Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 10:11 1 979 5

Четири години затвор за убийство на младеж: Близките му протестират

  • убийство-
  • младеж-
  • сливен

Игра на билярд между приятели завършва със стрелба и убийство в Сливен

Четири години затвор за убийство на младеж: Близките му протестират - 1
Снимка: bTV

Игра на билярд между приятели завършва със стрелба и убийство в Сливен. Жертвата е 26-годишно момче, а преди дни съдът решава, че извършителят е стрелял по непредпазливост.

Близките на убития протестират с искане за по-тежка присъда.

На 22 януари, 2022 година, в рокерски клуб се събират младежи. Един от мъжете носи оръжие, което дава на друг от компанията. Той твърди, че не е знаел, че това е боен пистолет. Компанията е навън, когато извършителят насочва пистолета и стреля по 26-годишния Иван, който умира на място. Съдът в Сливен решава, че това е непредумишлено убийство, а наказанието е 4 години лишаване от свобода.

Близките казват, че извършителят е произвел четири изстрела. Първият изстрел е бил произведен вътре в клуба, съобщава БТВ.

„Когато отидохме в полицията всичко беше кристално ясно. След обжалване се изкара невинен. Моето обяснение е с корупция. Какво друго мога да кажа“, каза бащата на Иван.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ден

    13 2 Отговор
    Абе много станаха глупаците в тази територия!

    Коментиран от #3

  • 2 Амиииии детинщини

    9 1 Отговор
    Нъл тъй каза една директорка, когато дангалаци потрошиха цяла класна стая. Оставете ги децата да се забавляват. И мамите и татковците да не нарушават правата на децата.
  • 3 Кико

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ден":

    По истински казано, няма просто как да се изкаже овчедушието, бездушието за този невероятно нещастен, беден,измъчен страдащ, апатичен народ.Територията след някой друг ден,ще бъде част от друга страна,а народеца пръснати по света немили -недраги,нещастни в своя земен път.Това си търсихме и дотук стигнахме.
  • 4 така така

    4 0 Отговор
    сега трябва по невнимание родителите на детето да минат през съда.....
  • 5 срам за народа е съдът!!!

    3 0 Отговор
    такъв съд няма никъде по света !!! бащата трябва да вземе нещата в свои ръце и да даде заслуженото на убиеца…