Last news in Fakti

7 Април, 2024 12:07 1 770 30

Ревизоро: Държавата е в ступор, митницата не работи и това ще се отрази на бюджета

  • емил димитров - ревизоро-
  • държава-
  • ступор-
  • митница-
  • бюджет

"Редовият митничар на границата, като види накъде се насочва камионът, знае кой стои зад схемата и какво трябва да направи и дали да го проверява", обясни Емил Димитров

Ревизоро: Държавата е в ступор, митницата не работи и това ще се отрази на бюджета - 1
Снимка: БНТ

Митницата винаги е била заложник на безумията, свършени в предходното правителство. Всичко това се прави, за да се пренаредят началници, да направят канали, да се краде, като за последно. Държавата е в ступор, митницата не работи и това ще се отрази на бюджета. Това заяви Емил Димитров - Ревизоро в ефира на БНТ.

По думите му връзката между Петя Банкова, Паскал и Живко Коцев са пари.
"Подменяш хората с удобните, за да могат да минават камионите. Редовият митничар на границата, като види накъде се насочва камионът, знае кой стои зад схемата и какво трябва да направи и дали да го проверява", обясни Емил Димитров, цитиран от novini.bg.

Бившият министър на околната среда и водите и бивш депутат Емил Димитров-Ревизоро обясни, че когато се назначава служебен премиер не се гледат добрите качества на човека. Димитър Главчев, като служебен премиер, има "много лоши качества", но те са полезни - "най-лошото" му качество е, че не е меркантилен, не участва в схеми и ще бъде полезен, няма да се забърква в схеми и не е самоинициативен. Димитър Главчев ще изпълнява каквото и както му кажат и няма да приема самоволни решения, коментира Ревизоро.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломския

    25 0 Отговор
    Някой ще ми покаже ли беден митничар...........
  • 2 Ето за това

    17 8 Отговор
    Окепазиха конституцията. Президентът им пречеше да крадът.
  • 3 Българка

    23 1 Отговор
    "Димитър Главчев ще изпълнява каквото и както му кажат и няма да приема самоволни решения, коментира Ревизоро."
    Евала. Бою съвсем ще се разтрепери щом и присъдружния му Ревизора ни казва, че имаме правителство на ГЕРБ-ДПС. Ясно е чии заповеди ще изпълнява и вече изпълнява гербера Главчев

    Коментиран от #10

  • 4 РЕАЛИСТ

    19 1 Отговор
    И това е страна, която иска да има сухопътен Шенген и да в външна граница на Европейския съюз. А аз псувах австрийците и нидерландците.
  • 5 Бамбука

    12 3 Отговор
    Преди години влезе като шеф на митниците - слаб с хъс за доброто, днес наклала се слуга.
  • 6 Какъв сухопътен

    11 7 Отговор
    Шенген, когато Западът строи сухопътни граници. Номерът беше да си пласират неинтегрираните мигранти в България. Да вземат биометричните данни на всички европейци. Цифровата диктатура идва, "няма да притежаваме нико, но ще бъдем щастливи" и следени, това ако не е радикален комунизъм в най-извратената му форма, надминаващ опасенията на Оруел.

    Коментиран от #18

  • 7 САТЪРА НА ХАНА

    14 4 Отговор
    ПЪЛНА СКРЪБ , ПУСНАХА ПАК БАНИЧКИТЕ
  • 8 Тропай ,

    15 1 Отговор
    хоро , дреме ти за държавата , митницата и обществото ! Погълна милиони , Боюв слуга !
  • 9 Да, бе

    11 1 Отговор
    Държава отдавна няма, просто някои канали ще сменят собствениците си... А бюджетът е толкова грабен, че ще понесе и още.
  • 10 Даааа

    8 9 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Уважаема "българке"..... защо не коментирате изнесените снимки как гл. секретар се "фука" с часовника подарен му от "приятелите", които както самият той твърди, че не знае да са се занимавали с престъпна дейност...?!

    Коментиран от #19, #29

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Абе що не си...

    7 1 Отговор
    В ступор ти е мозъчето гербе рунгелско...
  • 13 Хопър

    7 1 Отговор
    Бюджета ви не ме интересува изобщо. Скъсахте ни от данъци и високи цени на тока и храната.От къде да останат пари и за данъците ви?!?!

    Коментиран от #28

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Зико

    7 0 Отговор
    Ревизорче, има ли останали финикийски знаци от МОСВ?
  • 16 Много интересно

    5 0 Отговор
    Тия клоуни още малко и ще се изкарат
    "честни и работни"
    Аз досега не си спомням да е задържан шеф на цялата система там..нещо отзад напред ли почнахте тоя път какво стана?

    Коментиран от #23

  • 17 Хахаха

    6 1 Отговор
    "Димитър Главчев ще изпълнява каквото и както му кажат и няма да приема самоволни решения, коментира Ревизоро." КОЙ, Шиши ли ще му казва или Боко?
  • 18 Феликс Дж

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Какъв сухопътен":

    Това си е ЧИСТ империализъм във вида, в който го е описал Владимир Илич Ленин. Не Ви харесва, но е така.
  • 19 Истината!!!

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Даааа":

    Часовникът ако е дарен от престъпници, той ще го направи тайно и няма да се снима!!!!!

    Коментиран от #27, #30

  • 20 ГЕРБ=ДПС=БСП

    14 2 Отговор
    Ало Ревизоро, че то схемите м митниците са от 35 години. Нито са ги измисли , нито са ги създали ПП. Създадоха ги БСП и ДПС.
    А ГЕРБ открадна схемите от БСП, и ДПС. В един момент ДПС спряха войната с ГЕРБ и си поделиха схемите. Сега се появи ПП и започна война. Не знам дали войната на ПП е да унищожи схемите или да открадне схемите. Но знам, че ДПС и ГЕРБ са ЗЛО.

    Коментиран от #24

  • 21 Избирател

    5 0 Отговор
    От такива “ умници” страда държавата или по точно ние хората които искаме промяна а не мутренска , мафиотска , ченгесарска държава .Винаги когато назрее момента да се извършат промени в Правосъдната система тези които най много се страхуват задействат старата ченгесарска компроматна система активизират всички по веригата участвали в системата - ти на мене аз на тебе и кашата е огромна , а на всички е ясно кои най много са притеснени от възмездието и гледат да излязат чисти и да се отдалечат от правосъдието
  • 22 Защо?

    4 0 Отговор
    Тя работи Перфектно, но в нечий интерес! - Не Българския!
  • 23 Наивници са бг

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Много интересно":

    У нас големите престъпници и злодеи не ги арестуват. Арестуват и вкарват в затвора кокошкарите. А големите злодеи стават премиери, президенти, министри, депутати, кметове.... Но не всички бививши премиери, президенти, министри, депутати, кметове ... саэзлодеи, имали сме иэсместни сред тях.
  • 24 Тя цялата Политическа

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    Тя цялата Политическа Кохорта е такава! Всеки със своя Дял!
  • 25 Спешно и нептложно

    5 1 Отговор
    Аз пък викам че на Боко Умното му трябва митницата да може да пуска контрабандата на руското му приятелче Путин че работата е много на зор
  • 26 Леле

    2 1 Отговор
    Това е да си експерт, изваждат те когато стане напечено, да даваш на порции, някакви малки истини, които си таил, за да се продадеш медийно.
  • 27 Даааа

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Истината!!!":

    Абе, извинявай, ама ти да не си във възраст, която трябва да посещаваш ясла и още да вярваш в Дядо Коледа....?! Тоя е толкова "невинен", колкото и снимките на бившия финансист Милен Велчев на яхтата на Доктора! Вие верно не сте наред, ако смятате, че той не е знаел с какво се занимават неговите "приятели".... Хептен ни взехте за балъци, вие привържениците на "промяната/подмяната"...
  • 28 БраТ ПиТ

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Хопър":

    Чакай сега да видиш от лятото какви ще са цените, спокойно! С всички тия нови заеми, нали се сещаш откъде ще смучат пари за да ги връщат...!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Лъжата

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Истината!!!":

    Доста голям "приятел" ще да е, след като му подарява часовник за €50к...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол