Last news in Fakti

29 Август, 2019 11:21 3 601 3

Жилищна сграда се срути в Китай (ВИДЕО)

  • сграда-
  • жилищна-
  • китай-
  • шънджън

Многоетажна жилищна сграда в Шънджън в провинция Гуандун се срути. Няма данни за загинали, но според местни медии определено има ранени. На мястото продължават да работят аварийни служби.

За съжаление, срутването на сгради и то предимно жилищни, не е рядкост в Китай. Основната причина е лошото строителство. Също така много от обитателите на подобни постройки няма къде да отидат да живеят, тъй като държавата не може да осигури на всички покрив и поради това отказват да напуснат опасните постройки.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ебачев😃

    9 5 Отговор
    Комунизма продължава да разяжда света. 🐯🐂🐃🐏🐽☠️🦂💩
  • 3 Гост

    10 7 Отговор
    Една на 10 000 сгради е паднала. Има ли обаче някой представа за темпа на строителството в Китай? Само след 5-10 години ще се молим да не ни изтрият от лицето на света заедно с останките от Европа. Китай се оказа най-успешният икономически модел- пазарна икономика контролирана от диктатура власт и без демокрация. Демокрацията не е за бедните държави или такива без правови традиции (като нашата например).Това няма нищо общо с комунизма.