Last news in Fakti

9 Декември, 2014 14:23 1 610 4

Вучков: Няма данни срещу Сертов да е извършено престъпление

  • веселин вучков-
  • петко сертов-
  • престъпление-
  • данни

Четвърти ден полицията издирва бившият председател на ДАНС

Вучков: Няма данни срещу Сертов да е извършено престъпление - 1
Снимка: БТА

Все още няма информация за това къде е Петко Сертов и дали с него не се е случило нещо, до момента обаче, няма данни срещу него да е извършено престъпление. Това заяви министърът на вътрешните работи Веселин Вучков, цитиран от БНР.

Ръководството на МВР категорично отрече появилата се информация, че бившият председател на ДАНС Петко Сертов се е регистрирал в хотел и е изтеглил голяма сума пари, преди да изчезне. Четвърти ден полицията издирва Сертов.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров отрече повечето от появилата се информация и версии до момента.

Нямаме към момента постъпили данни за регистрация на господин Сертов и се надявам наистина на един по-късен етап да изясним пред вас и пред обществото какво е направено, какви действия сме предприели, с оглед наистина прозрачност и доверие. Но към настоящия момент нямаме данни къде е господин Сертов, нямаме данни и за престъпление.

Лазаров обясни, че в МВР няма данни Петко Сертов да е имал лично оръжие.

Утре сутринта вътрешният министър и главният секретар ще дадат подробна информация за това какво е направило МВР до момента по случая. От МВР апелираха и към хората, ако някой има конкретна информация за това къде е бившият председател на ДАНС, да се обади.

Полицията е наясно до момента за това, с кого е бил Сертов и какво е правил до 18 часа в петък. За времето след това МВР няма информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брус Уилис

    4 0 Отговор
    Вучков,слънчево ли е та си с тези слънчеви очила или са ти дошли в повече ФИЛМИТЕ! Да амалиш екшъните!
  • 2 бучков

    3 0 Отговор
    Даа, аман от стойкаджии.
  • 3 дани

    3 0 Отговор
    Ами като няма данни ,прибирайте се на топло и чакайте данните да дойдат.
  • 4 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор
    В служба „КОС„ нали има данни кои какво лично оръжие притежава законно.И правилният отговор би бил,има лично оръжие ,или няма лично оръжие,ама да говорят глупости ,че нямат данни,направо ме изумяват.