Last news in Fakti

3 Април, 2020 16:39 2 605 0

Компенсират наемодатели и наематели с 250 млн. USD

  • airbnb-
  • компенсация-
  • наемодате-
  • наемател-
  • коронави
Компенсират наемодатели и наематели с 250 млн. USD - 1
Снимка: Shutterstock

Платформата за краткосрочно отдаване под наем на жилища Airbnb е заделила 250 млн. USD за компенсиране на наемодателите и техните гости, чийто резервации са били анулирани в резултат на пандемията от коронавируса. Инициативата важи за тези, които са направили резервации за периода след 14 март до 31 май 2020 г. За наемодателите платформата е заделила 25% от въпросната сума. В зависимост от сумата изплащането ще е на няколко пъти – по един път на месец. Наемателите могат да разчитат на 100% връщане на сумата похарчена за резервация.

По отношение на неконсумираните резервации преди 14 март и след 31 май, Airbnb ще помоли хазяите и гостите да променят датите, да потвърдят или отменят пътуването си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА