Last news in Fakti

9 Декември, 2014 19:55 2 460 0

Изчезналият Петко Сертов съветвал фирми от енергетиката

  • петко сертов-
  • данс-
  • изчезване

Според разследващи единствен мотив за отвличането на бившия шеф на ДАНС би била информация, с която той разполага, но това е малко вероятно

През последните две години Петко Сертов е работил като консултант по корпоративна сигурност за различни фирми. Част от тях - в енергийния сектор, съобщи БНТ. Помагал е също и в туристическата фирма на съпругата си.
Бившият шеф на ДАНС е в неизвестност от петък вечерта. Той е напуснал дома си без двата си мобилни телефона. На следващия ден съпругата му е подала сигнал в полицията.
Охранителни камери върху фасадата на сграда в съседство с блока, в който живее Сертов, са заснели как той излиза от входа, стига до автомобила си, спокойно го отключва и потегля. От записа се вижда, че Сертов тръгва по улица “Княз Борис I” в посока към бул. "Пенчо Славейков". От там следите на бившия шеф на ДАНС се губят.
По-рано днес от МВР обясниха, че Сертов не е отсядал в хотел от петък до днес, както се твърдеше, нито пък че е изтеглил 8000 лева от сметката си.
Всички основни версии за изчезването на Петко Сертов са еднакво актуални за разследващите. Сред тях са евентуално отвличане, нещастен случай, битов инцидент, самоубийство, както и напускане на семейното жилище и близките поради лични причини. Според разследващи единствен мотив за отвличането на Сертов би била информация, с която той разполага, но това е малко вероятно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА