2024 08:51 996 25

Добрев: С ДПС имаме прагматични отношения

  • делян добрев-
  • дпс-
  • делян пеевски

Цареше една задушевна атмосфера между ПП и Пеевски. Лицемерието е в това 9 месеца да си пиеш кафето с някой и после да излезеш и пак да си излъжеш избирателите като кажеш: най-голямото зло е Пеевски

Добрев: С ДПС имаме прагматични отношения - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Кабинетите на ГЕРБ са с хора като мен - хора, които са ярко изразени личности. Не можем да заложим на такива, чиято експертиза не знаем. Това заяви в ефира на Нова телевизия Делян Добрев от ГЕРБ.

На въпрос възможно ли е да има Нотариуси в ДАНС, той заяви нищо не трябва да увисва в пространството. "Излиза, че има канали - едните ги пазят, а други ги атакуват. Що се отнася до Денков и на ДАНС, то началникът на Тончев е Денков. Не знам какви са доказателствата", каза той.

По думите му едно е да се арестуват митничари, друго е да арестуваш хора, ръководили канали и хора, ръководили на Митниците. Не е случайно, че се арестуват шеф и зам.-шеф на Митниците и те остават 72 часа в ареста, каза той.

Попитан кой е най-голямото зло, той заяви, че от вчера мисли по този въпрос. "Присъствал съм на срещите им, пиели са кафе и не само, говориха си на малки имена. Цареше една задушевна атмосфера между ПП и Пеевски. Лицемерието е в това 9 месеца да си пиеш кафето с някой и после да излезеш и пак да си излъжеш избирателите като кажеш: най-голямото зло е Пеевски", каза той.

Ние с ДПС имаме прагматични отношения, каза още той.

Не разбирам има ли статукво. Не знам дали това, което говори Христо Иванов е вярно или не. Борисов каза, че дори и двете партии да имат 150 депутати, то правителство ДПС и ГЕРБ няма да има и смятам, че това е правилното, отсече Добрев.

"АКФ не потърсиха майка ми и не я питаха дали има разрешение за строеж. То е влязло в сила, но се оспорва от една съседка", обясни той.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    14 14 Отговор
    Прагматично дундуркане у скута се нарича проституция.
  • 2 ТаУмВзе

    17 1 Отговор
    У Партер Г сте клекнали и тва е, докато Крадете Прилежно!
  • 3 Само питам

    12 2 Отговор
    То това "Прагматични отношения" включва ли седене в скута и пиене на мазно кафе? Питам за един приятел от ДПС който разбира точно това под прагматични отношения.
  • 4 Даниел

    10 1 Отговор
    Щом се обжалва разрешителното няма как да влезе в сила,но през това време обекта си върви,законно ли е???
    Дано бутнат незаконната постройка.
  • 5 Разбира се

    11 1 Отговор
    Най-прагматични са съпружеските отношения.
  • 6 Всъщност

    20 1 Отговор
    ГЕРБ и ДПС вече не са отделни партии, защото имат един лидер и това не е Бойко.
  • 7 Мнение

    16 1 Отговор
    ГЕРБ и ДПС имат общи интереси в кражбите! А Делян Кумгейта е като "словесна диария".
  • 8 Мдаа

    16 1 Отговор
    Пеевски управлява и ДПС и ГЕРБ! Бойко е безгласна беква!
  • 9 Питам само

    15 1 Отговор
    Борисов пие ли "мазно турско кафе" в скута на Пеевски?
  • 10 Къде е

    7 10 Отговор
    решението на Административен съд за незаконния кмет на София, увеличил данъците в гето- център София с 250%, ако е само данък сграда е над 500%, това е безумие. Отменете това престъпно решение, защото инфлационният натиск е огромен. А идва борса ток. Не ми се мисли какво им е на ЕРП-тата, и на потребителите. Връщайте старата Конституция, и отмяна на всички законодателни актове на ПП, ДБ, СДС. Национализирате ли земята с новите промени на ПП, ДБ, СДС и депозитите на хората без Референдум чрез насилствена конфискация на долари, лири, франкове, ще има социални напрежения. Лев и Кеш вписани в Конституцията, както направиха определени държави в Европа. Отменете биометричните данни, не сме престъпници, заради капковият Шенген. Европа строи сухопътни граници. Връщайте осъдените мигранти на Денков, 20 000 евро взети на мигрант, останалите 20 000 евро глоба да ги платят Денков ПП, ДБ, СДС от собствения си джоб и офшорки.

    Коментиран от #11

  • 11 честен ционист

    7 11 Отговор

    До коментар #10 от "Къде е":

    Не се оплаквай, а тичай за имунизация.
  • 12 Право на мнение

    8 3 Отговор
    Това, че си си пил кафето, докато говориш с някой по политически въпроси, не значи, че си му приятел, че е нещо интимно и че си му задължен за нещо!!! Пеевски и приятелите му от ГЕРБ, като Делян Добпев и Бойко Борисов, които преповтарят клишето с "пиенето на кафе", взимат това много лично. Политиката не е лични отношения и задължения "ти на мене, аз на тебе"! Политиката е даговаряне и компромиси между различни партии с различни възгледи, за да се стигне до решения в полза за Народа!!!
  • 13 Тома

    8 0 Отговор
    Най харесвате дпс да ви седи отзад и вие да въртите осморки батко
  • 14 инж. Ганчо Илков

    10 1 Отговор
    Нормално е да бъдат близки Отношенията между ГЕРБ и ДПС. И Борисов и Пеевски са твърде близки в Страховете от Съдебната Система и Управлението на Регулаторите. Интересен Момент е и Покровителственото отношение на Пеевски към Власта. Няма по голяма Сила за запазване на Корупцията и Олигархията от "СГЛОБКА" между двата Политически Проекта.
  • 15 Прагматични

    8 0 Отговор
    за бързо и лесно на стотици милиони в дълбоките джобове , пари от милиардите , отпускащи ЕС за България и за улесняване живота на българските граждани !
  • 16 Кой какво

    7 1 Отговор
    ГЕРБ и ДПС са братски ,мафиотски партии и са в прегръдка от как Боко стана главен секретар на МВР
  • 17 Българка

    3 0 Отговор
    Ти ли МАМИН ДИЛАНЧО! ЕЙ ГРЖБАРИТЕ В ДЕЙСТВИЕ НО ДАНО НАРОДА СИ Е ОСЪЗНАЛ ИНАЧЕ ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА И БЕДЕН НАРОД!!!
  • 18 Баце

    3 0 Отговор
    Всички са навързани като свински черва. Какво открих в Чехия !!! Премиерът на България, Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г. Прекарал е в този пандиз 8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили! Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от шайката му автоджамбази. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу Борисов и останалите автоджамбази няма. На никой от тях не е образувано съдебно дело. След като става Главен секретар на МВР, първото пътуване на Бойко Борисов е до Чешката република, където натиска и успява да издейства досието му да бъде заличено. И успява да издейства унищожаването на данните за престъпното му минало от архива на чешкото МВР. Но сега се оказа, че записките от затвора в Панкрац, където е лежал, са останали. Миналата седмица архивът на втория най-голям пандиз в Чехия беше разсекретен и информацията за хиляди източноевропейски бандити, сред които и любимият на мнозина българи банкянски премиер, изтече като поток.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Уикипедия

    3 0 Отговор
    Хасковски каунъ-Делян Добрев.
  • 21 ХАЗАРТА

    2 0 Отговор
    КЪДЕЕЕ СА ПАРИТЕЕ ХАСКОВСКИ КАУНЬ
  • 22 ГЕРБАДЖИЯ

    1 0 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ НЕКА ЗНАЯТ ДЕЦАТА ВИ
  • 23 Този

    1 0 Отговор
    Няма драма да се показва след всичките кражби на фамилията си.Мизернико как твойта майка ще сече борова горичка да си прави къща,?Закони за вас няма,затова се натискате за власт.Алчнодтта ви също няма граници.Безродни бандити сте с БАНКЯТа.
  • 24 За вас

    1 0 Отговор
    Всички разрешения са със задна сила.Първо действат,после нямат проблем с узаконяването.Ненаситна долна сган .Мръсна мафиотска Крадлива Тиква.Лъжец.
  • 25 За вас

    1 0 Отговор
    Всички разрешения са със задна сила.Първо действат,после нямат проблем с узаконяването.Ненаситна долна сган .Мръсна мафиотска Крадлива Тиква.Лъжец.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове