Last news in Fakti

15 Април, 2024 23:04 2 065 32

Корнелия Нинова: Някой има ли вече съмнения на кого е този уж служебен кабинет?

  • служебен кабинет-
  • борисов

Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния премиер Главчев, че ако не уволни външния министър "ще направя да се съобрази впоследствие", написа във Фейсбук лидерката на БСП

Корнелия Нинова: Някой има ли вече съмнения на кого е този уж служебен кабинет? - 1

Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния премиер Главчев, че ако не уволни външния министър "ще направя да се съобрази впоследствие". Това написа във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод изказване на Бойко Борисов.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ коментира, че партията му носи отговорност само за министъра на отбраната. Намекна обаче, че ако служебният премиер Димитър Главчев не смени външния министър, няма да получи подкрепа от ГЕРБ. Минути преди 22 ч. от Министерския съвет обявиха, че Димитър Главчев предлага смяна на Стефан Димитров с настоящия депутат и бивш външен министър от ГЕРБ Даниел Митов.

Корнелия Нинова пита дали някой има съмнения "чий е този уж служебен кабинет".

"На кого и в какво качество лидер на партия предлага и преговаря за кадровите назначения в служебния кабинет, който трябваше да проведе честни избори равно отдалечен от всички партии!? Току- що Борисов призна, че е негов. Редил го, договарял го е, нарежда му, заплашва... Този човек е в основата на задкулисието и паралелната власт в България. Виновни за завръщането му са ПП-ДБ. Нека тези, които искаме да се сложи край на този модел на управление се обединим и го прекратим", пише тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    12 41 Отговор
    Нинова завижда на Баце, че нейните само и слагат динени кори.
  • 2 Последния Софиянец

    68 5 Отговор
    За това правителство на ГЕРБ благодарете на Христо Иванов и ПП.
  • 3 Брях

    51 3 Отговор
    Сега ли вдяна, че служебното правителство е 100% герб? Къдравата Сю по команда на Борисов към Главчев стана външна министърка днес.
  • 4 Фактъ

    41 4 Отговор
    Корни , бии три шамара на Боко !
  • 5 бойку

    14 25 Отговор
    го върна Корнела с хартиената бюлетина.
  • 6 ганю

    47 5 Отговор
    В Бг няма демокрация
  • 7 Главчо е заек

    37 6 Отговор
    От зайчарника. Филм на ужасите режисиран от ДПС.
  • 8 Град Симитли

    28 6 Отговор
    УдрИ, како Кури!
    Няма кой друг!
    Няма!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ся това

    14 1 Отговор
    Ся това Театър ли е? Или какво?
  • 11 Как на КоЙ

    11 0 Отговор
    На ХОРАТА
    на ХОРАТА
    ама пък да не поискате да е на народа ааааааа?
  • 12 На ДПС

    13 6 Отговор
    Е служебният кабинет.
  • 13 оня с коня

    12 32 Отговор
    Нинова се опитва ДА ЖОНГЛИРА с извадки от Думите на ББ,с Лаищката Идея да втълпи на Избирателя че Кабинетът "Главчев" е Гербаджийски.А реалността е че всички Министри от Всякакви досегашни правителства СЕ ИЗБИВАТ да имат Подкрепата на НАЙ-ГОЛЯМАТА И МОЩНА Партия в НС - ГЕРБ,за да работят спокойно и с "развързани ръце"!От тук и ФУНДАМЕНТАЛНАТА ГРЕШКА на Нинова,обявявайки Борисов и Партията му за "Задкулисие"- Неее Мадам,ТЕ СА ПРЕДКУЛИСИЕ,а вие Гърчавите и набутаните в Ъгъла Партийки сте "Задкулисие"!!!

    Коментиран от #15, #29

  • 14 Те вече разпределят постове

    17 2 Отговор
    За напред.
  • 15 1111

    12 6 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    Зеленчуци, пак отивате в ъгъла, щото много знаете!

    Коментиран от #16

  • 16 оня с коня

    7 5 Отговор

    До коментар #15 от "1111":

    Ха!Имаш право на Мнение,независимо че то няма значение- така го гласувахме на 10 ноември:)

    Коментиран от #17

  • 17 ТОЧНО ТАКА!

    20 1 Отговор

    До коментар #16 от "оня с коня":

    А сега си представи как всички имаме право на мнение на 9-ти юни! -)))))

    Коментиран от #18

  • 18 КАЖИ!

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "ТОЧНО ТАКА!":

    ИМАМЕ ЛИ ЗНАЧЕНИЕ?

    Коментиран от #19

  • 19 ретроспективно

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "КАЖИ!":

    НА 4-ТИ АПРИЛ 2021г. ИМАХМЕ ЛИ ЗНАЧЕНИЕ?
  • 20 Анонимен

    10 21 Отговор
    Който го може, може!ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ! КОЛКО ПЪТИ ВЗЕМАТЕ ВЛАСТТА, ТОЛКОВА ПЪТИ ИМА ФАЛИТИ!ПОСЛЕДНО ФАЛИРАХТЕ КТБ!ВИНАГИ ДРУГАРИТЕ ПРАВИТЕ ОПАШКА ОТ ПОСРЕДНИЦИ В ЕНЕРГЕТИКАТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ОТБРАНАТА ДАВАШЕ МИЛИАРДИ ЗА РЕМОНТИ НА МОСКВА,ВМЕСТО ДА КУПУВАМЕ НОВИ САМОЛЕТИ! НИНОВА,КАЖИ ПРЕЗ КОИ ФИРМИ НА ДРУГАРИТЕ ПРОДАВАХТЕ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА?ХЕМ ТИ СЕ ХВАЛЕШЕ, ЧЕ НЕ ПРОДАВАШ НА УКРАЙНА, ХЕМ ДРУГАРИТЕ ПЕЧЕЛЕХА!НИЕ ВИЖДАМЕ И ЗА ТОВА СТЕ УМИРАЩА ПАРТИЯ НА КРАДЛИВИ МИЛИОНЕРИ! ГУШАТА НА ГЕРГОВ!НА ДОБРЕВ И ЕЛЕНКОВ....ТРЯБВА ДА ПИША ДО 1 МАЙ!
  • 21 007

    6 17 Отговор
    Същият този президент, твоят каке, правеше червени служебни кабинети, но сега не може и за това фучиш та пара излиза от всякъде. Не се коси, още ще се набръчка личната ти парти и ще заприлича съвсем на избирателите ти.
  • 22 така така

    8 3 Отговор
    Нямам съмнения: На Радев-Борисов е! Радев подписа указът, а Борисов ги назначава.
  • 23 друго измисли

    5 9 Отговор
    Още от сега търси аргументи за бъдещата изборна загуба. Аз да кажа, че самата тя ще бъде причината да не ходим на избори. Ту ББ виновен, ту служебния ....НИЕ гласуваме. Кажи как да накарам баба да гласува като я отвращаваш вече
  • 24 смях

    6 7 Отговор
    Корнело, нали подаде оставка?? Защо си още тук? Кога ще те сменят. Стана стара изхабена бабка!
  • 25 Горски

    8 5 Отговор
    100% на партия "ГРОБ", начело с Бандит Методиев Борисов
  • 26 Артилерист

    8 1 Отговор
    Нинова пита за очевидното, като повечето от нас тук във форума. Тя никога не критикува истинските виновници за бедността, икономиката, демографията и прочие състояния на страната. Ако случайно ги спомене, то е само да ги маркира, посочвайки за виновна сглобката, но не и че тя, сглобката, е прислуга на посолствоТО. И да го открои на висок, категоричен и гневен глас, че американците са в основата на нашите беди, защото те ни откъснаха от изгодното сътрудничество с Русия, но от тях именно, американците, имаме настоящото ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА ПО ВСИЧКИ НЕГАТИВНИ ПОКАЗАТЕЛИ...
  • 27 Реално и Ваш!

    5 4 Отговор
    Реално и Ваш! Вашето Бездействие доведе до това!
  • 28 8001

    8 4 Отговор
    Оказва се,че само Нинова не я е страх от Борисов. Останалите много ги е страх.

    Коментиран от #32

  • 29 Дедо Пене

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    БОРИСОВ ОТКРАДНА НАД 4млрд.€ И С ТОВА И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ И НА БЪЛГАРИЯ, А ТИ ЧАКАШ ДА ОТКРАДНЕ И ЖИВОТА ТИ, ЗА ДА ПРОУМЕЕШ, ЧЕ МУТРАТА Е БАНДИТ?
    НИНОВА МИ Е ЛЮБИМАТА КОМУНИСТКА, ЗАЩОТО УНИЩОЖИ БСП!!!
  • 30 шефа

    4 0 Отговор
    Външната министърка на България ще се казва Сю,ББ винаги е бил и ще си остане най големия престъпник в нашата родина,но се надявам възмездието за този ..род да е възможно най жестоко.
  • 31 Руският на Къдравелката???

    2 0 Отговор
    Нинова да порови в партийните архиви като какъв се е подвизвал бащата на Къдравата Дю в СССР, щото Къдравелката се хвали,колко добре знае руски от дете живяло там?
  • 32 ала-бала с протоколи

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "8001":

    Затова ли му върна хартиения вот?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове