Last news in Fakti

7 Април, 2024 12:22 5 866 77

Стою Стоев, ПП-ДБ: Изключително спорен кабинет. Г-н Радев може да откаже да го назначи. Призовавам го

  • стою стоев-
  • кабинет главчев-
  • румен радев-
  • отказ-
  • назначение

След преизбирането на г-н Радев се вижда доста тясна колаборация с ГЕРБ и ДПС, може би по всякакъв начин се опитва да даде властта на тях, за да може след 4 години след пълен мандат, когато няма да може да бъде избран за президент, да вземе властта от тях, коментира депутатът

Стою Стоев, ПП-ДБ: Изключително спорен кабинет. Г-н Радев може да откаже да го назначи. Призовавам го  - 1
Снимка: БНТ

Да, действително сега е негово правомощие и да не се оправдава с конституцията, защото той може да откаже да назначи този служебен кабинет. Призовавам го. След преизбирането на г-н Радев се вижда доста тясна колаборация с ГЕРБ и ДПС, може би по всякакъв начин се опитва да даде властта на тях, за да може след 4 години след пълен мандат, когато няма да може да бъде избран за президент, да вземе властта от тях. Това заяви Стою Стоев от ПП-ДБ в ефира на БНТ.

По думите му кабинетът е доста спорен, така, че президентът може да откаже да го назначи.

"Аз само мога да отбележа, че има не малко кадри от тройната коалиция. Дали през БСП тези кадри не се влезнали, дали през бившите колеги, които издигнаха Радев преди това, не мога да кажа, но това се наблюдава. Вижда се, че има и доста притеснителни имена, като заместникът на главния прокурор, знаете, че в момента има казус, който е доста спорен. Изключително спорен кабинет така, че г-н Радев може да откаже да го назначи", обясни Стою Стоев.

Той обясни, че ПП-ДБ от месеци имат конфликт с ГЕРБ дали Калин Стоянов да продължи да изпълнява функциите на вътрешен министър.

"Нашето предложение беше да започнем по Европейския модел, това беше предложението на масата, но в крайна сметка не намерихме от другата страна съгласие и приехме друг модел, който се прилага в не малко европейски страни. Не е проблем личността на г-н Главчев, всъщност коя е ябълката на раздора. От много месеци насам имаме конфликт с ГЕРБ дали Калин Стоянов да продължи да изпълнява функциите на вътрешен министър, ние искахме смяната му няколко пъти и комисия имаше, но другата страна отказваше да го смени, защото знаете, че все пак трябва мнозинство", допълни той.

Според Стою Стоев, назначението на служебния премиер Димитър Главчев е на ГЕРБ.

"Това назначение е на ГЕРБ в служебния кабинет и всъщност това е проблемът. Не е, че Димитър Главчев, а кой реди кабинета му. И г-н Димитров сутринта си го каза директно, че това е един списък, който са му дали. Аз не чух нито една критика от президента на консултациите спрямо състава. Той каза такава е конституцията, но всъщност конституцията какво ни каза. Да, той има определен кръг лица, които може да избере, но президентът има не малко правомощия, а именно да назначи служебен кабинет с указ. Той може да откаже да назначи и всъщност сега ще видим той на коя страна застава. Дали ще остане на тази на общественото мнение и да се смени с подходящ кандидат за МВР или ще продължи колаборацията му с ГЕРБ и ДПС", каза още Стою Стоев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не, няма да откаже

    153 5 Отговор
    защото този кабинет е ваше дело и ще си сърбате попарата и няма да жертва 100 милиона за избри заради вас измамници и шарлатани! Вие от Пп и ДБ сте за затвор! Нанесохте щети, които години наред никой не успя да нанесе на България!

    Коментиран от #9

  • 2 Спорен

    10 54 Отговор
    е меко казано !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гиди маймун мръсен

    111 3 Отговор
    Както вече отбелязах шарлатаните повтарят една и съща сказка, затова ще копирам поста:

    Хахахахах, маркетолозите от шайката шарлатани се изчерпаха. Трудно се намират нови сюжети-опорки. Сега като наизустено повтарят едно и също всички, в което и студио да са. Думите на мишлето министър председател са копи-пеист на словоизлиянията на еугЛена от сутринта. Да видим кой ще се върже на баснята как Пеевски дирижира ГЕРБ и Баце
  • 5 ррр

    94 2 Отговор
    да бе за управлявате от ПП-то , вижте си първо хората , общински съветник дето шофира пиян и дрогиран , бяга и отказва проби, и тези от митниците с престъпната група и куп още дето не са светнали
  • 6 Гиди маймун мръсен

    48 4 Отговор
    До "Българка", която очаквам да се изцвъка:
    Намери си някой мургалвел да те оно-ди, за да ти стане светът по-малко крив :)
  • 7 Град Симитли

    52 3 Отговор
    Гъци-гъци-гъци!
  • 8 Не ме интересуват

    75 1 Отговор
    еврокомуноатлантически марионетки. Писна ми от скандалите и алчността им. Цинизъв да вдигнеш с 250% местни данъци, за да си увеличиш заплатата тройно. Повечето българи се чудят как да оцелеят със сто прецента инфлация. Те си уреждат битието. За нито един от тях няма да гласувам.
  • 9 Щетите ,

    25 22 Отговор

    До коментар #1 от "Не, няма да откаже":

    загубите и грабежите , с които варварски са разграбени както България б, така и българският народ , мушенгиите и подмолните действия в т.нар. политика , са изцяло заслуга на Банкянския мошеник!

    Коментиран от #13, #24

  • 10 ТаУмВзе

    36 3 Отговор
    Щипнем бузките Крадливо клекнали по телевистан!
  • 11 Фифонкьо

    88 1 Отговор
    Още една юридическа марда, посредствено детенце уредено от тате! Кого призовава, след добре свършената конституционна работа от цялата юридическа сбирщина от ППДБилите!? Сами се простреляха в крака, сега куцат и вият на умряло!

    Коментиран от #62

  • 12 С метлата

    40 2 Отговор
    събирани !
  • 13 Аха

    64 3 Отговор

    До коментар #9 от "Щетите ,":

    Само дето тази жалка сбирщина от пропаднали хорица в ПП и ДБ, го туриха в малкият си джоб баце и на лъжи и на кражби и на продажба на България! ГЕРБ и ДПС изглеждат като анегели пред тези!

    Коментиран от #18

  • 14 Павел пенев

    38 6 Отговор
    Стою правото е огледален образ на Пеевски.
  • 15 Тъпаци

    55 3 Отговор
    Като не искате Стоянов да не е вътрешен министър, може да гласувате против, и да не бъде избран. Омръзнахте на хората с вашите фалшиви циркове.

    Коментиран от #32

  • 16 Да, бе

    64 3 Отговор
    Вселенската наглост се е вселила в представителите на пп. След като орязаха правомощията на президента сега разчитат той да ги вади от калната локва, която сами си създадоха с не компетентността си,че да са още малко на власт. Належащо е да се гласува.
  • 17 При ГЕРБ СДС

    39 5 Отговор
    започна инфлацията с 30% борса газ и ERMII. При ПП ДБ инфлацията стигна сто процента, скъп газ 30-40% и борса ток, увеличение над 250% местни данъци, преки и косвени. Как да гласувам за тях, да не съм мазохист. БСП пък предлага още да вдигат разходи по заплати, което означава още по-увеличена инфлация, тъй като няма да инвестират в реална икономика.
  • 18 Като

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "Аха":

    черни ангели !
  • 19 Пак бала ала бала

    58 2 Отговор
    Защо президента да откаже указ,след като всички останали от" домовата "книга се отказаха Радев си изпълни задължението ,а ПП си карат със старата отиграна тактика да търсят под вола теле ,да саботират и влачат времето.А и гл.секретар на МВР ще провежда честни избори е разследван и вероятно ще е обвиняем.Има снимки,записи.Но ПП не виждат проблем ,проблем със зрението вероятно ,уж бил притискан,а всъщност контрабандата субсидира и партийната каса и личната.С часовник за 50000 евра далаверата е сериозна.
  • 20 Живко

    48 3 Отговор
    Сами си го навряха глупациге от Пп-Дб
  • 21 име

    35 1 Отговор
    Кабинета начегъртащи и чегъртани беше още по-спорен, ама нямаше против дазахлебиш и ти?!
  • 22 Ний ша Ва упрайм

    45 1 Отговор
    и туй мунче има марков часовник да не е от ППДБ
  • 23 Дълго_Име

    56 2 Отговор
    Поредният хрантутник на ПП-то. Твърде млад, а вече "гуша" направил! И той ръси опорки и внушения, запазената марка на харвадските "икони"!
  • 24 Оказа се че банкянския мошеник

    36 4 Отговор

    До коментар #9 от "Щетите ,":

    Е по-добре отколкото тези минувачи, той поне се интересуваше долу горе какво мислят хората за него и спря няколко вредни проекта - примерно шистовия газ, военната база във Варна и т.н. С две думи Бойко за нищо не става, но е по-добре от тези минувачи, които изпълняват всичко и на всякаква цена без да се замислят дори и за секунда.
  • 25 Фоли

    27 1 Отговор
    ШИБЕК
  • 26 Даааа

    38 1 Отговор
    Ех, Стою, Стою..... закъде с туй име, бе Стою..... и ти горкичкия си го закъсал с тия килограми и по-добре взимай мерки, че не на добре, да знаеш!
  • 27 Майорс

    39 1 Отговор
    Абе бузан Стою , защо си против след като това е въз основа на промените които вие нсправихте? Значи какво излиза , че гласувахте промените ограничаващи президента , а сега сте против! Извинявай , но това не детска градина да си играете на иди си , ела си!
  • 28 Ами

    39 2 Отговор
    И аз бях ядосана,когато Президентът вдигна юмрук и раздели нацията.Даде ви опорки против ГЕРБ, но вие ги проиграхти,защото се самозабравихте.Плюехте наляво,надясно,че чак и човекът,който ви създаде.Повярвахте си,че ще овладеете цялата държава,но не ви се получи.Ами сега,сърбайте,каквото сте надробили Радвайте се на скъпите подаръци,щом не смятате,че не е редно,някой да подарява часовник за 50 хиляди евра на главен секретар на МВР.Или смятате,че народът пасе трева.Просто ви чакахме да влезете в капана.

    Коментиран от #35

  • 29 Българка

    2 43 Отговор
    Ясно е, че Главчев изпълни поръчката на ГЕРБ и ДПС. Ясно е, че служебният кабинет в този състав е изцяло на ГЕРБ и сараите. Ясно е, че предстои кална, подла и мръсна кампания, в която не само, че МВР няма да преследва купувачите на гласове, а ще ги съпортва. Ясно е, че овладяните ит ГЕРБ-ДПС служби и структури ще репресират ПП-ДБ и срещу тях ще се активират бухалките. Това вече е факт
  • 30 Пейтриът

    41 1 Отговор
    Стою Стоев,Деница Симеонова,Лена Бориславова,Калина Костадинова,Кирчо,Асенчо...,О Боже !Марш в Предучилищна забавачка бе Преторианчета-голищарчета.

    Коментиран от #37

  • 31 грую груев

    22 2 Отговор
    казва на стою стоев. Изяжте се, двм! Дори при разпределението в служебното правителство гледате само разпределението на вашите мо-ше-ни-чес-ки групи (не партии, в партиите има идеология, при вас НЕ).Дори за МИГ не се ЗАСРАМИХА от ппдбсдс-гробдпс за нелепите промени в конституцията, каквато дори нямат право да променят в този състав. И сега упрекват Презисента за това. Класически пример на кой ме с-ра в гащите?
  • 32 Българка

    17 6 Отговор

    До коментар #15 от "Тъпаци":

    Не от ПП-ДБ са ръпаците. Ти определено се изхождаш неподготвен. Как призоваваш ПП-ДБ да гласуват против служебен кабинет, след като по закон не се гласува в НС избора му. Служебен кабинет се НАЗНАЧАВА, А НЕ СЕ ИЗБИРА
  • 33 Подобни кабинети

    15 4 Отговор
    са най-удобни за въвеждане на крайно непопулярни мерки, в Давос ги огласиха. А някои западни държави вписаха в Конституциите си национални парични единици и правото на Кеш. Дори отделни щати в САЩ. Колкото по-бързо статуквото си замине в лицето на ПП ДБ, СДС ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН, толкова по-полезно за България.
  • 34 ежко

    32 0 Отговор
    Това ли е депутат от ПП?Само идиот на квадрат може да избълва такава ментална полюция!
  • 35 Верно ло

    11 7 Отговор

    До коментар #28 от "Ами":

    С кой ме раздели президента! Лъжеца, крадеца борисов, с ГЕРБ и ДПС ли! Опорката ти е с унтелект на пъртволак, което отвращава от тези изманйци!

    Коментиран от #64

  • 36 Радомир

    20 1 Отговор
    Капацитет,гений на правото
  • 37 Българин

    9 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пейтриът":

    Шопианските еничерчета се разпищяха и се разшаваха ! Сега ще тръгнат из България да лъжат и мамят българите, че в уж "народно събрание" , само ШОПИАНЦИ , само софийски мекерета са достойни !
  • 38 Българин

    10 2 Отговор
    Шопианските еничерчета се разпищяха и се разшаваха ! Сега ще тръгнат из България да лъжат и мамят българите, че в уж "народно събрание" , само ШОПИАНЦИ , само софийски мекерета са достойни !
  • 39 "Нулева корупция "

    21 1 Отговор
    Еех, големи интриганти и нямат срам публично да го правят .Явно парите на олигарси и бандити много ви се усладиха и сега е трудно да пуснеш кокала.А Паскал както беше изчезнал в гръцко изведнъж се появи 2021 г и нае етаж в хотел и регистрира фирма,Щооо кой му даде протекции и терен?
  • 40 Въпрос за Конституция?

    11 2 Отговор
    Тази Конституция не е ли незаконна, без свикване на Велико Народно Събрание за промените, или греша? Всички действия произтичащи от Конституцията са незаконни, както и сключени и приети меж. договори и промени в местно законодателство?
  • 41 нннн

    31 1 Отговор
    И тyй нeщo затвърждава убеждението ми, че ППДБ трябва да са далече от копанята задълго.
  • 42 МУЦКА

    22 1 Отговор
    ГЛЕЙ СИ КОПАНЯТА ЩОТО СЛЕД ЮНИ ЯРМАТА СВЪРШВА
    КЛАСИРАТ СЕ ПЪРВИТЕ ДЕСЕТ А ТИ НЕ СИ СРЕД ТЯХ
  • 43 ГЕРБ-ДПС=БСП

    7 5 Отговор
    Ами че Радев го назначи Нинова. Нинова предложи и Вежди Рашидов. Нинова върна и хартиената бюлетина. БСП ще успее ли да вземе 5% на изборите?

    Коментиран от #49

  • 44 пенко

    2 0 Отговор
    КАК ТАКА "БУДА -БУДА " Е "СТОЯ СТОЯ" !?!?!?!?!? --- БУДА ВИНАГИ Е СЕДНАЛ !!!!!!!!!!
  • 45 Този Шопар

    17 1 Отговор
    Този Шопар от де се измъкна? Защо не се засрами малко!
  • 46 Българин

    23 0 Отговор
    Ти пък кой си,че да казваш на президента дали да назначи служебното правителство или не?!Според мен Калин Стоянов трябва да остане,никакви рокади да не се правят.Вие променихте конституцията напук на президента,сега ще берете ядове.Много добре стана даже.Това сътворихте вие ОТПП-ДБ.Хак да ви е.На следващите избори сте на опашката,дори извън нея.За девет месеца направихте много злини.
  • 47 мдаа

    21 0 Отговор
    Аз мисля, че Стою е много спорен. И не само той, един куп храненици са от спорни по-спорни. Стою като какъв призовава президента да направи или да не направи нещо? Като съавтор на безумните конституционни промени? Като син на мама и тате или като член на-най скандалната организирана престъпна група ППДБ?Вместо да дава Стою акъли на президента, по-добре да не бяха пипали с мазните си ръчички Конституцията. Само си представете колко хубаво би било ако имахте главен прокурор, а не осмо джудже.
  • 48 Стоянов

    25 0 Отговор
    Бузю Бузев, един смешник със средно образование, тройкаджия, дето го направиха председател на правната комисия. Тоя неадекват може да нагъва само мешана скара тройна порция, нищо друго!
  • 49 Поне едно добро е свършила

    5 4 Отговор

    До коментар #43 от "ГЕРБ-ДПС=БСП":

    продажницата нинова, като е назначила президента! Явно е очаквала, че ще е като останалите послушковци и ще и изпълнява заповеди, ама е сбъркала с това!

    Коментиран от #65

  • 50 бай Иван

    21 1 Отговор
    Мамин дундьо и той компетентен бе? Сещам се В. Михайлов какво казваше в "капитан Петко вайвода -Асане п.шката расте ли, расте ли ?" Щото на тоя съм сигурен ,че е ню ню и не расте. Мамин, ходи я разстегай и не се занимавай с неща дето не разбираш.
  • 51 шиши

    17 1 Отговор
    Кого призоваваш бе Шарлатански деб--ак върви на баб----а си
  • 52 Ташко Мъдков

    17 1 Отговор
    Стую е тъпак, лакей и подлога. Аман от такива, където се продават на кило по 5лв
  • 53 Доктор

    15 0 Отговор
    Прасеподобно недоразумение.
  • 54 Щом

    7 0 Отговор
    Е така да вземе да я даде на някви шарлатани ли?
  • 55 По-полека

    8 0 Отговор
    Стойчо се взема насериозно , не че не може да се внесат някои поправки....
  • 56 Стоп

    14 0 Отговор
    А свинчо как ще коментира снимките на контрабандистите и ръководството на ПП
  • 57 боко

    13 0 Отговор
    Абе Стую като влезете в парламента големи сви-е станахте и Панев и Несемир и други шарлатани бок---и
  • 58 Ние сме в облаците

    11 0 Отговор
    А вашия кабинет с ваши хора беше" идеален "!Нали бяхте втори,уж ротация тинтири минтири.Борисов прие първия път само и само да има правителство,но да искате всички министерства и след ротацията с такава арогантност и властолюбие ,с изнудване и заплахи за какво говори ?Просто да ви няма е най добре,дошли с измама,заминали с измама.
  • 59 Бягай от кошарата

    11 0 Отговор
    Грухче,зализа косъма ,време е за пенсия .Видяхме ви защо дойдохте ,хайде да си ходите че много "победихте "корупцията чак олигарсите "обедняха" с вашите закони и зависимости
  • 60 Иван

    4 0 Отговор
    Страхотен като интелект, за съжаление, нещо не му позволява да се прояви. Трябва да подкрепяме инвалидите, те са част от нас, няма никакъв проблем - не знаех за умствените инвалиди. То пак си е инвалид, иначе - мисълта му е ясна, бодра.

    На академик тръгва, аз усещам талантите.

    Бе тоя луд ли е - няма да си дадем властта на случаен принцип, взимате по 6-7000 лева на месец и аз се притеснявам за сметки в семейството, освен това е лудост всичко.

    Този човек ще стане нещо в държавата - че нали 12 години гледахме същото.
  • 61 гумата

    5 0 Отговор
    Да се смеем ли да плачем ли на това юридическо становище?
    Господинът е пропуснал лекциите по теория на държавата или просто в неговия институт тази дисциплина е била факултативна. Удивителното е да четеш такова мнение в електронните медии, защото е противокоснтитуционно и не може да се подминава по никакъв начин.
  • 62 постоль

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Фифонкьо":

    Кой беше пък ти бе Стою?
  • 63 007

    5 0 Отговор
    И на тоя му доставят от белото на Зельо. Президента с ГЕРБ и ДПС какви са тези глупости? Нали точно той ни натресе некадърниците от ПП да борят ББ.
  • 64 007

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Верно ло":

    Като ти гледам граматиката ти май и първи клас нямаш.
  • 65 Омете ви

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Поне едно добро е свършила":

    А тъкмо почнахте да крадете организирано.
  • 66 Наглеци

    2 0 Отговор
    И кой определя какво било общественото мнение - ти ли?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Анонимен

    2 0 Отговор
    Какъв е този охранен шопар който дава акъли на Господин Президента?
  • 69 От 80-те процента

    2 0 Отговор
    Поредният случаен никаквец в политиката! Времето ще покаже, че съм прав.
  • 70 Иван...

    4 0 Отговор
    А нещо за записа на Руди гела?
  • 71 акудх

    2 0 Отговор
    Румен Радев влезна в обръчите на фирма от ДПС а всъщност какво се оказаха тези обръчи обръчите всъщност с всички български институции през кои са крадат милиарди данъци на българите и европейски средства е това с обръчите от фирми а Румен Радев позволи на ДПС да управлява само и само и той да може да влезем във властта
  • 72 Каунь

    1 0 Отговор
    Какво шмърка тоя та халюцинира
  • 73 Петър

    4 0 Отговор
    Тия от ПП и ДБ искат да крадът повече от ГЕРБ,Академичето се оказа доста голям лъжец
  • 74 Петко

    1 0 Отговор
    Докато се позволява на разни недоразсчета,и ниско интелигенти хора да стават депутати,бъркотията в държавата ще става все по-голяма.Тези некадърници с неадекватните си решения,сами се вкараха в абсурдната ситуация,да поднесат на тепсия,цялата власт на ГЕРБ.Дори не неразбират какви глупости да сътворили,с направените безпринципни промени в конституцията.Ако Радев откаже да издаде указ за назначаването на служебното правителство,то Той ще наруши конституцията,и импийчмана му е в кърпа вързан.Само че Радев не е глупак като тези,които до сега бяха на власт.Недуомение буди бездействието на КС,в който има постъпили жалби от Президента,и някои политически сили,относно законността на направените конституционни промени.Голия им задник лъсна много бързо,и е крайно време КС да се произнесе по законността на направените абсурдни промени.Освонодиха Президента от отговорност относно служебните кабинети,и сега Той им гледа сеира,и се наслаждава на безпомощността в която изпаднаха тези,които направи тъпите конституционни промени.Така е когато Ти липсва умствен капацитет,но си попаднал случайно там,където не Ти е мястото.Явно тези хора не си вземат поука от грешките които правят,и продължават да говорят за промени в различните институции,като от промени разбират,смяна на определени кадри с Наши хора.България има нужда от нови лица,и най-вече от нови политически субекти,за които интересите на държавата,и на гражданите са на първо място,които да могат да казват Не на чужди и
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол