Last news in Fakti

7 Април, 2024 10:09 1 883 25

Доц. Киселова: Всичко може да бъде вдигнато на трупчета, за да може един ден окончателно да бъде прекратено

  • наталия киселова-
  • трупчета-
  • прекратяване

За доц. Киселова голямата изненада в проектокабинета на "Главчев" е Мария Павлова като служебен правосъден министър затова дали конституционните реформи ще останат само на хартия

Доц. Киселова: Всичко може да бъде вдигнато на трупчета, за да може един ден окончателно да бъде прекратено - 1
Снимка: БНТ

Много е възможно кандидатът за служебен министър-председател Димитър Главчев да внесе промени в служебния си кабинет - не само заради личността на Калин Стоянов, но и заради напрежението, което се генерира около МВР. Това мнение изрази пред БНТ преподавателят по конституционно право доц. Наталия Киселова, цитирана от novini.bg.

По думите ѝ при възможностите всеки да извади нещо и да удря другия няма да може да се разбере кой е виновен. Трябва да се влезе в периода от 9 април (когато президентът ще подпише указа за назначаване на служебно правителство и ще подпише указа за изборите 2 в 1) до 9 юни с усилия да не се отблъскват, а по-скоро обратно - гражданите да участват в предсрочните парламентарни избори, призова доц. Киселова.

Тя посочи, че от 2009 г. ни управлява PR-а. За доц. Киселова голямата изненада в проектокабинета на "Главчев" е Мария Павлова като служебен правосъден министър затова дали конституционните реформи ще останат само на хартия. Всичко може да бъде вдигнато на трупчета, за да може един ден окончателно да бъде прекратено, изтъкна доц. Киселова.

За нея е важно на кого от служебния кабинет Главчев ще възложи да отговаря за предсрочните парламентарни избори.
Изборният експерт и анализатор Румяна Дечева добави, че най-важният въпрос е кой ще носи отговорност за предсрочните парламентарни избори. Всички бомби, които са около нас и цъкат са в резултат от това дали ще гласуваме на изборите или не, посочи тя. Служебното правителство ще организира изборите и те ще бъдат организирани по нескопосания, според нея, Изборен кодекс и отново едни машини ще бъдат ползвани като принтери кой знае с каква хартия - всичко това подкопава доверието, но отново от хората зависи дали ще отидат до урните, за да дадат гласа си, каза Дечева.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичко

    7 10 Отговор
    Може да бъде вдигнато на трупчета , само на доцентката никой не ще да и вдигне трупчетата!
  • 2 Последния Софиянец

    13 4 Отговор
    От 47 страни в ООН само 6 гласуваха против Резолюцията за спиране на геноцида в Газа.Едната от 6 те страни против е България.Срам и позор!
  • 3 Безмерна алчност

    12 4 Отговор
    Градейки кабинет, нито Главчев, нито менторите му мислят за България или за нещастните ѝ обитатели. Едничката цел е този кабинет да работи така, че после с оръдие да не можеш да помръднеш алчната триглава ламя, сглобена по франкенщайнски от разни човешки отпадъци.

    Коментиран от #4

  • 4 Последния Софиянец

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Безмерна алчност":

    Гвоздейков мина от ПП в ГЕРБ за да лапне 100 млн от новите влакове.
  • 5 Българка

    11 6 Отговор
    ГЕРБ-ДПС и техните патерици умишлено осакатиха Изборния кодекс и превърнаха машините в принтери. А на местните избори ОТНОВО ДАНС ПОВЕДЕ ПОГРОМА НАД ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС , с помощта на путати от статуквото и под "експертното" ръководство на Калин Стоянов изобщо на първи тур нямаше машини. В резултат 500 000 произведени невалидни бюлетини. Добавете купените, корпоративните, поменените гласове и ще установите, че ГЕРБ не са първа политическа сила по избор, а по изборни фалшификации и рекет
    Сега отново ДАНС повежда изборния преврат

    Коментиран от #7, #16

  • 6 Ухаааа

    6 8 Отговор
    Без Киселова денят е безсмислен!☹️ Новата снимка е поразителна, спира ми дъха!!! Ще си я сложа на десктопа. Не ще си я принтирам и ще си я нося до сърцето! Да, така ще направя!🤪

    Коментиран от #8

  • 7 Тая па

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Техните патерици бяха Кирчовците и Ристовците ! Трябва някой да е тъп като паветниците , за да гласува пак за тях!

    Коментиран от #10

  • 8 Гневен

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ухаааа":

    Направо си вдлъбнат брато
  • 9 ТаУмВзе

    7 2 Отговор
    Със такъв Матрял бичмета Толко! Приключили сме Вчера и тва е.
  • 10 Българка

    5 10 Отговор

    До коментар #7 от "Тая па":

    От ПП-ДБ не бяха патерици на ГЕРБ-ДПС. Те влязоха в сглобката, защото след спиралата от избори, това беше единсвен възможен начин да опитат да направят поне малък опит за правосъдни реформи и разграждане на мафиотския модел на ГЕРБ-ДПС. И да отнов ще ги подкрепя, но с призив да не повтарят същата грешка. Защото наистина в момента търпят щети, породени от наивността им, че от ГЕРБ-ДПС ще се преродят от мутри в мислещи за българите политици.

    Коментиран от #13, #17

  • 11 кой ще носи отговорност за предсрочните

    5 1 Отговор
    Отговора е ясен! Персоните участващи в управлението на Страната!
  • 12 Ами да

    8 1 Отговор
    Няма отговорност в България!
  • 13 Това

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Показва колко съм прав! Паветниците сте толкова зле , че пак ще гласувате за Кирчовците и Ристовците! Но донякъде си права , не защото си права , а защото в случая ГЕРБ бяха патерици на ПП и ДБ! А вкупом - пионки на ДПС! Толкова за твоите Кирчовци и Ристовци !
  • 14 Точен

    1 2 Отговор
    Киселова доцентира за Посолството.
  • 15 Иван

    0 2 Отговор
    Започна да се гримира, което е едно добро начало, постепенно стават нещата.

    Малко ме плаши - че се изказва по всички теми, впрочем ме интересува да чуя вече завършени изречения.

    Дотук разбрах, че имаме Конституция - но тя е постоянно обект на атаки.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 име

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Имайки предвид повърхностните ти разсъждения, не се заричай за нищо. Още няколко избори и пак ще решиш че е добра идея ПП-ДБ да влязат в коалиция с ГЕРБ-ДПС за да чегъртат и развалят модели. И после пак ще сте изннадани, че старите крадци дъпнали килимчето под краката на новите пишман мошенници.
  • 18 тъщата

    0 0 Отговор
    Нали това е служебно правителство бе Киселова?Нали е само за два месеца.Защо се кахариш?Какви промени биха станали за това време и възможни ли са.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол