2 621 1

Вижте издирвания за двойното убийство

Кристиян Николов Гочев е бил наркозависим имал е и шизофрения

Вижте издирвания за двойното убийство
Калина Петрова

Столичната полиция издирва 27-годишния Кристиян Николов Гочев от София, който е извършителят на хладнокръвното убийство в кв. "Хаджи Димитър" 55А.

Той е висок около 187 см, с нормално телосложение. Има татуировки на двете си ръце, стигащи до врата, с флешове /разширители/ на ушите. Вероятно е облечен с къси черни, дънкови панталони и черна тениска.

Умоляват се хората, които разполагат с информация за мъжа, или къде може да бъде открит, да сигнализират на тел.: 112, 02/982 06 14 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

Припомняме, че 27-годишният мъж уби брутално с мачете 50-годишната си майка и 70-годишният си дядо. Сигналът в полицията е получен около обяд от съседи на семейството.

При пристигането си на място криминалистите са заварили двата трупа, разчленени и обезобразени. Младият мъж е в неизвестност и все още се издирва от полицията.

Към момента е ясно, че мъжът е бил безработен, със сериозни проблеми с наркотиците и алкохола и с избухлив характер. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че мъжът е страдал от шизофрения: "Мъж, който страда от психично заболяване, шизофрения, по данни на МВР. Допуска се, че наркозависимостта на младежа е отключила психичното му заболяване. Убийството по първоначални данни е извършено по особено жесток начин, с мачете, с режещи инструменти, има множество пробождания в телата на двамата починали".

Съседите не са имали проблеми с момчето. Припомнят си, че и бабата, която вече е починала е имала психични отклонения. За последно са видяли майката и дядото вчера.

Тепърва по случая ще бъдат извършени множество експертизи, които да установят механизма на извършеното убийство, както и дали младият мъж е имал съучастник.

 

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Vasik Atanasova
    Отговор
    1 04:54  29.07.16
    АМИ ЕДНО ВРЕМЕ БЯХА В БОЛНИЦИТЕ ТАКИВА СЕГА СА НАВЪНКА

Напиши коментар:


Публикувай