Last news in Fakti

15 Юли, 2016 05:45 1 442 0

Започва процесът за разчленената Ани в Гърция

  • ани-
  • гърция-
  • започва-
  • процес

“Ани идва често в сънищата ми. Имам непоносима тежест, която винаги ще нося, защото ако не бях оставила детето си, днес щеше да е живо.” Това казва Димитрина Борисова, майката на малката Ани, чието убийство разтърси Гърция преди 1 г., съобщи "24 часа". 

Тя разкри душата си месец преди да се сблъска с гръцкото правосъдие, но и с мъжа си Станислав Бакърджиев, който според обвиненията е убил дъщеричката си и е разчленил трупа ѝ.

На 5 септември отново ще се отвори досието на този страшен случай и съдът очаква да се хвърли светлина върху многото неясноти по него. Няколко дни преди тази дата, на 1 септември, Ани щеше да навърши 5 г.

“Вчера видях сън, че полицията ми доведе три малки деца и ми каза, че те са убили дъщеря ми. Събудих се със свит стомах и повърнах. Сърцето ми щеше да изскочи, защото реших, че е намерен и третият човек, забъркан в убийството”, разказва майката.

Ани бе убита през април м.г. по особено жесток начин. Баща ѝ Станислав е в затвора, както и Димитрина. Главен свидетел по делото е Назиф Ахмедов, който бе екстрадиран от България в Гърция. Разследването на полицията и ДНК пробите, намерени на местопрестъплението, сочат, че и трето лице е участвало в зверския акт. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА