Last news in Fakti

7 Февруари, 2016 13:08 7 002 2

Младеж намушка баща си и баба си

  • младеж-
  • намушка-
  • баща-
  • баба

Той също е пострадал

Младеж намушка баща си и баба си - 1

Младеж намушка баща си и 66-годишната си баба, съобщиха от МВР.

20-годишният жител на Попово е заподозрян в извършено нападение над свои близки. Вчера към 17.30 ч. в полицията бил подаден сигнал за възникнал скандал в къща в село Ломци, община Попово.

Пристигналият полицейски екип заварил на адреса пострадалите 47-годишен мъж и 66-годишна жена. По телата и на двамата имало порезни рани. Установено е, че те са баща и баба на 20-годишният младеж, който бил заловен на място. По първоначални данни след разразил се битов скандал момчето е нападнало своите близки. Той също е пострадал - срязани сухожилия на два пръста на дясната му ръка.

Тримата са настанени за лечение в болница. Осигурена е полицейска охрана за младежа, за когото е издадена и заповед на задържане. Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна група.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 1 Отговор
    Циганин поповски
  • 2 ivo

    0 0 Отговор
    Това е моето село ейй, като малък много лета съм прекарвал там, но вече моята махала е празна, дори и цигани няма.
    Аз съм българин, макар че по-голямата част от селото е турска.