2 417 1

СДВР: Двойното убийство в София е изключително жестоко

СДВР: Двойното убийство в София е изключително жестоко
Снимка: Факти.бг

Заподозреният за убийството на майка си и дядо си млад мъж е действал с много сериозна злоба и омраза, с изключителна жестокост, извършителят е психически неуравновесен. Заподозреният Кристиян Гочев все още се издирва, полицията установява контактите и приятелските му връзки, за да предположи къде би се укрил. Това съобщи по bTV директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов.

Снимка: МВР

СДВР: Двойното убийство в София е изключително жестоко

„Всички лица от обкръжението на Кристиян Гочев са разпитани, предстои още работа с тях, по всички възможни канали търсим и се надявам да установим къде се намира това лице. Целият случай тръгна от намиране на неговата лична карта, така че лицето към момента би следвало да няма документи за самоличност”, каза директорът на СДВР.

Автомобилът на дядото на Кристиян също липсва и е обявен за издирване, въпреки че, според близките, не би следвало той да е с колата.

Ст. комисар Младен Маринов съобщи, че ще бъде направен повторен оглед и ще се извърши аутопсия на телата, за да се съберат още веществени доказателства, уличаващи извършителя.

Според него до убийството се е стигнало в резултат от съчетанието на психическо заболяване на мъжа и употребата на наркотици.

„Кристиян има освидетелстване, има престой в психиатрично заведение и най-вероятно употребата на наркотици спомага и отключва кризите, в които изпада”, каза ст. комисар Маринов.

Жестокото убийство потресе хората от столичния квартал „Хаджи Димитър вчера. Заподозреният за престъплението Кристиян Гочев нарязал майка си и дядо си с мачете.

Разплитането на случая тръгва от една изгубена лична карта. Телата са открити съвсем случайно, след като полицаи намират изгубения документ и отиват да го върнат на притежателя.

Личната карта е на основно заподозрения за тежкото престъпление Кристиян Гочев. На мястото полицаите усещат изключително силна миризма, която се носи във входа, качват се до апартамента и разбиват вратата.

Вътре намират два трупа - на майката на Кристиян и на неговия дядо. По жертвите личат следи от прободни рани от голям нож, нещо, наподобяващо мачете.

Хората от блока са потресени от касапницата. Съседите разказват, че момчето не е създавало проблеми на квартала и, че вероятно има проблем с наркотиците. Виждали са го последните два-три дни да се прибира с бира от пазара и не е имал особено поведение.

Хората от входа обаче разказват за чести скандали в семейството и периодични кризи на момчето.

Съседите са знаели за психическото заболяване на Кристиян.

Майката на Кристиян е преборила рака само преди месеци. Вместо от коварната болест обаче, загива от множество пробождания с нож. За дядо му хората казват, че е бил прекрасен човек – добър и отзивчив.

Два етажа под апартамента на ужасите живее и вуйчото на Кристиян. Той не пожела да разговаря с нас.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • бббббб
    Отговор
    1 13:26  29.07.16
    А,хуманни убийства има ли???

Напиши коментар:


Публикувай