Last news in Fakti

11 Април, 2024 09:07 2 772 28

Венко Сабрутев: ПП-ДБ няма да подкрепят Живко Коцев

  • венко сабрутев-
  • великден-
  • надбавки-
  • пенсионери-
  • живко коцев-
  • корупция-
  • крими-
  • българия

От Промяната са и против добавките за Великден за пенсионерите

Венко Сабрутев: ПП-ДБ няма да подкрепят  Живко Коцев - 1
Снимка: бТВ

Към края на март фискалният резерв е 9.9 млрд. лв., след тази дата държавата е направила няколко много големи планирани разходи. Това заяви пред "Тази сутрин" по бТВ депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев.

Към 8 април новият финансов служебен министър разкри, че фискалният резерв е в размер на 6,689 млрд. лева. По данни на Асен Василев бе отбелязано, че фискалният резерв е 9,9 млрд. Или разликата е от 3 млрд. лв.

"Направени са плащания към "Топлофикация София", което ГЕРБ фалира. Това стана от софийски към национален проблем, тъй като сега сумата от 1.6 млрд. лв. се плаща от джоба на българите", допълни той.

"Когато Борисов казва, че е оставил "мазнинка", аз му припомням, че предаде двойно по-малък фискален резерв", каза Сабрутев.

Фискалният резерв покрива нуждите на страната, отговори той на въпрос за колко дни има пари в държавата.

Сабрутев пита дали за хората, които получават с лев над линията на бедност няма Великден, дали за хората, които са допринесли повече няма празник.

Депутатът от ПП-ДБ заяви, че ще поискат трайно увеличение, но няма да гласуват предложените добавки за пенсионерите, които той определи като социално несправедливи.

Сабрутев още попита от къде ще дойдат 54 милиона лева за добавките.

"Казусът с Живко Коцев е поредната димка преди изборите. Помните "Нексо". Службите работят като бухалка на управляващите. Сега случаят трябва да мине през честен съд. "


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонев

    62 9 Отговор
    ПП, жалка работа. Направиха немислимото, на техен фон баце изглежда приемлив.

    Коментиран от #8

  • 2 Последния Софиянец

    60 10 Отговор
    ПП харчат за една вечер в ресторант 30 000 лв,а 100 лв за пенсионерите било ,, социално несправедливо,,
  • 3 Чудя се

    40 13 Отговор
    Защо постоянно говорят и изтъкват увеличените пенсии,а не говорят,че при Борисов,напр.краставиците струваха стотинки,а сега са по 3,4,5 ЛЕВА.И с всичко е така.Да не говорим за услугите. ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ трябва да се гледа

    Коментиран от #6, #7, #15

  • 4 зачуден

    46 5 Отговор
    Ма как , бе Венко ???!!! Как (щяло) да не подкрепите Живко Хублота ???!!! Ми , той е един от вас (дори не е най корумпираният , най "обратният" и най глупавият) !!! Нали (до вчера) и Атанасов и Денков , и Петков и ... кой ли още не си късахте ризите зарди него ???!!! Нали беше ПЕРФЕКТНИЯТ ПОЛИЦАЙ (според ген. АмГъл) , нали Рашков всеки ден го превъзнасяше , нали беше СВРЪХ НЕСПРАВЕДЛИВО ОБВИНЕН , ЗАДЪРЖАН и пр. ?! нали беше ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА и БУХАЛКА от Прокуратурата задържането му ???!!! Нали беше - че това се прави ЗА ДА СЕ ОКАЛЯ БЕЗУПРЕЧНАТА (в кавички) репутация на ПП/ДБ ???!!! Сега , какво стана ???
  • 5 много противен

    34 5 Отговор
    шарлатанин
  • 6 Хохо Бохо

    15 30 Отговор

    До коментар #3 от "Чудя се":

    Интелект, и какъв е приноса на еднокнижника в цената на краставиците? Я сподели ве умньо. Тоя еднокнижник управлява еднолично откак сме в ЕС. Той и шайката му са откраднали милиарди. Разходи се до Румъния, Полша, Чехия, Словакия, Унгария .....и ще видиш огромната разлика. Ние сме бананова република благодарение на еднокнижника от банкя и престъпната му банда

    Коментиран от #10, #28

  • 7 Хахо-хихи

    11 7 Отговор

    До коментар #3 от "Чудя се":

    Посади си краставици в две саксии на терасата
  • 8 123

    32 9 Отговор

    До коментар #1 от "Бонев":

    То чак Шиши изглежда приемлив на техен фон. Такива некадърници и наглеци досега не съм виждал.
  • 9 Голям смях

    32 9 Отговор
    Като го гледам тоя от пп и другите от тази л.ъжлива партия,които се надпреварват да се покажат по телевизията се чудя дали няма конкурс по т.ъпота.Надпреварват се да покажат кой е най тъ.п.
  • 10 Хахо-хихи

    17 7 Отговор

    До коментар #6 от "Хохо Бохо":

    В Румъния Полша, Чехия, Словакия и Унгария не гласуват за Тикви, Биволици, Копейки, Шоумени и ЛГБТ-та.
  • 11 провинциалист

    33 5 Отговор
    Сабрутев ли си ,сБарутев ли си ,не ми пука ,ама ако си мислиш ,че с тия весели лозунгчета дето плямпаш по ТВ студията ще зарибиш отново някой ахмак ,хич не си познал. За такива като вас казваме : Из.р.ли се на метеното. Всичко до което се докопахте съсипахте. Всичко. Никога ,нито един от вас ,по никакъв повод не трябва дори и да помирисва власт. Дори мижава такава.

    Коментиран от #24

  • 12 Мишената

    32 5 Отговор
    Венко, идиот ненагледен, вие сте ОПГ от снимащи се малоумници. В света няма такива, като вас. Никога повече няма да сте във властта, защото НАРОДА трябва да има самоуважение и да ви тегли една ма.на.
  • 13 Истината!!!

    5 30 Отговор
    Истината е, че ГЕРБ нямат компетентни кадри, за разлика от ПП-ДБ. ГЕРБ са свикнали само да гепят мангизи, затова сме на дъното в ЕС. Асен Василев беше прав:" България Не е бедна държава, а окрадена!" И ... Асен Василев към ГЕРБ:" Да го духат бедните - това е Вашата философия!" Даао това е философията на ГЕРБ!!!

    Коментиран от #17

  • 14 бай герги

    34 4 Отговор
    събруте престани да говориш защото и най обикновените хора разбраха че сте мафийоти и долни Шарлатани,толкова сте прости че се оплитате като пилета в калшиста по долни хора като вас не са идвали на влас.Народе който гласува за тези Шарлатани значи мрази България
  • 15 Не се чуди

    7 13 Отговор

    До коментар #3 от "Чудя се":

    Постоянно има инфлация, тя се дължи на повишаването на доходите и работните места, от повишаването на покупателната способност на населението. Няма как цените да стоат едни и същи, това не ти е като при комунизма, който доведе държавата ни до фалит!
  • 16 колю

    24 4 Отговор
    Колко години имате действащ финансов министър... Тухла върху тухла няма през това време...А парите ги няма...къде изчезнаха милиарди. На всичко отгоре и още заеми.
  • 17 разбрал

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Истината!!!":

    Шегуваш се , нали ? Не знам дали всички ще разберат иронията ти , но аз я разбрах .
  • 18 Да го

    14 2 Отговор
    подкрепи пудела !
  • 19 Ха ха ха

    17 4 Отговор
    Завършилите две годишният Рабфак на ЦРУ в Харвард веднага в панделата
  • 20 Кажи мошеннико

    20 2 Отговор
    Как митничарката ви осигуряваше по 30000 евро от Тир с английски цигари без бандерол.
    Кажи защо Кокора поиска английски митничари за контрол на митницата за Турция? Държава която не е член на ЕС.
    Прокуратурата трябва да разследва всички тези престъпници.
  • 21 нарочно на рамазана коцев звъни на сараф

    7 2 Отговор
    натискали го да пуска камьони през митницата . банова му обещала кюлчета и да и прави дете . Голям е тоя паскал . как не го намират .
  • 22 Няма

    4 3 Отговор
    по-тъпо парче от Брунку, извинявам се има най-тъпото парче на планетата е Брунку.
  • 23 Пенсионер

    6 3 Отговор
    откъде на къде ще дават на едни пенсионери, които най- вероятно не са работили, не са се осигурявали, а сега им дават де факти от нашите изработени пари. Имам много познати, които не се осигуряваха, но си имат фирми, и получиха минимални пенсии, но сега ще имат добавки. Несправедливо. Или за всички или за никой!
  • 24 Про3д

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "провинциалист":

    Молоумни в държавата бол, той заради верните и напушените говори дивотиите, 1% разсъдък някой да има, не се хваща!
  • 25 Майорс

    11 1 Отговор
    Ало Сабрутев вие си го избрахте , вие гласувахте за него , сега защо не го подкрепяте и защо търсите “под вола теле”! И какви конспирации виждате след като публично станаха известни факти и че никой не го е притискал! А това че Василев е раздал допълнителни бонуси в МС за над 8млн лв лъжа ли е, а кмсндировки за 140 млн лв , а не можете да отделите за пенсионерите! Нищо не става от вас Харвардски мошеници освен да назначавате ваши хора навсякъде!
  • 26 много нагли пп дб

    9 1 Отговор
    поредната димка абе венко абе субрутев ли си мабрутев защо нексо е задължено да плати милиарди на американски граждани и е без дейност в щатите .абе венко нагло псс...... как така димка с коцев който се снима по сауни скъпи почивки с трафиканти подаряват му скъпи часовници каква димка е бре /
  • 27 А40

    6 1 Отговор
    Хора, ППДБ са "ЧИСТИ"демагози.Направиха бъркотия а сега са правят на жертви.Препомнете си записа на Гела за сбиркаАТА ИМ И ВИЖТЕ КАКВО сатана така както е по записа.Всички за затвора барабар с КИРО АСЕН Венко Ристю и Гнома.Може и Рашков да го включим в списъка.Боже, какви наглеци.
  • 28 тролче наври си

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хохо Бохо":

    няколко краставици в червения ..ад.ник да се успокоиш малко.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове